A lazes

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A lazes
Ima se itekako sta zamjeriti i igracima.BIZMARK66 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 10:58Ne može se igracima nista zamjeriti. Oni su trčali, trudili se Al u onoj postavci dzaba trčiš. Bez ikakve logike. Nema ko da poveze sredinu. A onda kad uzmeš nosalanciju Cavnica kod gola dovoljno je da izgubiš jer tek tad neces dati gola.
Ovu neznalicu ko je doveo treba odmah s njim da leti iz kluba jutros u 7 sati.
Debil nece da shvati da mi nismo u sredini tabele da uigrava nesto sto vec 7.kola ne prolazi. Pa da nam je svejedno. Degenu ispadamo iz lige a on kad ganjas rezultat ubacuje debila Haracica koji je kolo prije promašio prazan gol. A na tribinama Zubanovic, Babaluk a on dalje tjera svoje. Bojkot samo i prazne tribine!!
Drug jel' vidiš da raja ovdje su mega mix gradnja njih zanjima koja se voda prodaje. Sve je bitno osim tabele. I onda takve individue pocnu mafijati da mi ga je sresti na ulici da vidim taj lik. Moj željo ko sve navija za tebe...
sto zar nam lijepo ne izgleda clanica NO svakog jutra u jutarnjem programu N1, i SDA apartcik koji ima vise slika sa bakirom i sebijom nego sa rodjenom materom, sve receno o tom liku da ima svoje firme i da sjedi u no i da nikad nije ni u sali odlucio da bude sponzor kluba
Gdje kročila SDA tu je lopovluk i raspad bio. DaBogda im za hljeba trebalo. A mi smo glavni krivci sto je to tako. Bojkot samo dok se citava uprava i skupština ne rastjera.TefalTava je napisao/la: ↑30 mar 2024, 11:21sto zar nam lijepo ne izgleda clanica NO svakog jutra u jutarnjem programu N1, i SDA apartcik koji ima vise slika sa bakirom i sebijom nego sa rodjenom materom, sve receno o tom liku da ima svoje firme i da sjedi u no i da nikad nije ni u sali odlucio da bude sponzor kluba![]()
![]()
znas nas boje nas rekao je jednom jedan pametan čovjek![]()
Isključivo!
Konacno da,neko nesto konkretno napise. Svaka csst.mavi je napisao/la: ↑30 mar 2024, 11:24Nema se ovde više šta napisati nešto smisleno, nešto što većina vas već ne zna...
Onaj član skupštine mi prije par mjeseci napisa da ne pišem poluinformacije/neistine, pa, rekoh, neću, ne treba kvariti idilu.
Klub je otišao u hendek, u klubu više nema Željovaca, sve je rastjerano.
Miulalić, Adžem, Žerići, Žujo, Kozarić... niko ne može prići klubu, jer imaš predsjednika i potpredsjednika skupštine koji to ne daju. Misimovićevi ljudi, Cernica i Sijerčić.
Pa su tako odbili Diglisića, pa Mirvića mlađeg (ubjedljivo najbolje rješenje bi nam bio), zadnji put je Žujo zimus htio da uđe sa Kemom, Mustafom, Kasimom, Gredom.. ali mu je Cernica rekao da dostave plan i program, pa će skupština glasti o tome. Skupština koja se zna ko je i šta je. I čija je. I niko od njih ne može tri stoje mjesečno unijeti u klub, minimalno. I oni treba da odlučuju o nabrojanim ljudima. Naravno da se Zujo na sve to nasmijao...
Ćurić razvaljuje omladinski pogon, doveo ovog anonimusa u omladinski pogon, treninzi mu užasni, juniori gube sve redom, ostale omladinske selekcije bilježe slične rezultate. Raspad sistema. A u omladinskom pogonu skoro da niko nije ostao od starih Željovaca. Jer su neprijatelji kluba. I, zamisli, vole Amara. Neoprostiv grijeh... A navukao pitare u omladinski pogon.
U međuvremenu, upravu čine budžetski uhljebi, koji, umjesto da navlače pare u klub, utrkuju se ko će više stvoriti imaginarne neprijatelje (Amar, Žujo, Kemo, Zuban...). Minela Jašar Opardija ih pitala zašto Amara ne zovnu da im pomogne. Dobro žena ostade živa... Gdje ćeš to pitati...
Jer, samo su oni pravi Željovci. Jer, pobogu, po njima, Željo egzistira od 2015. godine.
Od momenta kad je veliki vođa ušao u klub. Pa ga zeteklo cirka 5 i po miliona na računu (Višća, Bajić, Hadžiahmetović, šeha...), za koje, naravno, on nije zaslužan, već oni što je nakon toga redom sve potjerao. Pravi Željovci. Kojih danas nema u klubu. I , zato jesmo tu gdje jesmo. Na kraju njegovog mandata bili smo u minusu. To su fakti... A zateklo ga 5 i po miliona na računu.
Za to vrijeme, Bekrić nije dobar s Adžemom, Mulalića ne vole, pa dovode Brunu kao spasioca. Iz Zenice. Jer je on pravi trener za naš klub. Ima tu, NEMAČKU disciplinu (ovo mi odnekud poznato). Bruno koji radi u talu s menadžerima. Pa je Kenana Muslimovića odveo u Bugarsku, bratića Halida Muslimovića. A sad nam uvaljuje polovnjaka Mijića iz četvrte hrvatske lige, koji je sinoć u prvih 11. I Bismark je tu, naravno, povrijeđen. A Jaber mu sjedi na klupi. Igra i Drljo, Džidićeva uzdanica, menadžerski igrač. Glavni menadžeri koji nam dovode igrače u klub, vedre i oblače su Avdija Vršajević i Jadranko Bajrić.
Zeničani...
I čemu mi da se nadamo...
Upravo tako. Politicke igre u politickoj godini a iza toga i mnogo veca prica oko zemljista i imovine koja je vec podijeljena samo se ceka pravi trenutak da se ozvanici kad nas rastjeraju sve ovim jadom.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Cwirek, Lokomotifa, WeekendOffender i 34 gosta.