FK Drina Zvornik

B o X
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la B o X » 20 mar 2011, 18:25

ComyZV je napisao/la:
B o X je napisao/la: danas na Koševu kao zvanično lice u vidu trenera predstavlja Miladin Ristić /quote]

MILADIN I ČAROBNA COLA LIGHT :D....hahahah...**** ti klub :D
haha "Cola light" kako se samo toga sjeti :lol:
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 23 mar 2011, 09:47

Ma kakava Zrinjski,vama je najveca sansa Velez koji sa ovim trenerom i ovakvim sastavom gubi garant od Olimpica! A poslije toga ide rasulo i eto vam sanse! Ja navijam za Velez ali su u Velezu sada razbojnici zbog kojih je boilje da klub ispane i misevi pobjegnu pa da pravimo zdrav klub!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 23 mar 2011, 10:06

SRETO je napisao/la:Ma kakava Zrinjski,vama je najveca sansa Velez koji sa ovim trenerom i ovakvim sastavom gubi garant od Olimpica! A poslije toga ide rasulo i eto vam sanse! Ja navijam za Velez ali su u Velezu sada razbojnici zbog kojih je boilje da klub ispane i misevi pobjegnu pa da pravimo zdrav klub!
pa nema razlike velike između Veleža i Drine što se tiče uprave, razbojnici su i kod nas ;)

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 23 mar 2011, 17:32

U prvoj polufinalnoj utakmici Kupa BiH za juniore fudbaleri Drine igrali su, danas, 1:1 sa vršnjacima Slobode u Tuzli. Jedini pogodak na utakmici, za Drinu, postigao je Radovan Vasić. Revanš je 13. aprila u Zvorniku u 16.30 časova. :D :D :D

МајЕВицА
Kontakt:

Post Postao/la МајЕВицА » 23 mar 2011, 18:31

$ " ? " " " " & % се " $ "?

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 23 mar 2011, 18:32

" je napisao/la:$ " ? " " " " & % се " $ "?
Ja mislim da je Galin blizu otkaza...ali nisam siguran....
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 23 mar 2011, 18:38

Jestel' spremili teren, dolaze kadeti i juniori Banovica .. ima da vas prospu ko rižu :mrgreen:
1947!

МајЕВицА
Kontakt:

Post Postao/la МајЕВицА » 23 mar 2011, 18:40

ComyZV je napisao/la:
" je napisao/la:$ " ? " " " " & % се " $ "?
Ja mislim da je Galin blizu otkaza...ali nisam siguran....
$ & $ " је & ¥,& га је $ са & повест.

prijedoruberalles
Kontakt:

Post Postao/la prijedoruberalles » 23 mar 2011, 19:06

ja sam se par puta javljao ovdje da malo zezam ali ovaj put vam porucujem ostanite uz vas klub jer jos nista nije izgubljeno, samo od sad vise nema kikseva kod kuce . jos ima dosta da se igra.

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 23 mar 2011, 19:13

prijedoruberalles je napisao/la:ja sam se par puta javljao ovdje da malo zezam ali ovaj put vam porucujem ostanite uz vas klub jer jos nista nije izgubljeno, samo od sad vise nema kikseva kod kuce . jos ima dosta da se igra.

Наравно $ - " уз % ?,& " на све,јер нас $ " " " ",? су то " за / ",? $ ".
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 23 mar 2011, 21:21

prijedoruberalles je napisao/la:ja sam se par puta javljao ovdje da malo zezam ali ovaj put vam porucujem ostanite uz vas klub jer jos nista nije izgubljeno, samo od sad vise nema kikseva kod kuce . jos ima dosta da se igra.
Све " % се $ $ " ".? се $ " $ & у ' ",$ вјероватно ' ?,? / ¥ " % $ & ".А ' ? је $ " " ранг ",па је " $ постојао & '," & " " група је ? " " а - " ? ове $.
Ја ' $ - " $ & $ % " $ све & на $ & " $ $ & су ? & $ " ове $.
& $ - & " - & - &
ФСРС

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 23 mar 2011, 21:37

Ljumani_Banovici je napisao/la:Jestel' spremili teren, dolaze kadeti i juniori Banovica .. ima da vas prospu ko rižu :mrgreen:
samo vi dođite, sve je spremno ;) Sloboda je danas pala i nadam se prolasku u finale

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 23 mar 2011, 21:43

B o X je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:Jestel' spremili teren, dolaze kadeti i juniori Banovica .. ima da vas prospu ko rižu :mrgreen:
samo vi dođite, sve je spremno ;) Sloboda je danas pala i nadam se prolasku u finale
& $ се " та & " у ? "?
& $ - & " - & - &
ФСРС

