NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
jednog smo svjesni a to je da treba remnot ekipa.
Iskreno vidjeli smo domete igraca par njih bi moglu u neku rotaciju ovo ostalo na posudbu u fortunu dat
Iskreno vidjeli smo domete igraca par njih bi moglu u neku rotaciju ovo ostalo na posudbu u fortunu dat
-
- Kontakt:
Remont treba, ali trebas imati i nekog ko se razumije iz tog sportskog segmenta, a najvise od svega ti fali novca da bi ti ko iole ozbiljan dosao u klub.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Ta priča oko novca je za budale. Jel to Goražde raspolaže sa stotinama hiljada? Banovići, Tomislav? Glupa priča druže, ljudi nas prepišali sa manje novca. Raspitaj se za koliko para igraju igrači Rahića i Gradine, a ispred nas su.dinodino2019 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 13:47Remont treba, ali trebas imati i nekog ko se razumije iz tog sportskog segmenta, a najvise od svega ti fali novca da bi ti ko iole ozbiljan dosao u klub.
Znači vrlo jednostavno, Duvnjak je dao ugovore amaterima iz treće lige. Narednu sezonu sa istim budžetom dati ugovore igračima koji kvalitetom zaslužuju ovaj rang i neće biti zime.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Nije Duvnjak dao nego Uprava, koliko god je Duvnjak imao pogresaka glede igrackog kadra, toliko je i Uprava kriva. Nije bitno, ali nama stvarno fali tog sportskog segmenta u klubu, ko ti to od bivsih trenera prati, hoda po utakmicama pa da ti skautira odredjene igrace. Ovako svaki trener ima neke svoje zamisli, ljubimce iki sta vecTruhlo je napisao/la: ↑01 apr 2024, 16:40Ta priča oko novca je za budale. Jel to Goražde raspolaže sa stotinama hiljada? Banovići, Tomislav? Glupa priča druže, ljudi nas prepišali sa manje novca. Raspitaj se za koliko para igraju igrači Rahića i Gradine, a ispred nas su.dinodino2019 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 13:47Remont treba, ali trebas imati i nekog ko se razumije iz tog sportskog segmenta, a najvise od svega ti fali novca da bi ti ko iole ozbiljan dosao u klub.
Znači vrlo jednostavno, Duvnjak je dao ugovore amaterima iz treće lige. Narednu sezonu sa istim budžetom dati ugovore igračima koji kvalitetom zaslužuju ovaj rang i neće biti zime.
-
- Kontakt:
Samo ne tvoj favorit avdija. Ako ne moze ispostovat osnovno MRŠ PERČINO GOVANCE
Ma gura frajer avdiju životom, ima dvije godine već. Jedva dočekao grešku Muse protiv goražda da pogura onog midžeta Smajića, kao Musi se hrana i stan mora plaćatiPonosniSmogovci je napisao/la: ↑01 apr 2024, 18:45Samo ne tvoj favorit avdija. Ako ne moze ispostovat osnovno MRŠ PERČINO GOVANCE

Ako mi ima šta gore na ovom forumu su familija, amidže, dajdže, a najgori su ovi sa lično jaranskim interesima.
Uprava nije ni sekunde kriva, odriješene ruke treneru dala, nešto što bi svaki trener poželio. Krivi su jedino što su to amateru dali, sljedeći put to omogućiti provjerenom treneru i neće biti problema.
Interesi kluba ispred interesa pojedinaca

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Krivit upravu za transfere je stvarno neozbiljno. Ljudi su se ocigledno vodili oborivom pretpostavkom da strucni stab zna gdje i koja pojacanja su potrebna. Dali su budzet u okviru kojeg se moglo kretati, a koji nije bio mali obzirom na broj igraca koji je dosao. Tako radi vecina klubova u Evropi, samo sto u procesu dovođenja igraca ne usestvuje samo strucni stab, nego i transfer komiteti, skauti, sportski direktori i sl. Taj segment nama fali, ali je neminovno da se krene stvarati sa rastom kluba.
Ne bi se nama ovo desavalo da smo dovodili ciljano, a ne na ho ruk kao sto jesmo, radi kvantiteta zrtvovali kvalitet.
Ne bi se nama ovo desavalo da smo dovodili ciljano, a ne na ho ruk kao sto jesmo, radi kvantiteta zrtvovali kvalitet.
