Premijer liga BiH - aktuelno

Morpheus
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Morpheus » 29 mar 2024, 09:48

Hansestadt je napisao/la:
29 mar 2024, 09:41
Riki10HZ je napisao/la:
29 mar 2024, 09:13
Ako je istina da su Strumfovi podrzali lopova Colpu i da se hvataju za slamku spasa da ne ispadnu onda su sebe ukaljali do kraja. Iako evo to rade danima od tribine do kluba. Mitomani su kao za posteno ali kad im se obezbijedi opstanak e posto je sve ovo istina ugasili se dabogda amin! Klub bez muda i casti odavno! A colpa colpa svirat ces ti klavir zajedno sa ostalim lopovima!!
Po cemu ste vi kao nesto bolji, ili u principu neki drugi klub u ovoj ligi. Kako me pamcenje sluzi, Colpu ste vi sami podrzali kad su bili izbori ispred Kantona, jer je eto kao vise navijac Sarajeva. Vi nesto kao sad protestujete, napustate teren, ali, i ovo je jako bitno, kad ste sve ciljeve izgubili za ovu sezonu.
Dobro ti pratiš, vidi se :rol:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 29 mar 2024, 09:50

Riki10HZ je napisao/la:
Ako je istina da su Strumfovi podrzali lopova Colpu i da se hvataju za slamku spasa da ne ispadnu onda su sebe ukaljali do kraja. Iako evo to rade danima od tribine do kluba. Mitomani su kao za posteno ali kad im se obezbijedi opstanak e posto je sve ovo istina ugasili se dabogda amin! Klub bez muda i casti odavno! A colpa colpa svirat ces ti klavir zajedno sa ostalim lopovima!!
Po cemu ste vi kao nesto bolji, ili u principu neki drugi klub u ovoj ligi. Kako me pamcenje sluzi, Colpu ste vi sami podrzali kad su bili izbori ispred Kantona, jer je eto kao vise navijac Sarajeva. Vi nesto kao sad protestujete, napustate teren, ali, i ovo je jako bitno, kad ste sve ciljeve izgubili za ovu sezonu.
Nas covjek nije prosao kad su bili izbori u kantonu,uostalom sve ti je objasnjeno u clanku koji se ovdje postavio. Imas udruzenja neka koja Colpa izmisli,fudbal na pijesku i svi oni imaju istu vaznost kao mi,njihov glas je isti kao i od Zelje i Sarajeva i to ste vi podrzali pa cete onda da kukate kako nematr zastitu nikakvu.

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 29 mar 2024, 09:52

Jel se javio mirvic vici na telefon znal se nesto vise?

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 29 mar 2024, 09:55

url=https://postimages.org/]slika[/url]

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Svaka cast RA
Zaustavite se negdje u KS na osvježenje od puta i malo potrošite u KS naših voljenih konv.maraka

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 mar 2024, 09:57

Smjena Pilava je pocetak obracuna sa Vicom, jer je upravo u njegovo vrijeme doslo do kazne za Hasica i suspenzije stadiona. Vico nikada ne bi mogao sam kazniti Velez, da nije imao podrsku ovih nasih prodatih dusa iz Saveza. Isto se desilo i Sarajevu. Nista nije slucajno? Uspjeli su skloniti Hasica, jer nije htio raditi po njihovim pravilima a evo sad pokusavaju skloniti Mirvica, ali Mirvic sigurno ima jace ljude iza sebe i ne bi me cudilo da uspije srusiti Vicu, kojem se trese stolica, jer je Dodiku blizu politicki kraj, a Vici je trenutno to prva briga. Kad se bude morao spasavati, Borac ce prvi biti pusten niz vodu. Toliko.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 29 mar 2024, 09:57

