Ništa ti drugo ne mogu reći, osim nek je sa srećom tucanjeAntipolitika3 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 19:04Hvala druze,zena upravo boji jaja pa cemo se ujutro potucati.![]()
Sto se tice danasnje utakmice ziheras Marinovic je opet krenuo sa duplim blokom i igrom na kontre jer zna da Borac ima velikih problema sto se tice kreacije napada na postavljenu odbranu.Greske koje je Petrovic napravio u prvoj utakmici protiv Borca ovaj put nije ucinio i uveo je u sastav igrace koji znaju igrati lopte Kis i Bradaric dok je Ivancic ozljedjen a Savic ostao na klupi .Savic i Ivancic u Mostaru su bili kriminalni dok su veceras Kis sa dva poteza i Bradaric sa kontrolom sredine pobjedili utakmicu ,sve ostalo je veoma slicno bilo utakmici u Mostaru samo sto nam je odbrana uz dva tri sra.nja opet mogla pokloniti gol ali puno bolji pogotovo Sunjic danas nego u prvoj utakmici.
Borcu nedostaje jedna klasicna 10. I bolji defanzivni uz Grahovca ako zeli nesto u europi da uradi ali nazalost takvi igraci kostaju ili se veoma malo zadrze u BiH kao Sucic i Jankovic.
Korektan derbi bez tenzija i pumpanja klix linca od strane sarajevskih medija prije utakmice ali da se ne lazemo trebat ce nam atmosfera linca na Kosevu pogotovo ako mi Jagodica odradimo kako treba.
Pa naravno da će tebi biti korektno kad je oprstio crveni igraču Zrinjskog, i s obzirom da je dobio žuti, znači da je sudac vidio što je igrač uradio ali nije smio pokazati crveni, tako da ne treba tu nikakva VAR soba.Antipolitika3 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 20:46Opet smo imali duplo vise prekrsaja od njih.
Samo kazem.![]()
Sivac je danas korektno sudio a ako cemo realno pricati Malekinusic je mogao dobiti crveni da je bilo VAR sobe.
+1 , jednostavno nesto jace od covjeka
U Mostaru kao i protiv Veleza Borac je sanse imao iskljucivo nakon gresaka zadnje linije oba mostarska kluba protiv Sarajeva kuci takodjer dosta slabo prilika iz igre u prvoj utakmici Kupa gdje se vidi da buduci sampion BiH ipak ne dominira u utakmicama koje su egal kao sto je to radio Zrinjski zadnje dvije godine i rutinirao protivnike ,sad smo mi malo stariji i umorni od europe sto je Marinovic iskoristio.Utakmicu u Mostaru je svatko znao da ce izvesti dupli blok i Borac je u jednom trenutku imao pet igraca u zadnjoj liniji gdje je Hererra spasavao doslovno tri cista gola tako da se ne bih slozio da je bas njega Vinko nesto nadmudrio i takticki nadigrao ,vise se oslanjao na brzu tranziciju .AvantiBL je napisao/la: ↑30 mar 2024, 21:48Ništa ti drugo ne mogu reći, osim nek je sa srećom tucanjeAntipolitika3 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 19:04Hvala druze,zena upravo boji jaja pa cemo se ujutro potucati.![]()
Sto se tice danasnje utakmice ziheras Marinovic je opet krenuo sa duplim blokom i igrom na kontre jer zna da Borac ima velikih problema sto se tice kreacije napada na postavljenu odbranu.Greske koje je Petrovic napravio u prvoj utakmici protiv Borca ovaj put nije ucinio i uveo je u sastav igrace koji znaju igrati lopte Kis i Bradaric dok je Ivancic ozljedjen a Savic ostao na klupi .Savic i Ivancic u Mostaru su bili kriminalni dok su veceras Kis sa dva poteza i Bradaric sa kontrolom sredine pobjedili utakmicu ,sve ostalo je veoma slicno bilo utakmici u Mostaru samo sto nam je odbrana uz dva tri sra.nja opet mogla pokloniti gol ali puno bolji pogotovo Sunjic danas nego u prvoj utakmici.
Borcu nedostaje jedna klasicna 10. I bolji defanzivni uz Grahovca ako zeli nesto u europi da uradi ali nazalost takvi igraci kostaju ili se veoma malo zadrze u BiH kao Sucic i Jankovic.
