FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
76
49%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
18
12%

Ukupno glasova: 155

let3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la let3 » 30 mar 2024, 00:24

WeekendOffender je napisao/la:
30 mar 2024, 00:17
Hahahah sta uradise papci od ovakvog kluba, Samir Bekric i ona celava glavica iz uprave + svima poznat krug taldzija koji gledaju zadnju marku iz kluba da iscupaju. Jos nismo culi uprava napolje s juga? Sto li Boze?
Zaboavio si u tom nabrajanju pomenuti Brunu, Sabica i tu zenicku ekipu neznalica koji su i dovedeni da nas posalju u cvajtu.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 30 mar 2024, 00:27

Tanoviću **** li ti zenička ekipa s brunom komplet familiju a znam da citas klosaru ćelavi. Napolje iz kluba stoko nesposobna

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 30 mar 2024, 00:30

Kakva je frka bila na zapadu, sta je ono?

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 30 mar 2024, 00:32

Ujutro odmah na noge Amaru. Svi redom iz uprave

WeekendOffender
Kontakt:

Post Postao/la WeekendOffender » 30 mar 2024, 00:34

Ujutro svi pred zapad i natjerat sve do jednog iz uprave da ispisnice potpisu nek niko ne vodi klub gubavci nesposobni
Curva Sud

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 30 mar 2024, 00:39

Uprava napolje!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

WeekendOffender
Kontakt:

Post Postao/la WeekendOffender » 30 mar 2024, 00:41

I koje mudo donosi odluku da gostujuci ostaju do kraja a citav stadion drze ko taoce dok ovi slave? Pa nas istjeruju sa svakog stadiona u 70-80 min s noge na nogu i niko te ne pita nista, dosta je vise
Curva Sud

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 30 mar 2024, 00:51

slika

jedan je zoka :bow: :bow: a ne ove placipicke :crazy:

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 30 mar 2024, 01:01

Tužno. Velež jeste dobra ekipa, ali smo ki totalno brzidejni. U ovoj formaciji ni Radovac ni Mekić ni Mijić ne mogu odgovoriti u sredini. Brunin poraz definitivno. Cavnić se povrijedio u 3. minuti i odigrao još 50 minuta. Zamijenio krila sa Haračićem i Štilićem. Okrenuo na 352 što nije donijelo ništa dobro. Definitivno Štilić ne može više. Igrati da ne napraviš grešku u odbrani a ako daš gol dobro i jest nije donijela ništa. Kreaciju jedino može Jaber donijeti, ali ga ne štima trener.
Šta dalje?
Smijeniti sve? I šta onda koga dovesti i ko garantuje da ćemo izboriti opstanak? Situacija ide ka eskalaciji. Žali bože onolikog broja navijača. Nissm pametan. Ostaviti Brunu do kraja je kockanje, jer nemamo kreacije nikako. Danas nismo imali ni presinga, osim u par navrata. Izležavsmje je dodatno unijelo nervozu. I realno ne ide nas ništa, ali bukvalno.
Protiv sloge opet očekujem 343. Vraćaju se Hiroš i Karić. Lijevo očekujem Pavića ili možda čak i Ovčinu. U napadu Bismarka, samo ne Haračića (mada je najrealnija opcija kod Brune). Možda se traži previše od igrača, a oni ne mogu iznjeti. Dynas su se trudili što jest jest, ali jednostavno ne ide. Sljedeće dvije defanzivno, pokušati uzeti 2 boda i onda se potući sa ovim konkurentima. Mada mislim da će se svi naložiti da nas izbace. I da u kontra situacijama bi nama mahali ofsajd kod gola i svirali bi penal za protivnika.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 30 mar 2024, 01:02

PointBlank je napisao/la:
30 mar 2024, 00:30
Neko napisao jaran od Nede turkovica stradao, svaka cast momku ko god da je, onakvi uhljupi nam i ne trebaju, on ko neki skaut.
Fk Željezničar.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 30 mar 2024, 01:04

Pablo11 je napisao/la:
30 mar 2024, 01:02
Neko napisao jaran od Nede turkovica stradao, svaka cast momku ko god da je, onakvi uhljupi nam i ne trebaju, on ko neki skaut.
Čim je taj kvazišpic počeo lupat i iznosit info, trebao je dobit tarabu. Iq ko broj golova u karijeri.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 30 mar 2024, 01:09

bablaz1 je napisao/la:
30 mar 2024, 01:01
Tužno. Velež jeste dobra ekipa, ali smo ki totalno brzidejni. U ovoj formaciji ni Radovac ni Mekić ni Mijić ne mogu odgovoriti u sredini. Brunin poraz definitivno. Cavnić se povrijedio u 3. minuti i odigrao još 50 minuta. Zamijenio krila sa Haračićem i Štilićem. Okrenuo na 352 što nije donijelo ništa dobro. Definitivno Štilić ne može više. Igrati da ne napraviš grešku u odbrani a ako daš gol dobro i jest nije donijela ništa. Kreaciju jedino može Jaber donijeti, ali ga ne štima trener.
Šta dalje?
Smijeniti sve? I šta onda koga dovesti i ko garantuje da ćemo izboriti opstanak? Situacija ide ka eskalaciji. Žali bože onolikog broja navijača. Nissm pametan. Ostaviti Brunu do kraja je kockanje, jer nemamo kreacije nikako. Danas nismo imali ni presinga, osim u par navrata. Izležavsmje je dodatno unijelo nervozu. I realno ne ide nas ništa, ali bukvalno.
Protiv sloge opet očekujem 343. Vraćaju se Hiroš i Karić. Lijevo očekujem Pavića ili možda čak i Ovčinu. U napadu Bismarka, samo ne Haračića (mada je najrealnija opcija kod Brune). Možda se traži previše od igrača, a oni ne mogu iznjeti. Dynas su se trudili što jest jest, ali jednostavno ne ide. Sljedeće dvije defanzivno, pokušati uzeti 2 boda i onda se potući sa ovim konkurentima. Mada mislim da će se svi naložiti da nas izbace. I da u kontra situacijama bi nama mahali ofsajd kod gola i svirali bi penal za protivnika.
Situacija je eskalirala, ljudi dragi, pa otvorite oči. Mi ispadamo, ne možemo meda, igramo loše. Uprava se slika, mi šutimo. I to je to. Isto bi nam bilo sa upravom ili bez nje. Vrlo, vrlo teško da ćemo se izvući i izboriti opstanak. Šanse su skoro pa minimalne.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 30 mar 2024, 01:18

