hahahahahahahahhaahhaha vrabcicani AA GASI INTERNETNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 mar 2024, 17:03Veceras ce filijala razmontirati naseg Zeljkana i na tribinama i na terenu, niste svjesni kakvi invaziju spremaju Vrapcicani. Campobello nikad nije bio naostreniji, povest ce veceras.
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Samo im recite, ako budu dolazili, da ne nose onu zastavu s likom ratka mladića, naljutiće se braća što crtaju parole s citatima rahmetli Alije Izetbegovića.nastrojeni21 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 17:09Ne znam hoce li doci, izdat ce nas braca iz Srbije ko vas drezdenovci.Miljacka je napisao/la: ↑29 mar 2024, 17:01nastrojeni21 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 16:53Forumska brigada mlađeg sarajevskog kluba i nije bas redovna na gostovanjima.
Ali zato forumska brigada iz doline dugova sve jača i jača. Stiže pomoć preko zemlje Srbije.![]()
![]()
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Kakve? 10kg janjetine kod Brajlovica?feniksptica je napisao/la: ↑29 mar 2024, 16:57Prica se Zeljo nam obeco premije alo dobijemo TC i Igman
Ne računa se ako nije preko fb najavio svoj dolazak !NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 mar 2024, 17:03Veceras ce filijala razmontirati naseg Zeljkana i na tribinama i na terenu, niste svjesni kakvi invaziju spremaju Vrapcicani. Campobello nikad nije bio naostreniji, povest ce veceras.
![]()
Nikad poraz, samo lekcija.
ih 10 kila... druze 10 kila ti je haman miljaLavcina je napisao/la: ↑29 mar 2024, 17:20Kakve? 10kg janjetine kod Brajlovica?feniksptica je napisao/la: ↑29 mar 2024, 16:57Prica se Zeljo nam obeco premije alo dobijemo TC i Igman
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- jurisicduska
- Kontakt:
Da nas nema ispali bi davno
Sta zanijemi ova tema ?

Svaka čast Sarajevu na igri danas, TC danas blago rečeno katastrofalna...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Najjače kad kažu da mi umišljamo da smo bitni. Kad gubimo, u 2 minute se napiše cijela stranica, sad ko da je dženaza
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- TurkishAirlines
Hvala komsija
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Komsija je uvjek bio najpreci.Iskusan.Imate od Remze po zvrk bureka.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Komsije ne mozemo mi sve morate i vi nekad dobit. Ili to ili federalna
-
scudetto89
- Kontakt:
Sta je komsije ni hvala da kazate? 
Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 29 mar 2024, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Gazija nas, sprema ludilo veceras. Javio mi je u pp da ce sam sahraniti Zeljkana ako trebatabba77 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 17:23Ne računa se ako nije preko fb najavio svoj dolazak !NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 mar 2024, 17:03Veceras ce filijala razmontirati naseg Zeljkana i na tribinama i na terenu, niste svjesni kakvi invaziju spremaju Vrapcicani. Campobello nikad nije bio naostreniji, povest ce veceras.
![]()
Vala , ovo je danas sterilno, bas smo sterilni ili tako rekose forumski strucnjaci...

Zahvalit cemo vam se kad mlatnete i Igman naredno kolo. Morate.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Sarajevo dobro izgleda zadnje dvije utakmice. Naredni derbi bi mogli izgubiti sa samo jednim golom razlike, a ne 3 kao prosli put
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Dal ce ovi bogalji veceras bod otkinuti Velezu?.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Sisojinim sisama je u krvi da nesto skacu protiv Sarajeva,da protestuju i ako ih rasformiras kao danas,zato protiv Borca budu mirni pa poslije sjede po terenu
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Grk1234, OzmoodPinglewood i 16 gostiju.