Srce, čast i ponos!
Tako nekako, još dodaj na to da smo prilično zeleni što se tiče ove lige i dobili smo ovo što smo dobili. Ova sezona ako ništa je pokazatelj koliko ko može i lekcija za narednu.Venom je napisao/la: ↑01 apr 2024, 19:53Krivit upravu za transfere je stvarno neozbiljno. Ljudi su se ocigledno vodili oborivom pretpostavkom da strucni stab zna gdje i koja pojacanja su potrebna. Dali su budzet u okviru kojeg se moglo kretati, a koji nije bio mali obzirom na broj igraca koji je dosao. Tako radi vecina klubova u Evropi, samo sto u procesu dovođenja igraca ne usestvuje samo strucni stab, nego i transfer komiteti, skauti, sportski direktori i sl. Taj segment nama fali, ali je neminovno da se krene stvarati sa rastom kluba.
Onako ako pogledaš rostere ostalih ekipa, svaka ekipa ima 5, 6 kvalitetnih prekaljenih igrača za ove lige. Ne 5, 6 dida, nego igrača koji još mogu igrati i trčati. Ostatak rostera je popunjen mladim igračima. Iz toga naša najveća greška je što se pokušala napraviti ekipa sa podjednakih 20ak igrača, pa onda jedni podbace, narednu utakmicu ih mijenjaš za istim rangom prosječnih igrača.
U narednoj sezoni nama je bolje da iskešamo 5, 6 skupih, kvalitetom i iskustvom igrača ranga Horića koji će biti nosioci i ključni igrači. Ostatak tima popuniti sa ova tri izlazna juniora i još pokojim prosjekom ove lige. Nešto što je npr Budućnost Banovići i neće biti problema za plasman među top 3 ekipe.
Prevažna utakmica protiv Rahića iz milion razloga. Sa pobjedom bi mogli izbiti na 6. mjesto, na kojem smo zadnji put bili nakon remija u Kaknju protiv Rudara u septembru 2023.
Kad bi pobjedili Rahić i kad bi juniori završili posao protiv Romara naredni vikend, automatski bi dobili 3 igrača za seniore u nastavku sezone.
Kad bi pobjedili Rahić i kad bi juniori završili posao protiv Romara naredni vikend, automatski bi dobili 3 igrača za seniore u nastavku sezone.
-
- Kontakt:
Shvatao sam te ozbiljno, ali si sad pretjerao pravi si debil. Sto se mene tice Avdiju bi udaljio iz kluba jer se uslikao i stavio na raspolaganje treneru, a ne dolazi na treninge, kao takav za mene nije potreban klubu. Poredit Musu i Smajica nema tu razlike makar priznaj, ne znam jesi li ti zastitnik Uprave, ja ih podrzavam i uvijek cu, ali isto tako kada nesto pogrijese necu ostati imun na te greske.Truhlo je napisao/la: ↑01 apr 2024, 18:52Ma gura frajer avdiju životom, ima dvije godine već. Jedva dočekao grešku Muse protiv goražda da pogura onog midžeta Smajića, kao Musi se hrana i stan mora plaćatiPonosniSmogovci je napisao/la: ↑01 apr 2024, 18:45Samo ne tvoj favorit avdija. Ako ne moze ispostovat osnovno MRŠ PERČINO GOVANCE![]()
![]()
Ako mi ima šta gore na ovom forumu su familija, amidže, dajdže, a najgori su ovi sa lično jaranskim interesima.
Uprava nije ni sekunde kriva, odriješene ruke treneru dala, nešto što bi svaki trener poželio. Krivi su jedino što su to amateru dali, sljedeći put to omogućiti provjerenom treneru i neće biti problema.
Interesi kluba ispred interesa pojedinaca![]()
-
- Kontakt:
A Musa izmislio fudbal za Smajica, realno.Truhlo je napisao/la: ↑01 apr 2024, 18:52Ma gura frajer avdiju životom, ima dvije godine već. Jedva dočekao grešku Muse protiv goražda da pogura onog midžeta Smajića, kao Musi se hrana i stan mora plaćatiPonosniSmogovci je napisao/la: ↑01 apr 2024, 18:45Samo ne tvoj favorit avdija. Ako ne moze ispostovat osnovno MRŠ PERČINO GOVANCE![]()
![]()
Dobar je Smajic, od Franka Sabljica je Haalanda napravio realno 

Srce, čast i ponos!