Morpheus je napisao/la:
29 mar 2024, 09:48
Riki10HZ je napisao/la:
Znaci ambicije Sarajeva su se oprostiti od titule koliko vec kola prije zavrsetka prvenstva uz budzet koji imate? Uz to naravno ispasti iz kupa, i opet ostati bez nekog trofeja 4 godine poslije novih ljudi u klubu? Meni to nije bas tako izgledalo prije pocetka sezone. A za Colpu, mozete sami viditi da ste bili za njega 2020 godine kad su bili izbori, jer je eto vise bio vas covjek. Tako je bilo, sad sto vam trenutno Colpa neodgovara, eh to je vec druga stvar. Ali kad je izabran, tad je bio povoljniji covjek za vas.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 29 mar 2024, 10:02

url=https://postimages.org/]slika[/url]

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Ako možete molim Vas da svratite u Svrakino
Nemamo mi restorana al imamo pekaru kod trolejbuskoj stanice drži je brat Albanac-preporucujem krompirušu u zvrku
cijena- 1.50 markica-krompir iz Fojnice začinjena chili biberom koji je u Bingu 5 maraka flašica

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 29 mar 2024, 10:06

29 mar 2024, 09:57
Morpheus je napisao/la:
29 mar 2024, 09:48

Znaci ambicije Sarajeva su se oprostiti od titule koliko vec kola prije zavrsetka prvenstva uz budzet koji imate? Uz to naravno ispasti iz kupa, i opet ostati bez nekog trofeja 4 godine poslije novih ljudi u klubu? Meni to nije bas tako izgledalo prije pocetka sezone. A za Colpu, mozete sami viditi da ste bili za njega 2020 godine kad su bili izbori, jer je eto vise bio vas covjek. Tako je bilo, sad sto vam trenutno Colpa neodgovara, eh to je vec druga stvar. Ali kad je izabran, tad je bio povoljniji covjek za vas.
Ma vi ste se pomirili da vas nema na mapi evo 12 godina niti ce vas biti,mozda neka evropa i to je to. Spali ste na to da se zadovoljavate opstankom i pored toga sto imate jednu od najskupljih ekipa u ligi,valja sad placat vase ogromne plate jer vec sad imate problem. Drze vas na lancu i tako budite dobri i mirni,bice grijaci,bice mozda i teren to vam je limit i nekad pobijediti Sarajevo. Sto se tice titule od iste smo se oprostili cim je pocela sezona,samo debili nisu znali kako ce da zavrsi ova Dodikova sezona.

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 29 mar 2024, 10:13

TurkishAirlines je napisao/la:
29 mar 2024, 08:46
CampobelloDiMazara je napisao/la:
27 mar 2024, 11:08
slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Tetrijebe zuc ce ti eksplodirat :wave: :zviz:

Gdje si vidio da RA najavljuje invaziju? :kafa: :urnebes:
Ako ne dodju ovi iz:
Gnojnice
Gornje Gnojnice
i pogotovo iz Gubavice
Onda bolje nek i ne dolaze!!

slika
🤣
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 29 mar 2024, 10:19

RajvoSA03 je napisao/la:
29 mar 2024, 09:43
Riki10HZ je napisao/la:
29 mar 2024, 00:22
Usutili se strumfovi pa i ovi lesinari sto nalete kad su vidjeli da se sprema mnogo smjena u savezu. Kontaju mozda im se i titula oduzme zbog neregularnosti pa bolje da sute. Sve ce doci na svoje. Niko se ne igra sa najvecim klubom u BIH zapamtite dobro... Vratilo se ZLO!

slika
Hahahahahahahahahaha :rol:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 29 mar 2024, 10:22

29 mar 2024, 09:57
Kako rekoh, dobro ti pratiš :rol: Reci mi da trolaš da ne gubim vrijeme

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 29 mar 2024, 10:25

29 mar 2024, 08:30
TuzlaCityfighter je napisao/la:
29 mar 2024, 02:42
mosarajvosa83 je napisao/la:
29 mar 2024, 02:37

