Premijer liga BiH - aktuelno

DamirT
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la DamirT » 30 mar 2024, 10:40

Boga mi, Zvijezda ako danas dobije, vraca se potpuno u igru za ostanak. A nije da ne mogu dobiti Siroki koji nema apsolutno nikakvih ambicija do kraja.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 30 mar 2024, 10:43

ledesma je napisao/la:
30 mar 2024, 10:31
boki86 je napisao/la:
30 mar 2024, 10:30
Za potpuno ozdravljenje fudbala u BiH potrebno je da kriminalna organizacija poznatija kao nk zeljeznicar ispadne u drugu ligu. Jedan od vise potrebnih koraka.
Ljudi su namjestali utakmice kad niko nije znao sta je to, stari osim, miso i afera tresnjevka.
Prvi su u poslijeratnoj BiH opet krenuli sa namjestanjem, mesetarenjem, ovaj put uloga je pripala mladjem osimu i brkovicu. Na to dodajte kombinaciju mitomanije sa vjecno ispruzenom rukom, dobijete situaciju u kojoj se vjecni borci protiv rezima danas nalaze.
Kako ne vjerujem da ce ispasti, tako nam nikad ni fudbal nece na zelene grane.
Najveci mitomani na planeti zemlji
Efendija nas dobri,
Hvala na dovama!
Samo Bordo 👈
slika
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 30 mar 2024, 10:44

U narednih 7 dana, najveca opasnost i strah kod komsija

slika

slika
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 30 mar 2024, 10:48

Balorda je napisao/la:
30 mar 2024, 10:04
Aj Borac danas!
:opaopa: :opaopa: :opaopa:
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 30 mar 2024, 11:04

TurkishAirlines je napisao/la:
30 mar 2024, 10:44
U narednih 7 dana, najveca opasnost i strah kod komsija

slika

slika
Hahahahahaha

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 30 mar 2024, 11:07

DamirT je napisao/la:
30 mar 2024, 10:40
Boga mi, Zvijezda ako danas dobije, vraca se potpuno u igru za ostanak. A nije da ne mogu dobiti Siroki koji nema apsolutno nikakvih ambicija do kraja.
Okrenuli se kupu, a kup za par dana.. moglo bi danas biti odmaranja.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 30 mar 2024, 11:08

Uh kako lijepa noć,nismo ni mi nesto bili ali dovoljno da klepnes zeljkana,RAja ponovo na nivou i sa parolom i sa navijanjem 90 minuta,mnogo mnogo smo jaki!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 mar 2024, 11:35

Zao mi navijaca Zelje koji ulazu u klub,koji su tu fkt iz ljubavi jer ko je imalo blizi klubu zna da na pregovore sa igracima,trenerima,ulagacima ide i vas divni Amidja.On prica dok rumeni glupan suti,za uzvrat nema prozivanja uprave i rumenog.Tek ce pravi belaji nastati kad amidja i njegovi ratnici pocnu maltretirati ljude koji dignu glas protiv ovih uhljeba.Hejjj jedan Zeljo u ovoj smecarskoj ligi u zoni za ispadanje...Sto kaze Amar mozes li to opet ponoviti.To je strahota za cuti.Iz Zelje su se nekad tjerali ljudi kad ne osvoje ligu ili kup,a sada se suti a ispadanje slijedi.
Date su dobre pare,igraci i trener nisu jeftini..ne igraju u Zelji njegova djeca pa hajde daj im podrsku.

U Zelji je nazalost usla sitna kriminalna org,kakvi ba zemunci to su poslovni partneri amidjinog sefa koji je u kucnom pritvoru.
VELJA NEVOLJA SA ALIBABE.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Static
Kontakt:

Post Postao/la Static » 30 mar 2024, 11:40

Svidjelo se to kome ili ne, nas je zeljkan na niske grane spao...

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 30 mar 2024, 11:41

Pablo11 je napisao/la:
29 mar 2024, 16:46
Najvise od svega bi volio pobjedu u 90oj iz nepostojeceg penala uz jedno 4/5 zutih za velez.
Kazni ih bog
:rol:

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 30 mar 2024, 11:51

Nema sanse da navijaci Sarajeva ne bi napravili neko sraanje da smo u ovoj situaciji kao Zeljo. Vjerovatno bi to kostalo klub i samo bi gore napravilo klubu i svi bi pisali kako je dosta huligana i kako su navijaci rak rana ali ne bi mogli to mirno pratiti. Ili bi bio neki bojkot ili neko ulijetanje u teren ili napad na prostorije kluba, upravu ili igrace.
Opet kazem pametnije je da nema toga ali mi to ne bi mogli kao ovi gledati i sutiti

