Hahahahahah

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
holyman je napisao/la: ↑30 mar 2024, 15:02jeste ih nahvalili od juce, kontam igrali tuzla city i mancester city. Pomalo ba, ovo je tim koji je primio od kmelje, doboja i ubica po 3 komada, goska 2, izgubio od etno sela, ispao iz kupa..
Jos oni krvi i znoja moraju proliti da bi krenule pohvale. Aplauz da, podrska da (zbog kluba), ali ovoliko hvalisanje protiv druge najlosije ekipe u ligi stvarno nema potrebe. Korak po korak.
Nirton je napisao/la: ↑30 mar 2024, 16:13MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 mar 2024, 16:07Deder to Zundo fino namjesti da i ja mogu vidjeti. Pošto mi vako kad kliknem stoji da se sajn ap
![]()
Jes' sa 12 bodova prednosti, vidio bi kakvo bi bilo da su na 2 ili nešto slično
A tvoje Horde ce tebi pjevati,
Ovo. Smiriti sa euforijom, ide okej samo da se stvori kontinuitet.holyman je napisao/la: ↑30 mar 2024, 15:02jeste ih nahvalili od juce, kontam igrali tuzla city i mancester city. Pomalo ba, ovo je tim koji je primio od kmelje, doboja i ubica po 3 komada, goska 2, izgubio od etno sela, ispao iz kupa..
Jos oni krvi i znoja moraju proliti da bi krenule pohvale. Aplauz da, podrska da (zbog kluba), ali ovoliko hvalisanje protiv druge najlosije ekipe u ligi stvarno nema potrebe. Korak po korak.
Da, sad se na kraju to pjevalo isto. Najbolje da pregledas koreografiju protiv gladbaha, kad smo digli zute i crvene papire.Nirton je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:56Danas poslijepodnevno spavanje i kad sam se probudio stalno mi u glavi pjesma neka ,,Za tebe život...." Horde pjevaju i igrači pred njima, ono kao nakon neke pobjede. Ima li takva pjesma Hordi i taj video kako pjevaju nakon utakmice, ili sam to nešto izmislio.?![]()
Znam za ovu ,,Da te volim oduvijek sam znao" ali ovo što je meni u glavi je samo Za tebe život, pa dalje neki drugi tekst. Hvala u svakom slucaju.holyman je napisao/la: ↑30 mar 2024, 19:01Da, sad se na kraju to pjevalo isto. Najbolje da pregledas koreografiju protiv gladbaha, kad smo digli zute i crvene papire.Nirton je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:56Danas poslijepodnevno spavanje i kad sam se probudio stalno mi u glavi pjesma neka ,,Za tebe život...." Horde pjevaju i igrači pred njima, ono kao nakon neke pobjede. Ima li takva pjesma Hordi i taj video kako pjevaju nakon utakmice, ili sam to nešto izmislio.?![]()
Za tebe i zivot bih ja dao,
Zbog tebe u paklu cu da gorim,
jer te vise ja od svega volim
Sudjenje bilo ok, 2 gi nas go u pl igraci postizu mozda jednom u 200 godina, tc city dala za 1:2 na pocetku..SHZ82 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 13:19jesil realan kad kazes igra nije necemu, a das ljudima 5 golova i ne dozvolis ni jedan minut neizvkesnosti utakmice. ne znam sta ocekujete, 10:0 i 300 sansi, pa nike ovo igranje viktorije na skolskom igralistu.Pitar6785 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 13:05Nisam vidio prvi nas go, kao ni go tuzle..
Ali, takodje jucerasnja igra nije bila cemu nit je igra bila za 4 gola razlike, golove koje smo dali 2 go hamze 3 gol hamze (posebno drugi) je neka sportska sreca i go koji ne da hamza nece nikad dat vec niko u pl bh. Treci gol i tamo i vamo (on ima jak sut, al to su golovi kad ide igraca)
Andjusicev go moze bit ok jer mu se vratilo radi dobrig rada i timskog rada i stavljanje interesa kluba (sto se u nemanjinoj igri vidi od povratka) ispred svog..
