FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Simon in, trust the proces
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E čuj ponudila im Jašar Opajdara ostavku

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
In trust we process, Simon Rožman tri fajv tuu
Ima li onih navijača Sarajeva što se jave samo da pljunu, zna se ko su... Nisma ulazio juče puno. Puno brate i pište po 30 stranica, nema čovjek kad čitat.
🇵🇸
Što nam se ne oglašava ovaj iz komunalnog?
Pa nema se šta toliko pametovati. Trener nije mega strucnjak ali je našao ovu kombinaciju sa 3-5-2 koji itekako odgovara nekim igračima i pružili su dobre partije protiv timova koje treba da pobijedimo.
Par problema treba riješiti za sljedecu sezonu ako zelimo biti najbolji u ligi.
Bilo je stvarno lijepo nakon dugo vremena gledati mocno sarajevo, sa dobrim akcijama, trkom, puno golova. Ocito da su i u glavama poslozili neke stvari. Ima nade opet. Igmana treba rijesiti rutinski, a onda ce nam se na derbiju puno toga kazati.
sad se postavlja veliko pitanje, hoce li Rozman ostati na ovoj 352 formaciji.
Jer ako je plan da krecemonsa tim,treba nam stoper koji zna lopte tj koji moze igrati kao zadnji vezni.
trebaju nam ta nova krila, zapravo bekovi/krila igraci koji su fizicki pucaju od snage.
mnogo pitanja, bas mnogo.
Jedva cekam Igman pa derbi da vidim kako ce dalje ovo ici sa 352
Mislim da ce nam utakmice sa seljom,borcem,zrinjskim i velezom reci gdje stojima sa ovom formacijom.
mada Rozman sad ima par opcija da sparta i iznenadi pa opet izadje sa 433 ili 4231
Jer ako je plan da krecemonsa tim,treba nam stoper koji zna lopte tj koji moze igrati kao zadnji vezni.
trebaju nam ta nova krila, zapravo bekovi/krila igraci koji su fizicki pucaju od snage.
Mislim da ce nam utakmice sa seljom,borcem,zrinjskim i velezom reci gdje stojima sa ovom formacijom.
mada Rozman sad ima par opcija da sparta i iznenadi pa opet izadje sa 433 ili 4231
- TurkishAirlines
Protiv igmana Renan i Hamza u prvih 11...
Treba napuniti mrezu gostiju i tako da se punimo sanopouzdanjem.
Nadam se da vise necemo gledati onakve igre, ono je horor bio. Ali prezivili smo
Treba napuniti mrezu gostiju i tako da se punimo sanopouzdanjem.
Nadam se da vise necemo gledati onakve igre, ono je horor bio. Ali prezivili smo
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Mislim da Kyeremeha i Hamzu ne treba micati, Renan ce morati biti drugi izbor do kraja sezone.
Dobra stvar je to što je prestao sa eksperimentisanjem i izmišljanja pozicija pojedinim igračima, stavlja ih na njihove pozicije i to je to pa kako bude ja sam ubjeđen da imamo kvaliteta da se nosimo sa svim ekipama iz ligenSHZ82 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 21:05sad se postavlja veliko pitanje, hoce li Rozman ostati na ovoj 352 formaciji.
Po meni je krenuo sa tri nazad zato što su nam bekovi potanki i nisu u stanju sve da stignu prilikom zatvaranja ili kad protivnik napada po osvojenoj lopti i zbog nedostataka kvalitetnog AM je ukinuo tu poziciju i pojačao odbranu. Ne djeluje to na papiru toliko napadački ali vidimo da imaa nekog rezultata sa 2 napadača 3 vezna i 3 stopera koji lakše pokrivaju bekovske pozicije kad ostanu prema naprijed a s obzirom da imamo dosta dobre trkače u sredini mogu dobro da pokriju tajnprostor u sredini.
Jednostavno nakon svih ovih turbulencija u timu sasvim logično od Rozmana da če se morati prilagođavati protivniku (mada to mi nikad nismo radili) i da bi polako pobjedama nekako počeli stvarati svoju igru i ako ke to u ovoj formaciji nije loše.
Evo sad prema naprijed imamo toliko igrača da ni treneru nije jednostavno odrediti ko da igra što može biti jako opasno i već nam se jednom desilo.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
poznavajuci Hamzu, jos vise mi je drago sto je usao u formu i sto napokon igra onako kako zeli i zasluzuje
momak je veliki profesionalac koji zivi i voli Sarajevo!
nadam se u buducnosti sa ce biti zdrav sto je najbitnije i da nastavi sa dobrim igrama i jos puno golova da zabije!
momak je veliki profesionalac koji zivi i voli Sarajevo!
nadam se u buducnosti sa ce biti zdrav sto je najbitnije i da nastavi sa dobrim igrama i jos puno golova da zabije!
- BordoBBoja
- Kontakt:
Drugim rijecima, imamo trenera koji se zna prilagoditi, nije tvrdoglav, i zna ocito mijenjati sistemAVNOJ je napisao/la: ↑30 mar 2024, 21:51Dobra stvar je to što je prestao sa eksperimentisanjem i izmišljanja pozicija pojedinim igračima, stavlja ih na njihove pozicije i to je to pa kako bude ja sam ubjeđen da imamo kvaliteta da se nosimo sa svim ekipama iz ligenSHZ82 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 21:05sad se postavlja veliko pitanje, hoce li Rozman ostati na ovoj 352 formaciji.
Po meni je krenuo sa tri nazad zato što su nam bekovi potanki i nisu u stanju sve da stignu prilikom zatvaranja ili kad protivnik napada po osvojenoj lopti i zbog nedostataka kvalitetnog AM je ukinuo tu poziciju i pojačao odbranu. Ne djeluje to na papiru toliko napadački ali vidimo da imaa nekog rezultata sa 2 napadača 3 vezna i 3 stopera koji lakše pokrivaju bekovske pozicije kad ostanu prema naprijed a s obzirom da imamo dosta dobre trkače u sredini mogu dobro da pokriju tajnprostor u sredini.
Jednostavno nakon svih ovih turbulencija u timu sasvim logično od Rozmana da če se morati prilagođavati protivniku (mada to mi nikad nismo radili) i da bi polako pobjedama nekako počeli stvarati svoju igru i ako ke to u ovoj formaciji nije loše.
Evo sad prema naprijed imamo toliko igrača da ni treneru nije jednostavno odrediti ko da igra što može biti jako opasno i već nam se jednom desilo.
Kad se sjetim da je dudic forsirao nardina ispred Cataka
Hamza mu igrao krilo
Hamza mu igrao krilo

