Premijer liga BiH - aktuelno

TurkishAirlines

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la TurkishAirlines » 30 mar 2024, 21:30

Morpheus je napisao/la:
30 mar 2024, 21:28
delko je napisao/la:
30 mar 2024, 17:51
Bolji je Zrinjski danas bio, zasluzili su pobjedu. Samo me interesuje, da li sad ovaj rezultat znaci da u slucaju istog broja bodova odlucuje gol razlika ili kako ?
Pa sve zavisi kako vam bude odgovaralo.
:rol: :rol:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 30 mar 2024, 21:39

TurkishAirlines je napisao/la:
30 mar 2024, 21:30
Morpheus je napisao/la:
30 mar 2024, 21:28
delko je napisao/la:
30 mar 2024, 17:51
Bolji je Zrinjski danas bio, zasluzili su pobjedu. Samo me interesuje, da li sad ovaj rezultat znaci da u slucaju istog broja bodova odlucuje gol razlika ili kako ?
Pa sve zavisi kako vam bude odgovaralo.
:rol: :rol:
Bice onda po broju kartona ili tako nesto :D :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 mar 2024, 21:44

Mala zanimljivost, brat Minele Jasar Oprdije, Elvis Jasar udat za kćerku od Hanke Paldum.

I ne mogu da završe da se bar u “Oklagiji” otvori teka za igrače želje.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Licniznanstvenik
Kontakt:

Post Postao/la Licniznanstvenik » 30 mar 2024, 21:47

i večeras se pokazalo da je Zrinja realno bolji od Hajduka...
zar i ti sine Ivane!?

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 mar 2024, 21:47

Za Gosk zabija Musulin za miran san u Gabeli.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 30 mar 2024, 21:48

Antipolitika3 je napisao/la:
30 mar 2024, 19:04
Hvala druze,zena upravo boji jaja pa cemo se ujutro potucati. :mrgreen:

Sto se tice danasnje utakmice ziheras Marinovic je opet krenuo sa duplim blokom i igrom na kontre jer zna da Borac ima velikih problema sto se tice kreacije napada na postavljenu odbranu.Greske koje je Petrovic napravio u prvoj utakmici protiv Borca ovaj put nije ucinio i uveo je u sastav igrace koji znaju igrati lopte Kis i Bradaric dok je Ivancic ozljedjen a Savic ostao na klupi .Savic i Ivancic u Mostaru su bili kriminalni dok su veceras Kis sa dva poteza i Bradaric sa kontrolom sredine pobjedili utakmicu ,sve ostalo je veoma slicno bilo utakmici u Mostaru samo sto nam je odbrana uz dva tri sra.nja opet mogla pokloniti gol ali puno bolji pogotovo Sunjic danas nego u prvoj utakmici.
Borcu nedostaje jedna klasicna 10. I bolji defanzivni uz Grahovca ako zeli nesto u europi da uradi ali nazalost takvi igraci kostaju ili se veoma malo zadrze u BiH kao Sucic i Jankovic.
Korektan derbi bez tenzija i pumpanja klix linca od strane sarajevskih medija prije utakmice ali da se ne lazemo trebat ce nam atmosfera linca na Kosevu pogotovo ako mi Jagodica odradimo kako treba.
Ništa ti drugo ne mogu reći, osim nek je sa srećom tucanje :D

Ne znam druže, u utakmici u Mostaru, Vinko je pojeo Petrovića taktički, danas je bilo obrnuto, nikakve šanse mi nismo imali, mada kažem ti, baš mi smrdi ova igra Borca danas, baš je čudno.

Kako god, zaslužena pobjeda, obilježite Uskrs u zdravlju sreći i veselju sa svojom porodicom, a mi ćemo se ganjati još :cool:

Živio!
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 mar 2024, 21:57

Ova H komponenta nemoze niko nikog medjusobno, veliko rivalstvo neko vlada medju vecinom ,svi idu na noz protiv svih Zrinjski- Siroki,Posusje-Siroki,evo i veceras isto. Postujem fkt :thumbup:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 30 mar 2024, 21:58, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 30 mar 2024, 21:57