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 mar 2024, 11:54

Tatamata1946 je napisao/la:
30 mar 2024, 11:51
Nema sanse da navijaci Sarajeva ne bi napravili neko sraanje da smo u ovoj situaciji kao Zeljo. Vjerovatno bi to kostalo klub i samo bi gore napravilo klubu i svi bi pisali kako je dosta huligana i kako su navijaci rak rana ali ne bi mogli to mirno pratiti. Ili bi bio neki bojkot ili neko ulijetanje u teren ili napad na prostorije kluba, upravu ili igrace.
Opet kazem pametnije je da nema toga ali mi to ne bi mogli kao ovi gledati i sutiti
Ne mogu ni oni gledati brate,al moraju nazalost sutiti...dosta momaka je diglo ruke sada koji su im crtali,pisali parole itd itd..

Al to su normalni momci,sa normalnim poslovima..stas ti sa budala da imas posla.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 30 mar 2024, 11:55

Vrana vrani oci ne kopa. Ajax je svjestan da nije kao prije, ali navijaci nisu dopustili da budu zadnji. Tako se ponasaju navijaci koji zive za klub, a ne od kluba.

Sto se za vase komsije ne moze reci
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 mar 2024, 11:55

Omladinci Sarajeva ponovo bolji od Željezničara

Pioniri su meč počeli od 10 sati, a Sarajevo je na kraju slavilo pobjedu 2:0.

Od 12 sati u Butmiru igraju kadeti FK Sarajevo i FK Željezničar.

U nedavnom međusobnom duelu bordo nade su slavile 3:0, pa im i sada pripada blaga uloga favorita.

:salut:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 30 mar 2024, 12:01

Static je napisao/la:
30 mar 2024, 11:40
Svidjelo se to kome ili ne, nas je zeljkan na niske grane spao...
Jel moguce da prizivaju brku?? Nije lik lud da sad dodje u ovaj haos, pa da i njemu jebu sve po spisku, a vec mu to rade. Jbt isto ko kad navijaci sarajeva prizivaju husrefa. 21 vijek, ljudi jos uvijek taoci kulta licnosti. Kakav stokholmski sindrom.

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 30 mar 2024, 12:03

mma_hz je napisao/la:
30 mar 2024, 11:54
Ne mogu ni oni gledati brate,al moraju nazalost sutiti...dosta momaka je diglo ruke sada koji su im crtali,pisali parole itd itd..

Al to su normalni momci,sa normalnim poslovima..stas ti sa budala da imas posla.
Otprilike je to.

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 30 mar 2024, 12:17

slika
....sve drugo će proći!

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 30 mar 2024, 12:24

Ovako su se pojedini smijali i prije mjesec dana, pa je bila tišina nakon derbija.
Tako će izgleda biti i za dvije sedmice...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 30 mar 2024, 12:24

mma_hz je napisao/la:
30 mar 2024, 11:54

Pa to se kod vas desava vi ste ti koji tjeraju trenere ,direktore I slicno a po 70 vas na gostovanjima bude .MANIJACI su daleko iznad svih u ligi pod ovakvim rezultatima

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 30 mar 2024, 12:25

mma_hz je napisao/la:
30 mar 2024, 11:35
Zao mi navijaca Zelje koji ulazu u klub,koji su tu fkt iz ljubavi jer ko je imalo blizi klubu zna da na pregovore sa igracima,trenerima,ulagacima ide i vas divni Amidja.On prica dok rumeni glupan suti,za uzvrat nema prozivanja uprave i rumenog.Tek ce pravi belaji nastati kad amidja i njegovi ratnici pocnu maltretirati ljude koji dignu glas protiv ovih uhljeba.Hejjj jedan Zeljo u ovoj smecarskoj ligi u zoni za ispadanje...Sto kaze Amar mozes li to opet ponoviti.To je strahota za cuti.Iz Zelje su se nekad tjerali ljudi kad ne osvoje ligu ili kup,a sada se suti a ispadanje slijedi.
Date su dobre pare,igraci i trener nisu jeftini..ne igraju u Zelji njegova djeca pa hajde daj im podrsku.

U Zelji je nazalost usla sitna kriminalna org,kakvi ba zemunci to su poslovni partneri amidjinog sefa koji je u kucnom pritvoru.
VELJA NEVOLJA SA ALIBABE.
Vecu kolicinu gluposti ja nisam procitao odavno.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Jugovina, Pact1921, Paromlinac i 11 gostiju.