FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DamirT
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DamirT » 31 mar 2024, 16:21

Ma nista gluplje od toga nema. Koga boli briga odakle je neko. Dosao si (pretpostavljam) da gledas utakmicu, a ne da etiketiras odakle je ko i vrijedjas. Pa i ti "seljaci" ostavljaju pare klubu samim time sto su dosli na utakmicu. Platili su kartu kao i ovi iz "carsije".
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 31 mar 2024, 16:27

DamirT je napisao/la:
31 mar 2024, 16:21
Ma nista gluplje od toga nema. Koga boli briga odakle je neko. Dosao si (pretpostavljam) da gledas utakmicu, a ne da etiketiras odakle je ko i vrijedjas. Pa i ti "seljaci" ostavljaju pare klubu samim time sto su dosli na utakmicu. Platili su kartu kao i ovi iz "carsije".
Upravo, a sve manje je carsije na utakmicama, sto je činjenica, jer sve im kao nesto smeta, il nemaju koristi od kluba.
A sto se tice ponasanja publike kad odemo u goste, ako cemo imalo relani i objektivni bit, iste takve mi na zapadu imamo.
Guzica ostarila, a kulture ni najmanje.
Bas protiv Budućnosti, malom Saletu psuju sta stignu. A sto?
Sto je otjeran iz kluba, pa sad nasim igracima ne gladi jaja, vec igra cisto i posteno za svoj klub. I takvih je milion primjera.
Red je da se mi malo mijenjamo.
Ne kazem da smo generalno losi, vec da i kod nas ima pojedinaca kao kod svakog drugog.
I ne opravdavam ono kamenovanje jucer, jer ono je dno dna.
Volim tebe, više od sebe

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 31 mar 2024, 16:53

Nije primitivizam reci da je ono seljačka ekipa i seljački fudbal ne vrijeđa se pojedinac.

Ne bi rekao ni za one sa brda sto su gađali da su seljaci, nego primitivci.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 mar 2024, 17:12

Ma ne treba se vrijedjati. U BiH je uvijek seljacka ekipa ona koja ima slabiji sastav. Pa takvi i mi budemo u PL iz nemoci, pa se sluzimo svim i svacim samo da uzmemo koji bod.
A kada imas tim i igru onda mozes igrati i gospodski.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 31 mar 2024, 17:14

Ali mi smo u gostima krš i to malo veći. Nešto se mora mijenjati. Ovo što smo utakmica dobili, sve je bilo jedva.

Banovići jedva,
Hadžići jedva,
Gradačac jedva,
Bihać jedva,
čak i po bod u Srebreniku i Kaknju jedva.

Bod smo zaslužili u Zenici, treba biti pošten, a ostale dvije smo glat izgubili (Goražde, Gračanica).

Ako fasujemo u Olovu i DK, ništa od PL...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 31 mar 2024, 18:26

Sky9 je napisao/la:
31 mar 2024, 17:14
Ali mi smo u gostima krš i to malo veći. Nešto se mora mijenjati. Ovo što smo utakmica dobili, sve je bilo jedva.

Banovići jedva,
Hadžići jedva,
Gradačac jedva,
Bihać jedva,
čak i po bod u Srebreniku i Kaknju jedva.

Bod smo zaslužili u Zenici, treba biti pošten, a ostale dvije smo glat izgubili (Goražde, Gračanica).

Ako fasujemo u Olovu i DK, ništa od PL...
Nalića treba mijenjati, jer očigledno mi nemamo nikakav plan u igri i ništa uigrano ni kod kuće ni u gostima.
Igra nam je dodaju se stoperi s golmanom, pa nabij je i ako sta bude na individualni kvalitet igrača.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 31 mar 2024, 20:30

A sta je sa Mihalja ?
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 31 mar 2024, 20:51

Mihalj je odlican igrac a zasticeno godiste,nije mi jasno zasto jos nije dobio priliku.

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 31 mar 2024, 21:05

Mihalj je tek izašao iz povrede, ovo mu je bila prva utakmica da je bio u zapisniku.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 31 mar 2024, 21:09

Merdovic kopija Lelića... Nikakvog hajra od njega
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 31 mar 2024, 22:45

Sve je ovo super sto Benjo kaze samo sam skoro pa siguran da ce se olovljani prosetati kroz Srebrenik, sto li? Jbga nije svako Sloboda, valja se dokazati. Drugo, neka neko obkasni ovim nasim primadonama da nisu jos igraci, neki nisu jos postali, drugi su bili i idu u zenit karijere... Objasniti im da nece niko se skloniti, da valja muda oznojiti i u Srebreniku kao i kod kuce. Onda fino objasniti Aci da se moze, smoje i MORA zaliti na regularnost susreta i da de ne moze igrati sa jednom jbnom loptom, mora biti (nekad je bilo 9) barem 5 lopti sto teren sto oko terena! Ovo je krajnje vrijeme da se malo lupe u glavu, dok nije kasno jer igra na strani je blago receno katastrofa, dijelom zbog domacina a vecim dijelom zbog đisljenja da je u ovoj ekipi neko igracina
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 31 mar 2024, 23:03

