FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako je ovaj Beganovic ogranicen nije realno ovo. Ide lik i vidi da pas nema sanse da prodje,dvojica igraca i daje im pas direktno prema njima. Ovaj Mehanovic nije los igrac. Orazlika kad igra Francis je to da lik nije sebican dok je Hasic zivotom carini.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Samo nastaviti i u drugom ovako, nerijetko padnemo nakon pauze.
Bravo Hamzaga!
Bravo Hamzaga!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Corava koka a lik naš najbolji strijelac

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Samo nek trpa, mozda sam mu motivacija
Al imao je i fula da te Bog sacuva
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Bravo Hamza
Bravo momci

Bravo momci

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Jeebote gledate samo Mustafića a Muhamed i Julardžija se nisu pošteno sa loptom sastavili.
Mora griješiti kad je.lopta u prenosu konstntno kod njega a znamo da.on nije igrač sa.tim zdnjim pasom i da ova visoka 8 nije njegova pozicija.
Prvi gol je 70% Mustafićev
Mora griješiti kad je.lopta u prenosu konstntno kod njega a znamo da.on nije igrač sa.tim zdnjim pasom i da ova visoka 8 nije njegova pozicija.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- skullcrusher
- Kontakt:
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Duvajte ga dusmani!
Bravo momci,svaka čast.
Hamza ubico!

Bravo momci,svaka čast.
Hamza ubico!

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo u posljednje 2 utakmice, bravo momci!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bezveze se prigovara Mustafiću, dobar je danas.
-
- Kontakt:
Odlicno prvo pol., super stojimo na terenu zabiti jos jedan i mirno privesti tekmu kraju ! 

04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Da je Mirza malo prisebniji mozda smo mogli zabiti i treći ali dobro. Ne treba ga raskidati sada, ne ide ga danas i to je to.
Francis i Hamza sami igraju
Francis i Hamza sami igraju

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Pa dok lopta dolazi gore, ova dva spomenuta rade dobro svoj posao. Nije Mustafic los samo nama treba mnogo mocnije ime, i znanjem i karakterom na tom mjestu. Nesto ala Stojcev stil, moze i Dulja tu dobro izgledati.AVNOJ je napisao/la: ↑29 mar 2024, 16:53Jeebote gledate samo Mustafića a Muhamed i Julardžija se nisu pošteno sa loptom sastavili.
Mustafic dobar, ali mi je vise za neke 4-5-1 kad se branimo, pa on moze i dodatno ugroziti nekim dalekometnim sutem u tim situacijama. Ovako mu fali malo tehnike, ali dobro stojimo svi.
Sudjelovao je u golu/ovima nema sta - moze bolje.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Neznam koju ti utakmicu gledas, al da je imao gresaka i to katastrofalnih, jeste vala!!!!
U novi boj ...
Jos uvijek smo malo nesigurni nazad, lijeva strana nam je losija, kod tuzle sve preko nukica ide, treba malo vise stisnuti po toj strani
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Na stranu sve
al fascinantno kako Keremeh uze svaki vazdusni duel i to igracima koji su dominantniji od njega
cudna nekako utakmica bice ovdje jos golova
1 3 do kraja
al fascinantno kako Keremeh uze svaki vazdusni duel i to igracima koji su dominantniji od njega
cudna nekako utakmica bice ovdje jos golova
1 3 do kraja
-
- Kontakt:
Beganovic jako dobar,stoperi isto korektno .ajdohordas je napisao/la: ↑29 mar 2024, 16:55Da je Mirza malo prisebniji mozda smo mogli zabiti i treći ali dobro. Ne treba ga raskidati sada, ne ide ga danas i to je to.
Francis i Hamza sami igraju![]()
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:

Garderoba truhla bila pravo, sve su prilike. I ova ostala budj sto je ostala (ako je ima), nadam se da ce zacijeliti ili otpasti sama.
- 1 9 4 6 -
Interesantno kolo, komsije mole Boga da mi dobijemo ovde, a i nama pase da dobiju Rodjene 

U novi boj ...
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 45 gostiju.