nek ne ide u italiju ne mogu onog vugdalica smisliti... najezim se kad pomislim da on komentarise italijansku liguAda je napisao/la:Dijamantu idi i u premiership, samo ne idi u inter...italiju!
Ja bi licno volio da ode u arsenal, pa da pokaze onom hrvatskom brazilcicu kako se igra!
Hvala Dragom Bogu kad imamo EDINA DJEKU (DIJAMANTA)
pozdr. ga veceras na kosevu! :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
- el-fighter
- Kontakt:
Arsenal ili Čelzi bi za njega bili najbolji timovi. U Arsenalu bi bio u startnoj postavi i iza sebe bi imao Fabregasa, Nasrija, Aršavina, Walcota, a u Čelziju bi igrao u tandemu sa Drogbom ili Anelkom, a iza sebe bi imao Lamparda i Balacka.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Vidim neki navode Manchester City kao dobru opciju za Dzeku, dajte navedite barem nekoliko dobrih razloga za taj transfer osim para?? a pare kvare covjeka pa tako i igraca...
Ako mu Wolfsburg ponudi dobar ugovar nek ostane u Wolf. ako dobije bolji od Arsenala il' Chelsea nek' ide kod njih...
U Italijansku seriu A moze ici i kad bude imao 30 godina, kao i sve zvijezde...
Ako mu Wolfsburg ponudi dobar ugovar nek ostane u Wolf. ako dobije bolji od Arsenala il' Chelsea nek' ide kod njih...
U Italijansku seriu A moze ici i kad bude imao 30 godina, kao i sve zvijezde...
100% sportski i krajnje opušten potpis
jarane ja bi ga volio vidjeti u city-u iz jednog jedinog razloga , a to je da će igrati 90% , a on nek pređe u Chelsea i odigra jednu tekmu nepostigne pogodak , drugu isto - znamo šta ga sleduje treću - to je klupaVidim neki navode Manchester City kao dobru opciju za Dzeku, dajte navedite barem nekoliko dobrih razloga za taj transfer osim para??
Jedno je sigurno, gdje god Džekson da pređe, taj klub će imati podršku oko 4 miliona ljudi još, tako nekako... 
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
zasad je prema Daly Maily Dzeko najblizi Arsenalu no po meni ne bi mu bila losa opcija i odlazak u Chelseu 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- Crveni_1922
Dzeko neka tebe u vucijem gradu osvoji jos koju titulu pa onda furaj dalje!!
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Dzeko ba ne idu u Englesku, idi igra fudbal u Spaniju... 
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- FK Sarajevo
- Kontakt:
sta ce ako im ode pola sampionske generacije nece dzeko moci sam osvajati zato je bolje da odeCrveni_1922 je napisao/la:Dzeko neka tebe u vucijem gradu osvoji jos koju titulu pa onda furaj dalje!!
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Funti, ne eura...Garincha je napisao/la:Onaj arsenal je stvarno ciganska ekipa,ej oni hoce najtrazenijeg napadaca evrope za 13,5 mil eura!!!!!!!!!!Mislim da je odg na ponudu biio:''PISAM SE NA VASU PONUDU,,!!!![]()
![]()
![]()
Ja bih volio da ode u city,nemaju neke napadace,bio bi 1 izbor 100%,a tek pare,a tek srce kad bosanac gleda premieship a tamo dzeko trese mrezu svima!!! e to bio volio dozivit
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
za njega bi spanija bila idealna timovi kao atletico ili valencia u engleskoj ce mu nogu prepoloviti na 2 djela 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- miralem444
- Kontakt:
pa dijamantu nas najbolji si svaka ti cast ,ja mislim da ce dzeko na kraju ipak ostati u vucijem gradu jer kako on sam kaze tamo se super osjeca.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
oko 21:00h (veceras) sletio VIP charter letom Adriano Galliani(AC MILAN) na Sarajevski Aerodrom !!!
i jos
Ekskluzivno: Galliani u Sarajevo došao po Džeku, Kaka pakuje kofere za Madrid
Postavio : Esad Moralić Datum : June - 6 - 2009
Kao što je bilo i najavljeno, Galliani je došao po svog napadača koji će zamjenuti Kaku koji ide u Real Madrid.
