Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ako je Sisa pametan dovest ce Amara. Treba kompletirati fino, da opstanu Amar, Sablja i Adzem sa svojim ekipama na ustrb Zeljkana 

Auh, kakav bi to spektakl bioNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 mar 2024, 15:20Ako je Sisa pametan dovest ce Amara. Treba kompletirati fino, da opstanu Amar, Sablja i Adzem sa svojim ekipama na ustrb Zeljkana![]()

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Pa sta mislis zasto je to tako? Sami ste krivi. Sad jedite g.ovna koja ste sami sebi servirali.
Malekinušić jedno malo gov.no kome ovo nije prvi put da radi. Ista stvar u derbiju kad je Šturma udarao sa zemlje...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Meraak1921
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑31 mar 2024, 12:40Zadnja 2 trenera 1 pobjeda 2 remija 8 poraza
Pobijedili Sarajevo
Remi Zrinjski i Posusje
Porazi Gosk, Zrinjski , Velež x2 , Zvijezda, Tuzla City, Široki, Borac
Gol razlika zadnja 2 trenera 7:16 -9
Bodova od mogucih 33 osvojeno 5
5/33 = 0.15 po meču
Pored toga, smjenjuju upravu, kasne im plate, imaju plaćenu tribinu, imaju dugovanja, imaju reprograme, imaju problema sa licenciranjem, imaju previranja građevinske mafije, imaju politiku u vrhu kluba, imaju 3/4 najveći budžet u ligi.
Suma sumarum najnezdraviji kolektiv Premijer Lige koji treba ispasti
Ovaj sve zna oca yebo , kakav krezavi pitarcic
Msm da nema potrebe,nek Buco Osmanhodzic nastavi svakako je jos u strucnom stabu tu,neznam ni sto su ga sklanjali,proslu polusezonu je zavrsio odlicno zadnje 4 utakmice 3 pobjedio(bez primljenog gola dobili i Zelju,Siroki,Slogu) i oni na to dovedu Slavka koji je kontra totalna u pogledu fudbala.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kao što mi imamo kao neku protekciju u savezu, tako neki klubovi imaju novinarsku protekciju. Činjenica je da dosta stvari koje se sviraju Borcu idu pod lupu, često se i pretjeruje, dok određenim klubovima to "prolazi ispod radara".
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- feniksptica
- Kontakt:
Yebes ti kad poslije pokradene utakmice novinar napise pokraden Igman u Konjicu od strane Kazlagica u korist Borca. Dsqba sto ce to napisat 20 novinara kad ne pomaže.AvantiBL je napisao/la: ↑31 mar 2024, 15:31Kao što mi imamo kao neku protekciju u savezu, tako neki klubovi imaju novinarsku protekciju. Činjenica je da dosta stvari koje se sviraju Borcu idu pod lupu, često se i pretjeruje, dok određenim klubovima to "prolazi ispod radara".
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Meraak1921 je napisao/la: ↑31 mar 2024, 15:29jurisicduska je napisao/la: ↑31 mar 2024, 12:40Zadnja 2 trenera 1 pobjeda 2 remija 8 poraza
Pobijedili Sarajevo
Remi Zrinjski i Posusje
5/33 = 0.15 po meču
Pored toga, smjenjuju upravu, kasne im plate, imaju plaćenu tribinu, imaju dugovanja, imaju reprograme, imaju problema sa licenciranjem, imaju previranja građevinske mafije, imaju politiku u vrhu kluba, imaju 3/4 najveći budžet u ligi.
Hahahahah , kralju ovo je vase stanje, nisam vam ja kriv.
A psovke su odraz nemoci.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ma koliko znam Amar je imao nekih respektabilnih ponuda, ali je sve odbio. Preselio se sa Malte, trenutno je čini mi se u Pazariću, vodi lagani život, često je u Hadžićima, mada pljuju ga lokalni prodavaci da je škrt na parama (tipa za Husrefa totalno druga priča).
Da sam na poziciji Azmira - Toni Karačić ili Ćosić (to su onako sigurica premijer liga opcije).
Ipak kada bih ja birao Petar Šegrt, sigurno je željan posla, odlično je vodio Maldive, ima iskustva i kod nas. Što da ne.
Da sam na poziciji Azmira - Toni Karačić ili Ćosić (to su onako sigurica premijer liga opcije).
Ipak kada bih ja birao Petar Šegrt, sigurno je željan posla, odlično je vodio Maldive, ima iskustva i kod nas. Što da ne.
Zadnja izmjena: Surreal, dana/u 31 mar 2024, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- OldTownDistrict
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑31 mar 2024, 15:35Meraak1921 je napisao/la: ↑31 mar 2024, 15:29jurisicduska je napisao/la: ↑31 mar 2024, 12:40Zadnja 2 trenera 1 pobjeda 2 remija 8 poraza
Pobijedili Sarajevo
Remi Zrinjski i Posusje
5/33 = 0.15 po meču
Hahahahah , kralju ovo je vase stanje, nisam vam ja kriv.
A psovke su odraz nemoci.

....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Tacno. Pa zapitas li se sto je to tako?
Zato sto ste zasticeni ko polarni medjedi! Zato sto se xy puta ovakva i slicna situacija desila vama vec u vasu korist, bas se pitam jel se zapitate to kad? SNSD prcija.
Tacno.
Ovo je cist crveni bio za Malekinusica, nesto slicno ko Renan na Kosevu.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Usro Taldzija ce biti novi trener sisa cityja
I idu karakterno jedno uz drugo
Ustani kad spominješ legendu i vojnika kluba, jedinog našeg HUSREFA MUSEMIĆA.BordoBBoja je napisao/la: ↑31 mar 2024, 15:42Usro Taldzija ce biti novi trener sisa cityja
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
zašto ga ne bi mogao Hajduk uzeti?BordoBBoja je napisao/la: ↑31 mar 2024, 15:42Usro Taldzija ce biti novi trener sisa cityja
zar i ti sine Ivane!?
- BordoBBoja
- Kontakt:
Jer je zvezdin vojnikLicniznanstvenik je napisao/la: ↑31 mar 2024, 15:43zašto ga ne bi mogao Hajduk uzeti?BordoBBoja je napisao/la: ↑31 mar 2024, 15:42Usro Taldzija ce biti novi trener sisa cityja
Husref Musemić jedan je od nas
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