A šta je ono sa Vašim terenom?
Gledam i kod ovog Rudeša isto.
A šta je ono sa Vašim terenom?
Ne citiraj mi dio posta, citiraj citav.Rodjeni81 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:43Navijaci bi definitivno stali uz Hasica uvijek i tu nema dileme, nego sta kazes Kevelj izabrao ljude u upravi koji mu nisu vjerni. Nego ne rece nam kako se Hasic pita u klubuOsmaDolazi je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:40Evo opet tu ponavljan, Hasic da hoce sutra bi dosao, usao i popisao Kevelja. Toliko su mu vjerni ljudi.
Sretno.![]()
To se zove nekvalitetno odrzavanje travnate podloge
Ko ce kociti ako se Hasic pita, i ako uprava nije vjerna KeveljuOsmaDolazi je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:45Ne citiraj mi dio posta, citiraj citav.Rodjeni81 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:43Navijaci bi definitivno stali uz Hasica uvijek i tu nema dileme, nego sta kazes Kevelj izabrao ljude u upravi koji mu nisu vjerni. Nego ne rece nam kako se Hasic pita u klubuOsmaDolazi je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:40
Evo opet tu ponavljan, Hasic da hoce sutra bi dosao, usao i popisao Kevelja. Toliko su mu vjerni ljudi.
Sretno.![]()
Ko vam koci ulazak stranih investitora koje je nasao Hasic? Da nije mozda Kevelj sa svojim pudlicama? Nemoj me vuci za jezik molim te. Ciji je Rahimic covjek?![]()
Molim te odgovori na citav post. Ne referiraj se na samo dio istog. U suprotnom lagano zaobidjes moj post. Pa koci ga Kevelj. Kao da ne znas u kakvim je odnosima sa Hasicem i Mirvicem. Vjerni su dok ima kajmaka za njih. To ti ne trebam crtati.Rodjeni81 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:47Ko ce kociti ako se Hasic pita, i ako uprava nije vjerna KeveljuOsmaDolazi je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:45Ne citiraj mi dio posta, citiraj citav.
Ko vam koci ulazak stranih investitora koje je nasao Hasic? Da nije mozda Kevelj sa svojim pudlicama? Nemoj me vuci za jezik molim te. Ciji je Rahimic covjek?![]()
![]()
mućni tom tintarom prije nego napises post majka mu stara
Slažem se i tu, nema šta. Ovo danas mi je jako čudno, naša igra u pojedinim momentima je djelovala kao da mi vodimo 2-0 pa se samo lagano dobacujemo od jednog do drugog. Nema veze, vratilo se malo neizvjesnosti u ligu
Kakav bi to bio scenarijAntipolitika3 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:44Velezu i Sarajevo bi bilo najbolje da iduce utakmice pobjede Borac i tako isperu gorak okus od Vicinih sprematozoida.
Zadnje kolo Zelji treba pobjeda a Borcu x za titulu.![]()
Nije nerealno.Antipolitika3 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:44Velezu i Sarajevo bi bilo najbolje da iduce utakmice pobjede Borac i tako isperu gorak okus od Vicinih sprematozoida.
Zadnje kolo Zelji treba pobjeda a Borcu x za titulu.![]()
Hvala druze,zena upravo boji jaja pa cemo se ujutro potucati.AvantiBL je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:52Slažem se i tu, nema šta. Ovo danas mi je jako čudno, naša igra u pojedinim momentima je djelovala kao da mi vodimo 2-0 pa se samo lagano dobacujemo od jednog do drugog. Nema veze, vratilo se malo neizvjesnosti u ligu![]()
Dozvolili smo sebi ovaj luksuz da odigramo loše jednu-dve utakmice tako da, nije kraj svijeta.
Molim da se zapamti da su Ultrasi, kada su stigli dobili nekoliko kartona vode.
Srećan Uskrs tebi i tvojoj porodici![]()
Isto želim i @Antipolitika![]()
vidjeli smo u banjaluci
Uvijek lijepa tema s obzirom da 90 posto ljudi koji prate loptanje ne razumiju kako stvari stoje. Krecemo od kantona, gdje je jako bitno dobro posloziti stvari, no pobjeda na kantonu ti ništa ne znači ukoliko nisi ostvario takvu prednost da sa sobom na drzavnu skupstinu povedes toliko odan kadar da ce uoci glasanja odustati od istog. Dakle, ukoliko kantonalna Skupstina broji 35 delegata, treba ti 27 da bi sto posto tvoja opcija otisla koliko toliko rahat na drzavnu skupstinu. Ali i tada postoji realna mogucnost da ovaj kojeg si povukao sa sobom odluci da ne odustaje i glat te dobije. Kako? Tako sto drzavna Skupstina broji 60 clanova, 24 Bosnjaka odnosno predstavnika kantona, 20 iz RS i 16 iz županija odnosno Hrvata. Politicka situacija je takva kakva jeste, tako da vecinu ima ovih 36 i njihovi glasovi su ti koji izaberu boljeg od ove dvojice koji su stigli iz kantona. Naravno, uvijek ces imati onih koji proklizu, no najcesce su to clanovi skupstine iz kantona. Na proslim izborima su sa najmanje glasova prosli Colpa 35 i Duric 37. Obojica su imali manje glasova od svojih rivala medju delegatima iz kantona, odnosno Bosnjaka. Drugim rijecima, izabrala ih je SH koalicija. Politicka situacija u zemlji je takva da ce vjerovatno opet glavnu ulogu imati ista koalicija.
