FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zašto je otišao Tešić?
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Čim neko napiše haaaajmoooo, hajdeeeeee sviii na koseeeevo sa što vise samoglasnika, ja automatski dobijam slobodan dan, dolazim na tekmu bez obzira što ne znam kud bih s djetetom, i što nije natkrivena tribina pa mi se malac prehladi, a da ne govorim o tome kako se krajina primakne kosevu.
strah te i pomisliti da ne odes na tekmu
strah te i pomisliti da ne odes na tekmu
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Godinama, pa cak i u Avgustu na Kosevu puse, dere i nosi. I to je tako od pamtivjeka. Ja sam odrastao tako, i mogu i cuskije padati to ne smije biti opravdanje. Ako je mogao moj otac i ja, zasto da ne i moja djeca… SVI NA KOSEVO, IGRA SARAJEVOBordoBBoja je napisao/la: ↑01 apr 2024, 19:03Ma bit ce nasmirzatele je napisao/la: ↑01 apr 2024, 19:01Vidjet ćemoTurkishAirlines je napisao/la: ↑01 apr 2024, 13:46
Jel to prvoaprilska sala ili stvarno mislis?
Kakvih 10k, de malo realnosti. Nismo djeca, ili jesmo![]()
Povedi ti i djecu komotno
Nece kise biti
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
- Kontakt:
On je po meni vec trebao igrati seniorski fudbal jer mu fali fuel iggre i snaga... Da se malo ubrza jos. Stagnira po meni u juniorima ali igra dobro...
Teška tema... Redovne gluposti uprave i vlasnika....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Teska tema... ali kad si vec upoznat sa svim, trebas biti uppznat i da mi nemamo niti mozemo imati vlasnika, ne budi pogancer.
Je li to za ovo nešto?
Pantelija je napisao/la: ↑17 mar 2024, 17:39Strasno je da se nas klub spušta na nivo četnika iz banjaluke... Mislio sam da nikada necu to dozivjeti od sarajeva ali mirvic je uspio i to da uradi... Svaka cast, treba i to znati.
Jadno je i zalosno da u klubu rad, profesionalizam i odgovornost ne znace nista i da ono sto amerikancu mala šapne on uradi... Necemo mi daleko.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Znate neki dan onu objavu kluba na ig sa onom jednacinom za Evropu? Kontam kako im nije ofirno ono stavljati, dvije godine ulazemo vise nego cijela liga u ekipu i evo drugu godinu vec je trece cetvrto mjesto neizvjesno, sto je sramota za klub ovih finansija da mu je Evropa neizvjesna.
Igman pada pred 10 milja na Kosevu, i onda idemo gurbete gurnuti u federalnu. Ako opet odigraju kao prosli derbi znamo da nesto smrdi tj da im se pusta za opstanak iz nekog razloga. U svakom drugom slucaju, nasa tekma da im bude prelomna za federalnu, nama za put u evropu. Svi na Kosevo!
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Bas bi Zeljkana od svih klubova pustaliplisek je napisao/la: ↑02 apr 2024, 11:48Igman pada pred 10 milja na Kosevu, i onda idemo gurbete gurnuti u federalnu. Ako opet odigraju kao prosli derbi znamo da nesto smrdi tj da im se pusta za opstanak iz nekog razloga. U svakom drugom slucaju, nasa tekma da im bude prelomna za federalnu, nama za put u evropu. Svi na Kosevo!

- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Nemojte zivota vam pisati o nekom guranju zeljane u federalku. Svaki put kad smo tako pisali skocili smo samo sebi u stomak.
Idemo tekma po tekmu. Prvo Igman, rijesiti to sto prije (nadam se u prvom poluvremenu) - onda laganini zatvoriti utakmicu. Onda cemo o zeljani.
Idemo tekma po tekmu. Prvo Igman, rijesiti to sto prije (nadam se u prvom poluvremenu) - onda laganini zatvoriti utakmicu. Onda cemo o zeljani.
1946
svani suboto
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Nije toliko ofirno, na pocetku sezone je vecina navijaca bila slozna da ce ove godine biti borba za evropu s obzirom na sve turbulencije od zalizanog pa do uspostavljanja novog sistema s novim SŠ-om pa i do ovih problema sa laznim vjernikom sto pobjeze u NP, itd.moreno123 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 11:39Znate neki dan onu objavu kluba na ig sa onom jednacinom za Evropu? Kontam kako im nije ofirno ono stavljati, dvije godine ulazemo vise nego cijela liga u ekipu i evo drugu godinu vec je trece cetvrto mjesto neizvjesno, sto je sramota za klub ovih finansija da mu je Evropa neizvjesna.
