Tabela sa Brunom i Arapom

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ne vjerujem da će bilo ko ozbiljan u ovakvoj situaciji se prihvatit posla s ovako malo vremena, ko se uhvati posla svaka mu čast
Tačno od riječi do riječi. Kontaktirati ljude koji su se nudili u proteklom periodu, dovoljno su sposobni i moćni da se izbore sa situacijom.
Pa Arap i Bruno su dovedeni da nas gurnu u cvajtu. Jasno ko dan. Dusmani Zelje su ih najmerno doveli zbog toga.
Jesi li se istrosio dijete,poslacemo ti mi evo skupit cemo se.BIZMARK66 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 14:49Ima li su dvije ipo godine da nadji investitora da nadju generalnog sponzora, ima li su šta su htjeli. Oni su uspjeli da navijace izvaraju na svim mogućim poljima, pri tome su nas doveli u zonu da ozbiljno imamo šanse da ispadnemo. Sta se ima tu vise pricati. Svi napolje iz kluba od čistačice skupštine omladinskog pogona i redom. Mi vam dajemo pare a vi drkajte **** godinama i prodajite nam ublehe.
Stas ti slati balo balavi ne znas odakle si supalj. Idi sanjaj da ides na gostovanja to je tvoj maksimum.Pablo11 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 15:59Jesi li se istrosio dijete,poslacemo ti mi evo skupit cemo se.BIZMARK66 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 14:49Ima li su dvije ipo godine da nadji investitora da nadju generalnog sponzora, ima li su šta su htjeli. Oni su uspjeli da navijace izvaraju na svim mogućim poljima, pri tome su nas doveli u zonu da ozbiljno imamo šanse da ispadnemo. Sta se ima tu vise pricati. Svi napolje iz kluba od čistačice skupštine omladinskog pogona i redom. Mi vam dajemo pare a vi drkajte **** godinama i prodajite nam ublehe.
Ako je neko voljan ja pripremam transparente, da se vrati Zujo za preCjednika!MrAmarOsim je napisao/la: ↑01 apr 2024, 16:38Majko draga, gospoda dala 7 dana roka da se skupe ko da se ništa ne dešava.
Nebitno, zadatak svakog od nas je da se skupimo u taj ponedjeljak pred Zapadom tražeći da se prihvate ostavke trenutnog UOa i da se Radna grupa predvođena Gredom imenuje u UO a Greda za predsjednika. Imamo i mi navijači 7 dana da se mobilizujemo u što većem broju pred Zapadom. HAJMO RAJA! ISPRED ZAPADA U PONEDJELJAK U 5 SATI! VIDIMO SE!
Ma to nas je korona zeznula, nisu oni krivi. Evo sreca sad ce na temu tuzle citya jer tamo ide lutvo.
Pablo11 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 17:08Ako je neko voljan ja pripremam transparente, da se vrati Zujo za preCjednika!MrAmarOsim je napisao/la: ↑01 apr 2024, 16:38Majko draga, gospoda dala 7 dana roka da se skupe ko da se ništa ne dešava.
Nebitno, zadatak svakog od nas je da se skupimo u taj ponedjeljak pred Zapadom tražeći da se prihvate ostavke trenutnog UOa i da se Radna grupa predvođena Gredom imenuje u UO a Greda za predsjednika. Imamo i mi navijači 7 dana da se mobilizujemo u što većem broju pred Zapadom. HAJMO RAJA! ISPRED ZAPADA U PONEDJELJAK U 5 SATI! VIDIMO SE!

Flomasterima crtaoTefalTava je napisao/la: ↑01 apr 2024, 17:29Pablo11 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 17:08Ako je neko voljan ja pripremam transparente, da se vrati Zujo za preCjednika!MrAmarOsim je napisao/la: ↑01 apr 2024, 16:38Majko draga, gospoda dala 7 dana roka da se skupe ko da se ništa ne dešava.
moze i ovaj![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.