Premijer liga BiH - aktuelno

adukor88
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la adukor88 » 30 mar 2024, 17:57

Jel prpa banjalucke kujice?

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 30 mar 2024, 17:58

Ma Velezov go cist koliko je nodi vidio
Sammi smo krivi niti imas normalno vodstvo kluba, niti imas pare, niti imas autoritet van Sarajeva
Ko da koga u savezu boli **** za imenima nase uprave
Nije to Dzeko da ima postovanje vec neki lijevi ljudi
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 mar 2024, 17:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 30 mar 2024, 17:58

Pantelija je napisao/la:
30 mar 2024, 17:57
killafrommanilla je napisao/la:
30 mar 2024, 17:56

Ismir je dobio poziv da se nastavi sa 4R nakon odlaska Kasuma, ali je on izabrao drugi put misleći da će Penarande i Oliveire da zabijaju po 25 golova i da ga ne trebaju interesovati sudije. Sto je i pokazalo ono trčanje u zagrljaj, korona titula, kup, što recimo od Hasića nisi mogao vidjeti.

Izabrao pogrešnu stranu, i sad bi, kad je shvatio da ne može tako kako je on mislio, da drugi budu tu za njega iako on nije bio tu kad je Velež trpio žestoke udarce.

Tako da, sjećanje te (ne)svjesno dobro ne služi.
laž, imas izjavu predsjednika veleza
Imam.
Prvi klub koji je izašao zbog straha i pritiska da će se nešto desiti bila je Sloboda, pa potom Željezničar, onda je smijenjen predsjednik FK Sarajevo Damir Kasum, i na kraju smo ostali mi i Tuzla City i samim tim je inicijativa izgubila smisao.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 30 mar 2024, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 30 mar 2024, 17:59

Borac:
Velez(a)
Sloga šupci(h)
Sarajevo (a)

Zrinjski:

Zvijezda 09(h)
Veleš (h)
Sloga (a)

Vico jel te strah?
Obe utakmice smo bili bolji od Borca i vise sansi u nikad goroj formi.
Bosno i Hercegovino Borac je vas novi sampion. :mrgreen:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 30 mar 2024, 18:00

Sto ne volis Slogu vidim nesto duze vremena ih ne gotivis
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 mar 2024, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 30 mar 2024, 18:00

AlemC85 je napisao/la:
30 mar 2024, 17:48
OsmaDolazi je napisao/la:
30 mar 2024, 17:31
Gdje su oni moji Banjalučani? Tik - tak, tik - tak.
Velezovci i ostali, nemojte se ljutiti. Nece vas niko ni pitati, niti vas je pitao. Trebali ste biti povaljeni na Grbavici ko bekani da niste odabrali stranu. Vec ste u borbi protiv saveza koji je pao, samo im nije javljeno. I ljudi iz Zelje ce vrlo brzo okrenuti stranu, inace ce im pomocni otici bez ispaljenog metka. Ako odaberu kako treba ako nista dobit ce jug za pomocni stadion koji je dat u amanet. Ko zna zna o cemu pricam.
Mirvic i Kevelj su prolazni a Sarajevo i Velez ce ostati nakon njih. Ja cu otvoreno reci ovo: Vico je sve probosanske klubove nasankao pa sad imamo sto imamo. Ali pomalo se njemu to vraca kao bumerang.

Odnose izmedju Sarajeva i Veleza se ne mogu tek tako narusiti kako neki ovdje misle, jer je upravo Vico, nakon sto je uspio ukloniti Hasica, pokusao da to uradi.

Sakacenje Veleza i Sarajeva preko sudjenja je bila osveta Vice na neki nacin, jer je htio da sprijeci bilo kakav otpor.

Sad je Vici jasno da ima drugog Hasica u vidu Mirvica, kojeg nece moci skloniti, i zato ce morati zrtvovati Borac, kako bi sebe spasio.
Ja to i govorim sve vrijeme ali pojedini nisu dovoljno inteligentni da shvate neke moje rijeci. Nema sta nije rađeno da se odnosi izmedju dva kluba i njihovih navijaca naruse. Puff, bolje ne spominjati. Ali, nije ni Mirvic a ni Hasic toliko ludi i glupi. Pa i sada Hasic se pita za 80% stvari u klubu kod vas. Sto je dobro naravno.

Borac ce pasti, vrlo brzo. Jer pare koje su trebali dobiti za sledecu sezonu su vec preusmjerene negdje drugdje. Javna tajna. Kako pada jedna struja u RS, tako pada i Borac.

Znamo se i privatno kako sam cuo, znas da se o ovome pricalo i prije nego je Sarajevo izaslo protiv Borca. Znas da su vas e nekim tekmama gurali kao i nas, samo da bi se medjusobno klali.

Ostatak sezone ce biti najregularniji u historiji nase lige. Ispast ce ko je zasluzio i u Evropu ce ko je zasluzio (i Borac bi zasluzio i bez sudijskog navlacenja, ali ne Ligu Prvaka). Mozda to nece biti moje Sarajevo u Evropi, ali i ako ne bude znam da ce biti jer je zbog nas, a ne zbog nekih drugih.

