Čarmander je na burzi, a antikloc zavrsava drzavljanstvo Vrancicu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Dalije iko procitao ovu smijuriju na ss ba.. o nepriznavanju krivica odgovornosti na sve a kofol ne na sebe KOJA SMIJURIJA.
I onda samo citiraju bruna i rozmana, i kazu kako ti Vinko fino sve preuzme na sebe..
Kralju bolje da si napisao SUDJENJE U PL BH NAJBOLJE U EVROPI DRUGO NA SVIJETU
Sega sramota jos doda kako je Vinko i Klafuric gospodin kako preuzimaju odgovornost
Vinko konstantno radi isto prepricava sta je bilo na utakmici, SUDIJA MU DONIO 8-9 bodova 0 sudski pogreski nasta ce se zakit, jedino da je rekao sudija nam je pomogo ostetio je protivnika
Klafurnic neznam da je velez bio ostecen odkako je on tuj MOZDA protiv borca da je nesto bilo
Naravno nece nista napisat za vicu delegate ne kaznjavanje sudije-a itd.. kaze treneri kazu da su osteceni a ne provjere i kao bruno reko za dva penala bla bla
Mislim da trebamo kao klub javno sazvat pres konferenciju i izlistat portale kao sto je ss i slicne amatercine i javno raskinut UGOVOR
https://sportsport.ba/fudbal/sindrom-fu ... ene/471702
I onda samo citiraju bruna i rozmana, i kazu kako ti Vinko fino sve preuzme na sebe..
Kralju bolje da si napisao SUDJENJE U PL BH NAJBOLJE U EVROPI DRUGO NA SVIJETU
Sega sramota jos doda kako je Vinko i Klafuric gospodin kako preuzimaju odgovornost
Vinko konstantno radi isto prepricava sta je bilo na utakmici, SUDIJA MU DONIO 8-9 bodova 0 sudski pogreski nasta ce se zakit, jedino da je rekao sudija nam je pomogo ostetio je protivnika
Klafurnic neznam da je velez bio ostecen odkako je on tuj MOZDA protiv borca da je nesto bilo
Naravno nece nista napisat za vicu delegate ne kaznjavanje sudije-a itd.. kaze treneri kazu da su osteceni a ne provjere i kao bruno reko za dva penala bla bla
Mislim da trebamo kao klub javno sazvat pres konferenciju i izlistat portale kao sto je ss i slicne amatercine i javno raskinut UGOVOR
https://sportsport.ba/fudbal/sindrom-fu ... ene/471702
Sine dragi,ja sam sa Sjevera otisao ima 20 godina a i sin mi je otisao ,ima 3-4 godine, ,tako da ti ja nisam za pjevanja pjesmi. Hvala na ponudi. Pjevajte,navijajte uzivajte. Ja cu da psujem sa Istoka

Cega se pametan stidi, budala se ponosi 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- luckystrike
- Kontakt:
Đe će Slavko, nije sarme prob'o?
Ne slazem se nikako sa ovim narativom apsolutne podrske koji se provlaci zadnjih par strana. Primjer imamo u komsiluku koliko apsolutna podrska moze donijeti negativnog
Podrska kad je zasluze, kao sto je trenutno zasluzuju. Kritika kad je zasluze, kao sto su je zasluzivali do prije 2 kola.
Podrska kad je zasluze, kao sto je trenutno zasluzuju. Kritika kad je zasluze, kao sto su je zasluzivali do prije 2 kola.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eto ga i zvanično.MortemHz je napisao/la: ↑31 mar 2024, 15:4520:45 ali još treba da se zvanično potvrdi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super post-iftaraki termin, nadati se da če se i iz kluba malo više angažirati po pitanju marketinga za utakmicu.
Vrijeme bi isto trebalo da posluži.
Vrijeme bi isto trebalo da posluži.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Protiv Igmana smo igrali i 2022 godine na Kosevu bas na Dan grada, istina bila je KUP utakmica.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Pa suti jug jer je u talu, mislim svakom normalnom covjeku ce biti sumnjivo kada nakon toliko poraza i zone ispadanja pljeskom ispracas igrace.Isto kao kod nas sto je sumnjivo da se preko noci prestane tjerati osoba koja je znamo kako prozivana.a toliko je izblamirala klub a i navijacica je zemunaca.JVVVST je napisao/la: ↑31 mar 2024, 17:28Ne slazem se nikako sa ovim narativom apsolutne podrske koji se provlaci zadnjih par strana. Primjer imamo u komsiluku koliko apsolutna podrska moze donijeti negativnog
Oni su lobotomizirani od amara i misimovica i podrska pojedincima im je i unistila klub, ima i kod nas ljudi koji takvi postaju.
Da bira izmedju mirvica i Sarajevo izabralo bi mirvica da mu lize shupak.
- AvannGardaa46
Izbaciti ruke i ide špica 90 minuta ocm
Šta kome nije jasno, SVI NA KOŠEVO!
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
- AvannGardaa46
Jest da je na forumu kritika kao kritika, a ne pljuvanje na max. Ne mislim direktno na tebe da se razumijemo.JVVVST je napisao/la: ↑31 mar 2024, 17:28Ne slazem se nikako sa ovim narativom apsolutne podrske koji se provlaci zadnjih par strana. Primjer imamo u komsiluku koliko apsolutna podrska moze donijeti negativnog
Uostalom budimo mirni, tu su Horde, bedem naseg kluba.
I nemoj molim te ni u ludilu više da nas ni na koji nacin poistovjecujes sa buducim drugoligašem.
Tu si pogrijesio ako mislis da oni pruzaju podrsku jer vjeruju u dugorocni sistem.
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
@Samozdravlje, jesi li to ti...?fera je napisao/la: ↑31 mar 2024, 13:46S obzirom na okolnosti i "regularnost" sezone meni je svejedno hocemo li izaci u Europu. Treba pustiti trenera i SD da rade da se uspostavi sistem i nadam se sto vise akademaca koji kvalitetom zasluzuju promovisati u prvi tim i dati im minitazu.
U Europi se i onako kratko zadrzimo samo se stvori pritisak i poremeti atmosfera.
Proces je jos dug pred nama i bit ce do kraja sezone sigurno i losih partija ali treba istrpiti i graditi moderan tim cak nema potrebe bacati pare na neka velika imena dok je ova mafija u Savezu mi titule necemo vidjeti sigurno. Iskoristiti ovaj period da se napokon uspostavi hijerarhija i zdrav prelaz igraca iz juniora u prvi tim.
Trener je pokazao da nije toliko tvrdoglav i da se zna prilagoditi.
Bit ce sigurno i promasaja sa transferima sto je normalno svakom klubu i svijetu se desava. Mozda neki koje smo proglasili promasajima i proigraju period adaptacije je individualna stvar za svakog igraca.
Samo podrska i zajednistvo u borbi protiv mafije.
Daj nam neki znak...

Ne znam sta ce bit drugo, nije da imaju para u klubu da ih placaju.AvannGardaa46 je napisao/la: ↑31 mar 2024, 19:01
Tu si pogrijesio ako mislis da oni pruzaju podrsku jer vjeruju u dugorocni sistem.
Ali hajde, **** ih. Poenta je na nasima

Ako protiv Igmana odigramo kao prethodne dvije, pa sa samopouzdanjem udjemo u derbi, ima da im poslije figurativnog, i bukvalno zakucamo zadnji ekser u tabut.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
1:45
Ko se tamo na forumu PL prepucava sa anamo onima nek im postavi.
Ni nakog 40god neke stvari se nisu promijenile

E čuj otišao sa sjevera, ima li išta gore nego maticu napustiti, ja imam 40 godina i još 40 ne planiram da napustim sjever. Najgori su ovi što kao kažu nisma ja više za toga, prerasto

Kreneš od Hrvata i Srba ljudi na matičnim imaju ogromne brojke ljudi sa 40+, pa kreneš preko Italije vidiš porodice na matičnim tribinama, Njemačka, Francuska...
Samo Bošnjo prerasto

🇵🇸
Ma mene niko ne može ubijediti da nije procurila taktika iz naše svlačionice. Da te onako razbiju. A sami sebe ne mogu dobiti. Budemo li ih sad uzeli, svima če sve biti jasno.JVVVST je napisao/la: ↑31 mar 2024, 19:50Ne znam sta ce bit drugo, nije da imaju para u klubu da ih placaju.AvannGardaa46 je napisao/la: ↑31 mar 2024, 19:01
Ali hajde, **** ih. Poenta je na nasima
Ako protiv Igmana odigramo kao prethodne dvije, pa sa samopouzdanjem udjemo u derbi, ima da im poslije figurativnog, i bukvalno zakucamo zadnji ekser u tabut.
🇵🇸
- feniksptica
- Kontakt:
Mozda čovjek od 40+ hoće da odgleda cijelu gostujuću utakmicu nor kad vec ode...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ja sam recimo prešao na istok, ali ne zbog toga, to mi je vazda bio smiješan razlog. Čuj prerastao, pa nije vrtić majku mu. Isto kao da je sramota biti na navijačkoj tribini, sramota pjevati, šta li.Torino je napisao/la: ↑31 mar 2024, 20:21E čuj otišao sa sjevera, ima li išta gore nego maticu napustiti, ja imam 40 godina i još 40 ne planiram da napustim sjever. Najgori su ovi što kao kažu nisma ja više za toga, prerasto
Kreneš od Hrvata i Srba ljudi na matičnim imaju ogromne brojke ljudi sa 40+, pa kreneš preko Italije vidiš porodice na matičnim tribinama, Njemačka, Francuska...
Samo Bošnjo prerasto![]()
Ode Salko, tesku suzu pusti nas kloc...