Ne slazem se sto ne znaci da je tacno...Real je po meni mnogo kvalitetniji iz vise razloga:Rizah je napisao/la:Dajem prednost Tottenhamu iz četiri razloga:
1) Sada idu utakmice reprezentacija u kojima će se igrači dodatno umoriti ili možda povrijediti. Ne bi tu bilo ništa čudno, nego od startnih 11 Reala svi će igrati ( znači umoriti se dodatno ili možda povrijediti ), dok u startnih 11 Tottenhama samo 4 će igrati ( Čorluka, Haton, Modrić i Bale ). Ostali ili ne igraju za reprezentaciju ili nemaju minutažu u reprezentaciji.
2) Drugi razlog zašto dajem prednost Tottenhamu jeste što Tottenham ima puno lakši raspored u ligi, manjak derbija u narednim kolima.
3) Tottenham nema šta u ovim utakmicama izgubiti, svoj najveći uspjeh su već ostvarili plasmanom među 8 najboljih. Teret ili breme favorita nosi Real.
4) Najvažnije je postići pogodak u gostima, a ovdje imamo suštu suprotnost. Real je bolji domaćin, ali je Tottneham bolji gost. Prema tome, pobjediće onaj ko postigne pogodak u gostima. Obje ekipe su čvrste, jedno je liga a drugo je LP.
Imaju najboleg trenera danasnijce
Imaju fantastican tim i igrace
Imaju vecu zelju,dok je totenham vise manje prezadovoljan i sa ovim.
Imaju CR-jako bitno
Rekao bi da su na svakoj poziciji bolje pokriveni nego Pjetlovi.
Imaju ESBERNABE
Imaju IMEEE i reputaciju, sto izaziva trahopostovanje.
Tehnicki su 2 nivoa iznad svake Engleske ekipa a posebno Totenhama.
Trkacki su opet u prednosti.Imaju Casillasa-jako bitno
Totenham igra idilicno,sve jedno te isto.Sve se svodi na trku po krilu i to vodoravno.Bale i Lennon samo znaju trcat u tom smjeru, to ne prolazi protiv Ramosa, Marcela,Xabija,Khedire itd.
Real da bi se dobio treba se razvuc kroz sredinu ili razvlacenjem preko krila, to Totenham ne moze , jer nemaju taj igracki kvalitet.neamju krila koja znaju krenuti u sredinu jer suprotno glavnim nogama oni neznaju ni "hodat".
Ovo ce biti mislim sve rijeseno sa 3 gola Reala na ESB , ne bih volio ali to je moj osjecaj i moje misljenje
Lyon je puno tezi protivnik od Totenhama