PL prepucavanja
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Jedno ozbiljno pitanje , bez glupih upadica ?
Kako navijači po forumima misle smijeniti upravu zeljeznicara kad je uprava = navijaci zeljeznicara, jug je uprava, nema niko iznad njih.
Kako navijači po forumima misle smijeniti upravu zeljeznicara kad je uprava = navijaci zeljeznicara, jug je uprava, nema niko iznad njih.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Ti si upravo ovim postom okrenuo malo temu, nemas ipak odgovore na ova moja pitanja? Nema veze. Popisani nismo jer ne moze te popisati grupa koja je prije 10ak godina kacila titu a sad fura Bosnjastvo. Takva grupa ne moze nikom pametovati o Bosnjastvu. A da ne govorimo o drugim stvarima.Balorda je napisao/la: ↑30 mar 2024, 10:50Ja razumijem šta ti radiš i to je ok, treba se nekako izvući iz onog očaja od sinoć, što na terenu, što na tribinama i na neki način okrenuti stvari u vašu korsit.nastrojeni21 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 10:43Toliko o vasem intelektu, i petokraka i ljiljani, bio je mjesec i zvijezda, bila je neka slika, kad ce i sahovnica? Al najvise o vasem intelektu govori da ste od privatnog druzenja napravili nesto sto veze sa zivotom nema, dok je kod vas ograda u pitanju i stav citave grupe, al dzaba to vama objasnjavat.
Sto se tice boldiranog, patriotsku pjesmu u kojoj je jedan od stihova na kamenu ljiljani se viju a u travi cetnici se kriju, se moze povezati i sa srbima i hrvatima a vrlo tesko sa Bosnjacima, ma skoro nemoguce. Iduce kolo ce je i lesinari pjevat, a vrlo vjerovatno i vase komsije. Vidim da vam i nije bas drago sto vam Bosnjacki orijentisana grupa, ti si ipak vise za ogradu sa titom?
Ako moze skupa ici tito i Bosnjastvo, sto vam u zadnje vrijeme nema tog tite na ogradi? Ja bar nisam vidio, a ti me demantuj ako je bila. Malo grupa promijenila poglede na svijet.
O šahovnicama, mjesecima i zvijezdama i sličnoj ikonografiji na tribini ipak vi znate najviše, zato ostavi se tog filozofiranja i ne budi najobičniji licemjer.
Prihvati da ste popišani na stadionu sinoć i idemo dalje, do narednog susreta.
Pitat cu te opet, ako vec po tebi mogu tito i Bosnjastvo skupa, sto vam nema tite na ogradi u zadnje vrijeme? Ili ako ima demantuj. Ne znam bas da grupe kace neku licnost pa odjednom to prestanu. Ako budes replicirao odgovori na pitanje, ako vec neces odgovoriti nemoj replicirati jer idemo u krug.
Niti vodim grupu, niti sam dio grupe danas, pa da ti mogu davati odgovore zašto je nešto na ogradi ili zašto nije. Činjenica je da se momci od dvadesetak godina danas vrlo teško mogu poistovjećivati sa Jožom, odakle god da su.
Uostalom, pogrešna ti je teza i pogrešne postavke. RA ama baš nikome ne pametuje o bošnjaštvu, RA su se samo lijepo ispišali po vama koji slovite kao veliki Bošnjaci i čuvari Bosne. Dakle ne radi se o bošnjaštvu, nego se radi o vama licemjerima, to je tema, nemoj mijenjati teze.
I još nešto, što se više koprcate to znači da vas više boli, a to znači da i mi više uživamo u vašem koprcanju.
Uostalom, pogrešna ti je teza i pogrešne postavke. RA ama baš nikome ne pametuje o bošnjaštvu, RA su se samo lijepo ispišali po vama koji slovite kao veliki Bošnjaci i čuvari Bosne. Dakle ne radi se o bošnjaštvu, nego se radi o vama licemjerima, to je tema, nemoj mijenjati teze.
I još nešto, što se više koprcate to znači da vas više boli, a to znači da i mi više uživamo u vašem koprcanju.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Mi smo veliki Bošnjaci al zato grupa koja pjeva na kamenu ljiljani se viju a u travi cetnici se kriju, koja dize parole vezane za Armiju RBIH i radi sve ono sto i mi radimo, oni nisu veliki Bosnjaci? Ili sto bi onaj drugi debil reko ma nismo Bosnjacki orijentisana grupa. Samo je problem sto su jedni prije 15 godina bili nesto sasvim drugo.
To da vi nekom ne pametujete o Bosnjastvu i to nije istina. Parolom ste doveli u pitanje nas patriotizam, sto nas najmanje ne dira vec je smijesno da grupa koja kaci titu pa ljiljane nekom pametuje o Bosnjastvu. To je poenta mog prvog posta. Nit nas moze nesto zaboliti kad te prozove takva grupa.
A sto se tice zamjene teza i licemjerstva, ako je neko licemjeran onda ste to vi. Ne mozesu u roku od 15godina kaciti titu pa nekom dizati parole o Bosnjastvu, ne ide, koliko god tebi to tesko bilo.
kRiza identitetA
To da vi nekom ne pametujete o Bosnjastvu i to nije istina. Parolom ste doveli u pitanje nas patriotizam, sto nas najmanje ne dira vec je smijesno da grupa koja kaci titu pa ljiljane nekom pametuje o Bosnjastvu. To je poenta mog prvog posta. Nit nas moze nesto zaboliti kad te prozove takva grupa.
A sto se tice zamjene teza i licemjerstva, ako je neko licemjeran onda ste to vi. Ne mozesu u roku od 15godina kaciti titu pa nekom dizati parole o Bosnjastvu, ne ide, koliko god tebi to tesko bilo.
kRiza identitetA
-
- Kontakt:
Koji vam je šejtan?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Potrudiću se da budem kulturan i oprezan i reći ću ti da ti, u najmanju ruku, ne shvataš šta ti se piše. Ponavljaš jedno te isto i neugodno je postalo, ostaviću te da vrijeme odradi svoje.
Uostalom sad će stendardo sa profi napravljenim yt videom juga i navijanja i komentarom kako ste najbolji i sve će biti ok.
Uostalom sad će stendardo sa profi napravljenim yt videom juga i navijanja i komentarom kako ste najbolji i sve će biti ok.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Nevjerovatno glup momak. Stvarno sam citao mnoge babune ali ovaj je skroz izgubljen. S obzirom kako bukvalno prevodi definitivno je napravljen od najkvalitetnije bukovine 

