J ebem ti sve živo i mrtvo seljačko
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Miran budi fukarešćino.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Pa mi vas smatramo ovcama, tako da smo ovce morali osisati.
I koferi od vas i od Memagica i bod, a + Memaga zove da donese jos odmah veceras da nas pocasti i zavrsi za ubuduce.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Jel neko iz Banovica bio na utakmici, da nam ukratko kaze kako smo izgledali i jel neko zapao za oko, prema ovim statistikama sto sam nasao stoji da je Jedinstvo danas bilo puno bolji protivnik
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- RollingPaper
- Kontakt:
Seljacine rekli djeci da ne bacaju lopte, koji papanluk Boze sacuvaj.
Respekt za Benju i jos par momaka sto su isli na gostovanja s nama. Ovo ostalo goli seljakluk.
Respekt za Benju i jos par momaka sto su isli na gostovanja s nama. Ovo ostalo goli seljakluk.
- RollingPaper
- Kontakt:
Iz ogog lika kompleksi izbijajuredbull93 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:13Ko god zasluzi, nek ide, stvarno sa tim nemam problem. Ono sto i laik vidi, a ovi brane je lopovluk i navlacenje sudija. Da im ovdje nisu navukli remi, eto žujana iz terma na 3 boda opet. Klasicno mesetarenje, bar ovih 10 zadnih min sto sam ja gledao.RubikovaKocka je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:09Ne znam sta oni ovakvi misle u PL al hajde. Bit ce brzi povratak nazad u federalnu.
Sto se mene tice, nek idu u pl, ako bas toliko zele. Tu ce samo sebi skociti u stomak, nikome vise.
Sto se nas tice, pomirili smo se sredina da budemo i to je to.
Ispadaju navjerovatnije oba kakanjska kluba. Musije mi nije ni zao.

Aj jos koji post napisi molim te, postao si zanimljiv haos.
Puši nam svima seljoberu jedan, klošaru
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Yebo majku niko nikada nije napisao, imali smo nepostojeci penal, bio je ofsajd ali kada je drugom pametovat sve preposteno.
Koliko se mrzi Sloboda vidi se koliko god pokusavali ne mozete sakrit, uvjek sami protiv svih, Mosa Bodaslo
Koliko se mrzi Sloboda vidi se koliko god pokusavali ne mozete sakrit, uvjek sami protiv svih, Mosa Bodaslo

Ma sta ti ima ko pisati kako smo odigrali, ubili smo ih i trebali lagano dobiti utakmicu, 1-11 sutevi na gol za nas, bez 4-5 standardnih igraca ovo je i vise nego dobro, tri gostovanja u ovom drugom dijelu bez poraza smo.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑30 mar 2024, 19:37Jel neko iz Banovica bio na utakmici, da nam ukratko kaze kako smo izgledali i jel neko zapao za oko, prema ovim statistikama sto sam nasao stoji da je Jedinstvo danas bilo puno bolji protivnik

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Čak su i igrači Slobode bili šokirani dosudjenin kornerom
U nevjerici su bili igrači Gradine.
Sudija Semir Kapo je pokazao u ovom slučaju na korner, a zatim se desio novi korner i izjednačenje Slobode.
I pojedini igrači Slobode su mislili da je gol aut, no Kapo ih je iznenadio.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Jadno ! 
Kakav kriminal sprovode ovi kozojebi, nevjerovatno.

Kakav kriminal sprovode ovi kozojebi, nevjerovatno.
-
- Kontakt:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- BatistutA19
- Kontakt:
Cisti korner sta se bunite 
ali ovdje je nebitna Sloboda nego su ovako svi klubovi tad sute svi i onda kad njih pokradu onda placu i hajmo bojkot ,protiv saveza ,lopovi savez ,Vico kriv a sami ucestvuju u kriminalu i onda se cude nesto i neku pravdu traze .Sto igraci Slobode nisu rekli nije korner .
Kazem ovo nema veze sa Slobodom.nego su svi klubovi takvi i zato nema nikad neke podrske ,mislim hoces sve posteno a sam ucestvujes u kriminalu e ne ide to tako ,sutra kad Slobodu pokradu ko ce ih podrzat sutra
Primjer je nedavno Sarajevo bilo napustanjem terena i nekih sastanaka i podrske .
Kazem ovo nema veze sa Slobodom.nego su svi klubovi takvi i zato nema nikad neke podrske ,mislim hoces sve posteno a sam ucestvujes u kriminalu e ne ide to tako ,sutra kad Slobodu pokradu ko ce ih podrzat sutra
Primjer je nedavno Sarajevo bilo napustanjem terena i nekih sastanaka i podrske .
Jel realno da je ovo tacna statistika? Ispade da smo mi sva tri gostovanja nadigrali protivnika, to se nije desilo nikad