A smijesno je i ono opravdavanje sto su gadjali jucer nase svim i svacim. Okej psovke, to apsolutno svugdje ima, na kraju krajeva i kod nas svakakvih delegata ima stalno. Ali brate dragi, pa mi nismo gadjali igrace Zelje i Sarajeva kad dodju, a ovi isto divljaci.. Sto opet nije opravdanje za nasu losu igru jucer.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 31 mar 2024, 23:16

DamirT je napisao/la:
31 mar 2024, 23:03
A smijesno je i ono opravdavanje sto su gadjali jucer nase svim i svacim. Okej psovke, to apsolutno svugdje ima, na kraju krajeva i kod nas svakakvih delegata ima stalno. Ali brate dragi, pa mi nismo gadjali igrace Zelje i Sarajeva kad dodju, a ovi isto divljaci.. Sto opet nije opravdanje za nasu losu igru jucer.
Dugogodisnje igranje po nizim rangovima je ocigledno ostavilo traga... Kaze bore se za opstanak, pa sto ne dobise TOSK kuci al neee, nije to Sloboda, tu se muda rasire a protiv TOSK-a i slicnih se skupe pod zeludac
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 apr 2024, 00:25

Ono gadjanje, navijanje i vrijedjanje, lose gostoprimstvo, sve je to dio sportskog folklora na nasim terenima, a i sire.

Problem je nasa igra u gostima, taj pristup motivacija, ocajna sredina i prenos lopte, anemicna krila, uticaj napadaca na igru, bekovski par i njhova igra prema naprijed, e to je problem. A ovdje se sve svelo na srebrnicki sekjakluk i primitivizam, kamenovanje nase klupe, izlezavanje protivnickih igraca. Nije da tradicionalno ne volimo traziti izgovore i krivce za nas neuspjeh.

Merdovic daleko nespremniji i u losijoj formi nego u prvom dijelu sezone. A upravo on nam treba u nastavku da sa Saidom drzi tu stranu. Delic u sredini mora nekako upasti, koliko god to tesko bilo u nekim tekmama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 01 apr 2024, 03:49

Pozz iz Gradačca nezz zašto je Srebrenik agresivan prema klubovima sa tk pogotovu Slobodi i Zvijezdi,dobra većina iz Gradačca navija za Slobodu evo mi izgubili 0:1 od vas niko nije rekao riječ prema vašim igračima navijačima sada za vikend mi smo u veoma teškoj situaciji svaki bod nam je zlsto,a i vi isto morate pobijedit jer ovi premiraju i kupuju sve
Puno pozz sretno za vikend

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 01 apr 2024, 08:47

simonknows je napisao/la:
31 mar 2024, 10:58

4. Ko tebe psovkom, ti njega kamenom, smradovi jedni!
5. Sljedeći put ćemo tebe zvati velesilo od pregovarača.
6. Koliko i kako ćemo? Kako misliš ćemo? Gradina ne znam odakle će i tom pitanju nije mjesto ovdje. Veze vi sa Slobodom nemate.
7. Nažalost.
Kad si već nekulturni papak koji se ovdje predstavlja kao sveznalica a samo pametuješ kao desna ruka podanika da ti odgovorim!

Krenuti ću od pregovora. Prvo si mene i morao zvati jer nije moglo proći bez mene, velesilo,a možda si ti i zvao preko Šećera ako si njegova desna ruka, koji je viđen u Srebreniku prije 3-4 sedmice a sva priča se zasnivala “pomoći ćemo vam protiv TOŠK-a (pomoć nama na utakmici našoj kući He-He) a vi nama dajte tri boda”! (PS. Dobro se pomoglo) :damn:

Jeste tako vi završavate utakmicu, strašni pregovarači, da ste ponudili ljudskosti il barem keks bili smo voljni pomoći od prvog dana, međutim na kraju smo zamalo i izigrani.. al pošto si ti zapravo u svom odgovoru pokazao pristojnost to je neko i ogledalo! Samo pametuješ od prvog dana lafo s informacijama ovdje, ti sve nešto prvi imaš a veze nemaš da ti ja kažem!

Drugo. “Veze mi sa Slobodom nemamo”. Malograđaninu, za vas smo svi primitivci samo si ti gradski klaun, s takvim stavom poput tebe te nikad i neće voljeti ni cijeniti niko jer u jednu ruku klub predstavljaš. Za tvoju informaciju Slobodu pratim na Tušnju od neke 14-15te godine i dajem glavu da imam više sezonskih, plaćenih ulaznica i klupskih artikala Slobode od tebe - koji si ovdje došao s jasnim ciljem pametovanja i branjenja podanika.

Pored mene također na Tušnju je X ljudi koji bodre Slobodu, al ti si vjerovatno možda jedan od onih koji bi nas dočekao uzvicima u tuzlanskom hramu tipa “seljačke p…. I j. te Gradino”

Pregovaraču, dok si ti i takvi pregovarači trošiti ćete 2 miliona dok drugi troše 300k i pušu vam za vrat.

Ajd sad zdrao :zzz:

PS. Smradovima nazivati sve ljude zbog 3 čovjeka kojima je između ostalog i zabranjen ulaz na tribine pa su tamo otišli, je van pameti a dokaz tvoje kulture.
Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 01 apr 2024, 08:59, ukupno mijenjano 3 puta.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 01 apr 2024, 08:54

DamirT je napisao/la:
31 mar 2024, 23:03
Nažalost to su uradili ljudi koji i ne budu na tribini i kojima je policija zabranila ulaz na tribinu. Kulturno sam policajce zamolio da zabrane prilaz i onom “brdu” prije utakmice što su nažalost odbili. “Isto divljaci” je mala riječ za neke pojedince koji tamo budu nažalost, nemamo rješenja za njih očito. Isti gađaju i hebu i našim nekad isto..

Citiraću jedan lijep komentar koji sam pročitao:

“Nekad je bio pojam zaigrati u Slobodi, i bio je to klub koga su i ljudi iz svih sela dolazili da gledaju utakmice, pune tribine i navijaju. Vejrovatno ili mozda su nas iz okoline i tada smatrali seljacima, ali nismo to ni znali pa smo manje vise voljeli Slobodu, medjutim dolaskom drustvenih mreza par pojedinaca baca mrlju na taj klub, javno vrijedjajuci i smatrajuci sva okolna mjesta zaostalim ili manje vrijednim od onih koji su takodje iz tih mjesta dosli u Tuzlu da zive. I ko onda da dodje i navija za takav klub, da se za njihove utakmice trazi karta vise i da bude krcat Tusanj, Tuzla sama ocito to ne moze dok se Sloboda ne izgradi kao centralni klub TK, jer bez gledalaca nema ni para, ni sponzora, ni pobjednicke atmosfere I samim tim ce i igrati u za njih "savanna ligama" i praviti ciganluke sa sudijama po "selima". Volim i Tuzlu koja nam je mnogima pruzila obrazovanje i vjerujem i nadam se da su to samo pojedinci koji tako razmisljaju kako si napisao, medjutim krivce za stanje u kojem se nalaze prvenstveno trebaju kriviti svoje "gradjane", a ne iskaljivati svoje nezadovoljstvo prizemnim izjavama i komentarima.”
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 01 apr 2024, 09:17

Benjo_AFC86 je napisao/la:
01 apr 2024, 08:47
simonknows je napisao/la:
31 mar 2024, 10:58

4. Ko tebe psovkom, ti njega kamenom, smradovi jedni!
5. Sljedeći put ćemo tebe zvati velesilo od pregovarača.
6. Koliko i kako ćemo? Kako misliš ćemo? Gradina ne znam odakle će i tom pitanju nije mjesto ovdje. Veze vi sa Slobodom nemate.
7. Nažalost.
Kad si već nekulturni papak koji se ovdje predstavlja kao sveznalica a samo pametuješ kao desna ruka podanika da ti odgovorim!

Krenuti ću od pregovora. Prvo si mene i morao zvati jer nije moglo proći bez mene, velesilo,a možda si ti i zvao preko Šećera ako si njegova desna ruka, koji je viđen u Srebreniku prije 3-4 sedmice a sva priča se zasnivala “pomoći ćemo vam protiv TOŠK-a (pomoć nama na utakmici našoj kući He-He) a vi nama dajte tri boda”! (PS. Dobro se pomoglo) :damn:

Jeste tako vi završavate utakmicu, strašni pregovarači, da ste ponudili ljudskosti il barem keks bili smo voljni pomoći od prvog dana, međutim na kraju smo zamalo i izigrani.. al pošto si ti zapravo u svom odgovoru pokazao pristojnost to je neko i ogledalo! Samo pametuješ od prvog dana lafo s informacijama ovdje, ti sve nešto prvi imaš a veze nemaš da ti ja kažem!