30 mar 2024, 20:46
ik0ik0 je napisao/la:
30 mar 2024, 20:44
More Vico sve, al ne smije kontra Zrinjskog suce riješiti. 😁
Opet smo imali duplo vise prekrsaja od njih.
Samo kazem. :kafa:
Sivac je danas korektno sudio a ako cemo realno pricati Malekinusic je mogao dobiti crveni da je bilo VAR sobe.
Pa naravno da će tebi biti korektno kad je oprstio crveni igraču Zrinjskog, i s obzirom da je dobio žuti, znači da je sudac vidio što je igrač uradio ali nije smio pokazati crveni, tako da ne treba tu nikakva VAR soba. :D
Al nije ni bitna ta činjenica i detalj, nego činjenica da sudac ne smije suditi za Borac kad igraju protiv Zrinjskog kao kad igraju protiv ostalih protivnika. ;)

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 30 mar 2024, 22:02

Dajte ovaj Željezničar iz Banja Luke, ovaj se nešto pokvario.
🇵🇸

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 30 mar 2024, 22:05

Napeto u Gabeli i na Grbavici
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 30 mar 2024, 22:08

Torino je napisao/la:
30 mar 2024, 22:02
Dajte ovaj Željezničar iz Banja Luke, ovaj se nešto pokvario.
:rol: :rol: :rol: :rol:

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 30 mar 2024, 22:09

AlemC85 je napisao/la:
30 mar 2024, 21:20
tabba77 je napisao/la:
30 mar 2024, 21:09
Vikendom samo domaća liga se gleda. Ostale lige u međuvremenu. Kakva god da je, naša je.
Isti sam. Nasa liga kakva je god, nasa je, pa nek je i najgora. BiH. :bih:
+1 , jednostavno nesto jace od covjeka 🤣 , treba na nama neke psihijatrijske testove uraditi.
Elvir Baljic

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 30 mar 2024, 22:10

AvantiBL je napisao/la:
30 mar 2024, 21:48
30 mar 2024, 19:04
Hvala druze,zena upravo boji jaja pa cemo se ujutro potucati. :mrgreen:

Sto se tice danasnje utakmice ziheras Marinovic je opet krenuo sa duplim blokom i igrom na kontre jer zna da Borac ima velikih problema sto se tice kreacije napada na postavljenu odbranu.Greske koje je Petrovic napravio u prvoj utakmici protiv Borca ovaj put nije ucinio i uveo je u sastav igrace koji znaju igrati lopte Kis i Bradaric dok je Ivancic ozljedjen a Savic ostao na klupi .Savic i Ivancic u Mostaru su bili kriminalni dok su veceras Kis sa dva poteza i Bradaric sa kontrolom sredine pobjedili utakmicu ,sve ostalo je veoma slicno bilo utakmici u Mostaru samo sto nam je odbrana uz dva tri sra.nja opet mogla pokloniti gol ali puno bolji pogotovo Sunjic danas nego u prvoj utakmici.
Borcu nedostaje jedna klasicna 10. I bolji defanzivni uz Grahovca ako zeli nesto u europi da uradi ali nazalost takvi igraci kostaju ili se veoma malo zadrze u BiH kao Sucic i Jankovic.
Korektan derbi bez tenzija i pumpanja klix linca od strane sarajevskih medija prije utakmice ali da se ne lazemo trebat ce nam atmosfera linca na Kosevu pogotovo ako mi Jagodica odradimo kako treba.
Ništa ti drugo ne mogu reći, osim nek je sa srećom tucanje :D

Ne znam druže, u utakmici u Mostaru, Vinko je pojeo Petrovića taktički, danas je bilo obrnuto, nikakve šanse mi nismo imali, mada kažem ti, baš mi smrdi ova igra Borca danas, baš je čudno.

Kako god, zaslužena pobjeda, obilježite Uskrs u zdravlju sreći i veselju sa svojom porodicom, a mi ćemo se ganjati još :cool:

Živio!
U Mostaru kao i protiv Veleza Borac je sanse imao iskljucivo nakon gresaka zadnje linije oba mostarska kluba protiv Sarajeva kuci takodjer dosta slabo prilika iz igre u prvoj utakmici Kupa gdje se vidi da buduci sampion BiH ipak ne dominira u utakmicama koje su egal kao sto je to radio Zrinjski zadnje dvije godine i rutinirao protivnike ,sad smo mi malo stariji i umorni od europe sto je Marinovic iskoristio.Utakmicu u Mostaru je svatko znao da ce izvesti dupli blok i Borac je u jednom trenutku imao pet igraca u zadnjoj liniji gdje je Hererra spasavao doslovno tri cista gola tako da se ne bih slozio da je bas njega Vinko nesto nadmudrio i takticki nadigrao ,vise se oslanjao na brzu tranziciju .
Danas je to izgledalo malo drugcije i Marinovic je izasao sa malo opustenijom taktikom i pokusao u par navrata igrati presing iz kojeg su u 90% slucajeva nasi izlazili bez problema i imali vise prostora a moras priznat da i ovakvi kakvi jesmo ipak imamo jaci individualni kvalitet od Borca sto je doslo do izrazaja pogotovo kod Kisa i Bradarica.Bradaric je usao u top formu i kontrolirao je sredinu terena ,mene uopce ovakva igra Borca nije iznenadila jedino manjak agresivnosti kod domacina ali opet ista je utakmica bila i u Mostaru,mekana sto bi rekli.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 30 mar 2024, 22:10