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 30 mar 2024, 18:00

delko je napisao/la:
30 mar 2024, 17:51
Bolji je Zrinjski danas bio, zasluzili su pobjedu. Samo me interesuje, da li sad ovaj rezultat znaci da u slucaju istog broja bodova odlucuje gol razlika ili kako ?
Odlučuje međusobni omjer i tu je Zrinjski u prednosti.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 30 mar 2024, 18:02

30 mar 2024, 17:41
Rodjeni81 je napisao/la:
30 mar 2024, 17:32
Jao ovih forumskih pitara kako se ofiraju. Klalo se i klat ce se uvijek to je tako, i normalno da ce se kukat kad te zakolje. Ali sta ste vi nasli nekome pricati, nije niko sa vama jer ste se ko kujice povukle iz prosle inicijative, a ovdje onanisali na Vicu i korona titulu. Mi smo ostali bez najbolje poslijeratne uprave zbog te borbe, covjek digao ruke kad je vidio kakve su kuje koje vode klubove, koji ne zanima nikakva borba za postenu ligu nego samo cekaju da se u savezu zarotira i da dodje na njih red umjesto Borca.
Druze, zali Boze takvih ljudi koji dignu sidro kada je najteze. Ne mora se klati. Ovo kolo ti je klasican primjer kako se moze suditi kako treba kada mora tako biti. Dodje jedan dopis iz UEFA-e i sudjenje bude cakum-pakum. Eh tako je trebao uraditi i vas covjek u ono vrijeme. Ali, iskreni budimo, nije provociranje. Velez nema snagu koju ima Sarajevo da pokrene to sve.

Jos nesto, Ismir nije bio tu kada je 4R i stvoren a i raspadnut ako me sjecanje dobro sluzi. I da, ne prebacujte Sarajevu da je izaso samo tako. Zeljo se prodao, Azmiru obecan savez a Sarajevo i Velez ostali. Stim da je kod nas tada haoticna situacija u klubu bila, nije se znalo ko i gdje goni i vodi. Bezveze svaljujete na nas nesto sto nije tacno.

Sta smo trebali uraditi kada su sjeli iz Tuzle, sta je Sarajevo tu trebalo. Pa solidarisali smo se svakako, Zeljo bi im u onoj situaciji dao 2 gola dok oni sjede. Smijesno.
Pa sta ste vi nama zamjerili onda sto nismo usli, rekli smo vam nije pravi trenutak i to je sve. Na pauzi izmedu 2 prvenstva msm da niko ne bi bio protiv, al jok u trenutku kada vama ide lose, a nama dobro. Mi smo jednom zrtvovani, zaklali nas ko nikad nikoga, i niko nije stao na nasu stranu DJELIMA; pusti rijeci. Stani na stranu i bori se za druge djelima da vam se vjeruje, pusti rijeci, od toga nema nista.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 30 mar 2024, 18:02

Gdje su ovi iz sarajeva, sta cemo, hocemo li kontra saveza? Borac izgubio, pa ne moze to tako vise

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 30 mar 2024, 18:02

Hasic se pita za 80% stvari :rol:

Stvarno nisi dobar, ako misliš pisati takve informacije i očekivati da ti neko vjeruje za ostalo. Makar se toga suzdrži da nama objašnjavaš ko se za šta pita u našm klubu. Nastavi s izmišljenim pričama o pritisku Sarajeva, jačini Mirvića i ostalom.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 30 mar 2024, 18:03

30 mar 2024, 17:41
Rodjeni81 je napisao/la:
30 mar 2024, 17:32
Jao ovih forumskih pitara kako se ofiraju. Klalo se i klat ce se uvijek to je tako, i normalno da ce se kukat kad te zakolje. Ali sta ste vi nasli nekome pricati, nije niko sa vama jer ste se ko kujice povukle iz prosle inicijative, a ovdje onanisali na Vicu i korona titulu. Mi smo ostali bez najbolje poslijeratne uprave zbog te borbe, covjek digao ruke kad je vidio kakve su kuje koje vode klubove, koji ne zanima nikakva borba za postenu ligu nego samo cekaju da se u savezu zarotira i da dodje na njih red umjesto Borca.
Druze, zali Boze takvih ljudi koji dignu sidro kada je najteze. Ne mora se klati. Ovo kolo ti je klasican primjer kako se moze suditi kako treba kada mora tako biti. Dodje jedan dopis iz UEFA-e i sudjenje bude cakum-pakum. Eh tako je trebao uraditi i vas covjek u ono vrijeme. Ali, iskreni budimo, nije provociranje. Velez nema snagu koju ima Sarajevo da pokrene to sve.

Jos nesto, Ismir nije bio tu kada je 4R i stvoren a i raspadnut ako me sjecanje dobro sluzi. I da, ne prebacujte Sarajevu da je izaso samo tako. Zeljo se prodao, Azmiru obecan savez a Sarajevo i Velez ostali. Stim da je kod nas tada haoticna situacija u klubu bila, nije se znalo ko i gdje goni i vodi. Bezveze svaljujete na nas nesto sto nije tacno.