Eldarov go je jedini go gdje igrac koristi svoju inteligenciju i inteligenciju svog saigraca al cinimi se da je stoper tc (jednostavno samo odusto kao nemogu vise nija da trcim)
Golove smo dali necu reci ba individualan kvalitet, vec na smirenist KOJU SMO IMALI JER SUDIJA JE SUDIO 50/50 uvjeren sam da smo imali sudjenje kao protiv borca na kosevu da bi bili 5:1 za city..
Dobre stvari koje smo pokazali juce jesu
Posto sam bio naj bucni i vjerovao da ce Pena procepit, nazalost odustao sam i mislim da taj igrac treba da shedi na klupi. Takodje Renan OLVEIRA treba da prihvati da je izgubio mjesto kedju prvih 11 al isto tako da Hamza mora jos bolje jer da ce sadasnja situacija natjerat Renana da radi jos jace i kad hamza malo prikoci RENAN ce bit ko kad pustis nadrogiranog pit bula sa lanca na sudiju sto nam je sudio protiv borca na kosevu. BAR SE TAKO JA NADAM. Takodje da Renan i penja nesmiju igrati zajedno ubacivat sa klupe samo jednog i ako jedan nora da starta drugog na klupi.
Pena je veliki potrosac lopti i samim tim upropastava Renans koji je u banani zadnjih 10 kola.
Duljevica nebi koristio puno narednih 3-4 kola jer vidi se da je nespreman, ali bi ga ubacivao po 10-15 min svaku utakmicu
Na jucerasnjoj utakmici se vidio brzi protok lopte krilnim putevima dok sredina je bila slaba, i sad DOLAZIMO do kljucnog igraca pozicije a to je MEHMEDOVIC, ova polusezins i izlazak ili ne izlazak u evropu ce on odlucit. Igrac DEFINITIVNO IMA KVALITET MEHKOCU NA LOPTI, ali nekako mi se cini da je FIZICKI samo na 60%. Ako njega ROZMAN uspjedne ocelicit i razigrat bar na 80% 3 mjesto cemo uzet bez ikakvih problema..I MISLIM DA CE TO BIT KLJUC UZ MOZDA DULJEVICA AKO SE ON USPJEDNE ZA 20 dana dic konduciono da bude mogao igrat 50 minuta u high ritmu svaku utakmicu..
E sad dolazi nasa BOLJKA odnosno netrpeljivost kad se gubi prema treneru. JUCERASNJA UTAKMICA JE POKAZALA STA ZNACI KAD STANES IZA TRENERA I KAD TRENER ODRADI MALO CECI BROJ UTAKMICA..
Stavljanje keremeha u drugu spicu moze trener koji pridje uspone i padove (padove posebno) a sd ili vlasnik kaze ureduje u buli smo igraci su potonoli al mi vidimo sta ti zelus oke nejde trenutno al krenuce..
Trener dobiva tim pouzdanje u svoj rad zarotira neku poziciju dosta puta to i nebude kako treba (sto je i logicno) al kad potrefi onda dobija pokrice 4 pozicije. Sa jednim igracom. Jer imas sad jeremeha koji je juce pokazao da je mnogo bolji spic poluspic jego krilo bek, oslobodio si mjesto za duljevica penu durakovica begonica kaoetanovica (sutra gulasa) itd
Takodje dao si celiku koji ina 17-18 godina neznam, da igra ispred ANICICA (koji jeste dedo i sve al tesko ces to uradit ako ti je mac nad glavom, i ako vlasnik ili sd vec te zive i govori ovo nije dobro, vidi ja sam ti doveo ovog onog kosta me puno evropa je upitna, vidi sta mozes uradit u naredne 2,3 utakmice ako nemozes mozda bi trebali pokusat sa novin trenerom, bla bla bla..to unosi negativnu energiju na trenera on to prenosi na igrace NESVJESNO, igracidobivaju grc i jednostavno raspad sistema. TAKODJE nemozes ti za 20-21 utakmicu (poaebno sto od tih 20 utakmica ti idigras 10 ceoma dobrih 5 ok 5 katastrifalni. Naucit uigrat procjenit srvirit atmosveru a posebno ako su tu igraci koji su tu tek dosli ili igraju za tim 6 mjeseci..
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, nedimmmm1337, Serha, vedinjo98 i 44 gosta.