FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ne kontam al nikako. Kakva crna premijer liga treba da krenemo od početka. Kad vidim srčanog Hadzanovica kako glumi šestara život mi se ogadi. Sramota. Treba dovesti još dva tri igrača i premirat sve redom da bi nas gospodin energija uveo u premijer
& $ ?
Nala konta da na gostovanjima moze igrati pas igru. Druze, uvali dvojicu visokih igraca u vrh napada. Ne mozes poceti gostovanje sa dvojicom igraca u napadu koji su prosjecne visine. Gdje ces igrati pas igru, sve njiva do njive. Slicno kao Tusanj prije novog terena.
Ma Nala je smijesan trener. On fura neku igru sa puno trcanja i dok imaju igraci volje i snage za takvu igru, furat ce je. Ovo je moglo proci kao kad nas je prvi puta vodio. Losi igraci, pa daj na trku da se sta uzme. Ovako kad smo fsvoriti, mora nesto novo izmisliti. Okej pas igra kod nas, ali u gostima nema teorije da ti ovo prodje.
Ma Nala je smijesan trener. On fura neku igru sa puno trcanja i dok imaju igraci volje i snage za takvu igru, furat ce je. Ovo je moglo proci kao kad nas je prvi puta vodio. Losi igraci, pa daj na trku da se sta uzme. Ovako kad smo fsvoriti, mora nesto novo izmisliti. Okej pas igra kod nas, ali u gostima nema teorije da ti ovo prodje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dobro na kraju i ispade, bitno je u Olovo otići sa min. 4 boda prednosti.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Nala uopce nije trener,on je cirkusant i pomocni trener nekom pravom treneru!!DamirT je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:41Nala konta da na gostovanjima moze igrati pas igru. Druze, uvali dvojicu visokih igraca u vrh napada. Ne mozes poceti gostovanje sa dvojicom igraca u napadu koji su prosjecne visine. Gdje ces igrati pas igru, sve njiva do njive. Slicno kao Tusanj prije novog terena.
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Sta je problem druze? Niko vas nije tako kad ste gostovali na Tusnju.Gumistucna je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:32a i vi ste se pokazali domaćini nema govoraSjenjak1919 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:29Seljadiji na onom brdu iza nase klupe yebem familiju u usta. Klosarsko gostovanje bilo i ostalo.
SLOBODA ILI NIŠTA
Ima i toga. On je jedino za nekog video analiticara.IbrahimAga075 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:47Nala uopce nije trener,on je cirkusant i pomocni trener nekom pravom treneru!!DamirT je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:41Nala konta da na gostovanjima moze igrati pas igru. Druze, uvali dvojicu visokih igraca u vrh napada. Ne mozes poceti gostovanje sa dvojicom igraca u napadu koji su prosjecne visine. Gdje ces igrati pas igru, sve njiva do njive. Slicno kao Tusanj prije novog terena.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da mi je samo da se isčupamo iz ove seoske lige, gadi mi se više gledati ova valjanja 30 minuta prije kraja utakmice, sakrivanja lopti i prekide po 7 minuta bez ikakvog razloga.
A **** i roditelje onoj djeci, kao i onom kod autobusa što ih uči da ne vraćaju loptu u igru.
A **** i roditelje onoj djeci, kao i onom kod autobusa što ih uči da ne vraćaju loptu u igru.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Gumistucna
- Kontakt:
nemoj mislit da pravdam onu grupu pijanica na onom brijegu,bio sam na tusnju na jesen,na onoj tribini "normalnoj", poveo sestrića sa sobom bilo me stid šta dijete sluša ,nisam dugo čuo onoliko psovki i gnjusnih uvreda prema i igračima i a i srebreničanima,Sjenjak1919 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:50Sta je problem druze? Niko vas nije tako kad ste gostovali na Tusnju.Gumistucna je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:32a i vi ste se pokazali domaćini nema govoraSjenjak1919 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:29Seljadiji na onom brdu iza nase klupe yebem familiju u usta. Klosarsko gostovanje bilo i ostalo.
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
-
- Kontakt:
Iskreno, ja i ne vidim neku pas igru kod Nalića. U većini slučajeva Mujkić uzme loptu i nekako pokuša doći do pola terena i poslati dugu loptu lijevicom. Ili to, ili preskakanje igre. Mi smo pas igru od noge do noge igrali sa Pranjićem. Istina, s dosta grešaka, ali nije ni bilo puno vremena za uigravanje. Sam Pranjić je priznao da igrači nisu navikli na takav stil igre.DamirT je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:41Nala konta da na gostovanjima moze igrati pas igru. Druze, uvali dvojicu visokih igraca u vrh napada. Ne mozes poceti gostovanje sa dvojicom igraca u napadu koji su prosjecne visine. Gdje ces igrati pas igru, sve njiva do njive. Slicno kao Tusanj prije novog terena.
To je tacno. Nalic ko hoce pas igru, ali dzaba kad igraci to ne mogu ni igrati u gostima radi terena, pa moraju ici duge lopte u nedostatku boljih rjesenja.montolivo18 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:54Iskreno, i ja ne vidim neku pas igru kod Nalića. U većini slučajeva Mujkić uzme loptu i nekako pokuša doći do pola terena i poslati dugu loptu lijevicom. Ili to, ili preskakanje igre. Mi smo pas igru od noge do noge igrali sa Pranjićem. Istina, s dosta grešaka, ali nije ni bilo puno vremena za uigravanje. Sam Pranjić je priznao da igrači nisu navikli na takav stil igre.DamirT je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:41Nala konta da na gostovanjima moze igrati pas igru. Druze, uvali dvojicu visokih igraca u vrh napada. Ne mozes poceti gostovanje sa dvojicom igraca u napadu koji su prosjecne visine. Gdje ces igrati pas igru, sve njiva do njive. Slicno kao Tusanj prije novog terena.
