Morpheus je napisao/la: ↑29 mar 2024, 10:35
TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑29 mar 2024, 10:25
Nije bolest sve što boli

Imali smisla ici u borbu sa nekim ko te pokrade na Koševu ? Druga stvar , tegeltija i nesic ( obadvojica imali (ju) funkciji u klubu ) te se mogu oglašavati i mlatiti sta god zele, dok ministar nema zvanicne funkcije i sa tog aspekta sam pisao da je mjesanje politike u sport. Treca stvar, sve ono sto ste do juce pisali, sto vam se gadilo, gle cuda sad vam sve odgovara , odjednom postaste sluga politike. Jeste nas u tu borbu pozivali , gdje ucjenama, prijetnjama, politickim pritiscima mjenjate loptanje na bolje .
Jesmo li vas mi pokrali ili sudija? Recimo nas je Borac pokrao 2-3 puta, a u nekim utakmicama nisu nas pokrali klubovi, nego sudije.
Kome bolan odgovara, gadi nam se i dalje, šta pričaš živ bio 100 godina hah
Hoces da kazes kad je u vasu korist, da nije do Vas. Sa druge strane kad vas ostete sudije onda to drugacije izgleda ! Odma da riješimo, ja licno nemam ništa protiv Sarajeva, dagogda svake godine osvajali neki trofej, nikada meni nece i ne moze biti draza bilo kakva komponenta osim Bosnjacke, ili onih koji priznaju ovu krvlju natopljenu zemlju kao svoju. Samo mi je fascinantno da se juce sve gadilo, danas te iste stvari ne smetaju i mogu da prodju. Peljto, sta god da je izjavio, rekao, ogavno je to da se nekom udara na clanove porodice i prijeti. Ne mogu da shvatim da pojedini ma to likuju, da prizeljkuju poraz reprezentacije i slicne stvari. Na Koševu sam nio najmanje 300 puta prvi rodjak mi je bio kapiten Sarajeva, najbolji drug miljenik navijaca Sarajeva. Dobro znam šta pisem, sve ovo sto sad rade navijaci Sarajeva, u prethodnom periodu nije nikom padalo na pamet.