80-tih Vladimir Petković i Dragan Talajić selektori Alžira i
Bahreina
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vidjet ćemoTurkishAirlines je napisao/la: ↑01 apr 2024, 13:46Jel to prvoaprilska sala ili stvarno mislis?
Kakvih 10k, de malo realnosti. Nismo djeca, ili jesmo![]()
Ma bit ce nas
Nadati se da če se i Grad malo uključitii dati svoj doprinos subotnjoj utakmici, ipak na njegov rođendan igra njegov najbolji reprezent i najveći klub u Državi.
Treba i klub naglasiti da je to dan grada, vjerujem da ima raje koja ne zna ili ne prati te stvari. Da se to još malo pojača.
Samo 16.6
Senner je napisao/la: ↑01 apr 2024, 22:05Do mene je došla informacija da će nam nakon žalbe vratit 3 boda i da ako ostane ta kazna tek od slijedećeg prvenstva krenuti sa -3 boda.
Navodno ako bi nam u ovom prvenstvu uzeli 3 boda prvenstvo bi se proglasilo neregularno
Nije provoaprilska, vidjeti ćemo šta će se dešavati.
Kako je krenulo biće samo usmene opomene i finansijska kazna
Uzeti Igman i onda gurbete pa nek mijenjaju uprave, trenere i ostale pm![]()
Memišević i Bešić bi nam riješili dosta problema, kada bi se zadržao ovaj trenutni kostur ekipe, imali bi se čemu nadati.bavarian_bk je napisao/la: ↑01 apr 2024, 22:45Šta mislite o Samiru Memiševiću za ljetni prelazni rok?Ugovor mu ističe krajem sezone u Emiratima.
Po meni baš kvalitetan igrač koji je, da nije letio za parama, mogao imati puno bolju karijeru. Ali eto ulazi u neke godine već, na pragu 31., možda bi ipak imao želju vratiti se u BiH. S obzirom kakav sistem Rožman fura, bolje mu odgovaraju pokretljiviji stoperi što Memišević i jeste, i usput zna lopte.
Pa bolje da nam sad oduzmu 3 boda kad je i onako sezona gotova, nego iducu sezonu. Ne vidim osnovu ni da u jednom primjeru oduzimaju jer ovo se desilo prvi put ali eto.Senner je napisao/la: ↑01 apr 2024, 22:05Do mene je došla informacija da će nam nakon žalbe vratit 3 boda i da ako ostane ta kazna tek od slijedećeg prvenstva krenuti sa -3 boda.
Navodno ako bi nam u ovom prvenstvu uzeli 3 boda prvenstvo bi se proglasilo neregularno
Nije provoaprilska, vidjeti ćemo šta će se dešavati.
Kako je krenulo biće samo usmene opomene i finansijska kazna
Uzeti Igman i onda gurbete pa nek mijenjaju uprave, trenere i ostale pm![]()
Malo ko prati mladje kategorije revnosno kao tiPantelija je napisao/la: ↑02 apr 2024, 06:07Niko da spomene da odlaskom dogana i dolaskom novih ljudi u akademiju, da momci od u15 do u19 uriniraju po ligi.... (Dobro u19 je i ranije, s tim da je sad dosta podmladjena ekipa i par igraca je otislo na posudbe seniorske)....
U17 bila 5-6, sad su drugi s tendencijom da uzmu titulu... strasan prelazni napravio Nemanja Tesic koji vise nije u klubu na zalost...
Jedan malac se bas sitice u u17 (mladji kadet 2008) iz gradacca Anes HMehmedovic, u subotu 2 komada konama i inace neko ko je trebao prije sarajeva u osjek.
95% U15 UZIMA titulu sto nam se nije dugo desilo, ne znam iz kojeg razloga, ali eto, ova generacija dosta dobro gura.
u u19 ima interesantnih igraca, nisam zadovoljan s par igraca koji su bili sa prvim timom, puno vise ocekivanja sam imao od njih .. :/
Ima l hajra od Nurkovića malog, on je vidjen bio kao prvotimac vec sadPantelija je napisao/la: ↑02 apr 2024, 06:07Niko da spomene da odlaskom dogana i dolaskom novih ljudi u akademiju, da momci od u15 do u19 uriniraju po ligi.... (Dobro u19 je i ranije, s tim da je sad dosta podmladjena ekipa i par igraca je otislo na posudbe seniorske)....
U17 bila 5-6, sad su drugi s tendencijom da uzmu titulu... strasan prelazni napravio Nemanja Tesic koji vise nije u klubu na zalost...
Jedan malac se bas sitice u u17 (mladji kadet 2008) iz gradacca Anes HMehmedovic, u subotu 2 komada konama i inace neko ko je trebao prije sarajeva u osjek.
95% U15 UZIMA titulu sto nam se nije dugo desilo, ne znam iz kojeg razloga, ali eto, ova generacija dosta dobro gura.
u u19 ima interesantnih igraca, nisam zadovoljan s par igraca koji su bili sa prvim timom, puno vise ocekivanja sam imao od njih .. :/
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Evander, Morpheus, OsmanhodzicBuco, perodeformero i 50 gostiju.