Ovo se slažem, maršal je kroz 3 godine na drugoj strani. Srest će se negdje na pola puta s Riom koji ide u drugom smjeru :

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ovo se slažem, maršal je kroz 3 godine na drugoj strani. Srest će se negdje na pola puta s Riom koji ide u drugom smjeru :
Osjetim nervozu s tvoje strane, zapali jednu da se smiris brate
Bar ti neće biti dosadno na posluMarsal je napisao/la: ↑01 apr 2024, 17:13Pa nije bio takav kad je dobio, to u međuvremenu. I mi se masovno žalimo na njega ali jok, kaže napišite svi pisanu prijavu i potpišite se pa ćemo ga poslat na vanredni sistematski.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 16:56Kako takav lik uopste može dobiti posao, ako je psihicki nestabilan? Tj.zasto bi uopste neko rizikovao da ga zaposliMarsal je napisao/la: ↑01 apr 2024, 15:48
Evo večeras idem u noćnu sa kolegom koji je puk'o od droga, maše rukama, pjeva, galami, priča sa nekim koga nema pa se odvali smijat 3 sata bez prestanka ko Joker.
Kaže neko jutro nisam svunoć spavo, došla mi nane pa se ispričali, nana mu umrla prije 7 godina![]()
Paranoični šizofrenik od A do Ž. Moram se ključat u kancelariji kad sam sam, a po terenu nosim rocange u mantilu grob te yebo.
A haj uradi to, lud 100%. Ubiće te i izaći prekosutra iz pritvora, a neće ni bit osuđen. Zapravo već je nekim kolegama bušio gume i lomio brisače i retrovizore i išparao auta kad su se žalili na njega.
Pa ga jedan mjesec pošalju npr u Kakanj, jedan u radionicu, jedan u drugu radionicu, pa mu mijenja turnus stalno itd. Eto ovaj mjesec mu došao red sa mnom da radi![]()
Lik npr nekoliko puta svima ispreturo ormariće, pa im stavi sekundarno u katance svako drugi mjesec itd i niko ništa. Najgore što neće da radidonese tv, pušta neki rap i šmrče.
Tempirana bomba. Pitanje je dana kad će nekog ubit.
Dolazi nedavno i pita me mrtav ozbiljan, "šapuće li tebi iko na uho?", ma ponekad reko. "Aha, dobro je, ja mislio samo meni".
Prije par mjeseci idem na teren, on 20 metara iza mene i sve maše čekićem i galami ostavite me na miru. Ja se okrenem on sam, nigdje nikog![]()
Pa ulazim u njegovu alatnicu da mu nešto kažem njega ubi priča, reko priča s nekim ili na mobitelu, ja unutra on opet sam.
Ja ba i ja citam i ne vjerujem.
Apel policiji da autoru ovog remek-djela ulične umjetnosti prirede doček u policijskoj stanici kakav dolikuje takvom kreativnom umu i portalima da objave fotografiju te intelektualne gromade, da svi saznamo kako izgleda umjetnik koji se potrudio da estetski obogati naše nove tramvaje.
Hahaha dugo je i trajalo, a jesmo i seljacinee covjecePikachuSA je napisao/la: ↑01 apr 2024, 22:26Apel policiji da autoru ovog remek-djela ulične umjetnosti prirede doček u policijskoj stanici kakav dolikuje takvom kreativnom umu i portalima da objave fotografiju te intelektualne gromade, da svi saznamo kako izgleda umjetnik koji se potrudio da estetski obogati naše nove tramvaje.![]()
Otkad se u Bihacu govori iznenaDZuje?
Nece da lizu poslije tebe, kazu zarazit ce se
Imam isti problem, jos nisam nasao neko rjesenje. Za dan ga syebu skroz
Trenutno korisnika/ca: alemsa, bavariapivo, Jabroni, lol89 i 8 gostiju.