Korektan derbi bez tenzija i pumpanja klix linca od strane sarajevskih medija prije utakmice ali da se ne lazemo trebat ce nam atmosfera linca na Kosevu pogotovo ako mi Jagodica odradimo kako treba.![]()
Ne znam druže, u utakmici u Mostaru, Vinko je pojeo Petrovića taktički, danas je bilo obrnuto, nikakve šanse mi nismo imali, mada kažem ti, baš mi smrdi ova igra Borca danas, baš je čudno.
Kako god, zaslužena pobjeda, obilježite Uskrs u zdravlju sreći i veselju sa svojom porodicom, a mi ćemo se ganjati još
Živio!
Prije biram GOSK- Posusje nego EnglezeTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑30 mar 2024, 22:09+1 , jednostavno nesto jace od covjeka, treba na nama neke psihijatrijske testove uraditi.
Nemoj da ti postavljam omjer prekrsaja i dva metra zaledje Vranjesa kad smo ostali bez europe pod vodstvom Jakirovica.ik0ik0 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 21:57Pa naravno da će tebi biti korektno kad je oprstio crveni igraču Zrinjskog, i s obzirom da je dobio žuti, znači da je sudac vidio što je igrač uradio ali nije smio pokazati crveni, tako da ne treba tu nikakva VAR soba.Antipolitika3 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 20:46Opet smo imali duplo vise prekrsaja od njih.
Samo kazem.![]()
Sivac je danas korektno sudio a ako cemo realno pricati Malekinusic je mogao dobiti crveni da je bilo VAR sobe.![]()
Al nije ni bitna ta činjenica i detalj, nego činjenica da sudac ne smije suditi za Borac kad igraju protiv Zrinjskog kao kad igraju protiv ostalih protivnika.![]()
hajde priznaj da ste vi u zadnjih par godina realno bolji od nasAntipolitika3 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 22:12Nemoj da ti postavljam omjer prekrsaja i dva metra zaledje Vranjesa kad smo ostali bez europe pod vodstvom Jakirovica.ik0ik0 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 21:57Pa naravno da će tebi biti korektno kad je oprstio crveni igraču Zrinjskog, i s obzirom da je dobio žuti, znači da je sudac vidio što je igrač uradio ali nije smio pokazati crveni, tako da ne treba tu nikakva VAR soba.Antipolitika3 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 20:46
Opet smo imali duplo vise prekrsaja od njih.
Samo kazem.![]()
Sivac je danas korektno sudio a ako cemo realno pricati Malekinusic je mogao dobiti crveni da je bilo VAR sobe.![]()
Al nije ni bitna ta činjenica i detalj, nego činjenica da sudac ne smije suditi za Borac kad igraju protiv Zrinjskog kao kad igraju protiv ostalih protivnika.![]()
I gol nakon centaršuta iz " prekršaja ", a prekršaj je bio u napadu.ik0ik0 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 21:57Pa naravno da će tebi biti korektno kad je oprstio crveni igraču Zrinjskog, i s obzirom da je dobio žuti, znači da je sudac vidio što je igrač uradio ali nije smio pokazati crveni, tako da ne treba tu nikakva VAR soba.Antipolitika3 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 20:46Opet smo imali duplo vise prekrsaja od njih.
Samo kazem.![]()
Postavljaj. Šta me boli k.Antipolitika3 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 22:12Nemoj da ti postavljam omjer prekrsaja i dva metra zaledje Vranjesa kad smo ostali bez europe pod vodstvom Jakirovica.ik0ik0 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 21:57Pa naravno da će tebi biti korektno kad je oprstio crveni igraču Zrinjskog, i s obzirom da je dobio žuti, znači da je sudac vidio što je igrač uradio ali nije smio pokazati crveni, tako da ne treba tu nikakva VAR soba.Antipolitika3 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 20:46
Opet smo imali duplo vise prekrsaja od njih.
Samo kazem.![]()
I ja, gledam i ne vjerujem. Mislim, svi mi znamo odavno tko je prvak ove godine. Ali ipak on kao sportski radnik i trener jedne momčadi treba vjerovati do nije gotovo dok nije gotovo. Kako uopće motivirati igače sljedeći meč nakon ovakve izjave.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, Burberry46, Giuseppe1, newton_heath_lyr, ristagrad, xinxee i 49 gostiju.