1946
-
- Kontakt:
Ne bi se sloziomoreno123 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 11:39Znate neki dan onu objavu kluba na ig sa onom jednacinom za Evropu? Kontam kako im nije ofirno ono stavljati, dvije godine ulazemo vise nego cijela liga u ekipu i evo drugu godinu vec je trece cetvrto mjesto neizvjesno, sto je sramota za klub ovih finansija da mu je Evropa neizvjesna.
Pare ti nisu nikad garancije uspjeha nego sistem i zdrava svlacionica.A zadnji rok nisu se nikakva mega giga imena dovodila nego mladji igraci.Na ljeto isto Durakovic,Zeljkovic,Beganovic,Kapetanovic,Julardzija,Djurickovic nisu zvucna imena.To sto ih mediji nahajpuju i predstave ko Ronalda ne znaci da svaki ima 10k eura platu.Bas je onaj Nedo pricao nedavno o tome,svaki igrac koji dodje u Sarajevo bude propracen medijski samo tako i ocekuje se od njega odma da pokaze 200% vise nego u prethodnom klubu.
Kad na to dodamo Borac i Vicu koji ti je bolji od bilo kojeg pojacanja.Da Quaresmu dovedes u ovu ligu nemas garanciju uspjeha,ako imas sudije ti si na konju.
Jedino da budes 300% jaci od svakoga kao Zrinjski sa Jakirovicem a za to ti treba sistem koji mi nismo mogli imati jer smo u prosjeku svaki 5 mjeseci mijenjali trenera.Ako Rozman ostane do ljeta,odradi ljetni rok i pripreme eh onda smo zreli za titule
Zakljucak:Ove sezone nije se moglo vise od Evrope uzimajuci u obzir sve okolnosti,Evropu cemo izboriti.Sljedece sezone titula se mora uzeti jer 2.5 roka i 2 pripreme+5 rep pauzi su dovoljno da napravis sistem po svojoj zelji.Ako nije onda ti nisi za trenerskog posla.Bar ne na nivou FKS.
Ako ostane Rozman+Ibricic i opet ne osvojimo titulu sljedece sezone nek se onda Mirvic zapita oko svoji odluka i ostanka.
Imat cemo top terene+VAR i nema izgovora.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Neka si vala majstore ti dao ultimatum Mirvicu, sve ceka da ga neko trzne stvarno se ubezobrazio.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 apr 2024, 12:37Ne bi se sloziomoreno123 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 11:39Znate neki dan onu objavu kluba na ig sa onom jednacinom za Evropu? Kontam kako im nije ofirno ono stavljati, dvije godine ulazemo vise nego cijela liga u ekipu i evo drugu godinu vec je trece cetvrto mjesto neizvjesno, sto je sramota za klub ovih finansija da mu je Evropa neizvjesna.
Pare ti nisu nikad garancije uspjeha nego sistem i zdrava svlacionica.A zadnji rok nisu se nikakva mega giga imena dovodila nego mladji igraci.Na ljeto isto Durakovic,Zeljkovic,Beganovic,Kapetanovic,Julardzija,Djurickovic nisu zvucna imena.To sto ih mediji nahajpuju i predstave ko Ronalda ne znaci da svaki ima 10k eura platu.Bas je onaj Nedo pricao nedavno o tome,svaki igrac koji dodje u Sarajevo bude propracen medijski samo tako i ocekuje se od njega odma da pokaze 200% vise nego u prethodnom klubu.
Kad na to dodamo Borac i Vicu koji ti je bolji od bilo kojeg pojacanja.Da Quaresmu dovedes u ovu ligu nemas garanciju uspjeha,ako imas sudije ti si na konju.