Bez rizika nema pobjede. Igrači bez samopouzdanja i ovi što su došli upadaju u isto sivilo. Ne vidim način da naši tzv. profesionalni igrači mogu ikoga da pobjede.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 30 mar 2024, 01:18

mamonelafo je napisao/la:
30 mar 2024, 01:04
Pablo11 je napisao/la:
30 mar 2024, 01:02
Čim je taj kvazišpic počeo lupat i iznosit info, trebao je dobit tarabu. Iq ko broj golova u karijeri.
Sta ce debil najveci uspjeh peta liga juzne koreje.
Fk Željezničar.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 mar 2024, 01:21

Ili cemo podhitno smijeniti Brunu koji se nije trebao ni dovoditi (te probati opstati) ili cemo ce on nas sigurno smijeniti u drugu ligu.

To su dvije opcije ispred nase tzv. uprave. A mozda njima i odgovara da ispadnemo, moguce je i to.

MoSaZeLjo1921
Kontakt:

Post Postao/la MoSaZeLjo1921 » 30 mar 2024, 01:23

Sredina bez Karića i Hiroša ne postoji,pored Al Jabera zivog,igra neki Mijić,koga dovede u klub,momak jedino sto zna je vratit loptu golmanu,Drljo na wingu backu,smijesno,momak nije za fudbala i to je to.Veceras jedino Radovac nesto igrao,uz borbenog Galića,teska situacija,sljedeca 2 kola jos teza ce biti.U ovoj ekipi nema ko gola dati i to je jednostavno.Po meni mi i Tuzla,ce se odlucivati za opstanak,moramo ih kuci dobiti.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 30 mar 2024, 01:30

Mi smo vec ispali. Tisina na kraju utakmice i zvizduk igracima. Problemi na tribinama pa cak i na jugu daju sliku da se sve raspada i da dolazi kraj.

Ono sto je izostalo jeste UPRAVA NAPOLJE, ako nece jug, neko mora jer ti nesposobni politicki uhljebi nam rade o glavi a mi se pravimo da ne kontamo. Otjerali su sve i jednog covjeka iz sporta i mi sad prakticno imamo politicku stranku koja se igra sa klubom. Al sta ja to imam ovdje po forumu pricati kad smo mi svi izgubili osjecaj pobjednika. U ove 2 i po godine smo navikli biti donji i ne buniti se ni za sta, tako cemo ispasti i iz lige bez ispaljenog metka.

Ako izgubimo od sloge, uz vec nepovoljne rezultate po nas nasih konkirenata, ako izgubimo i derbi na grbavici moze se ocekivati eskalacija jako velikih razmjera jer ja ne znam ko ce pun stadion sprijeciti u tom slucaju.

Prst u uho i to je to, sutra novi dan, kao da se nista nije desilo.

A politicka prica zbog izbora koji su ove godine o tome da se pravi jug je toliko naivna da mi se gadi. Ne mogu onu sumu iza juga srediti a ne da nesto prave. Jeftino i bez metka nam je pao klub u ruke interesdzija, dok su nam legende kluba postali najveci neprijatelji na osnovu prica koje su izasle iz raznih kuhinja.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 30 mar 2024, 01:38

let3 je napisao/la:
30 mar 2024, 01:21
Ili cemo podhitno smijeniti Brunu koji se nije trebao ni dovoditi (te probati opstati) ili cemo ce on nas sigurno smijeniti u drugu ligu.

To su dvije opcije ispred nase tzv. uprave. A mozda njima i odgovara da ispadnemo, moguce je i to.
A ko je rezervna opcija, da digne ove strasne igrace u zadnjih par kola? Jer ocigledno je da je do trenera pa njih 5 ne zna,a ovi na terenu su odlicni.
Fk Željezničar.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 30 mar 2024, 01:44

Sto RA suknu s parolom
Ja da sam onaj bacio bi se pod tramvaj
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 mar 2024, 01:45

Pablo11 je napisao/la:
30 mar 2024, 01:38
let3 je napisao/la:
30 mar 2024, 01:21

A ko je rezervna opcija, da digne ove strasne igrace u zadnjih par kola? Jer ocigledno je da je do trenera pa njih 5 ne zna,a ovi na terenu su odlicni.
E to pitanje su se trebali pitati oni koji su glumili divljake i tjerali Amara, najtrofejnijeg trenera Zelje. Sa njim se nikad nismo toliko srozali da se borimo za opstanak. Nikad ! Tabela je sve.
A ne sad da se pitamo ta pitanja o rezervnim opcijama, kad su nas amateri svukli skoro u cvajtu. Sad je kasno kume, sad mozemo kolektivno qrcu svirati :zviz:

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Blank123, Rule_hz i 58 gostiju.