Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Jos veceras da iskoristim neigranje Bynuma za Lakerse...sve pare idu na Odoma preko 14,5 koji ce biti starter veceras i ko zna kad
...i Gasol bi morao preko 18.
Svaka čast za PhotoshopJust do it je napisao/la:nije se imalo toliko vremena za razmisljanje dojava je bila Histon-Mansfiled 1/2, i kao probaj ascoli 2/1 sanse su 70% 30% i naravno odma sam uplatio po 100 km
stavi i Kobija ispod i eto kešaadnan24 je napisao/la:Jos veceras da iskoristim neigranje Bynuma za Lakerse...sve pare idu na Odoma preko 14,5 koji ce biti starter veceras i ko zna kad...i Gasol bi morao preko 18.
FORZA MARŠAL !!!
- legenda reala
- Kontakt:

pa gdje ste bili prije ,sad dođete govoriti kad sam uplatiohodža je napisao/la:stavi i Kobija ispod i eto kešaadnan24 je napisao/la:Jos veceras da iskoristim neigranje Bynuma za Lakerse...sve pare idu na Odoma preko 14,5 koji ce biti starter veceras i ko zna kad...i Gasol bi morao preko 18.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
just do it ne vidim koliko pise da iznosi porez na ova 2 listica zaboravio si dodati na photoshopu 
- Just do it
- Kontakt:
Provjeri kod nekih drugih sto igraju preko interneta pa uporedi
hodža je napisao/la:stavi i Kobija ispod i eto kešaadnan24 je napisao/la:Jos veceras da iskoristim neigranje Bynuma za Lakerse...sve pare idu na Odoma preko 14,5 koji ce biti starter veceras i ko zna kad...i Gasol bi morao preko 18.
Ma gdje cu njega ispod...nikad ne znas kad ce ga prenijeti...a odavno nije isao visoko
@legenda
A jbg. jos stignes ako imas onaj premierov racun
a covjek je rekao da je igrao online sto znaci da ima clansku i da nema porezaInterista je napisao/la:just do it ne vidim koliko pise da iznosi porez na ova 2 listica zaboravio si dodati na photoshopu
- legenda reala
- Kontakt:
ma imam ,ali još samo 2 marke ,pa neću ništa ,odigro sam jedan pa kud puklo da pukloadnan24 je napisao/la:
@legenda
A jbg. jos stignes ako imas onaj premierov racun
hodža i interista imate pp
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kad se sjetim da si skinuo sa ****-a ovaj listić i hvalio se ovdje. Ili prije 2 dana uplaćuješ marku i po i žališ se ovdje kako te jedan par oborio, a sad bacaš dvije stoje na kvotu 35. Kako da ne dječačeJust do it je napisao/la:
![]()
![]()
- majestic24
- Kontakt:
drugi put reci i nama za te prijelaze i dojave.Just do it je napisao/la:nije se imalo toliko vremena za razmisljanje dojava je bila Histon-Mansfiled 1/2, i kao probaj ascoli 2/1 sanse su 70% 30% i naravno odma sam uplatio po 100 km
I da,cesitam na osvojenih gotovo 6000 km
Washington je samo jednom pobjedio u gostima u 32 utakmice. Portland je prava domacinska ekipa. Padale su tu i vece budale od carobnjaka
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Just do it
- Kontakt:
FORUM-HR ?????? skinut je s drugog forumaBegonja je napisao/la:Kad se sjetim da si skinuo sa ****-a ovaj listić i hvalio se ovdje. Ili prije 2 dana uplaćuješ marku i po i žališ se ovdje kako te jedan par oborio, a sad bacaš dvije stoje na kvotu 35. Kako da ne dječačeJust do it je napisao/la:
![]()
![]()
Dobio sam i ja neku sicu....sacu postavit listic.....

Ustvari cekam jos Portland, al to je dobijeno vec
P.S.

Stacu, uvijek sam skroman bio........

Ustvari cekam jos Portland, al to je dobijeno vec
P.S.

Stacu, uvijek sam skroman bio........
Zadnja izmjena: adis.p, dana/u 23 mar 2011, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
http://****/showthread.php?p=32185000#post32185000Just do it je napisao/la:FORUM-HR ?????? skinut je s drugog forumaBegonja je napisao/la: Kad se sjetim da si skinuo sa ****-a ovaj listić i hvalio se ovdje. Ili prije 2 dana uplaćuješ marku i po i žališ se ovdje kako te jedan par oborio, a sad bacaš dvije stoje na kvotu 35. Kako da ne dječače....drugi dio necu da komentarsiem
Ne znam za tebe, ali znam da je Tomijev listić to. Nego hajde mi reci kako to da od tebe koji u pola godine na ovom forumu nikad nisi uplatio više od 2 KM, postane takav zajeban igrač?
joj ove lisicki 1,20 kvota 200 mjesta ispred ove i ova je handri cccccccccc
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
aj ljudi kad budete imali kakve dojave prave podjelite da i mi malo ubodemo

adis.p je napisao/la:Dobio sam i ja neku sicu....sacu postavit listic.....![]()
Ustvari cekam jos Portland, al to je dobijeno vec![]()
![]()
P.S.
Stacu, uvijek sam skroman bio........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oces kupiti stan
Kakvi su to kompleksasi koji se klade u foto sopu , ne mislim na tebe Adise vjerujem da se zajebajes
Oj Boze dragi ja jos ne vjerujem da postoje ljudi koji vjeruju da je ovo istina, strasno :O.
Ti momak sto si uplatio dva listica po 100km, sigurno ne bi dolazio na neki forum, i postavljao to.
A i ako si neka budala, da si dobio prelaze sigurno nisi stavio na 100km, nego na 1km, a u ps-u nije nikakav problem dodati dvije 0, to zna svaki pocetnik u ps-u, sada bi vam pokazao da mi je instaliran ps.
Mrsko mi je da se raspravljam !
Ti momak sto si uplatio dva listica po 100km, sigurno ne bi dolazio na neki forum, i postavljao to.
A i ako si neka budala, da si dobio prelaze sigurno nisi stavio na 100km, nego na 1km, a u ps-u nije nikakav problem dodati dvije 0, to zna svaki pocetnik u ps-u, sada bi vam pokazao da mi je instaliran ps.
Mrsko mi je da se raspravljam !
Sta se ba za'ebavam..

Fakat sam dobio, jel to mi nevjerujete....

Fakat sam dobio, jel to mi nevjerujete....
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.