Gdje nema razlike, jedva čekaš da popljuješ igrača koji nije iz Zenice na uštrb igrača koji 3 godine nikakvu razliku nije pravio, u drugoj ligi centar na klupi sjedio. I to glupim komentarom kako se Musi plaća stan i hrana. Meni je svejedno odakle igrač dolazi dok poštuje klub za koji igra. Dao Bog da Čelik riješi dugovanja, pa da se svima plaća stan i da ne gledamo ni jednog igrača iz Zenice u ekipi, kojem je jedini kvalitet što je iz Zenicedinodino2019 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 21:34Shvatao sam te ozbiljno, ali si sad pretjerao pravi si debil. Sto se mene tice Avdiju bi udaljio iz kluba jer se uslikao i stavio na raspolaganje treneru, a ne dolazi na treninge, kao takav za mene nije potreban klubu. Poredit Musu i Smajica nema tu razlike makar priznaj, ne znam jesi li ti zastitnik Uprave, ja ih podrzavam i uvijek cu, ali isto tako kada nesto pogrijese necu ostati imun na te greske.Truhlo je napisao/la: ↑01 apr 2024, 18:52Ma gura frajer avdiju životom, ima dvije godine već. Jedva dočekao grešku Muse protiv goražda da pogura onog midžeta Smajića, kao Musi se hrana i stan mora plaćatiPonosniSmogovci je napisao/la: ↑01 apr 2024, 18:45Samo ne tvoj favorit avdija. Ako ne moze ispostovat osnovno MRŠ PERČINO GOVANCE![]()
![]()

Nisam kratkog pamćenja, isto tako si gurao kladu Karića kad smo svi pisali da od tog rekreativca nema ništa. Dobro se sjećam komentara kako će Karić začepiti usta hejterima na proljeće

Da ne pričamo o guranju dide Jusića... Bezveze druže, svi znamo i imamo oči i vidimo da jedina dva igrača iz Zenice koji su osvjetlali svoj obraz su Isaković i Horić. Ostale nabiti preko vjetrenica

Inače surova realnost je kako klub bude napredovao da će biti sve manje igrača iz Zenice. Omladinska škola može izbaciti jednog ili dva igrača godišnje, a i to je upitno. Na kraju krajeva, poenta ovog kluba je da puca na najviše ciljeve, a ne da se gledaju rodni listovi i da zadovoljava neke retardirane kvote zeničana.
Ma i ja sam Smajica gotovio i konto sam da moze igrat sve do utakmice sa Zrinjskim. Jbg ne mozes ti sa onom visinom ovdje igrat, nisi Lisandro Martinez kvalitetom pa da mozes nadoknadit sa igrom s loptom i slicno.Jbg nije los momak al dzaba, iako je odlicno odigro protiv slobode za njega je Musa Varane licno
Slazem se za Musu da je top stoper za ove lige jos kad se upari sa Horicem mislim da cemo biti jaci bar 30%.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑01 apr 2024, 21:34A Musa izmislio fudbal za Smajica, realno.Truhlo je napisao/la: ↑01 apr 2024, 18:52Ma gura frajer avdiju životom, ima dvije godine već. Jedva dočekao grešku Muse protiv goražda da pogura onog midžeta Smajića, kao Musi se hrana i stan mora plaćatiPonosniSmogovci je napisao/la: ↑01 apr 2024, 18:45Samo ne tvoj favorit avdija. Ako ne moze ispostovat osnovno MRŠ PERČINO GOVANCE![]()
![]()
Sto se tice Avdije jos tamo u februaru u teretani sam ga pitao hocel igrat ,odmah je rekao da nece mogao bi sto se tice utakmice bez problema i fizicke spreme ali ne ide kao da on uzima nekom omladincu mjesto ,jedino ako bude opstanak u pitanji i kao TAMO IDUCE GODINE AKO SE BUDEMO BORILI ZA ULAZAK U P.L. Ja sam kaze tu da malo pomognem da se promovise kakav igrac junior i da se proba prodat da se malo uozbilji O.P. i takk te price.I da ce zagovarat da svake godine grad izdvoji npr milion maraka za Celik i da nema Celika bez Grada i Grada bez Celika itd......