Sta smo trebali uraditi kada su sjeli iz Tuzle, sta je Sarajevo tu trebalo. Pa solidarisali smo se svakako, Zeljo bi im u onoj situaciji dao 2 gola dok oni sjede. Smijesno.
Ismir je dobio poziv da se nastavi sa 4R nakon odlaska Kasuma, ali je on izabrao drugi put misleći da će Penarande i Oliveire da zabijaju po 25 golova i da ga ne trebaju interesovati sudije. Sto je i pokazalo ono trčanje u zagrljaj, korona titula, kup koji je malo je reći sumnjiv, što recimo od Hasića nisi mogao vidjeti.

Izabrao pogrešnu stranu i put, i sad bi, kad je shvatio da ne može tako kako je on mislio, da drugi budu tu za njega iako on nije bio tu kad je Velež trpio žestoke udarce. 4R je imala jasan plan i strategiju za jačanje bh. fudbala, a ova vaša borba je realno samo za vaš interes.

Kakva ba korona titula, kakav kup :urnebes: ?
Mirvić nije APSOLUTNO NIKAKVE veze imao sa tim periodom, ja ne znam zašto to već cca 20 forumaša vezuje za Ismirov period?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 30 mar 2024, 18:03

Bazinga12345 je napisao/la:
30 mar 2024, 18:00
delko je napisao/la:
Bolji je Zrinjski danas bio, zasluzili su pobjedu. Samo me interesuje, da li sad ovaj rezultat znaci da u slucaju istog broja bodova odlucuje gol razlika ili kako ?
Zbog?
0:0
0:1 Borac
1:2 Zrinjski

Nije valjda da se gleda ko je dao vise golova u gostima

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 30 mar 2024, 18:03

delko je napisao/la:
A po kojem osnovu ? Bodovi i gol razlika su jednake u medjusobni duelima ?
A s obzirom da je trokruni sistem takmicenja - nema logike da gol u gostima igra ulogu :O
Zadnja izmjena: delko, dana/u 30 mar 2024, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 30 mar 2024, 18:04

delko je napisao/la:
Kako smo bolj? 0 0, 0 1, Borac dobio 1 2 danas?
Danas konačno pravi Zrinjski.
Zadnja izmjena: zrinjamo, dana/u 30 mar 2024, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 30 mar 2024, 18:04

delko je napisao/la:
Gol razlika u ovoj situaciji odlučuje !
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 30 mar 2024, 18:04

Pantelija je napisao/la:
30 mar 2024, 17:57

Ismir je dobio poziv da se nastavi sa 4R nakon odlaska Kasuma, ali je on izabrao drugi put misleći da će Penarande i Oliveire da zabijaju po 25 golova i da ga ne trebaju interesovati sudije. Sto je i pokazalo ono trčanje u zagrljaj, korona titula, kup, što recimo od Hasića nisi mogao vidjeti.

Izabrao pogrešnu stranu, i sad bi, kad je shvatio da ne može tako kako je on mislio, da drugi budu tu za njega iako on nije bio tu kad je Velež trpio žestoke udarce.

laž, imas izjavu predsjednika veleza
Neki profili namjerni lazu. Zna se ko je unistio kompletnu pricu oko 4R. Vaso Miskin Crni za 100k KM i Azmir Husic.

Ismir nije bio na nicijoj strani, to ne mogu da svare. Kontao je covjek da moze uzeti preko sportske strane ono sto je i naumio. Ta greska ga je kostala i nas sa njim mnogo zivaca, ali sada je svjestan svega itekako. A za to je zasluzan i Ibricic. Namazani čikica koji itekako zna provaliti sta se desava i u svlacionici i u klubu ali i u savezu.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 30 mar 2024, 18:04

LaHaineLaHaine je napisao/la:
30 mar 2024, 18:02
Gdje su ovi iz sarajeva, sta cemo, hocemo li kontra saveza? Borac izgubio, pa ne moze to tako vise
Lahko je sad pricat
Sad ke gotovo Borac je pravak
Gfje si bio kad je sloga s juniorima dosla
Ili golove iz ofsajda protiv Igmana
Na tim utakmicama ste uzeli titulu
Ovo sad nema potrebe komentarisati posteno igrate jer vam ne treba haha
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 mar 2024, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 mar 2024, 18:05

I sta ti tu nije jasno?
znas li koliko je proslo od odlaska kasuma do dolaska mirvcaa?
zNas li ko je radio u klubu? Ko je bio direktor?
Ja sam u to vrijeme bio u klubu, radio, nije se znalo ko je ko i sta je sta, ljudi ugovore nisu 3 mjeseca potpisali jer nije imao ko... tako da ne pises gluposti... zaboravilo se kad smo evropu halalili da stanemo uz vas...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 30 mar 2024, 18:05

NoDi80 je napisao/la:
Sto ne volis Slogu vidim nesto duze vremena ih ne gotivis
Mene pitas?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 30 mar 2024, 18:05

Potpuno zaslužena pobjeda Zrinjskog, čestitam.
Igra Borca danas, baš smrdi i jako čudna.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: amypitar i 20 gostiju.