Jedino da budes 300% jaci od svakoga kao Zrinjski sa Jakirovicem a za to ti treba sistem koji mi nismo mogli imati jer smo u prosjeku svaki 5 mjeseci mijenjali trenera.Ako Rozman ostane do ljeta,odradi ljetni rok i pripreme eh onda smo zreli za titule
Zakljucak:Ove sezone nije se moglo vise od Evrope uzimajuci u obzir sve okolnosti,Evropu cemo izboriti.Sljedece sezone titula se mora uzeti jer 2.5 roka i 2 pripreme+5 rep pauzi su dovoljno da napravis sistem po svojoj zelji.Ako nije onda ti nisi za trenerskog posla.Bar ne na nivou FKS.
Ako ostane Rozman+Ibricic i opet ne osvojimo titulu sljedece sezone nek se onda Mirvic zapita oko svoji odluka i ostanka.
BTW, Rozman je tu tek 1 rok. A da je dovoljno za ekipu 2.5 roka…to je tvoja procjena, ja se ne slazem sa tim. Sta je 0.5 prelaznog roka?
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako je, mrtva nas Zvijezda dobila, imali 50 poraza zaredom i ogromne turbulencije u klubu. Ništa tu ne smrdi nego su dobili na pošten način, više jer smo mi bili katastrofalni nego oni dobri ali pobjeda je pobjeda kako god.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑02 apr 2024, 12:08Bas bi Zeljkana od svih klubova pustaliplisek je napisao/la: ↑02 apr 2024, 11:48Igman pada pred 10 milja na Kosevu, i onda idemo gurbete gurnuti u federalnu. Ako opet odigraju kao prosli derbi znamo da nesto smrdi tj da im se pusta za opstanak iz nekog razloga. U svakom drugom slucaju, nasa tekma da im bude prelomna za federalnu, nama za put u evropu. Svi na Kosevo!Ljudi nas nadigrali posteno, mi izasli kao zadnje picke na teren i tjt. Hajde da ovaj put bude obrnuto. S kakvom lakocom pisete stvari koje bi bile medju vecim skandalima u istoriji kluba, neshvatljivo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Pola ljetnog roka,citav zimski i citav ljetni nadolazeci.pjankesarajevo je napisao/la: ↑02 apr 2024, 12:57Neka si vala majstore ti dao ultimatum Mirvicu, sve ceka da ga neko trzne stvarno se ubezobrazio.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 apr 2024, 12:37Ne bi se sloziomoreno123 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 11:39Znate neki dan onu objavu kluba na ig sa onom jednacinom za Evropu? Kontam kako im nije ofirno ono stavljati, dvije godine ulazemo vise nego cijela liga u ekipu i evo drugu godinu vec je trece cetvrto mjesto neizvjesno, sto je sramota za klub ovih finansija da mu je Evropa neizvjesna.
BTW, Rozman je tu tek 1 rok. A da je dovoljno za ekipu 2.5 roka…to je tvoja procjena, ja se ne slazem sa tim. Sta je 0.5 prelaznog roka?
Jok treba 10 godina da se napravi sistem u yebenoj bh ligi.Jakirovicu nije trebalo ni toliko da popisa ligu.Ako znas znas.Covjek sa jednim ljetnim rokom sve odradio,vidio ko mu ne treba ko mu treba i eto rezultata
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Moze bit da je problem to priznati, pa zato teorije zavjere. Ali opet mi ne ide u glavu da neko javno pise, pa makar i anonimno, da mu klub prodaje ili pusta najvecem rivalu. Ja ne mogu zamisliti goru optuzbu od te, a nekome je to napisati kao reci dobar dan.MortemHz je napisao/la: ↑02 apr 2024, 13:15Tako je, mrtva nas Zvijezda dobila, imali 50 poraza zaredom i ogromne turbulencije u klubu. Ništa tu ne smrdi nego su dobili na pošten način, više jer smo mi bili katastrofalni nego oni dobri ali pobjeda je pobjeda kako god.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑02 apr 2024, 12:08Bas bi Zeljkana od svih klubova pustaliplisek je napisao/la: ↑02 apr 2024, 11:48Igman pada pred 10 milja na Kosevu, i onda idemo gurbete gurnuti u federalnu. Ako opet odigraju kao prosli derbi znamo da nesto smrdi tj da im se pusta za opstanak iz nekog razloga. U svakom drugom slucaju, nasa tekma da im bude prelomna za federalnu, nama za put u evropu. Svi na Kosevo!Ljudi nas nadigrali posteno, mi izasli kao zadnje picke na teren i tjt. Hajde da ovaj put bude obrnuto. S kakvom lakocom pisete stvari koje bi bile medju vecim skandalima u istoriji kluba, neshvatljivo.
