Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nista sutra kada dignete pare uslikajte se s njima pa nam to objavite 
Sutra ima da 80 000 uslikam mobitelom, ako mogne stat u slikuu.....
....
.......
Salim se normalno....ne mogu 'ebenih 80 maraka dobit....a da dobijem 80 000....

P.S. Pa koliko to on ima na depozitu
200

....
.......
Salim se normalno....ne mogu 'ebenih 80 maraka dobit....a da dobijem 80 000....
P.S. Pa koliko to on ima na depozitu
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Nisam, odkud vam to.....ja lektiru citam....ever je napisao/la:Naravno da nije..Meni smijesno sto je neko otvorio temu na drugom forumu oko ove gluposti.. Adise jesi ti ovo napravio ?
A ja mislim da je neki guest uletio i snimio situaciju i tamo napisao.....hahahahahhahahaha
- legenda reala
- Kontakt:
Adise hoš mi poslati koju mnarku da napunim depozit ,ili da ti dam članski pa ti uplati kolko ti od srca 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Drug jesam li to dobro razumio ili ti neko drugi moze napuniti depozit , poslati ili sta vec , laik sam pa ako moze ukratkolegenda reala je napisao/la:Adise hoš mi poslati koju mnarku da napunim depozit ,ili da ti dam članski pa ti uplati kolko ti od srca
Jel ti malo 200, pa kad @Just do it dobije dojave, nek kaze i tebi, pa uplatite zajednoo....legenda reala je napisao/la:Adise hoš mi poslati koju mnarku da napunim depozit ,ili da ti dam članski pa ti uplati kolko ti od srca
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
- Just do it
- Kontakt:
Mulder je napisao/la:Pa Severinin film se sporije sirio![]()
![]()
![]()
http://www.****/showthread.php?t=630826&page=10
Nije frajer htio da prepise od mene steta bas hahahahha
- badblueboylivno
- Kontakt:
Odlično je ovo od Premiera. Pojavilo se baš kad sam si napravio karticu u banci (i onda mi debitna nije radila, pa sad čekam kreditnu). Iz prvog puta sam stavio 20 KM u kladionici, i popušio sve za dva dana.
Sad sam racionalniji.
Uplate po 5 KM na kvotu oko 2, i polagano duplanje.
Dosad pao triput (Tott - WHU 1, Xamax - Zurich over 0,5 u prvom, sinoć LAK - Calgary 1), a dobio sam pet puta. Sad čekam kraj Boston - NJ i Nashville - Edmonton za dizanje stanja na 50-ak KM. Ako prođem stanje od 100 KM, idem sa uplatama od više listića po 5 KM odjednom.

P.S. Ignorirajte brisanje ovih brojeva listića. Loše iskustvo me tjera da brišem i za ove minimalne dobitke.
Sad sam racionalniji.
Uplate po 5 KM na kvotu oko 2, i polagano duplanje.
Dosad pao triput (Tott - WHU 1, Xamax - Zurich over 0,5 u prvom, sinoć LAK - Calgary 1), a dobio sam pet puta. Sad čekam kraj Boston - NJ i Nashville - Edmonton za dizanje stanja na 50-ak KM. Ako prođem stanje od 100 KM, idem sa uplatama od više listića po 5 KM odjednom.

P.S. Ignorirajte brisanje ovih brojeva listića. Loše iskustvo me tjera da brišem i za ove minimalne dobitke.
Hayley <3
- legenda reala
- Kontakt:
ma ja kako sam razumio onu radnicu ,prvi put moraš uplatiti u kladionici u kojoj si se registrovo ,a poslije možeš gdje hoćešSanchez_8 je napisao/la:Drug jesam li to dobro razumio ili ti neko drugi moze napuniti depozit , poslati ili sta vec , laik sam pa ako moze ukratkolegenda reala je napisao/la:Adise hoš mi poslati koju mnarku da napunim depozit ,ili da ti dam članski pa ti uplati kolko ti od srca
kažeš članski broj i daš pare ,ona ti uplati ,može svak ,jer ti ništa ne traži ,u mene jaran koristi karticu od drugog momka i niko mu ništa ne govori
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
poluvrijeme 0-0...fallen01 je napisao/la:Caracas - U. Catolica X...probati X/X
EVO ZAVRSILE LISICKI I MORITA I OSTALI LAKERSI DA ME IZVUKU:):)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Jedno pitanje za one koji imaju zaj racun u Premieru... Jel se mogu podici sve pare bilo kad, mislim, nema pravila 3 dobitka, vremenskog ogranicenja i sl???legenda reala je napisao/la:ma ja kako sam razumio onu radnicu ,prvi put moraš uplatiti u kladionici u kojoj si se registrovo ,a poslije možeš gdje hoćešSanchez_8 je napisao/la:Drug jesam li to dobro razumio ili ti neko drugi moze napuniti depozit , poslati ili sta vec , laik sam pa ako moze ukratkolegenda reala je napisao/la:Adise hoš mi poslati koju mnarku da napunim depozit ,ili da ti dam članski pa ti uplati kolko ti od srca
kažeš članski broj i daš pare ,ona ti uplati ,može svak ,jer ti ništa ne traži ,u mene jaran koristi karticu od drugog momka i niko mu ništa ne govori
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
- legenda reala
- Kontakt:
Rule_hz je napisao/la:EVO ZAVRSILE LISICKI I MORITA I OSTALI LAKERSI DA ME IZVUKU:):)
meni Lakers 1X i Portland ostali ,hoće li proći
Mulder mislim da nema nikakvih ograničenja ,da možeš dići kad hoćeš uplatiti kad hoćeš
- badblueboylivno
- Kontakt:
Piše u pravilima da samo popuniš formular online i odeš podići novac.
http://pomoc.premier-kladionica.com/kla ... -isplatom/
Boston 4-1
Nahville 3-1
odlično
Boston 4-1
Nahville 3-1
Hayley <3
Hvalabadblueboylivno je napisao/la:Piše u pravilima da samo popuniš formular online i odeš podići novac.
Boston 4-1
Nahville 3-1
odlično
- Nick Hornby
- Nick Hornby
- pintol_TM87
- Kontakt:
ojhaaa dobi portland pare legle
emire ipak sam te poslusao haha 
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
adnan24 je napisao/la:hodža je napisao/la:stavi i Kobija ispod i eto kešaadnan24 je napisao/la:Jos veceras da iskoristim neigranje Bynuma za Lakerse...sve pare idu na Odoma preko 14,5 koji ce biti starter veceras i ko zna kad...i Gasol bi morao preko 18.
Ma gdje cu njega ispod...nikad ne znas kad ce ga prenijeti...a odavno nije isao visoko...
Jest da je na 3 produzetka ali opet se pokazalo...nikad na takve igrace igrati ispod
P.S.Gasol 24,Odom 29
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.