Isto kao sto je i i privatni klip sa druzenja TM, ali to apsolutno niko ne spominje

Poznata skola hinjaluka s Kromolja, ne cudi me sto su podanici slicni

Uhljup Killa ti je prvo gowno foruma. Kralj maloumnih postovanastrojeni21 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 15:49
Jel fakat mislis da sa seljacino mozes nekog uvrijediti ili sta? Zivis u picki materini negdje pored Mostara, klub ti igra u Vrapcicima, budi ozbiljan.
Haha, pa ti si veći debil nego što sam mislionastrojeni21 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 13:57Ekskurzija u Beogradu, posjeta kuci cvijeca, slika na tenku sa petokrakom, dan iz snova.
Ne znam otkuda ti srbi onda kod vas za 100 godina Veleza?ANTIFA ! je napisao/la: ↑01 apr 2024, 16:11Ujelo ih je i neka je kada su levatine na kvadrat, probaju se koprcati, ali im ne ide... Dosli su do toga da probaju izjednaciti druzenje prvih ekipa TM, TB i ĐKG sa ovakvim slikama, jos su i slicne slike Hordi stavljali na ovoj temi takodjer. Sve rade iz ocaja ne bi li se oprali, veliki antisrbi sa Grbavice...
![]()
![]()
Eno ti u mahali ispred sedme osnovne ostala stoji ima 5-6 dana. Otidji skini je proslavi sebe i svoju grupuKONTRASVIH je napisao/la: ↑01 apr 2024, 16:17Vas koliko se da primjetiti ovo uopste ne ujeda vec iskacete onako![]()
Slika na tenku sa zvezdinim grbom dok im Hahari skidaju parole, pa fenomeni v2.![]()
Vidio sam i taj komentar, a i vidio sam ko ga je objavio. Lik koji pokusava Zemunce oprati, kao sto se vi vec pokusavate danima oprati. Sto je najgore niko za te Srbe za 100 godina ne zna osim njega, nek proba nesto bolje smisliti.Kamaga11 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 16:15Ne znam otkuda ti srbi onda kod vas za 100 godina Veleza?ANTIFA ! je napisao/la: ↑01 apr 2024, 16:11Ujelo ih je i neka je kada su levatine na kvadrat, probaju se koprcati, ali im ne ide... Dosli su do toga da probaju izjednaciti druzenje prvih ekipa TM, TB i ĐKG sa ovakvim slikama, jos su i slicne slike Hordi stavljali na ovoj temi takodjer. Sve rade iz ocaja ne bi li se oprali, veliki antisrbi sa Grbavice...
![]()
![]()
Valjda kod njih po Sarajevu to neki trofej kada pokupis. Kod nas se samo prolazi pored toga na obadvije strane. Nije ni cudo sto su se navijacki srozali u jako kratkom periodu
Mislis ti ne znas ili se samo pretvaras da ne znas? Ne treba se praviti lud nije uredu to.ANTIFA ! je napisao/la: ↑01 apr 2024, 16:23Vidio sam i taj komentar, a i vidio sam ko ga je objavio. Lik koji pokusava Zemunce oprati, kao sto se vi vec pokusavate danima oprati. Sto je najgore niko za te Srbe za 100 godina ne zna osim njega, nek proba nesto bolje smisliti.Kamaga11 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 16:15Ne znam otkuda ti srbi onda kod vas za 100 godina Veleza?ANTIFA ! je napisao/la: ↑01 apr 2024, 16:11Ujelo ih je i neka je kada su levatine na kvadrat, probaju se koprcati, ali im ne ide... Dosli su do toga da probaju izjednaciti druzenje prvih ekipa TM, TB i ĐKG sa ovakvim slikama, jos su i slicne slike Hordi stavljali na ovoj temi takodjer. Sve rade iz ocaja ne bi li se oprali, veliki antisrbi sa Grbavice...
![]()
![]()
![]()
Toliko se sramotiš i toliko si neinteligentan da tačno mogu zamisliti i pretpostaviti da si jedan od viđenijih u svojoj grupi, sa tendencijom da si i jedan od autora onih bezbrojnih nepismenih i poglupih parola TMovaca.nastrojeni21 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 16:20Kad ce trans tite opet na ogradu patrioteee i Bosnjaciiiii?
Nesto ga nema u zadnje vrijeme. Jel to pao kao RA Capljina ili?
Čekaj bola, neka, što se to mi ne bi družili sa Srbima? Pa nismo mi ko TeeM, "prave patriote", veliki Bošnjaci i "čuvari Bosne".ANTIFA ! je napisao/la: ↑01 apr 2024, 16:23Vidio sam i taj komentar, a i vidio sam ko ga je objavio. Lik koji pokusava Zemunce oprati, kao sto se vi vec pokusavate danima oprati. Sto je najgore niko za te Srbe za 100 godina ne zna osim njega, nek proba nesto bolje smisliti.Kamaga11 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 16:15Ne znam otkuda ti srbi onda kod vas za 100 godina Veleza?ANTIFA ! je napisao/la: ↑01 apr 2024, 16:11Ujelo ih je i neka je kada su levatine na kvadrat, probaju se koprcati, ali im ne ide... Dosli su do toga da probaju izjednaciti druzenje prvih ekipa TM, TB i ĐKG sa ovakvim slikama, jos su i slicne slike Hordi stavljali na ovoj temi takodjer. Sve rade iz ocaja ne bi li se oprali, veliki antisrbi sa Grbavice...
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bhfanatic14, HyperOS, Mocvara1991, samirr i 28 gostiju.