FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ljudi pokusavaju da se sprdaju, da ovu trenutnu sramotu prikriju, jer eto tesko priznati da neko drugi bolje radi
- jointunija
- Kontakt:
Tačno tako.Hansestadt je napisao/la: ↑01 apr 2024, 18:03Ljudi pokusavaju da se sprdaju, da ovu trenutnu sramotu prikriju, jer eto tesko priznati da neko drugi bolje radi
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Ko se vise sprda vi sto stvarno hocete Zuju i ovog Nedu odvratnog ugurati u klub, i trebamo se ugasiti nismo bolje ni zasluzili.
Fk Željezničar.
Treba vidjet ima li prostora za neku prijateljsku utakmicu!!!
- MocMahale444
Nedo je ko neka tetkica tracara, neka ide u Zrinjski pa tamo pametuje, ionako im se uvlaci u guxicu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
A de nam reci Bgt šta to fali Zuji? Mozda nisi pratio Želju tad pa ti mogu ja ispričati koliko smo titula uzeli za vrijeme Zuje. Puno se pljuje po ljudima koji su uspjeli nešto ostvariti.Pablo11 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 17:08Ako je neko voljan ja pripremam transparente, da se vrati Zujo za preCjednika!MrAmarOsim je napisao/la: ↑01 apr 2024, 16:38Majko draga, gospoda dala 7 dana roka da se skupe ko da se ništa ne dešava.
Nebitno, zadatak svakog od nas je da se skupimo u taj ponedjeljak pred Zapadom tražeći da se prihvate ostavke trenutnog UOa i da se Radna grupa predvođena Gredom imenuje u UO a Greda za predsjednika. Imamo i mi navijači 7 dana da se mobilizujemo u što većem broju pred Zapadom. HAJMO RAJA! ISPRED ZAPADA U PONEDJELJAK U 5 SATI! VIDIMO SE!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mi nikoga do kraja dobit nemozemo to se vidi i zna postoje dvije tekeme gdje možemo do bodova jer ne gori protivniku toliko to su sa zvijezdom i borcem kuci zadnju gdje im vise za titulu nece trebati nemogu pa nemogu.samo nek te cuva dragi BOG
Druga su vremena,ako mislis da bi to sve lagano islo, kao sto je nekad varas se. A nije sve u titulama..irfo je napisao/la: ↑01 apr 2024, 18:28A de nam reci Bgt šta to fali Zuji? Mozda nisi pratio Želju tad pa ti mogu ja ispričati koliko smo titula uzeli za vrijeme Zuje. Puno se pljuje po ljudima koji su uspjeli nešto ostvariti.Pablo11 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 17:08Ako je neko voljan ja pripremam transparente, da se vrati Zujo za preCjednika!MrAmarOsim je napisao/la: ↑01 apr 2024, 16:38Majko draga, gospoda dala 7 dana roka da se skupe ko da se ništa ne dešava.
Nebitno, zadatak svakog od nas je da se skupimo u taj ponedjeljak pred Zapadom tražeći da se prihvate ostavke trenutnog UOa i da se Radna grupa predvođena Gredom imenuje u UO a Greda za predsjednika. Imamo i mi navijači 7 dana da se mobilizujemo u što većem broju pred Zapadom. HAJMO RAJA! ISPRED ZAPADA U PONEDJELJAK U 5 SATI! VIDIMO SE!
Fk Željezničar.
Ništa se u našem fudbalu nije promijenilo zadnjih 20 godina, i dalje sve isto funkcioniše. Za fudbalski klub bi valjda najvažnije trebalo da je uspjeh na terenu, to je primarna smisao kluba.Pablo11 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 18:37Druga su vremena,ako mislis da bi to sve lagano islo, kao sto je nekad varas se. A nije sve u titulama..
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
STA CES DOBIT CITY KAD CE HUSIC PLATIT KOLIKO BUDE TREBALO
Mi ako u sljedece dvije utakmice ne uzmemo 4 boda min.mi smo ispali.
- gegenpressing
- Kontakt:
Žujo je za ove što se vrte zadnjih deset godina Galliano lično.irfo je napisao/la: ↑01 apr 2024, 18:28A de nam reci Bgt šta to fali Zuji? Mozda nisi pratio Želju tad pa ti mogu ja ispričati koliko smo titula uzeli za vrijeme Zuje. Puno se pljuje po ljudima koji su uspjeli nešto ostvariti.Pablo11 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 17:08Ako je neko voljan ja pripremam transparente, da se vrati Zujo za preCjednika!MrAmarOsim je napisao/la: ↑01 apr 2024, 16:38Majko draga, gospoda dala 7 dana roka da se skupe ko da se ništa ne dešava.
I fudbal se ne igra radi titula,jedna od jačih u zadnje vrijeme.
Prosto nevjerovatno.
Brohra ribo se...
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Original prevarantska labrnja.let3 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 11:40https://www.klix.ba/sport/nogomet/jusuf ... /240212136
Vidis mu na faci da je prevarant.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
To sam par puta samo čuo, da se fudbal ne igra radi trofeja i titula. I to od ljudi koji nemaju dodirnih tačaka sa sportom.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Šta oni znaju, džabe se opterećuješ. Činjenica je da su posljeratni uspjesi nastali u periodu kad je Žujo bio predsjednik a Osim junior menadžer kluba.gegenpressing je napisao/la: ↑01 apr 2024, 19:17Žujo je za ove što se vrte zadnjih deset godina Galliano lično.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Kad ljudi kazu ne igra fudbal za trofeje . Ma igra se ljudi moji ja iskreni ne sjecam se kakav je osjecaj biti prvak nacije . Eto osvojili smo taj kup 2018 ali u vjecutom smo limbu . Isto tako od 2003 do 2009 nismo osvojili trofeja pa za to vrijeme niko ne zna ni puno igraca koji igrali za zelju ni trenera .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Ma jadni mi ako ce nam nedo turkovic otvarat oci i zajedno sa svojim jaranima uhljebarit se u klubu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
https://1921.ba/od-mnogih-prva-9359
Jedini momci koji u zadnjih desetak godina zaslužuju sve pohvale, srecna vam desetogodisnjica i da se ukine ova nepravda prema vama pa da svake sedmice pricamo kad ce izvještaj
I sramota prema klubu velika da ih nikad nije ukomponirala nakon ulaska arene da rade izvjestaje za klub
Jedini momci koji u zadnjih desetak godina zaslužuju sve pohvale, srecna vam desetogodisnjica i da se ukine ova nepravda prema vama pa da svake sedmice pricamo kad ce izvještaj
I sramota prema klubu velika da ih nikad nije ukomponirala nakon ulaska arene da rade izvjestaje za klub