Šta vam znači ono SNSD Borac?
Colpa sada nece biti ni u opticaju.admin je napisao/la: ↑30 mar 2024, 19:45Uvijek lijepa tema s obzirom da 90 posto ljudi koji prate loptanje ne razumiju kako stvari stoje. Krecemo od kantona, gdje je jako bitno dobro posloziti stvari, no pobjeda na kantonu ti ništa ne znači ukoliko nisi ostvario takvu prednost da sa sobom na drzavnu skupstinu povedes toliko odan kadar da ce uoci glasanja odustati od istog. Dakle, ukoliko kantonalna Skupstina broji 35 delegata, treba ti 27 da bi sto posto tvoja opcija otisla koliko toliko rahat na drzavnu skupstinu. Ali i tada postoji realna mogucnost da ovaj kojeg si povukao sa sobom odluci da ne odustaje i glat te dobije. Kako? Tako sto drzavna Skupstina broji 60 clanova, 24 Bosnjaka odnosno predstavnika kantona, 20 iz RS i 16 iz županija odnosno Hrvata. Politicka situacija je takva kakva jeste, tako da vecinu ima ovih 36 i njihovi glasovi su ti koji izaberu boljeg od ove dvojice koji su stigli iz kantona. Naravno, uvijek ces imati onih koji proklizu, no najcesce su to clanovi skupstine iz kantona. Na proslim izborima su sa najmanje glasova prosli Colpa 35 i Duric 37. Obojica su imali manje glasova od svojih rivala medju delegatima iz kantona, odnosno Bosnjaka. Drugim rijecima, izabrala ih je SH koalicija. Politicka situacija u zemlji je takva da ce vjerovatno opet glavnu ulogu imati ista koalicija.
Isto tako se pricalo prije cetiri godine. Nije se spominjao, favoriti su bili kandidati Zeljeznicara i zajednicki Olimpika i Sarajeva. Kada su javljeni rezultati, ljudi sebi nisu mogli doci tri dana. Nije lagano u Sarajevu skupiti 27 glasova, zadnja sjednica ti mnogo toga govori. Ova od prije par dana.OsmaDolazi je napisao/la: ↑30 mar 2024, 19:55Colpa sada nece biti ni u opticaju.admin je napisao/la: ↑30 mar 2024, 19:45Uvijek lijepa tema s obzirom da 90 posto ljudi koji prate loptanje ne razumiju kako stvari stoje. Krecemo od kantona, gdje je jako bitno dobro posloziti stvari, no pobjeda na kantonu ti ništa ne znači ukoliko nisi ostvario takvu prednost da sa sobom na drzavnu skupstinu povedes toliko odan kadar da ce uoci glasanja odustati od istog. Dakle, ukoliko kantonalna Skupstina broji 35 delegata, treba ti 27 da bi sto posto tvoja opcija otisla koliko toliko rahat na drzavnu skupstinu. Ali i tada postoji realna mogucnost da ovaj kojeg si povukao sa sobom odluci da ne odustaje i glat te dobije. Kako? Tako sto drzavna Skupstina broji 60 clanova, 24 Bosnjaka odnosno predstavnika kantona, 20 iz RS i 16 iz županija odnosno Hrvata. Politicka situacija je takva kakva jeste, tako da vecinu ima ovih 36 i njihovi glasovi su ti koji izaberu boljeg od ove dvojice koji su stigli iz kantona. Naravno, uvijek ces imati onih koji proklizu, no najcesce su to clanovi skupstine iz kantona. Na proslim izborima su sa najmanje glasova prosli Colpa 35 i Duric 37. Obojica su imali manje glasova od svojih rivala medju delegatima iz kantona, odnosno Bosnjaka. Drugim rijecima, izabrala ih je SH koalicija. Politicka situacija u zemlji je takva da ce vjerovatno opet glavnu ulogu imati ista koalicija.![]()
Trenutno korisnika/ca: Balorda, NeSamSafetee, svrakino1921 i 27 gostiju.