Drugo. “Veze mi sa Slobodom nemamo”. Malograđaninu, za vas smo svi primitivci samo si ti gradski klaun, s takvim stavom poput tebe te nikad i neće voljeti ni cijeniti niko jer u jednu ruku klub predstavljaš. Za tvoju informaciju Slobodu pratim na Tušnju od neke 14-15te godine i dajem glavu da imam više sezonskih, plaćenih ulaznica i klupskih artikala Slobode od tebe - koji si ovdje došao s jasnim ciljem pametovanja i branjenja podanika.

Pored mene također na Tušnju je X ljudi koji bodre Slobodu, al ti si vjerovatno možda jedan od onih koji bi nas dočekao uzvicima u tuzlanskom hramu tipa “seljačke p…. I j. te Gradino”

Pregovaraču, dok si ti i takvi pregovarači trošiti ćete 2 miliona dok drugi troše 300k i pušu vam za vrat.

Ajd sad zdrao :zzz:

PS. Smradovima nazivati sve ljude zbog 3 čovjeka kojima je između ostalog i zabranjen ulaz na tribine pa su tamo otišli, je van pameti a dokaz tvoje kulture.
Trošit ćemo 5 a ne 2 miliona, nije to tvoja stvar, guraš nos gdje ne treba. Nije tvoje da razbijaš glavu s tim. Sve je u sklopu budžeta, i ako se uđe u ligu, a vjerujem da hoće, niko od nas neće pričati koliko je uloženo.

"Malograđaninu", nema potrebe ni komentarisat kad to napiše neko iz Srebrenika, a vidjeli smo sad za vikend taj kompleks prema Tuzli. Kamenovanje igrača jbt, to nema ni u Zanzibaru gdje ljudi s puškama hodaju :urnebes:

Ja došao sa ciljem branjenja podanika? Pošto si ili nepismen ili pokušavaš nazor nešto izvući, da ti ja nešto kažem. Ukoliko si pratio ovaj forum bar koliko-toliko, a pod uslovom da si iole pismen, trebalo bi da si primijetio da sam ja među prvima ovdje koji je napadao i Šećera, i Ninu, pa na kraju i Acu. Također, mogao si primijetiti kako sam sva 3 pomenuta hvalio kad god su napravili nešto vrijedno hvale, nešto pozitivno, nešto što će klubu donijeti bar minimalnu korist.

To da nemam pojma znaju ljudi ovdje kojima sam diktirao sastave 2 dana prije utakmice, skidao pojačanja, produženja ugovora, a išao toliko daleko da noć prije utakmice sa Širokim Brijegom (2-1) kažem gdje će Stojan Vranješ pucati penal, i pazi sve bude tako. Da ne pričam dalje, mislim da je i ovo dovoljno, ostalo možeš sam provjeriti. Imaš eto pristup forumu i internetu (nažalost).

PS. prešuti naš pregovarač iz Srebrenika i izležavanje, i to kako mi završavamo i koje smo utakmice završili, a prešuti isto i suđenje na koje se prvi pozvao.

A sad pošto nigdje tebe nisam lično uvrijedio, osim da si velesila od pregovarača što te očigledno pogodilo, izgleda jer nisi dobio keks, a ti se fino nagovori, odhebi i ne repliciraj mi više jer sam ti evo sve fino odgovorio a ti pošto samo znaš od argumenata reći da branim podanike, drži tu priču za sebe i prati svoj klub. Ako baš moraš prati i Slobodu ali ne izvrći onda stvari kako tebi gode.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 01 apr 2024, 10:02

Neko je vec lijepo napisao, traziti krivce u drugima pored ovakvog rostera je smijesno. Atmosfera je bila prijateljska, par pijanih budala sto su bacili kamenice sa one šljake to ne mogu pokvariti.

Simon, pravis budalu od sebe od kad si se pojavio. Jedina utjeha je sto si jos dijete, ali Benjo je u svakom slucaju veci navijac Slobode od tebe.
tuzlanska Sloboda

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 01 apr 2024, 10:10

zlajci je napisao/la:
01 apr 2024, 10:02
Neko je vec lijepo napisao, traziti krivce u drugima pored ovakvog rostera je smijesno. Atmosfera je bila prijateljska, par pijanih budala sto su bacili kamenice sa one šljake to ne mogu pokvariti.

Simon, pravis budalu od sebe od kad si se pojavio. Jedina utjeha je sto si jos dijete, ali Benjo je u svakom slucaju veci navijac Slobode od tebe.
A da, pravim budalu jer tvoja politika koju si zagovarao kao i mnogi ovdje nije prošla i neće proći u ovoj garnituri. Ja ću i dalje biti budala a to vaše neće proći nikad. Dijete, veći navijač :rol: :rol:

Ko traži krivce u drugima? To se ne smije skrenuti paznja na KAMENOVANJE? Jesam negdje rekao da je kamenovanje krivo za loš rezultat?
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 5 gostiju.