2 vezane pobjede, hajde i to čudo da vidimo, mora se i Igman pobjediti iduće kolo, pa šta Bog da na Grbavici.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nadam se da je Hamza ok, da nije ništa. Strašan je u zadnje vrijeme, @NisamInsajder se obradovao njegovoj formi
2 vezane pobjede, hajde i to čudo da vidimo, mora se i Igman pobjediti iduće kolo, pa šta Bog da na Grbavici.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- morsecode
- Kontakt:
Odlicno odigrano, bravo momci.
Mlada na tribinama je zvjerka, grrrr
Mlada na tribinama je zvjerka, grrrr
"To je jednostavno SARAJEVO"
Može li neko napraviti mix golova sa današnje tekme uz neku **** pjesmu Bube Corellija da šizimmmmm
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Svaka čast na danasnjoj partiji, ali sacekajmo da ga vidimo protiv Borca, Zrinjskog, Veleza, pa i Želje. Ovi su kandidati za ispadanje, sa dva igraca koji valjaju.dundee je napisao/la: ↑29 mar 2024, 18:05Ovo ce vecina izignorisati, iz nekog razloga ne podnose momka, a ovo sto si napisao je 100% tacnomosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 17:58Juraldzija opet pokazao da on u vecini slucajeva drzi sredinu,jedini igrac koji je povuce i iznese sa nase polovice iako ga mnogi kritikuju odlican,skolovan igrac![]()
-
ajdohordas
- Kontakt:
Pa hajde hoće li je neko okačiti da vidimo i mi ostali, nisam ja to upratio 
napoleon72 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 18:16Hejt prema Julardziji je krenuo cisto iz razloga sto je tad Vrancic izgubio mjesto u ekipi skroz a Julardzija igrao svaku. Mrze momka kao da je taj Vrancic bio Lampard na sredini. Al valjda svi ocekivali od lika koji izbaci Vracica iz ekipe da ima tri gola i tri asistencije po utakmicidundee je napisao/la: ↑29 mar 2024, 18:05Ovo ce vecina izignorisati, iz nekog razloga ne podnose momka, a ovo sto si napisao je 100% tacnomosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 17:58Juraldzija opet pokazao da on u vecini slucajeva drzi sredinu,jedini igrac koji je povuce i iznese sa nase polovice iako ga mnogi kritikuju odlican,skolovan igrac![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
@morto, zamolio bih te uradis nešto. A to je da kao glava ovog foruma narediš svim ovim što bale na hanumu iz Tuzle da metnu na avatar identičnu sliku kao @AVNOJ
Golove objavim kasnije
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Moze golovi uz pjesmu Nevina 
Prođe iftar a onaj melek s tribina ne izlazi iz glave
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Maroon1946
- Kontakt:
Niko da postavi golove
Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 29 mar 2024, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
- skullcrusher
- Kontakt:
Kad saa sjeeveera pjesmu cujes tii
Dole na terenu srce ostavi
A tvojee hordee ce tebi pjevati
I na kraju svijeta tebe bodriti

Dole na terenu srce ostavi
A tvojee hordee ce tebi pjevati
I na kraju svijeta tebe bodriti
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ocekivanja nasa su mednapoleon72 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 18:16Hejt prema Julardziji je krenuo cisto iz razloga sto je tad Vrancic izgubio mjesto u ekipi skroz a Julardzija igrao svaku. Mrze momka kao da je taj Vrancic bio Lampard na sredini. Al valjda svi ocekivali od lika koji izbaci Vracica iz ekipe da ima tri gola i tri asistencije po utakmicidundee je napisao/la: ↑29 mar 2024, 18:05Ovo ce vecina izignorisati, iz nekog razloga ne podnose momka, a ovo sto si napisao je 100% tacnomosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 17:58Juraldzija opet pokazao da on u vecini slucajeva drzi sredinu,jedini igrac koji je povuce i iznese sa nase polovice iako ga mnogi kritikuju odlican,skolovan igrac![]()
....sve drugo će proći!
Prelijepa je znači
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Upravo to, suti i radi.
Bgm, Renan nece tako brzo u prvih 11.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pozivam evandera i antikloca da napisu tekst nove pjesme koja je pjevana danas
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.