Druze, onda ne dajes povoda za takvo nesto, niko to nije izmislio.. Normalan si insan, zapitaj se jel to oklet3 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 03:48Debili jedni, zeljovci su davali zivote za ovaj grad, da bi ih vi sad u 2024 po forumima nazivali cetnicima. To je kao vama coolleo1946 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 03:44
Pripisati nego sta, kome ce drugo? Apachima iz srebrenika? Frajer vam vodi navijanje i istovremeno se lize sa zemuncima, sta ocekujes?
Glupi zeljovci, drvlje i kamenje na onog hudnjaka drlju od prve minute, svaki prijem lopte zvizduk, pa sta ocekujete, da u svemu tome uzme loptu, nanize petoricu i zabije ga? Aha, evo sad ce![]()
Imate li imalo pameti jbt.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vrh grupe koji vodi kompletnu tribinu propaljuje sa četnicimalet3 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 03:48Debili jedni, zeljovci su davali zivote za ovaj grad, da bi ih vi sad u 2024 po forumima nazivali cetnicima. To je kao vama coolleo1946 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 03:44
Pripisati nego sta, kome ce drugo? Apachima iz srebrenika? Frajer vam vodi navijanje i istovremeno se lize sa zemuncima, sta ocekujes?
Glupi zeljovci, drvlje i kamenje na onog hudnjaka drlju od prve minute, svaki prijem lopte zvizduk, pa sta ocekujete, da u svemu tome uzme loptu, nanize petoricu i zabije ga? Aha, evo sad ce![]()
Imate li imalo pameti jbt.
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
Devedesetka
- Kontakt:
Mogu brate moj jer ovim istim likovima koji su na derneku pjevali zemunske pjesme nije pala dlaka s glave i dalje su bitan faktor u grupi..
Samim tim odgovornost pada na cijelu grupu.
Kada ti isti likovi organizuju od akcija do koreografija na tekmama onda ide priča svaka čast manijaci idemo manijaci najjači smo manijaciDevedesetka je napisao/la: ↑30 mar 2024, 03:57Mogu brate moj jer ovim istim likovima koji su na derneku pjevali zemunske pjesme nije pala dlaka s glave i dalje su bitan faktor u grupi..
Kada moraju pojest go.v.n.a koja su izasrali onda su to pojedinci
E pa ne ide to tako druže plavi
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Pa jel moguce da domacim navijacima nisu dali izac sa stadiona nego su morali i ovo slavlje gledat
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Poenta svega. A kad skontaju da im je grupa jedan od srzi problema trenutnog stanja mozda se i dohavizaju. Al male su sanse, oni uprkos svemu ovome danas broje koliko je HZ bilo u tuzli. Deluzija zivaDovoljan je napisao/la: ↑30 mar 2024, 03:58Kada ti isti likovi organizuju od akcija do koreografija na tekmama onda ide priča svaka čast manijaci idemo manijaci najjači smo manijaciDevedesetka je napisao/la: ↑30 mar 2024, 03:57Mogu brate moj jer ovim istim likovima koji su na derneku pjevali zemunske pjesme nije pala dlaka s glave i dalje su bitan faktor u grupi..
Ne dipr kume, nemoj bar tiDevedesetka je napisao/la: ↑30 mar 2024, 03:57
Mogu brate moj jer ovim istim likovima koji su na derneku pjevali zemunske pjesme nije pala dlaka s glave i dalje su bitan faktor u grupi..
Generalizacije je primjer brzopletog zaključivanje iz pojedinačnih slučajeva, to jest podvrgavanje pojedinačnog općenitom.
Dva manijaka sjedili sa nekim cetnicima, zakljucak - mora da su svi manijaci cetnici
-
Devedesetka
- Kontakt:
Jer na klipu se vidi nekoliko manijaka iz prve ekipe, a šta je s onim koji nisu na klipu i koji su tu noc u prolazu svracali u stan i izlazili iz istog..Dovoljan je napisao/la: ↑30 mar 2024, 03:58Kada ti isti likovi organizuju od akcija do koreografija na tekmama onda ide priča svaka čast manijaci idemo manijaci najjači smo manijaciDevedesetka je napisao/la: ↑30 mar 2024, 03:57Mogu brate moj jer ovim istim likovima koji su na derneku pjevali zemunske pjesme nije pala dlaka s glave i dalje su bitan faktor u grupi..
..Dođemo do toga da se prakticno sklopilo prijateljstvo s Taurunumima još kad dodaš na to njihovu bratsku grupu onda to dobija jednu vecu dimenziju.
Manijaci ta vecina koja ovo " ne odobrava " koji su privrzeni grupi bi trebali formirati kaznenu ekspediciju i otjerati sve one koji su ovo odobrili i bili prisutni na derneku.
Al' to se nece desiti tako da ako se koga moze nazivati pogrdnim imenima u buducnosti to su manijaci.
Zakupit ce drugi put svadbeni salon da cijela grupa moze statilet3 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 04:05Ne dipr kume, nemoj bar tiDevedesetka je napisao/la: ↑30 mar 2024, 03:57
Samim tim odgovornost pada na cijelu grupu.![]()
Generalizacije je primjer brzopletog zaključivanje iz pojedinačnih slučajeva, to jest podvrgavanje pojedinačnog općenitom.
Dva manijaka sjedili sa cetnicima, zakljucak - mora da su svi manijaci cetnicito je ta logika...eee dobra ideja, hajmo to brze bolje napisati na parole.