Sta je Magoda? Vidis da moze da se mijesa kad je u pitanju kriminal,mada sad ce se umikesati SIPA pa ide klavir. Jelde drma se kavez nakon dugo vremena ,jbga Sarajevo je to,armija navijaca svih profila na tvrdo se udarilo,da na nama neki Vico ostri k kad stigne nece da ce moci
Kao prvo , Pilav je jedno veliko smece od covjeka , po svim linijama. Meni je licno drago da ga sklone iz vise razloga. Kao drugo, clan 13 i 17 statuta FIFE strogo jasno definise uplitanje politike u sport i sve clanice FIFE tome podlijezu.
Sutis kad su Tegeltija i NEsic u sportu, al zato balija odmah zine kad vidi da se neko iz Sarajeva, koji je strnacki covjek, mota oko sporta :tokralju:

Dobili ste poziv, niste htjeli. Zato sad samo sutite, jer u ovu borbu ste svi vi mogli uci i uzeti dio kolaca.

Balijo mrtva
Nije bolest sve što boli :salut: Imali smisla ici u borbu sa nekim ko te pokrade na Koševu ? Druga stvar , tegeltija i nesic ( obadvojica imali (ju) funkciji u klubu ) te se mogu oglašavati i mlatiti sta god zele, dok ministar nema zvanicne funkcije i sa tog aspekta sam pisao da je mjesanje politike u sport. Treca stvar, sve ono sto ste do juce pisali, sto vam se gadilo, gle cuda sad vam sve odgovara , odjednom postaste sluga politike. Jeste nas u tu borbu pozivali , gdje ucjenama, prijetnjama, politickim pritiscima mjenjate loptanje na bolje .
Elvir Baljic

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 29 mar 2024, 10:35

29 mar 2024, 10:25
Nije bolest sve što boli :salut: Imali smisla ici u borbu sa nekim ko te pokrade na Koševu ? Druga stvar , tegeltija i nesic ( obadvojica imali (ju) funkciji u klubu ) te se mogu oglašavati i mlatiti sta god zele, dok ministar nema zvanicne funkcije i sa tog aspekta sam pisao da je mjesanje politike u sport. Treca stvar, sve ono sto ste do juce pisali, sto vam se gadilo, gle cuda sad vam sve odgovara , odjednom postaste sluga politike. Jeste nas u tu borbu pozivali , gdje ucjenama, prijetnjama, politickim pritiscima mjenjate loptanje na bolje .
Jesmo li vas mi pokrali ili sudija? Recimo nas je Borac pokrao 2-3 puta, a u nekim utakmicama nisu nas pokrali klubovi, nego sudije.

Kome bolan odgovara, gadi nam se i dalje, šta pričaš živ bio 100 godina hah :crazy:

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 29 mar 2024, 10:37

FKBilder je napisao/la:
29 mar 2024, 07:36
Bgm Zeljo trenutno na mjestu koje vodi u federalnu. Imaju losiji omjer.
Ovaj Igman ako slucajno trehne Slogu a Zeljo kiksa danas kuci sa Velezom, bice im gutavo do kraja za opstanak
Ma koga boli q kad nas suspenduju kao ligu, niko ne ide nigdje. Da se promjene dese drugog nacina nema
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 29 mar 2024, 10:45

Morpheus je napisao/la:
29 mar 2024, 10:35
29 mar 2024, 10:25
Jesmo li vas mi pokrali ili sudija? Recimo nas je Borac pokrao 2-3 puta, a u nekim utakmicama nisu nas pokrali klubovi, nego sudije.

Kome bolan odgovara, gadi nam se i dalje, šta pričaš živ bio 100 godina hah :crazy:
Hoces da kazes kad je u vasu korist, da nije do Vas. Sa druge strane kad vas ostete sudije onda to drugacije izgleda ! Odma da riješimo, ja licno nemam ništa protiv Sarajeva, dagogda svake godine osvajali neki trofej, nikada meni nece i ne moze biti draza bilo kakva komponenta osim Bosnjacke, ili onih koji priznaju ovu krvlju natopljenu zemlju kao svoju. Samo mi je fascinantno da se juce sve gadilo, danas te iste stvari ne smetaju i mogu da prodju. Peljto, sta god da je izjavio, rekao, ogavno je to da se nekom udara na clanove porodice i prijeti. Ne mogu da shvatim da pojedini ma to likuju, da prizeljkuju poraz reprezentacije i slicne stvari. Na Koševu sam nio najmanje 300 puta prvi rodjak mi je bio kapiten Sarajeva, najbolji drug miljenik navijaca Sarajeva. Dobro znam šta pisem, sve ovo sto sad rade navijaci Sarajeva, u prethodnom periodu nije nikom padalo na pamet.
Elvir Baljic

