Umjesto Grbavice sad se ovo pusta

Miran srbine!!!Meraak1921 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:06
Ovo se podrzava jer je neki tamo retard, sa nekim prijateljima iz Srbije koji su zemunci poveli svoju pjesmu? i eto sada Manijaci su braca sa njima zbog nekog retarda i njegovih prijatelja?
Ma nabiem vas Balije ja na qrac
Slavni Čelik iz Zenice ide po promociju naredne sezone
Dodji da te usunetim balijo cetnickaMeraak1921 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:06
Ovo se podrzava jer je neki tamo retard, sa nekim prijateljima iz Srbije koji su zemunci poveli svoju pjesmu? i eto sada Manijaci su braca sa njima zbog nekog retarda i njegovih prijatelja?
Mrsh sestre ti se nayebem u buljahuDirektorcic je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:09AhahahahahahahahhahahahahahahaMeraak1921 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:06
miraaaaaaaaaaaaaaanMeraak1921 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:12Mrsh sestre ti se nayebem u buljahuDirektorcic je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:09AhahahahahahahahhahahahahahahaMeraak1921 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:06
Sta je zasiljio levatino? Svaki duel su isli preko granice, nonstop padali i stavljali sudiju pod pritisak, bukvalno izvode aut hoce da daju gol i da se raspravljaju sa sudijomNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:07Sere ko foka. Lik je zasiljio taman koliko je trebalo Velezu, ali nijedan penal nije bio.
Jedna od jaci parola zadnji godina
“Fudbaleri ba, ima i drugih poslova, stoni tenis, šah, atletika.”
Nece Vico to dozvoliti, nameracio se da ih gurne u federalnu. Ne znam zasto postoji taj mit da njih savez nesto pazi, oni nemaju nikakvog utjecaja, uopste ih niko tamo ne dozivljava, naprotiv.
Trenutno korisnika/ca: Proximic, supervizor i 28 gostiju.