17ka jaca vlakna ima
mada je to vise reklama da prodavaju sta skuplje
16ka isto sve moze
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
17ka jaca vlakna ima
Poslušaj druga i ne bakći se oko toga. To tek onda kad postigneš apsolutni mir sam sa sobom.numanumaye22 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 10:10Prava odluka, 3 biljke dozvoljene u kuciU Njemačkoj je od danas legalna rekreacijska upotreba marihuane, ljubitelji jointa slavili u ponoć![]()
![]()
Mladići u Tesliću se otimali oko bombe pa slučajno povukli osigurač: Obojica su povrijeđeni
Thc nije za prosjecni um sa Balkana, ali je u prednosti nad rakijom.scholsey je napisao/la: ↑01 apr 2024, 13:23Poslušaj druga i ne bakći se oko toga. To tek onda kad postigneš apsolutni mir sam sa sobom.numanumaye22 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 10:10Prava odluka, 3 biljke dozvoljene u kuciU Njemačkoj je od danas legalna rekreacijska upotreba marihuane, ljubitelji jointa slavili u ponoć![]()
![]()
Sad si već dovoljno zbunjen.. tačno ti još samo šilja treba, i to ovi zapadnjački hibridi, ima da te zajme pa da kljucaš dok sve plate svijeta ne izračunaš.![]()
![]()
2-4mg thc pomaze spavanju.samoposmatram je napisao/la: ↑01 apr 2024, 13:41Thc nije za prosjecni um sa Balkana, ali je u prednosti nad rakijom.
Caj?soko je napisao/la: ↑01 apr 2024, 13:452-4mg thc pomaze spavanju.samoposmatram je napisao/la: ↑01 apr 2024, 13:41Thc nije za prosjecni um sa Balkana, ali je u prednosti nad rakijom.
Kisela voda. Imaju od 2.5 mg pa cak i 20mg. Imaju i mix thc i cbd.samoposmatram je napisao/la: ↑01 apr 2024, 13:49Caj?soko je napisao/la: ↑01 apr 2024, 13:452-4mg thc pomaze spavanju.samoposmatram je napisao/la: ↑01 apr 2024, 13:41
Thc nije za prosjecni um sa Balkana, ali je u prednosti nad rakijom.
Superstvar. A dovoljno slabo da mozes voziti auto.soko je napisao/la: ↑01 apr 2024, 13:57Kisela voda. Imaju od 2.5 mg pa cak i 20mg. Imaju i mix thc i cbd.
Ovdje kod mene je legalno. Imas i gumene bombone, brownies.
Imao sam jedno vrijeme dosta problema sa spavanjem, nemirne noge. Jedino to mi pomagalo.
Bosanski pravoslavci
Ja imam tinitus koji se vremenom samo pojačava, ovako nešto bi mi život spasilo.soko je napisao/la: ↑01 apr 2024, 13:57Kisela voda. Imaju od 2.5 mg pa cak i 20mg. Imaju i mix thc i cbd.
Ovdje kod mene je legalno. Imas i gumene bombone, brownies.
Imao sam jedno vrijeme dosta problema sa spavanjem, nemirne noge. Jedino to mi pomagalo.
E jbg ako ti takav iz Zenice nisi u stanju bilo šta od ovoga nabaviti.
Ne želim da pušim travu nit da se navučem na istu. Dugotrajno konzumiranje iste je mnoge dovelo do propasti ili same ivice. Previše slučajeva znam iz vlastitog iskustva nažalost gdje su neki divni ljudi otišli u qrac.
Hahahahah svejedno kad je alkohol legalan, i ovo bi 100 % trebalo biti u granicama normale.scholsey je napisao/la: ↑01 apr 2024, 13:23Poslušaj druga i ne bakći se oko toga. To tek onda kad postigneš apsolutni mir sam sa sobom.numanumaye22 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 10:10Prava odluka, 3 biljke dozvoljene u kuciU Njemačkoj je od danas legalna rekreacijska upotreba marihuane, ljubitelji jointa slavili u ponoć![]()
![]()
Sad si već dovoljno zbunjen.. tačno ti još samo šilja treba, i to ovi zapadnjački hibridi, ima da te zajme pa da kljucaš dok sve plate svijeta ne izračunaš.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.