- Maroon1946
- Kontakt:
Nema besplatnih karti za dan grada Sarajeva?
Da je JAKIROVIC TRENER i da ti igraju DUNAMOVI IGRACU, ako imas firmu VICOBEUS DOO uz dostavljace PILAVCOLPA DOO, ti nemozes bit siguran u titulu..NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 apr 2024, 12:37Ne bi se sloziomoreno123 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 11:39Znate neki dan onu objavu kluba na ig sa onom jednacinom za Evropu? Kontam kako im nije ofirno ono stavljati, dvije godine ulazemo vise nego cijela liga u ekipu i evo drugu godinu vec je trece cetvrto mjesto neizvjesno, sto je sramota za klub ovih finansija da mu je Evropa neizvjesna.
Cuj imas VAR, ako uefa i fifa nebude reagovala ovee DOO firme ce pravit jos vece cirkuze sa VAROM nego bez. HNL JE SVJETLOSNU GODINU IZNAD NAS I MI SA WAROM NECEMO NJIHOV STANDARD WAR SUDJENJA DOSTIC ZA 15-20 godina..
Zamiski kad tipa kao sto je onaj ustasa i citluka stoje sudijo sad na kosevu protiv borca postave, kad mu vico kupi PLAY STATION i ubaci u var sobu da se djete igra malo, ili onaj cetnik gigx, naravno dostavljaci iz naseg kantona u djelu pilav colpa ce dostavljat joistike i raznovrsne vrste igrica da ljudima bebude dosadno non stop igrat jednu te istu igru..
Mi moramo imat plan 3-4 godine moramo imat finasije jos jace, moramo spremat ekipu da uzbori evropu ako kojim slucajem vicobeus zacepe u zatvoru sankcijama da skocimo uzmemo to prvo mjesto i lagano mokrimo sa zuca prvo po grbavici (najbliza ) pa onda po svim ostalim.
Trenutno da sam na mjestu ibricic/rozman
3 igraca
Hasic Olveira pena
Sta sanjima prvo dali trener smatra da moraju ostat po svaku cjenu ili ne dali sva troica ili samo dvoica ili jedan ili nijedan
Licno nebi ostavio NIJEDNOG
Renana bih prodao ne ispod 200 k€, posebno ako hamza nastavi trpat.. Doveo bi nekog spica u vidu Ahmetovica (recimo Vidica), ako niko nece Renana da kupi ponudio bi mu novi ugovor sa istim primanjem ako nece doveo bi bez ibzira na to novog spica
Hasica takodje nebi podpisao posebno ako moras izvalit ogromnu lovu za odkupum ugovora ( mislim da ga nece pustit ispod 350-400 k€ ) plus on sigurno ce trazit minimalno platu 2x vecu bego recimo sto pena ima. STO APSULUTNO PO NAS NIJE ISPLATIVO, jer on nije neki MEGA GIGA IGRAC koji rjesava tekme (recimo sto je benko radio, ili santis sto je radio poluseznu prije imigracuje u nirvesku), drugo tesku povredu je imao plus nije fizicki jak za ovu krkansku ligu skok mu je (najskabije oruzije) plus nije ekstrimno brz. Nije toliko star al nije ni mlad.. Ubjedjen sam da za lovu koju bi samo dali za ostetu mozemo dovest igraca na 2 godine ugovora kao sto je bio stevanovic ili santos ili recimo duljevic prije odlaska u drezden..al opet kazem ako bi nam ga besiktas dao dzaba i ako bi on pristao na 3 godine minimalno ugovor i platu od 10 k€ onda moze ostat jer koliko tolko je uigran.
Pena, po meni veliki potrosac lopti trebalo bi ga se rijesit posebno ako bude bilo moguce uzet bilo sta za njeg.
Takodje vidjet sta sa GULASVILIJEM I MULALICEM I OSTALIM POSUDJENIM IGRACIMA
NARAVNO OVO SVE AKO JE MIRVIC SPREMAN DA PODRZI ROZMANA PO CJENU NE IZBORIVANJA EVROPE OVE GODINE
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, fks74, Hajdeee, misstianopenaldo, nedimmmm1337, rimljanin90 i 44 gosta.