TuzlaCityfighter je napisao/la:
30 mar 2024, 22:09
AlemC85 je napisao/la:
30 mar 2024, 21:20
tabba77 je napisao/la:
30 mar 2024, 21:09
Vikendom samo domaća liga se gleda. Ostale lige u međuvremenu. Kakva god da je, naša je.
Isti sam. Nasa liga kakva je god, nasa je, pa nek je i najgora. BiH. :bih:
+1 , jednostavno nesto jace od covjeka 🤣 , treba na nama neke psihijatrijske testove uraditi.
Prije biram GOSK- Posusje nego Engleze
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 30 mar 2024, 22:11

Colpa nije mogo srediti sudiju protiv Veleza, jer su crveni politicki jaci, ali zato je sredio Kazlagica da sudi za Zelju vcrs :tokralju: :bih:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 30 mar 2024, 22:12

ik0ik0 je napisao/la:
30 mar 2024, 21:57
ik0ik0 je napisao/la:
Sivac je danas korektno sudio a ako cemo realno pricati Malekinusic je mogao dobiti crveni da je bilo VAR sobe.
Pa naravno da će tebi biti korektno kad je oprstio crveni igraču Zrinjskog, i s obzirom da je dobio žuti, znači da je sudac vidio što je igrač uradio ali nije smio pokazati crveni, tako da ne treba tu nikakva VAR soba. :D
Al nije ni bitna ta činjenica i detalj, nego činjenica da sudac ne smije suditi za Borac kad igraju protiv Zrinjskog kao kad igraju protiv ostalih protivnika. ;)
Nemoj da ti postavljam omjer prekrsaja i dva metra zaledje Vranjesa kad smo ostali bez europe pod vodstvom Jakirovica.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Licniznanstvenik
Kontakt:

Post Postao/la Licniznanstvenik » 30 mar 2024, 22:21

30 mar 2024, 22:12
ik0ik0 je napisao/la:

Nemoj da ti postavljam omjer prekrsaja i dva metra zaledje Vranjesa kad smo ostali bez europe pod vodstvom Jakirovica.
hajde priznaj da ste vi u zadnjih par godina realno bolji od nas
zar i ti sine Ivane!?

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 30 mar 2024, 22:26

ik0ik0 je napisao/la:
ik0ik0 je napisao/la:
I gol nakon centaršuta iz " prekršaja ", a prekršaj je bio u napadu.
Sreća da nema VAR a, čist crveni Malekinušiću oprošten. Treba biti realan.
Ali smo ih razbili danas.
Ja 5 puta slušam izjavu Petrovića i ništa mi nije jasno. Čini mi se da reče da je Borac već prvak. Frajer vodi utakmice sa kišobranom, markerom, sunčanim naočalama, šta je iduće?

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 30 mar 2024, 22:29

30 mar 2024, 22:12
ik0ik0 je napisao/la:

Postavljaj. Šta me boli k. :D
BIlo tad, i zaprijetio mu Beus, nikad više.

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 30 mar 2024, 22:32

zrinjamo je napisao/la:
30 mar 2024, 22:26
Ja 5 puta slušam izjavu Petrovića i ništa mi nije jasno. Čini mi se da reče da je Borac već prvak.
I ja, gledam i ne vjerujem. Mislim, svi mi znamo odavno tko je prvak ove godine. Ali ipak on kao sportski radnik i trener jedne momčadi treba vjerovati do nije gotovo dok nije gotovo. Kako uopće motivirati igače sljedeći meč nakon ovakve izjave.

I na kraju krajeva, ako ništa radi svog posla i sporta mora glumiti da je šampionat regularno i da se na terenu odlučuje tko je prvak.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, Burberry46, Giuseppe1, newton_heath_lyr, ristagrad, xinxee i 49 gostiju.