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 29 mar 2024, 10:51

29 mar 2024, 10:45
Hoces da kazes kad je u vasu korist, da nije do Vas. Sa druge strane kad vas ostete sudije onda to drugacije izgleda ! Odma da riješimo, ja licno nemam ništa protiv Sarajeva, dagogda svake godine osvajali neki trofej, nikada meni nece i ne moze biti draza bilo kakva komponenta osim Bosnjacke, ili onih koji priznaju ovu krvlju natopljenu zemlju kao svoju. Samo mi je fascinantno da se juce sve gadilo, danas te iste stvari ne smetaju i mogu da prodju. Peljto, sta god da je izjavio, rekao, ogavno je to da se nekom udara na clanove porodice i prijeti. Ne mogu da shvatim da pojedini ma to likuju, da prizeljkuju poraz reprezentacije i slicne stvari. Na Koševu sam nio najmanje 300 puta prvi rodjak mi je bio kapiten Sarajeva, najbolji drug miljenik navijaca Sarajeva. Dobro znam šta pisem, sve ovo sto sad rade navijaci Sarajeva, u prethodnom periodu nije nikom padalo na pamet.
Hoću da kažem da utakmica u kojoj ste oštećeni nije do nas. Govorim samo za ovu utakmicu.
I hoću da kažem da utakmice u kojoj smo oštećeni protiv Borca je zbog Borca. Govorim samo za ove 2, 3 utakmice.
I zamolio bih te da mi ne izvrćeš riječi.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 29 mar 2024, 10:53

Pitarsam je napisao/la:
29 mar 2024, 10:13

i pogotovo iz Gubavice

Maskoto kada si vec potegao Gubavica je dala igraca kakvog Sarajevo nikada nije niti ce za narednih hiljadu godina :mrgreen:

Vidi ovo dva igraca Veleza drugi i treci strijelci spanske primere. Momak sa Gubavice i Vanja Gudelj ispred Sukera Bebeta Esnaidera Picija Zalazara
Zanimljivo, u sezoni 1994/95 dva od tri najbolja strijelca Primere bili su Meho Kodro, koji je tada nosio dres Real Sociedada, i Vladimir Gudelj. Kodro je bio drugi strijelac lige sa 28 golova, tri manje od Ivana Zamorana koji je igrao za Real Madrid, dok je Gudelj zajedno sa Šukerom podijelio treće mjesto sa 17 postignutih golova. Iza njih je bio veliki Bebeto sa 16 golova, koji je igrao za Deportivo.
😍 :opaopa:

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 29 mar 2024, 10:54

CampobelloDiMazara je napisao/la:
29 mar 2024, 08:53
29 mar 2024, 08:50
Cuvajte se nevidjene invazije RA :kafa:

DiMazzara je kerovodja, pardon kolovodja... :opaopa:
Brukas se zestoko to je jedino sto imam da ti napisem u ovom trenutku. Ali s obzirom da u vokabularu imas rijec "nesta" i da u 2024 godini ne znas za opciju copy-paste teksta tebi je oprosteno :mrgreen:
Obicno i budu ovakvi postovi osobe koja ne zna sta ce reci.

Ruzit cu uciteljicu iz informatike i bosanskog.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 29 mar 2024, 10:59

Ljudima je bitna tekma za evrope, ako ih ne bude 500 nek se ugase Vrapcici

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 29 mar 2024, 11:02

Meraak1921 je napisao/la:
29 mar 2024, 10:59
Ljudima je bitna tekma za evrope, ako ih ne bude 500 nek se ugase Vrapcici
I vama je za opstanak. Ne bude li vas 10 hiljada istupite iz lige.
19V22

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Proximic, svrakino1921 i 24 gosta.