Zeljini tifusari odnese ih Neretva...Zeko87 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:32Al kako se kraljevi bacaju u šesnaesterac kao da se snima partizanski film, pa ono kad zarafala Bata Živojinović...i još Bruno kralj u toj komediji vidi ni manje ni više nego dva čista penala.
Mada Velež je jadan sa ovim valjanjem, preležali su drugo poluvrijeme haman. Ekipa treća na tabeli, po tri igrača leži u istom trenutku. Hajd da ih je Željo pritisnuo, nego eto onako samo da se vrijeme troši.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nadam se da će Sarajevo sad dati Igmanu tri boda u zamjenu za 9 bodova naredne sezone. Idemo malo i mi trgovati kao prvaci iz Platonove.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Makar će malci iz Srebrenika sljedeće sezone gledati željkana par puta u krugu 50ak km. Srebrenik, Banovići, Gradačac, Tešanj,...
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Nisam htio citirati cijeli post, ali pretpostavljam da misli na ovu njihovu situaciju.
Tu je razlika između nas i njih, ali to oni nikad neće shvatiti i nastaviti će se smijati kad se mi za nešto borimo. A oni u dubiozi.
-
- Kontakt:
Bas. Ovdje ljudi otpisuju kao da su dva kola do kraja. Biti ce svega u preostalih 9.
-
- Kontakt:
Taktika brate moj, 3 boda su 3 boda.Samo cu ti reci nesto realno,niko ne degeneci ko Zeljo na grbavici barem prptiv Veleza,Sarajeva,Borca i slicnoZeko87 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:32Al kako se kraljevi bacaju u šesnaesterac kao da se snima partizanski film, pa ono kad zarafala Bata Živojinović...i još Bruno kralj u toj komediji vidi ni manje ni više nego dva čista penala.
Mada Velež je jadan sa ovim valjanjem, preležali su drugo poluvrijeme haman. Ekipa treća na tabeli, po tri igrača leži u istom trenutku. Hajd da ih je Željo pritisnuo, nego eto onako samo da se vrijeme troši.
Još gospodinu Jagodiću osigurati fer suđenje naredno kolo, npr delegirati Gigovića i mirna Bosna
Tuzla City neće ispasti, sredit će kamiondžija 9 bodova, zadnja 3 kola, 3 sklanjalice protiv Zrinjskog, Borca i Veleža. Sve se poklopilo, ova prilika se ne smije propustiti

Tuzla City neće ispasti, sredit će kamiondžija 9 bodova, zadnja 3 kola, 3 sklanjalice protiv Zrinjskog, Borca i Veleža. Sve se poklopilo, ova prilika se ne smije propustiti

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Zna li se gdje je budući selektor Saudijske Arabije, izvjesni Al Tuwaijri?
Je li stvarno nisi upratio kako ova kljusad sa sadaka arene udaraju? Pa Šikalo je dobio degenek što ga u životu dobio nije, dobro momak može hodati. I niko nije ni spomenuo lakat i bodycheck Krpića koji je Edu izbacio iz utakmice...Zeko87 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:32Al kako se kraljevi bacaju u šesnaesterac kao da se snima partizanski film, pa ono kad zarafala Bata Živojinović...i još Bruno kralj u toj komediji vidi ni manje ni više nego dva čista penala.
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 29 mar 2024, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Simm Bau
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Meni je bilo cak simpaticno valjanje, ali ste vala pretjerali na kraju. Ona situacija kad su vasa trojica legla odjednom je bas komicna bila i nema lige gdje bi se to tolerisalo.Direktorcic je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:35Taktika brate moj, 3 boda su 3 boda.Samo cu ti reci nesto realno,niko ne degeneci ko Zeljo na grbavici barem prptiv Veleza,Sarajeva,Borca i slicnoZeko87 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:32Al kako se kraljevi bacaju u šesnaesterac kao da se snima partizanski film, pa ono kad zarafala Bata Živojinović...i još Bruno kralj u toj komediji vidi ni manje ni više nego dva čista penala.

Sa vana se prati samo Izborni Zakon i Visoki predstavnik, sve ostalo je prica za bebe..Amcho1 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:34A vidi, ovo što je uradilo Sarajevo i ako bez podrške drugih B klubova i žrtvovalo dobrim dijelom sebe bar je osiguralo koliko toliko korektno suđenje. Samo ću reći igra i suđenje je sada pod lupom, prati se sa vana sve detaljno, tako da očekuje se bar do kraja korektno suđenje u dobrim mjerama![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ma kakav ce biti osjecaj, sjetis se da si kao dijete dolazio na taj isti stadion i slavio titule, a danas gledas kako si najgora ekipa u najgoroj ligi europe. Opet kontas bit ce bolje, mora se neka i pobjedit, tesko je i shvatiti da si tu gdje jesi, al eto..NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:28Pitanje za navijace Zeljeznicara (ne botove, mislim fakat navijace): jeste li svjesni da je ovo najvjerovatnije kraj, da ste ispali i da se najverovatnije dugo necete vratiti? Kakav je osjecaj?
Ne provociram nista, fakat me zanima. Desetara mi je zao vala, izdrzi druze i cuvaj zdravlje![]()
Pruziti podrsku do kraja, pa sta Bog da…
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Moćno pero bilo je jednako moćno kao i njegov mačholyman je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:24Znaš kako, imam poprilično dobre izvore kad je savez u pitanju i sinoć su mi rekli da će kazna biti minimalna, ali da je ta trgovina itekako loša po nas. Kad kažem "nas" mislim na Bošnjačku komponentu u savezu. Prije baraža je sve bilo drugačije i kazna je trebala biti drakonska, međutim ovi su uprli kao da je u pitanju 50 bodova, sve živo su digli na noge i ovih 9 bodova koliko su još trebali izgubiti će nas sve koštati na duže staze.
Ne znam ko je vršio pritisak na Velež i vašeg predsjednika, ali znam da su nekima čak i indirektno prijetili. Na kraju niko nije popustio i ostali su sami.

....sve drugo će proći!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Recite brundi da sačeka kraj sezone pa da se priča o sudijama, sad nije ni vrijeme ni mjesto
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Sad će on klasično sa onim svojim, imam poprilično dobre izvore...
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Tuzno vala. Na stranu nas rivalitet, da ne kazem mrznja, ali ovo vam je mozda i najveca sramota u istoriji kluba. Vi imate strasnih problema u i oko kluba, igraci i SS su najmanji, a na njima ce se sve slomiti. Nevjerovatno da se niko od istinkih navijaca ne zapita zasto grupa suti, zasto se podmecu noge investitorima, zasto se lazu navijaci... opasni su talovi u pitanju, a vi pasivni kao da ste simpatizeri TC-a.lakilone je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:37Ma kakav ce biti osjecaj, sjetis se da si kao dijete dolazio na taj isti stadion i slavio titule, a danas gledas kako si najgora ekipa u najgoroj ligi europe. Opet kontas bit ce bolje, mora se neka i pobjedit, tesko je i shvatiti da si tu gdje jesi, al eto..NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:28Pitanje za navijace Zeljeznicara (ne botove, mislim fakat navijace): jeste li svjesni da je ovo najvjerovatnije kraj, da ste ispali i da se najverovatnije dugo necete vratiti? Kakav je osjecaj?
Ne provociram nista, fakat me zanima. Desetara mi je zao vala, izdrzi druze i cuvaj zdravlje![]()
Pruziti podrsku do kraja, pa sta Bog da…
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 21 gost.