Blizak izvor RMF zajednici, potvrdio je kako je Adriano Galliani, potpredsjednik AC Milana, večeras u Sarajevu, gdje je došao po Edina Džeku s čijim je menadžerom, Irfanom Redžepagićem, razgovarao oko transfera u AC Milan. Bosanskohercegovački reprezentativac će tako postati najavljeno pojačanje koje bi trebalo zamjeniti Kaku.
Ricardo Kaka je prema Zidaneu, već potpisao ugovor sa Real Madridom, i službena potvrda će doći u ponedjeljak, kad bi Kaka trebao biti predstavljen javnosti u klupskim prostorijama Real Madrida. Uprava AC Milana bi ovim trebala inkasirati blizu €70 miliona.
i jos
Veceras u Vatri sjedi Adriano Galliani, dopredsjednik Milana...fakat on, poneko se slika sa njim, covjek prijatan, normalan....
Pa kontam, nije u jeku svjetskih transfera dosao ponukan spotom Enjoy life in Bosnia.....
Sta bi moglo biti ako ne - Edin Dzeko!
sa raznih sajtova i foruma ko je bio u vatri veceras mogao se i uvjeriti u istinost podataka znaci Dzeko - MIlan 90%
i jos
Ekskluzivno: Galliani u Sarajevo došao po Džeku, Kaka pakuje kofere za Madrid
Postavio : Esad Moralić Datum : June - 6 - 2009
Kao što je bilo i najavljeno, Galliani je došao po svog napadača koji će zamjenuti Kaku koji ide u Real Madrid.
Blizak izvor RMF zajednici, potvrdio je kako je Adriano Galliani, potpredsjednik AC Milana, večeras u Sarajevu, gdje je došao po Edina Džeku s čijim je menadžerom, Irfanom Redžepagićem, razgovarao oko transfera u AC Milan. Bosanskohercegovački reprezentativac će tako postati najavljeno pojačanje koje bi trebalo zamjeniti Kaku.
Ricardo Kaka je prema Zidaneu, već potpisao ugovor sa Real Madridom, i službena potvrda će doći u ponedjeljak, kad bi Kaka trebao biti predstavljen javnosti u klupskim prostorijama Real Madrida. Uprava AC Milana bi ovim trebala inkasirati blizu €70 miliona.
i jos
Veceras u Vatri sjedi Adriano Galliani, dopredsjednik Milana...fakat on, poneko se slika sa njim, covjek prijatan, normalan....
Pa kontam, nije u jeku svjetskih transfera dosao ponukan spotom Enjoy life in Bosnia.....
sa raznih sajtova i foruma ko je bio u vatri veceras mogao se i uvjeriti u istinost podataka znaci Dzeko - MIlan 90%
- miralem444
- Kontakt:
po dobro nije lose ni MILAN ...
to zmaju nas dijamantu nas..
to zmaju nas dijamantu nas..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Misljenja sam da nece izdvojit toliko love i Dzeku na klupu...Volio bih da s Misketom ostane ak ce vec Zvjezdan ostat u Wolfsburgu...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
to si ga ti licno vidio u Sarajevu?fifa09 je napisao/la: Veceras u Vatri sjedi Adriano Galliani, dopredsjednik Milana...fakat on, poneko se slika sa njim, covjek prijatan, normalan....
ko zna, sve je moguce .juce je Galliani dao intervju, govorio o prodaji Kake i obecao navijacima da ce dovesti napadaca
Nemoj zaboraviti da je naglasio..."visokog" napadacacalcio je napisao/la:to si ga ti licno vidio u Sarajevu?fifa09 je napisao/la: Veceras u Vatri sjedi Adriano Galliani, dopredsjednik Milana...fakat on, poneko se slika sa njim, covjek prijatan, normalan....
ko zna, sve je moguce .juce je Galliani dao intervju, govorio o prodaji Kake i obecao navijacima da ce dovesti napadaca
Mozda to bude Toni.
Vom Jäger zum Gejagten
- NoName
- Kontakt:
Joj ovi bayernovci samo gledaju da otjeraju jadnog, malog tonija
Pa zar ga niste zakivali u zvjezde prije par mjeseci a vidi sad. Banda jedna nezahvalna

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
DZEKO BOLJE TI JE OSTANI U NJEMACKOJ JOS KOJU SEZONU I ONDA SA 25 GOD IDE U ENGLESKU I RAZVALI SVE TAMO DA DOKAZES DA SI MASINA
kad bi dzeko sluso u zivotu neke forumase ovdje propo bi kao kauc...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.