Uglavnom, ako udjemo, ja ne vidim nacin kako da ostanemo u PL. Ovdje bi trebao veci remont ako se misli ostati. Ovi igraci su odlicni za ovu ligu. PL je ipak rang vise po meni.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Sjenjak1919
- Kontakt:
De mi samo reci jel tebi i tvom sestricu uputio bilo kakvu psovku? Brate doso si na stadion, nenormalnih psovki je bilo i bice zauvijek, nebitno ko da igra i koji je stadion u pitanju. Ako je ko sta opsovo tebi i tvojima evo izvinjavam ti se ja u ime citavog grada.Gumistucna je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:54nemoj mislit da pravdam onu grupu pijanica na onom brijegu,bio sam na tusnju na jesen,na onoj tribini "normalnoj", poveo sestrića sa sobom bilo me stid šta dijete sluša ,nisam dugo čuo onoliko psovki i gnjusnih uvreda prema i igračima i a i srebreničanima,Sjenjak1919 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:50Sta je problem druze? Niko vas nije tako kad ste gostovali na Tusnju.
SLOBODA ILI NIŠTA
Zdravo drugari mozel jedno pitanje vidim vlada kantona federacije Itd financiraju izgradnje stadiona u Gradačcu 1 mil za krov Veležu Grbavicu jel ima šta za tusanj ili nas opet zaobilaze
kao i uvjek
-
- Kontakt:
Po ko zna koja Nalina utakmica.
Kako prolazi vrijeme, dokazuje da je limitiran trener.
Svaka gostujuca ista, patnja, bez ikakve igre. Sa ovakvim rosterom treba da prekucas ovu ligu, a mi iz kola u kolo sve gori.
Vrijeme je da se svi malo dozovu, inace od PL nista.
Ps cist gol nam je ponisten.
Svaka gostujuca ista, patnja, bez ikakve igre. Sa ovakvim rosterom treba da prekucas ovu ligu, a mi iz kola u kolo sve gori.
Vrijeme je da se svi malo dozovu, inace od PL nista.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 30 mar 2024, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
- Gumistucna
- Kontakt:
haj dobro kako god,Sjenjak1919 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:58De mi samo reci jel tebi i tvom sestricu uputio bilo kakvu psovku? Brate doso si na stadion, nenormalnih psovki je bilo i bice zauvijek, nebitno ko da igra i koji je stadion u pitanju. Ako je ko sta opsovo tebi i tvojima evo izvinjavam ti se ja u ime citavog grada.Gumistucna je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:54nemoj mislit da pravdam onu grupu pijanica na onom brijegu,bio sam na tusnju na jesen,na onoj tribini "normalnoj", poveo sestrića sa sobom bilo me stid šta dijete sluša ,nisam dugo čuo onoliko psovki i gnjusnih uvreda prema i igračima i a i srebreničanima,Sjenjak1919 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:50
Sta je problem druze? Niko vas nije tako kad ste gostovali na Tusnju.
ps
nadam se ulasku slobode u PL
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Bio je i penal za Gradinu u prvom poluvremenu koju nije sviran, ruka čista fino se vidila sa tribine.antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 19:02Po ko zna koja Nalina utakmica.
Vrijeme je da se svi malo dozivi, inace od PL nista.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Penal mogao je svirat, iskreno.Skojevska je napisao/la: ↑30 mar 2024, 19:03Bio je i penal za Gradinu u prvom poluvremenu koju nije sviran, ruka čista fino se vidila sa tribine.antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 19:02Po ko zna koja Nalina utakmica.
Mada mislim da je kod Mujkica bila ruka u jedinom položaju u kojem je mogla bit, skoro pa uz tijelo.
Volim tebe, više od sebe
Gol je gol, a penal bi svakako Azir odbranioSkojevska je napisao/la: ↑30 mar 2024, 19:03Bio je i penal za Gradinu u prvom poluvremenu koju nije sviran, ruka čista fino se vidila sa tribine.antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 19:02Po ko zna koja Nalina utakmica.

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Potpuno se slažem sa komentarima za Nalića, treba ga smijeniti po hitnom postupku, jer ovako može svako voditi ovu ekipu. Lik veze nema s vezom, lafina mrtva.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
U Švedskoj u dosijeu njihovog Saveza mu piše:sviunapad1010 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 19:19Potpuno se slažem sa komentarima za Nalića, treba ga smijeniti po hitnom postupku, jer ovako može svako voditi ovu ekipu. Lik veze nema s vezom, lafina mrtva.
Ime: Zlatan
Prezime: Nalić
Zanimanje: video scouting
Ne znam šta nije jasno, čovjek NIJE TRENER.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Prvo na.j.ebem se onim seljacima sve, primitivci i brdjani a onda kakvi debili kod nas igraju ono je uzas bgm
Neka mi samo jos neko kaze kako je Srebrenik ok prema Tuzlacima, koji seljoberi su to...
Neka mi samo jos neko kaze kako je Srebrenik ok prema Tuzlacima, koji seljoberi su to...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.