Bog Bosna i Bošnjaci
Taman druže, evo kod koga ću na konsultacije iz sportskog prava.Seipronto je napisao/la: ↑30 mar 2024, 22:46Ona dama sa tribina na insta
https://www.instagram.com/fahretasara?i ... dlbGVoNQ==

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Porasli joj followersi za 4 od momenta objave.H8Z7 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 22:55Taman druže, evo kod koga ću na konsultacije iz sportskog prava.Seipronto je napisao/la: ↑30 mar 2024, 22:46Ona dama sa tribina na insta
https://www.instagram.com/fahretasara?i ... dlbGVoNQ==![]()

Auuu druže pa ti ga baš odvalio na nju pa pratiš to.tabba77 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 23:05Porasli joj followersi za 4 od momenta objave.H8Z7 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 22:55Taman druže, evo kod koga ću na konsultacije iz sportskog prava.Seipronto je napisao/la: ↑30 mar 2024, 22:46Ona dama sa tribina na insta
https://www.instagram.com/fahretasara?i ... dlbGVoNQ==![]()
![]()
![]()

Sad kad @Vanja bude u fazonu ha ja vik'o ha vo rik'o njemu (meni) isto.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ma jok to. Našao sam ja “sreću” u srednjoj Bosni.

A dva puta ušao na profil i vidim da se promjenio broj pratilaca pa da podjelim s rajom.
Eno zaključa i profil. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast