NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Prvo Duvnjak kao igrač je bio samo obični zahod a kao trener bio je zahodina i kraj priče oko te budale od trenera,jedino od njeg je gluplji trener Skočibušič!!! Drugo ako su ostala djeca nam talentovana kao Durmiš i Karalič odmah i tu djecu razdužit iz kluba! Ima i do Damjanoviča i sustema al i igrači su nam obični trnokopi. Omladinske trenere svih selekcija nabit nogom jer je več dokazano da ljudi veze nemaju o pravljenju kakvih takvih igrača,oni su tu samo da laganicom uzimaju keš i ide im staž!
::::SAMO ČELIK::::
Juniore cuva trener i dok se ne izbori ulazak u premier ligu oni ce biti gdje jesu.A razlika izmedju trenutne i premier lige je ogromna.Tako da trenutne partije i postignuti golovi nisu nikakvo mjerilo.
Horic jos nije spreman.
Horic jos nije spreman.
!
Naravno da je velika razlika izmedju trenutne I premier lige za juniore.Velez nas je u kupu bas razmontirao u Zenici ,ali taj Velez je 3 na tabeli,Mislim da bi bili blizi dnu nego vrhu,ali opstanak nebi dosao u pitanje.
-
- Kontakt:
Baustelac samo pljujes sve zivo ima li ko da ti valja, daj nam ti prijedloge za trenera prvog tima i omlad selekcijazamorano je napisao/la: ↑31 mar 2024, 16:41Prvo Duvnjak kao igrač je bio samo obični zahod a kao trener bio je zahodina i kraj priče oko te budale od trenera,jedino od njeg je gluplji trener Skočibušič!!! Drugo ako su ostala djeca nam talentovana kao Durmiš i Karalič odmah i tu djecu razdužit iz kluba! Ima i do Damjanoviča i sustema al i igrači su nam obični trnokopi. Omladinske trenere svih selekcija nabit nogom jer je več dokazano da ljudi veze nemaju o pravljenju kakvih takvih igrača,oni su tu samo da laganicom uzimaju keš i ide im staž!
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Koja je funkcija/svrha Vršajevića u klubu?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Dogovorio da ce igrat i da ce se oprostiti na kraju sezone.Na kraju skonto da nije za lopte i da je totalno van forme i da ne moze ispuniti obecano.Klub na njega svakako ne racuna.
Razne opcije je u kontru lupio.
!
-
- Kontakt:
Pa ocigledno iskoristio klub za promociju i otisao u menadzerske vode.
Ako nije ispostovao neki dogovor, treba to objasniti javnosti i brisat ga iz historije.
Ako nije ispostovao neki dogovor, treba to objasniti javnosti i brisat ga iz historije.
Da sad ne trazim ko je napiso, ali je napisano da imamo najlosiji tim na papiru u ligi. Dakle poceli smo se pripremat. Jos kad imamo trenera ovakvog topuza onda nam samo fenjer fali.
I onda se pitamo zasto malo publike?
I onda se pitamo zasto malo publike?
Nek sve ide svojim tokom, pa i to ce doci na red sigurno.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑31 mar 2024, 19:03Pa ocigledno iskoristio klub za promociju i otisao u menadzerske vode.
!
-
- Kontakt:
Maksimalna podrska sefu strucnog staba. Nije on kriv sto mu je grande sda projekat ostavio rasulo od ekipe.
Ibrakovic, Setkic, Mehic, Karalic, Durmis, Masic OUT!!!
Nemamo mi para ni za ove ekipe a kamoli bolje ,forum je nerealan i zanemaruje neke stvari i gura pod tepih.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑31 mar 2024, 19:42Maksimalna podrska sefu strucnog staba. Nije on kriv sto mu je grande sda projekat ostavio rasulo od ekipe.
Ibrakovic, Setkic, Mehic, Karalic, Durmis, Masic OUT!!!
-
- Kontakt:
Opet ti familijo o platama, a igraci kazu da im se uredovalo.
Tako da sva vam ta prica pada u vodu. Vi ste zajedno s vasim dufijem s kojim ste redovno kafe pili dok su vam rodjaci u prvih 11 igrali glavni krivci sto su vam vasi igraci propali, a kad ih je na klupu poslao pljuvali ste ga gdje ste stigli.
Ako ih ne popustite i ne prestanete raditi ove pogane poteze karijeru ce nastavit u Natronu i to ce im maksimum bit.
Tako da sva vam ta prica pada u vodu. Vi ste zajedno s vasim dufijem s kojim ste redovno kafe pili dok su vam rodjaci u prvih 11 igrali glavni krivci sto su vam vasi igraci propali, a kad ih je na klupu poslao pljuvali ste ga gdje ste stigli.
Ako ih ne popustite i ne prestanete raditi ove pogane poteze karijeru ce nastavit u Natronu i to ce im maksimum bit.
PonosniSmogovci je napisao/la: ↑31 mar 2024, 20:10Opet ti familijo o platama, a igraci kazu da im se uredovalo.

Jedva čekam ljeto da hamelj dobije slobodne papire pa da klub krene u novi ciklus rasta bez kukolja zeničkog.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Mene baš zanima gdje će Sivac otići. Sa ovakvim ponašanjem će na koljenima moliti da se vrati u Čelik.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Fakat je skandalozna cinjenica da u ovom klubu postoje igraci koji su zimus mislili da mogu i sto je jos gore htjeli da idu igrat u PLBiH.
Srce, čast i ponos!
Hahhahaha opet lazes cuj uredovilo ,pa zar nije bilo redovno hahhaha.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑31 mar 2024, 20:10Opet ti familijo o platama, a igraci kazu da im se uredovalo.
Nemam familije u Celiku moje prezime je gradsko i jedno od najstariji u nasem gradu tako da ovaj babinsko gracanicko peharski,seljanizam u Celiku nije ni blizu mojoj familiji hvala Bogu
U diva iz predgrađa Zenice, NK Vitez kao i ostali talenti

Mogu ruku u vatru staviti i već sad garantujem da će Sivac, Arnautović, Durmiš, Karalić i još pokoji zenički amater završiti tamo naredno ljeto.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- nicazedobagro
- Kontakt:
Arnautovic vec prica da na ljeto ode u Sarajevo zivjet i da nece vise igrat u Čeliku
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj
Odlično pojačanje za Baton i Mošćanicunicazedobagro je napisao/la: ↑31 mar 2024, 21:15Arnautovic vec prica da na ljeto ode u Sarajevo zivjet i da nece vise igrat u Čeliku

Mogao bi i DHL koje pojačanje dobiti

Sta mislite u slucaju da zeljo ispadne kakva ce liga bit. Jos ako sloboda ne udje mogla bi bit najjaca druga liga u ovom djelu europe. Kakvo je vase misljenje mozel ispast zeljo, mislio sam da nema sanse al evo poslje veleza kontam da bi nam vrlo lako mogli doc iduce godine u ligu. Kakva bi to borba za ulazak bila izmedju 3 kluba da nismo u ku.rcu mislim da bi bas jako bilo. Kako sad stvari stoje tesko da bi mi mogli iduce godine pretendovat za ulazak al steta. Mislim da bi bas ludilo bilo jos kad bi i zeljo ispo. Bila bi zanimljivija sezona od mnogih u Premijer ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.