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kako će kmečati lopovi kad im šumari ogade nogomet
Ne možeš ovako krasti i očekivati da ti se dobrim vrati 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Ajd ne zahebavaj, šta Stupčanica uradi u DK i Gračanici?

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
cestitke najvecem klubu u ovoj ligi na promociju u wwin plbih
zenicanima cestitke na dobrom prikljucku na kisik
mi se biscani radujemo bodovima u gostima koji nas ostavljaju sigurno u ligi
dva kakanjska smeca ce ispast daje bogdom tri da ispadaju pa da celika nogiramo
al neka iduce godine cemo
nego ako ispadne zeljo ili tc ili igman eto najveceg favorita za povratak u wwin plbih isto kao sto je sloboda bila sad ove sezone
znaci bice jako tesko se vratiti iduce sezone bilo kome
cijenim da ce ta ekipa uz olovljane jedinstvo moje i mozda gorazde/banovice biti u uzem krugu favorita
celik ce se nacekat pofino da se vrati a i to je pitanje
ovaj kadar je jako tesko pojacat nabrzinu i na horuk
negoo gledam kako se bune tamo njihovi navijaci
JOS UVIJEK NISTA OD DEBLOKADE RACUNA
sto je previse previse je
kad se najavljivalo nekad tam na jesen i jos nista
neko fino krade i zivi ko lord dok zenicani puse istu foru godinama
sto se jedinstva tice cujem da dva igraca dolaze iz ove lige na ljeto i to top igraca
gradina je seljacka ekipa malo sam juce bacio oko fuj kakvi su isto cobani
jedino mi je gorazde ok i gotivno nez gdje je forumas legendareala da nam kaze iz prve ruke kako se osjeca nakon punjenja zenicana posto su to haman pa svi osjetili
zenicanima cestitke na dobrom prikljucku na kisik
mi se biscani radujemo bodovima u gostima koji nas ostavljaju sigurno u ligi
dva kakanjska smeca ce ispast daje bogdom tri da ispadaju pa da celika nogiramo
al neka iduce godine cemo
nego ako ispadne zeljo ili tc ili igman eto najveceg favorita za povratak u wwin plbih isto kao sto je sloboda bila sad ove sezone
znaci bice jako tesko se vratiti iduce sezone bilo kome
cijenim da ce ta ekipa uz olovljane jedinstvo moje i mozda gorazde/banovice biti u uzem krugu favorita
celik ce se nacekat pofino da se vrati a i to je pitanje
ovaj kadar je jako tesko pojacat nabrzinu i na horuk
negoo gledam kako se bune tamo njihovi navijaci
JOS UVIJEK NISTA OD DEBLOKADE RACUNA
sto je previse previse je
kad se najavljivalo nekad tam na jesen i jos nista
neko fino krade i zivi ko lord dok zenicani puse istu foru godinama
sto se jedinstva tice cujem da dva igraca dolaze iz ove lige na ljeto i to top igraca
gradina je seljacka ekipa malo sam juce bacio oko fuj kakvi su isto cobani
jedino mi je gorazde ok i gotivno nez gdje je forumas legendareala da nam kaze iz prve ruke kako se osjeca nakon punjenja zenicana posto su to haman pa svi osjetili
Sta ste se majke ti uzdigli vi iz uprave Slobode?
Pa klosari jedni zovete molite okolo po 500 eura da se da, da se zavrsavaju utakmice, nemate dinara u dzepu, profesor vam dao 2000 eura u Kaknju i ono se nesto uskurcilo, podsmjehuje se i kiti tuđim perjem.
I u Srebreniku ste zvali protiv TOSK-a covjeka da odnese 500 eura sudiji da pobijedimo TOSK, da bi vama mogli pustiti.
Kakvi ste vi cirkusanti, veci se nisu pojavili u fudbalu i Prvoj ligi.
Profesor
E ko se danas sve tako naziva...

E ko se danas sve tako naziva...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je