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 23 mar 2011, 21:47

drinin vuk je napisao/la:
B o X je napisao/la:
& $ се " та & " у ? "?
Kadeti bi trebali igrati u 11 a juniori u 1 sat, u subotu

http://fkdrinazv.****/2011/03/blog-post_23.html

http://fkdrinazv.****/2011/03/11.html

mada ako bude kakvih izmjena termina napisaću ja ovde

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 23 mar 2011, 22:05

B o X je napisao/la: samo vi dođite, sve je spremno ;) Sloboda je danas pala i nadam se prolasku u finale
Kako misliš pala ? Pa nismo izgubili jebote .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 23 mar 2011, 22:27

Sir Matt je napisao/la:
B o X je napisao/la: samo vi dođite, sve je spremno ;) Sloboda je danas pala i nadam se prolasku u finale
Pa 1:1 u gostima odigrati a pritom je ovo kup sistem to ti dođe kao pobjeda, Sloboda sad mora dati dva gola da bi prošla, pritom je Drina konačno kompletna od ove polusezone jer je rasterećena povratkom nekoliko najboljih njenih juniora iz prvog tima a jedan od njih je danas dao gol. Ali nemoj da si uvrijeđen, za nas je ovaj rezultat fantastičan, ravan pobjedi, jer vi ste za nas stvarno moćna ekipa.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 23 mar 2011, 22:29

sad da ste pametni i prodavat utakmice do kraja..jer je ocigledno da ispadate..da makar zaradite.. :D :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 23 mar 2011, 22:34

B o X je napisao/la:
Sir Matt je napisao/la:
Pa 1:1 u gostima odigrati a pritom je ovo kup sistem to ti dođe kao pobjeda, Sloboda sad mora dati dva gola da bi prošla, pritom je Drina konačno kompletna od ove polusezone jer je rasterećena povratkom nekoliko najboljih njenih juniora iz prvog tima a jedan od njih je danas dao gol. Ali nemoj da si uvrijeđen, za nas je ovaj rezultat fantastičan, ravan pobjedi, jer vi ste za nas stvarno moćna ekipa.
Mozete bit sretni sto niste primili 5 komada danas. Jedini sut po golu je i usao u gol, ali moram pohvaliti vasu borbenost i zalaganje danas za razliku od nasih momaka koji nisubili ni blizu svog kvaliteta....Al' nebitno, Sloboda je daleko kvalitetnija ekipa od Drine i to ce pokazat u revansu.

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 23 mar 2011, 22:36

jasko_juve je napisao/la:sad da ste pametni i prodavat utakmice do kraja..jer je ocigledno da ispadate..da makar zaradite.. :D :D
' & се %,$ се $ не ' ". :evil:
" $ нас ' не ' гарантоват % - управа $,? & % " ја " ? $ " Сарајево у 14. ? а за све ? ' ?.... :mrgreen:
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 23 mar 2011, 22:42

B o X je napisao/la: Pa 1:1 u gostima odigrati a pritom je ovo kup sistem to ti dođe kao pobjeda, Sloboda sad mora dati dva gola da bi prošla, pritom je Drina konačno kompletna od ove polusezone jer je rasterećena povratkom nekoliko najboljih njenih juniora iz prvog tima a jedan od njih je danas dao gol. Ali nemoj da si uvrijeđen, za nas je ovaj rezultat fantastičan, ravan pobjedi, jer vi ste za nas stvarno moćna ekipa.
Nema šta , moramo dati što prije gol ako mislimo nešto napraviti . Biće tu svašta , em krađe od strane sudaca em borbe , znam to još od ligaške utakmice kad smo pobijedili 0:1 tu u Zvorniku ali ste nas pošteno namlatili bez da se možeš bunit .
Mi smo danas pravo zasrali stvar . Idemo podcijenit ekipu koja je itekako kvalitetna , to nam se obije o glavu u 15-20 minuti kad nam lik iz naše greške koja se desila kod 16ca zabije gol kakav sam rijetko vidio , znači neobranjivo u onaj dio gdje se spajaju stativa i prečka . A onda naš šou , promašimo vjerovatno 5 mrtvih šansi a uz to dodamo nekoliko opasnih udaraca iz slobodnih , takođe van 16m ... Drina se fino branila iako je imala sreće , kako reče ovaj gore , to je bio jedini šut na utakmici . Kako god , nije da niste u prednosti , ali imamo šansu , pogotov ako nam se ne desi ukleti dan kao danas .

Vidimo se u revansu . 8-)
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.