Kad vec spominjes nepismenost nauci druga iz Vrapcica da se ne pise obadvije.Balorda je napisao/la: ↑01 apr 2024, 16:25Toliko se sramotiš i toliko si neinteligentan da tačno mogu zamisliti i pretpostaviti da si jedan od viđenijih u svojoj grupi, sa tendencijom da si i jedan od autora onih bezbrojnih nepismenih i poglupih parola TMovaca.nastrojeni21 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 16:20Kad ce trans tite opet na ogradu patrioteee i Bosnjaciiiii?
Nesto ga nema u zadnje vrijeme. Jel to pao kao RA Capljina ili?
PL prepucavanja
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
@Kamaga11
Pa dobro pokusao vas je zajedno taj lik oprati sa komentarom, problem je sto nije istinu napisao.
@Balorda
Čuvari Bosne i četnici Popa Đujića zajedno, izgleda da su takva vremena dosla.
Pa dobro pokusao vas je zajedno taj lik oprati sa komentarom, problem je sto nije istinu napisao.
@Balorda
Čuvari Bosne i četnici Popa Đujića zajedno, izgleda da su takva vremena dosla.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Tek sam sada skontao na sta mislis. Nije on jedini izvor informacija on izgleda samo da je potvrdio neke crne slutnje.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Pa dobro kazem pokusao je, ali sljedeci put nek proba sa nekom istinom bolje za njega, a i za Vas. 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- KONTRASVIH
- Kontakt:
On i gramatika ko RA i brojnost, dva razlicita svijeta. Sa ovih par ostalih mozes diskutovati i kroz zajebanciju al kod ovog je tesko maltretiranje u pitanju pa analizira i prati svaki post iz ocaja.nastrojeni21 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 16:29
Kad vec spominjes nepismenost nauci druga iz Vrapcica da se ne pise obadvije.

Kada su slike drugih grupa preko drine u pitanju onda su te iste privatne i nije nimalo "ultra" izbacivati, ali posto je TM u pitanju, prozivaju se danima da su prodali patriotizam!? Na stranu sad sto su vam Hahahahari odradili parolu fenomeni

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Odradili parolu
i sad se vi sa ovim indijancem raspravljajte. Taj nije vidio Manijaka a kamoli Zemunca. Nesto bi valjda naucio od njih, ne bi se ovdje brukao.

Jooj ali kad se ovaj nadje nekome pametovati, lik prica kako je pala PAROLA zamisli idiotaKONTRASVIH je napisao/la: ↑01 apr 2024, 17:05On i gramatika ko RA i brojnost, dva razlicita svijeta. Sa ovih par ostalih mozes diskutovati i kroz zajebanciju al kod ovog je tesko maltretiranje u pitanju pa analizira i prati svaki post iz ocaja.nastrojeni21 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 16:29
Kad vec spominjes nepismenost nauci druga iz Vrapcica da se ne pise obadvije.![]()
Kada su slike drugih grupa preko drine u pitanju onda su te iste privatne i nije nimalo "ultra" izbacivati, ali posto je TM u pitanju, prozivaju se danima da su prodali patriotizam!? Na stranu sad sto su vam Hahahahari odradili parolu fenomeni![]()

- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pala parola

-
- Kontakt:
@nastrojeni21
Sta si mi ovo sve ovo napisao, k'o da sam im ja sjedio u dnevnom boravku dok su pjevali o Zemunu i zakačio, pa mi on sad vratio. Da ti pomognem, nisam
kako ih boli, samo što ovi momci sa slike nisu sjedili u dnevnom boravku kod Delija, to ti je mali problem ali navijačkim istraživanjem po fb profilima možda nađeš nešto da nam postaviš a da je blizu, pa da proglasimo pobjedu na forumu, pošto vam je to jedino ostalo
Sta si mi ovo sve ovo napisao, k'o da sam im ja sjedio u dnevnom boravku dok su pjevali o Zemunu i zakačio, pa mi on sad vratio. Da ti pomognem, nisam

kako ih boli, samo što ovi momci sa slike nisu sjedili u dnevnom boravku kod Delija, to ti je mali problem ali navijačkim istraživanjem po fb profilima možda nađeš nešto da nam postaviš a da je blizu, pa da proglasimo pobjedu na forumu, pošto vam je to jedino ostalo

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Koji vam je sejtan?
generalni sponzor zemunski spid?
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 mar 2024, 20:32Nesto razmisljam buraz i sjetim se tebe posto ti volis postavljati one klipove kada izadju. Da nebi ispalo bez zvuka kao sinoc evo fine melodije za umontirat na video
![]()
Evo je od 7:23 do 7:46

Svađaju se Bošnjaci koje veći Srbin, ljepota.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Tako mala i beznacajna grupa, a momci obrukali RA. Svaka im cast, bez zajebancije, nije za potcjenjivanja

Neznam kako vam se da mislim na naše navijace da se raspravljate sa grupom koju sad zovu “početnicima” ili jos gore sa “drukarama” iz istog grada.Danas slavimo rodjendan najstarijoj navijackoj skupini u BiH i festa uveliko traje.Jebote malo je falilo da nam navijacka skupina bude starija od kluba iz “glavnog” grada hahah.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, jurisicduska i 13 gostiju.