-
- Kontakt:
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 mar 2024, 11:28Nevjerovatno glup momak. Stvarno sam citao mnoge babune ali ovaj je skroz izgubljen. S obzirom kako bukvalno prevodi definitivno je napravljen od najkvalitetnije bukovine![]()
Pa plakali ljudi pred Grbavicom taj dan da kupe karte
Nabio ih Velez i pjene vec dva dana. Hvala sportski!
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Upravo to i govorim kako si bosanska bukva koja je bukvalno to shvatilanastrojeni21 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 11:29CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 mar 2024, 11:28Nevjerovatno glup momak. Stvarno sam citao mnoge babune ali ovaj je skroz izgubljen. S obzirom kako bukvalno prevodi definitivno je napravljen od najkvalitetnije bukovine

Svaka dalja konverzacija sa tobom takvim je trosenje vremena
-
- Kontakt:
Bio je sarkazam u pitanju, jel tako?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 mar 2024, 11:34Upravo to i govorim kako si bosanska bukva koja je bukvalno to shvatilanastrojeni21 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 11:29CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 mar 2024, 11:28Nevjerovatno glup momak. Stvarno sam citao mnoge babune ali ovaj je skroz izgubljen. S obzirom kako bukvalno prevodi definitivno je napravljen od najkvalitetnije bukovine
Pa plakali ljudi pred Grbavicom taj dan da kupe karte![]()
Svaka dalja konverzacija sa tobom takvim je trosenje vremena

Kad vidis da si ispao glup vadis se na neki sarkazam, nije prvi put, a i taj sarkazam ti bas nesto ne ide. Bar ostani dosljedan onome sto napises, pusti se suplje.
Kad vec hoces nesto napisati, bar odgovori na pitanje kad ti drug vec nije mogao.
-
- Kontakt:
Po tvojoj bistrini ulazak u raspravu sa tobom je isto kao ulazak u raspravu sa rotvajlerom
-
- Kontakt:
Ostat ce zlatnim slovima upisani u historiju Zeljeznicara. Zasluzili su da budu dio kuce slavnih Zeljeznicara

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jedan od vodja internet navijaca Veleza cim je sinoc dosao kuci s gostovanja

Bilo nas je 300 plus, niste se culi sabani jedni
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bistrina:CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 mar 2024, 12:06Po tvojoj bistrini ulazak u raspravu sa tobom je isto kao ulazak u raspravu sa rotvajlerom
- LamineDiarra
- Kontakt:
uzvratite sa transom
''od slanog do orlovca nosi buru s veleža..''
vjerujte, uznemiriti će se.
nema na čemu
-
- Kontakt:
Jedna numera za predvodnika grbavickih cetnika Djapu.
- MocMahale444