Ma nije bitan Smajić, momak je odličan, ali nema kvalitet i tačka. Da je Duvnjak preuzeo Goražde ili Gradinu npr i Smajić otišao tamo pa onda se kritika može i uputiti, da kažemo vidi kakvi nas debili vode, kvalitet "naše" djece prepoznali klubovi koji su bolje plasirani i ispred nas u ovom trenutku pa hajde dalo bi se diskutovati. Ali yebeni amaterski Vitez, rang ispod nas, a svi znamo kako se nogomet tamo igra i kolika je razlika između prve i druge lige federacije. To su zlobni komentari vođeni jaranskom linijom, nikakva kritika na mjestu.
Isto ovako kmečanje je bilo na ljeto zbog Kolića, godinu prije zbog onog stopera što u Nemili završi, a isto takvo kmečanje nas čeka naredno ljeto, kada će se amidže aktivirati kada puleni ostanu bez ugovora za narednu sezonu.
Isto ovako kmečanje je bilo na ljeto zbog Kolića, godinu prije zbog onog stopera što u Nemili završi, a isto takvo kmečanje nas čeka naredno ljeto, kada će se amidže aktivirati kada puleni ostanu bez ugovora za narednu sezonu.
Igrače koje bi ja ostavio za iduću sezonu su Durmo Horić Musa Bajramović Sivac? pod upitnikom zbog situacije od prije nekoliko sedmica, Vardo Begić Međuseljac Mašić i Talhu ako se odluči da ostane i ne vrati za sarajevo. Ostale otjerat prvi dan nakon kraja prvenstva. Promovisat 3 juniora a benju u prvu postavu ubacit, strašan igrač i talenat velika prednost u odnosu na Međeseljca je snaga i građa, momak je redovan i na treningu i u teretani za razliku od Međeseljca od 60 kila. Možda sam nekog zaboravio al to je to uglavnom
-
- Kontakt:
Problem tvoj je sto mislis da sve znas, vidim komentarises po drugim temama, mijesas se u sv ezivo ko vegeta odvadi malo majstore. Svima nam je zajednicki interes bolji i jaci Čelik.Truhlo je napisao/la: ↑01 apr 2024, 21:59Ma nije bitan Smajić, momak je odličan, ali nema kvalitet i tačka. Da je Duvnjak preuzeo Goražde ili Gradinu npr i Smajić otišao tamo pa onda se kritika može i uputiti, da kažemo vidi kakvi nas debili vode, kvalitet "naše" djece prepoznali klubovi koji su bolje plasirani i ispred nas u ovom trenutku pa hajde dalo bi se diskutovati. Ali yebeni amaterski Vitez, rang ispod nas, a svi znamo kako se nogomet tamo igra i kolika je razlika između prve i druge lige federacije. To su zlobni komentari vođeni jaranskom linijom, nikakva kritika na mjestu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Medjuseljac se fizicki bolje nosio sa stoperima Gorazda nego i jedan drugi igrac. Njegova mana nije ni snaga ni trcanje, vec sto je univerzalac, a nista mu nije primarno. Momak je uz Tabakovica jedini u ovoj ekipi koji zna igrati fudbala, ovo sve ostalo se pati sa prijemom lopte. Od gola Stupcanici je drugi igrac, osim utakmice u Hadzicima. Ako ovako nastavi, imacemo dobrog igraca, ALI mu se mora naci pozicija.
Mislim, svejedno mi sto se pise da je fizicki slab, samo se pitam da li ovdje neko gleda utakmice. U Gorazdu je osvojio sigurno tri lopte ako nije i vise protiv dva lika koji su fizicki prejaki.
Sto se tice pozicije, drugi spic u formaciji sa dva spica, jedino pitanje je da li mi mozemo sebi priustiti da igramo sa dva spica.
Mislim, svejedno mi sto se pise da je fizicki slab, samo se pitam da li ovdje neko gleda utakmice. U Gorazdu je osvojio sigurno tri lopte ako nije i vise protiv dva lika koji su fizicki prejaki.
Sto se tice pozicije, drugi spic u formaciji sa dva spica, jedino pitanje je da li mi mozemo sebi priustiti da igramo sa dva spica.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.