Ti si vjerovatno jedan od onih koji je za Manijake nedavno u Mostaru kad je bio belaj govorio da ono nisu Manijaci, da pravi Manijaci nisu ni krenuli jos
Ma sto neko napisa neke stvari da se dešavaju kod hz ili bilo koje grupe tjero bi se već i kunto i pantoleo1946 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 04:01Poenta svega. A kad skontaju da im je grupa jedan od srzi problema trenutnog stanja mozda se i dohavizaju. Al male su sanse, oni uprkos svemu ovome danas broje koliko je HZ bilo u tuzli. Deluzija zivaDovoljan je napisao/la: ↑30 mar 2024, 03:58Kada ti isti likovi organizuju od akcija do koreografija na tekmama onda ide priča svaka čast manijaci idemo manijaci najjači smo manijaciDevedesetka je napisao/la: ↑30 mar 2024, 03:57
E pa ne ide to tako druže plavi![]()
Kod njih organizuju kupovovinu clanskih i sta sve ne da spase klub a određeni ljudi iz grupe im samo čekaju da se bageri aktiviraju na pomoćnom al jbg prave se ludi
Idem. Klanjat i spavat
Navijačima željezničara savjet za spas kluba
Sad u zadnjoj trećini ramazana
U fahdovu na noćne namaze
Ja vam drugog izlaza je vidim
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Ako ništa Plavi će iduće sezone imati najljepši stadion u Prvoj federalnoj. Uz Bilino polje biće bolja posjeta nego u Premijerci 
-
Devedesetka
- Kontakt:
Let3 nije u tim vodama i koliko se sjecam stariji je čova i rado mu odgovorim uvijek na sve što ga zanima.
Ovo ti je istina što sam napisao i nemam razloga preveulicavati ili lagati.
U mojim ocima a vjerujem i u tvojim jedino kako se mogu izvaditi je da se organizatori otjeraju s tribine, a to se desiti nece.
U mojim ocima a vjerujem i u tvojim jedino kako se mogu izvaditi je da se organizatori otjeraju s tribine, a to se desiti nece.
Ne znam sta ti je cilj sa tom nenormalnom pricom, al znam samo da su ove parole upucene grupi ciji su clanovi branili ovu drzavu i davali zivote za nju i sad nekakvi pijacari klosari uzimaju sebi za pravo da ih nazivaju cetnicima. Cuj vole se sa cetnicima
Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 mar 2024, 04:20, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam stariji, cak sam i mlađi od tebe, ali mi je smijesna ova generalizacija oko navijaca.Devedesetka je napisao/la: ↑30 mar 2024, 04:12Let3 nije u tim vodama i koliko se sjecam stariji je čova i rado mu odgovorim uvijek na sve što ga zanima.
Glupost i bezobrazluk je nazivati manijake cetnicima, a to se pise na ovom forumu vec neko vrijeme.
Pitamo se svi kako je moglo uopste doci do toga, to je i na paroli, imas i upitnik. Niko vas ne naziva Cetnicima, samo pitanje jel se to volite cim se druzite i dernecite. Valjda se druzi i dernecii u istoj sobi samo sa dragim osobamalet3 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 04:15Ne znam sta ti je cilj sa tom nenormalnom pricom, al znam samo da su ove parole upucene grupi ciji su clanovi branili ovu drzavu i davali zivote za nju i sad nekakvi pijacari klosari uzimaju sebi za pravo da ih nazivaju cetnicima. Cuj vole se sa cetnicima![]()
Pa to je dno dna. Trebali bi se stiditi toga, a ne hvaliti se![]()
I da, X puta se nama na Grbavici orilo Ustaše. Ti ocigledno ne ides na utakmice pa to ne znas.
-
Devedesetka
- Kontakt:
Dobro to su velikom vecinom zaj.ebancije ne treba to sve ozbiljno gledati.let3 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 04:18Nisam stariji, cak sam i mlađi od tebe, ali mi je smijesna ova generalizacija oko navijaca.Devedesetka je napisao/la: ↑30 mar 2024, 04:12Let3 nije u tim vodama i koliko se sjecam stariji je čova i rado mu odgovorim uvijek na sve što ga zanima.
Glupost i bezobraluk je nazivati manijake cetnicima, a to se pise na ovom forumu vec neko vrijeme.
Mislim ja se ne uvrijedim kad me radovanovcem zovu, al' eto kad smo vec kod poznatog adija influensera manijackog to se haman redovno dešava na njegovom fb-u.
@Devedesetka
Znam jarane, ali kao ti neko u familiji pogine bas od tih cetnika, a onda dozivis da te neki smrad naziva cetnikom, sta da se radi ?
Kao treba sad to kulirati, sve normala, jel to.
Pa nije jbg, ne moze se to raditi sakriven iza nekog nicka. I taj ko te naziva po tom zlocincu je smece ljudsko. Taj zlikovac se svaki cas pominje na ovim temama
To niko ne kaznjava.
Previse je i moderacija dozvolila ovdje da se takve bljuvotine normalizuju kao sasvim normalan govor.
Znam jarane, ali kao ti neko u familiji pogine bas od tih cetnika, a onda dozivis da te neki smrad naziva cetnikom, sta da se radi ?
Kao treba sad to kulirati, sve normala, jel to.
Pa nije jbg, ne moze se to raditi sakriven iza nekog nicka. I taj ko te naziva po tom zlocincu je smece ljudsko. Taj zlikovac se svaki cas pominje na ovim temama
Previse je i moderacija dozvolila ovdje da se takve bljuvotine normalizuju kao sasvim normalan govor.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 mar 2024, 04:44, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Perotti, siroki1991, Venom i 35 gostiju.