Druze, koji vam je sejtan? Ispast cete jbte.let3 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 23:28Ma jasta, trebaju upasti u klub, polupati sve prostorije, zapaliti sve, igrace prebiti na treningu i to ce popraviti ovu situaciju, jelde.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 23:24
Slabo si upucen. Sto mislis zasto je generalno ovako blag prema igracima i upravi? Jedne su HZ
Odjednom ce postati bolji igracihajd bjezi ba mosa
Premijer liga BiH - aktuelno
- TurkishAirlines
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- OldTownDistrict
- Kontakt:
TurkishAirlines je napisao/la: ↑29 mar 2024, 23:41Druze, koji vam je sejtan? Ispast cete jbte.let3 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 23:28Ma jasta, trebaju upasti u klub, polupati sve prostorije, zapaliti sve, igrace prebiti na treningu i to ce popraviti ovu situaciju, jelde.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 23:24
Slabo si upucen. Sto mislis zasto je generalno ovako blag prema igracima i upravi? Jedne su HZ
....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Sloga danas prodala sto znači da su već unaprijed racunali na bodove protiv Zelje tako da je i tu k urcina
Ovo je sve iz provjerenih izvora

Ovo je sve iz provjerenih izvora
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Po meni Željo do kraja ima šansu da dobije još samo Sarajevo, tu se oni daju 500% preko svojih mogućnosti u svim ostalim tekmama su autsajderi.
Ako im zadnja bude odlučivala ostanak protiv Borca, ne sumnjam da će ih Vickina družina pustiti u zamjenu za 9 bodova slj sezone. I tako će Borac ući u sezonu sa 27 bodova na kontu.
Borci protiv režima i sistema...
Ako im zadnja bude odlučivala ostanak protiv Borca, ne sumnjam da će ih Vickina družina pustiti u zamjenu za 9 bodova slj sezone. I tako će Borac ući u sezonu sa 27 bodova na kontu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
E jbg, sta da ti kazem. Vidis i sam sve.TurkishAirlines je napisao/la: ↑29 mar 2024, 23:41Druze, koji vam je sejtan? Ispast cete jbte.let3 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 23:28Ma jasta, trebaju upasti u klub, polupati sve prostorije, zapaliti sve, igrace prebiti na treningu i to ce popraviti ovu situaciju, jelde.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 23:24
I ja polako ulazim u onu zadnju fazu kad se prihvata realnost

- Beduin
- Kontakt:
Jos jedna zanimljiva i turbulentna sezona u PL, samo sa drugim akterima.
Zelji se pece kolac, ne samo rezultatski. Ispasti nece sigurno, to svak' zna, ali jos jedna sezona bez Evrope, baceme silne pare na trenere i kvazi igrace gdje ce vrlo vjerovatno biti dugovanja na kraju sezone, odlazaka i zaduzivanja kluba. Vrlo moguce i tuzbe u skorije vrijeme jer se para nema.
Skracivanje lige kuca na vrata, tek tad dolazi belaj. Cak i za moju Slobodu koja bi trebala uci u PL naredne sezone, a nemaju ni oni nekih para da ce se sklopiti strasan tim i rahat osigurati mjesto u prvih 8, osim neka suluda sreca da ubodes sa igracima.
Zelji se pece kolac, ne samo rezultatski. Ispasti nece sigurno, to svak' zna, ali jos jedna sezona bez Evrope, baceme silne pare na trenere i kvazi igrace gdje ce vrlo vjerovatno biti dugovanja na kraju sezone, odlazaka i zaduzivanja kluba. Vrlo moguce i tuzbe u skorije vrijeme jer se para nema.
Skracivanje lige kuca na vrata, tek tad dolazi belaj. Cak i za moju Slobodu koja bi trebala uci u PL naredne sezone, a nemaju ni oni nekih para da ce se sklopiti strasan tim i rahat osigurati mjesto u prvih 8, osim neka suluda sreca da ubodes sa igracima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Bolje ispasti nego biti kuja,medjutim neki nemaju pojma sta je obrazZeko87 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 23:44Po meni Željo do kraja ima šansu da dobije još samo Sarajevo, tu se oni daju 500% preko svojih mogućnosti u svim ostalim tekmama su autsajderi.
Maloprije dok smo ulazili u kombi prilazi mi mladi bracni par iz Srebrenika i daje mi dva djecaka u naramak i moli me da ih sa sobom u Mostar vratim. Sta sve covjek nece dozivjeti.
19V22
- invincible1921
- Kontakt:
Iskreno odavno sam upozoravao da bi mogli ozbiljno bit ugrozeni raja govorila ma jok sta ti je tk je previseNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:28Pitanje za navijace Zeljeznicara (ne botove, mislim fakat navijace): jeste li svjesni da je ovo najvjerovatnije kraj, da ste ispali i da se najverovatnije dugo necete vratiti? Kakav je osjecaj?
Ne provociram nista, fakat me zanima. Desetara mi je zao vala, izdrzi druze i cuvaj zdravlje![]()

Kontam logicki da me pitas ja bi reko da je sad 55:45 da cemo ispaast..al ak ne dobijemo makar jednu u naredne dvije reko bi ...85:15...trebace nam 4/7 pobjede..ma mi to ne mozemo
Medjutim nez opet nekako kontam dje cemo ispast...i da nisam naviajc ono syeb da zeljo ispadne ne bi vjerovo isto ko i za sarajevo logicno

=\_1921_/=

-
- Kontakt:
Vec duguju,Akrapovic je to provukao izmedju redova par puta. Morali su da idu all in bez pokrica i sa parama koje nemaju.Beduin je napisao/la: ↑29 mar 2024, 23:47Jos jedna zanimljiva i turbulentna sezona u PL, samo sa drugim akterima.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mozes li mi reci ko je ovo ocekivo ili napisao...da mu odmah napisem da je budala...kakvih bola sto tisuca i 6 do 12 bodova..po kojem to pravilnikumosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 mar 2024, 11:53Zar nije bilo 100k minimalno,6 do 12 bodova,suspendovan stadion? 3 boda do sljedece zalbe i tuzbe polako samo. Znam da je mnogima muka al hajd bice bolje. Nego sad ce na vase da udari,da vidimo onda reakcije.tutankamon1905 je napisao/la: ↑28 mar 2024, 11:49Zar nije bilo: ne mogu nam bodove oduzeti, drugo je takmicenje u pitanjuOsmaDolazi je napisao/la: ↑28 mar 2024, 11:36
Da podsjetim Vicine pudlice sta sam juće rekao.
A ovo je tek pocetak sta ih ceka. A za ove sto su odbili borbu protiv saveza, koje Vico kupi rijecima da ce ih pogurati za opstanak i pogurati u borbi za evropu mogu samo poruciti... TIK - TAK !![]()
Naljutili ste gospodina Mirvica, ZATO STO STE BEZOBRAZNI ! Da niste bezobrazni, mogli bi se i vi nadati ćemu.![]()
Aloooo zemunciiiiiii, koji vaaaam je seeeejtan
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Beduin
- Kontakt:
Znamo da duguju, vise sam mislio na dodatna zaduzivanja i omcu za naredne sezone.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 23:51Vec duguju,Akrapovic je to provukao izmedju redova par puta. Morali su da idu all in bez pokrica i sa parama koje nemaju.Beduin je napisao/la: ↑29 mar 2024, 23:47Jos jedna zanimljiva i turbulentna sezona u PL, samo sa drugim akterima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
ima li ko onaj post da postavi ovdje, da opet procitam

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22, nedimmmm1337 i 25 gostiju.