FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Tacno sam znao da ga primamo u 90-oj. Previse pic.kasta igra. Gradini cestitke na pobjedi, zasluzeno dobili. Ovi nasi nek se malo zapitaju sa ovom igrom u gostima. Stupcanicu, Rahic i Tomislav necemo dobiti sigurno. Sad je pitanje hocemo li kod kuce bolje odigrati nego li Stupcanica...
Edit: evo odlicno makar i bod da smo uzeli
Edit: evo odlicno makar i bod da smo uzeli

Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 30 mar 2024, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Koliko god da sam nakon prošle utakmice pohvalio sve, nakon ove zaslužuju svi kritike. Ovakve utakmice se jednostavno moraju uzimati. Ok, ne traži niko sad neku Bog zna kakvu igru, jednostavno samo da zabijemo makar jedan gol i to je to, da uzmemo 3 boda, ništa više. Samo da napomenem, Gradina nema ni jednog "poznatog" fudbalera. Sve su to mladi igrači, uz dva iskusnija, ali su momci danas poginuli i zasluženo uzeli bod. Isto što mi je upalo u oči, jeste što sam vidio da neki naši navijači prave neke vrhunske igrače od Dervišagića, ubicu špica od Dilavera, dalje Nalića vide kao selektora, Čengića vide kao najjačeg bh trenera u budućnosti itd. Da ne nabrajam više. Ljudi dragi, manite se toga, biće ovo gutavo do kraja.
Na gostovanjima smo odron.
Ali dobro je da će ih biti još 5. Olovo, MDK, Tomislavgrad, Rahić i Tešanj.
Bitno je nakon MDK biti prvi, i mislim da ćemo nazad za PL...
Ali dobro je da će ih biti još 5. Olovo, MDK, Tomislavgrad, Rahić i Tešanj.
Bitno je nakon MDK biti prvi, i mislim da ćemo nazad za PL...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nema ovde 2 igraca...
Na kraju prekidose stream, jel zavrseno il prekid, al prije prekida uzesmo mi loptu, mislim da je Said kreno 1 na 1 il su ovi vec stali..
Na kraju prekidose stream, jel zavrseno il prekid, al prije prekida uzesmo mi loptu, mislim da je Said kreno 1 na 1 il su ovi vec stali..
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Na ovim gostovanjima mora Komazec u spicu igrati jednostavno mora.
Sloboda je moja nacija
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije 1 na 1 ali smo išli u opasan napad, prije toga (lopta za Saida za 1 na 1) je prekinuo, da l' je nešto bilo nemam pojma, vidio sam da je naša klupa uletila u teren / sklonili se od nečega.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kamenovana klupa, to sam vidiobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:20Nije 1 na 1 ali smo išli u opasan napad, prije toga (lopta za Saida za 1 na 1) je prekinuo, da l' je nešto bilo nemam pojma, vidio sam da je naša klupa uletila u teren / sklonili se od nečega.
Druga stvar, puno bitnija, na papiru imamo odlicnu ekipu, mahom svi igrali PL, znam ja sta je federalna liga i kakvi su uslovi za igru, al ja mislim da je ovde do Nalica, nemamo mi nikakvu igru
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Naravno da je do njega...klasik je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:22Kamenovana klupa, to sam vidiobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:20Nije 1 na 1 ali smo išli u opasan napad, prije toga (lopta za Saida za 1 na 1) je prekinuo, da l' je nešto bilo nemam pojma, vidio sam da je naša klupa uletila u teren / sklonili se od nečega.
Druga stvar, puno bitnija, na papiru imamo odlicnu ekipu, mahom svi igrali PL, znam ja sta je federalna liga i kakvi su uslovi za igru, al ja mislim da je ovde do Nalica, nemamo mi nikakvu igru
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Seljadiji na onom brdu iza nase klupe yebem familiju u usta. Klosarsko gostovanje bilo i ostalo.
SLOBODA ILI NIŠTA
-
- Kontakt:
@Sky9 @klasik Slažem se , onda po vama, koja je bolja opcija za trenera, ali da je realna?
- Gumistucna
- Kontakt:
a i vi ste se pokazali domaćini nema govoraSjenjak1919 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:29Seljadiji na onom brdu iza nase klupe yebem familiju u usta. Klosarsko gostovanje bilo i ostalo.
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
U ovom momentu je rizicno bilo sta mijenjat, htjeli priznat il ne ocito smo u kombinaciji jer sudjenjenje generalno odlicno i vjerovatno ulazimo nazor.montolivo18 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:30@Sky9 @klasik Slažem se , onda po vama, koja je bolja opcija za trenera, ali da je realna?
Hipoteticki za PL Nalic ne smije bit opcija ni ko strucni konsultant na Sloboda TV.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Ma sad nema ništa od mijenjanja. Ja vjerujem da Nalić ne bi ni došao da Mujkanović nije postavljen za predsjednika.klasik je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:33U ovom momentu je rizicno bilo sta mijenjat, htjeli priznat il ne ocito smo u kombinaciji jer sudjenjenje generalno odlicno i vjerovatno ulazimo nazor.montolivo18 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:30@Sky9 @klasik Slažem se , onda po vama, koja je bolja opcija za trenera, ali da je realna?
Hipoteticki za PL Nalic ne smije bit opcija ni ko strucni konsultant na Sloboda TV.
Ako sam i imao malo sumnje, sad sam 100% siguran da je Nala jedna velika qarina od trenera. Svakom se desi poneka losa utakmica, ali ovo je sad vec redovno.
Jedan grad, jedna ljubav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.