Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Narkomani im drže klub pod taocem
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Postoji jedna bitna razlika. Mi placamo jer mozemo i placati cemo jos vise. Vi ste dogovorili da placate jer morate, a ne mozete jer opet ne placate. Platitile ljudima premije za pobjedu protiv nas, zasluzili su.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 23:15Ti zaboravio da plaćate 25000€ igraca koji ima statistiku u ligi kao Andrija Drljo...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 23:12Radovac,Mekic,Boljevic,onaj pecinski covjek,Hiros itd grdne pare u bunar bacaju mada evo izgleda nisu plate isplatili,prose od politicara da namaknu koju platu. Zamisli ulozis grdne pare koje nemas za nista
I da nije 25 000€, nego 18 000€. Ali idemo prema vecim ciframa. Npr jedan igrac koji je vec usmeno dogovoren iz Panate ce imati vise od Penarande.
Lijep pozdrav.
Da je Vehabovic ostao u igri, manje bi gresaka pravio, jer Edo cesto mora ispravljati njegove greske.feniksptica je napisao/la: ↑29 mar 2024, 23:30Al koliko je samo Prses prodo lopti na sredi pa i ostali Velezovci masu gresaka na svojoj polovici i nista nisu iskoristil.![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bol prošla, plava drolja ispada19vendetta87 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 23:02Sta si se uskurcio, plakao si ovdje na forumu kad te rođak prebio ispred stadiona...
Stvarno je PL napredovala zadnjih godina strašno. Ni budžet od skoro 9 miliona KM ne garantuje opstanak. Golemo 
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Seid Memic Vajta, Zeljeznicar cvajta
Nema veze ide trening u 6 sad. Kako su krenuli za mjesec ce u 3 ujutro
NEMA NAZAD
- TurkishAirlines
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 29 mar 2024, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Kako li su dva dječaka iz Srebrenika?
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Pusti ti Virta, Virto ima poprilično dobre izvore...
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Zeljo bolji do primljenog gola, onda su poceli neke gluposti izvodit. Ako Zvijezda dobije Sirokog onda ce biti ozbiljno ugrozeni.
- TurkishAirlines
Druze, koji vam je sejtan? Ispast cete jbte.let3 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 23:28Ma jasta, trebaju upasti u klub, polupati sve prostorije, zapaliti sve, igrace prebiti na treningu i to ce popraviti ovu situaciju, jelde.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 23:24
Slabo si upucen. Sto mislis zasto je generalno ovako blag prema igracima i upravi? Jedne su HZ
Odjednom ce postati bolji igracihajd bjezi ba mosa
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- OldTownDistrict
- Kontakt:
TurkishAirlines je napisao/la: ↑29 mar 2024, 23:41Druze, koji vam je sejtan? Ispast cete jbte.let3 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 23:28Ma jasta, trebaju upasti u klub, polupati sve prostorije, zapaliti sve, igrace prebiti na treningu i to ce popraviti ovu situaciju, jelde.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 23:24
Slabo si upucen. Sto mislis zasto je generalno ovako blag prema igracima i upravi? Jedne su HZ
Odjednom ce postati bolji igracihajd bjezi ba mosa
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Sloga danas prodala sto znači da su već unaprijed racunali na bodove protiv Zelje tako da je i tu k urcina
Ovo je sve iz provjerenih izvora
Ovo je sve iz provjerenih izvora
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Po meni Željo do kraja ima šansu da dobije još samo Sarajevo, tu se oni daju 500% preko svojih mogućnosti u svim ostalim tekmama su autsajderi.
Ako im zadnja bude odlučivala ostanak protiv Borca, ne sumnjam da će ih Vickina družina pustiti u zamjenu za 9 bodova slj sezone. I tako će Borac ući u sezonu sa 27 bodova na kontu.
Borci protiv režima i sistema...
Ako im zadnja bude odlučivala ostanak protiv Borca, ne sumnjam da će ih Vickina družina pustiti u zamjenu za 9 bodova slj sezone. I tako će Borac ući u sezonu sa 27 bodova na kontu.
Borci protiv režima i sistema...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Burberry46, MikiPirs, MostarskiBijeli1, rishovski, Vanja8, Zeljoo1921 i 25 gostiju.