Čega?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VivaLaStella
- Kontakt:
Re: Chat
Usudio bih se reći da 0/10 "zbog" trave pređe na teže droge.Marsal je napisao/la: ↑01 apr 2024, 14:36Ne želim da pušim travu nit da se navučem na istu. Dugotrajno konzumiranje iste je mnoge dovelo do propasti ili same ivice. Previše slučajeva znam iz vlastitog iskustva nažalost gdje su neki divni ljudi otišli u qrac.
Volio bih da postoji upotreba u medicinske svrhe gdje tačno znam šta kupujem i koja doza je potrebna za moj slučaj/stanje.
Evo pogledaj forumaša @Chillya_rz, nekad veliki travar danas opijen religijom. Što mi to treba![]()
Hipotetički, da trava ne postoji kao droga, 9/10 tih što su zglajzali, bi zglajzali ionako samo što bi počeli sa speedom ili šta znam.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Re: Re: Chat
Samo dobro odaberi s kim uzimaš, da nisu debili koji će te tripovat i to je to. Dobro je biti na izolovanom mjestu tipa vikendici i imat nekog "trijeznog" tu, ali nije pod moranje.
Najvjerovatniji slučaj je da ćeš preležati na kauču na kojem si uzeo, uz eventalni odlazak u wc ili neku drugu sobu

Svakako ne bih preporucio za prvo uzimanje izlazak iz kuce il' bilo kakve šetnje
- Felixians4
- Kontakt:
Drogiraju se mnogi u mom okruženju i većina živi solidno, u svakom smislu, imaju familije, ne pate financijski, dapače, koji planove i grade, a to im ispada dobar, poticajni ispušni ventil
De admine banuj ove sto se drogiraju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Centre forward
- Kontakt:
Ja sam travu prob'o jednom, još u gimnaziji, i baš mi loše bilo, noge mi nestale, možda je bilo zbog toga što sam baš bio gladan, al poslije toga nisam nikad, jednostavno nije me privlačilo, ni ona ni bilo šta drugo, a mog'o sam x puta. Meni su tuborg i fina meza bili dovoljni.
Da mi je kako da se skinem sa duhana, rodio bih se.
Da mi je kako da se skinem sa duhana, rodio bih se.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- VivaLaStella
- Kontakt:
Prvi znam lika koji bi, da ne puši lulu mira, vjv odrobijao ženu 

L'art pour l'art.
L'art pour l'art.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Travu možda dva-tri puta godišnje, na nekim intimnim druženjima.
A sad ne vidim svrhu svakodnevnog prepušavanja.

A sad ne vidim svrhu svakodnevnog prepušavanja.
Na Discordu, tad mu je jos bio Facebook nepoznat

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
koji mu je bio nick, iamalpha_2003?
- feniksptica
- Kontakt:
Jest otislo je puno toga u q kad su narodnjaci poceli se drogirat..al koliko je toga bilo i prije narodjaka..Sonja Savić, Magi EKV, Milan Mladenović (ovo su samo predozirani).
Meni je samo krivo kad mi neko ko pije il duva kaze pa imam problema. Mamu ti yebem to samo vi imate probleme. Ovi sto ne piju ik je puse travu njima sve potaman
Meni je samo krivo kad mi neko ko pije il duva kaze pa imam problema. Mamu ti yebem to samo vi imate probleme. Ovi sto ne piju ik je puse travu njima sve potaman
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ASD
- Kontakt:
Nisi to ti shvatio, ali nikako.feniksptica je napisao/la: ↑01 apr 2024, 19:26Jest otislo je puno toga u q kad su narodnjaci poceli se drogirat..al koliko je toga bilo i prije narodjaka..Sonja Savić, Magi EKV, Milan Mladenović (ovo su samo predozirani).
- VivaLaStella
- Kontakt:
To su mahom ovisnici koji sami sebe tješe da imaju povod za svoju ovisnost. Kakvi problemi i qracfeniksptica je napisao/la: ↑01 apr 2024, 19:26Meni je samo krivo kad mi neko ko pije il duva kaze pa imam problema. Mamu ti yebem to samo vi imate probleme. Ovi sto ne piju ik je puse travu njima sve potaman
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
U životu nikad ne reci nikad tako da ja necu isključiti tebe u skorijoj budućnosti na sabah namazu kako doviš za tog ušikanog brata, imaš ti tu crtu vjernika u sebi.
Ma samo ljuljaj.

Kao kod svake gudre: Ako si inače dobar - bićeš top; Ako te imalo nešto handri - bolje nađi drugu zanimaciju.

The saddest thing in life is wasted talent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.