Prosječan primjer Željovca, svi su oni na nivou ovog debila.
Pocinje ko succesion, zavrsiti ce kao game of thronesSurreal je napisao/la: ↑02 apr 2024, 14:14Kad čitaš ovo o Želji, imaš osjećaj da je nova sezona Succession-a počela, te "negativci" u skuštini, SD koji se svađa sa igračima, dovođenje nekih mladih igrača kako bi se vratilo za neke ranije usluge, press konferencija bivšeg trenera koji će reći svoju stranu priče, sve to... Za opstanak?
Da nije to možda malo jednostavnije? Imaš izuzetno skupu ekipu, odličnog trenera za naše uslove i nisi u stanju dobiti utakmicu.
Na kojeg mislis, gornji ili donji?
Ozvanična saradnja sa Saudijcima: Željo ide na pripreme u Španiju
Pripremaju covjeka da bude selektor SA, saudijski arteta!AngelDiMaria je napisao/la: ↑02 apr 2024, 15:17Cilj je da se mladi arapski igraci promoviraju kako bi stekli iskustvo igranja u Evropi. Naravno pored tih mladih arapskih igraca bice iskusnijih igraca evropskog kalibra, budzet kluba ce biti skoro pa neogranicen. Zato je FS SA predlozio svog mladog strucnjakaa.
![]()
![]()
![]()
![]()
Fun fact: Banjalučki Željo bi trenutno sa pola gasa dobio Sarajevskog ŽeljuTurkishAirlines je napisao/la: ↑02 apr 2024, 15:04Da li je poznato na kojeg zelju se odnosi, na sarajevskog ili banjaluckog?
I da li ce ove pripreme da budu sad na ljeto, s obzirom da puse zimi u spaniji i nije dobro za zdravlje igraca.
Ozvanična saradnja sa Saudijcima: Željo ide na pripreme u Španiju
Šta bi tek izjavio da je uspio bar jednu utakmicu pobjediti u PL ili kupu kad se ovako digao u visine sa 1 osvojenim bodom .boki86 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 12:52Abdulhakeem Al-Tuwaijri o svojoj trenerskoj karijeri: Dosegao sam nove visine u Željezničaru
http://www.klix.ba/clanak/240402075
Kakav trol, samo tako pisaj po bijedi![]()
let3 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 12:13Dat cu tri vrlo jednostavne upute.
1. Otjerati razrokog zenickog babuna sa klupe, podhitno. Ne znam kako ta neznalica jos nije nogirana![]()
2. Skupiti sve para i odnijeti onom kockaru Jagodicu da nas pusti naredno kolo. Time bi se povecale sanse za opastanak.
3. Moliti Uzvisenog tokom ramazanskih noci da Amar ne preuzme TuzluTime bi se umanjile sanse za opstanak.
Sta ces. Sto se mora nije ni teskoPantelija je napisao/la: ↑02 apr 2024, 18:09let3 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 12:13Dat cu tri vrlo jednostavne upute.
1. Otjerati razrokog zenickog babuna sa klupe, podhitno. Ne znam kako ta neznalica jos nije nogirana![]()
2. Skupiti sve para i odnijeti onom kockaru Jagodicu da nas pusti naredno kolo. Time bi se povecale sanse za opastanak.
3. Moliti Uzvisenog tokom ramazanskih noci da Amar ne preuzme TuzluTime bi se umanjile sanse za opstanak.
prizivamo kupovinu utakmica? stara ljubav zaborava nema
nije moje da pisem po vasoj temi gdje pisu ISKLJUCIVO navijaci zeljeznicara,.. meni je to glupo da bilo ko ulazi i pise na teme iskljucivo vaseg kluba ili bilo kojeg drugog. ImAmo ovu temu, imamo prepucavanje
Nije tvoje, velis...ko fol ti finPantelija je napisao/la: ↑02 apr 2024, 18:23nije moje da pisem po vasoj temi gdje pisu ISKLJUCIVO navijaci zeljeznicara,.. meni je to glupo da bilo ko ulazi i pise na teme iskljucivo vaseg kluba ili bilo kojeg drugog. ImAmo ovu temu, imamo prepucavanje![]()
i moji postovi se kace sa oteme fksu danima mog neiksustva
![]()
![]()
Bogme tesko, ako ne organizuju pomoc pomozi.balet3 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 18:20Sta ces. Sto se mora nije ni teskoPantelija je napisao/la: ↑02 apr 2024, 18:09let3 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 12:13Dat cu tri vrlo jednostavne upute.
prizivamo kupovinu utakmica? stara ljubav zaborava nema
![]()
I kakva vam je to seljacka fora sa prebacivanjem postova na druge temezasto ne citiras tamo gdjeje napisano, sta si se usro, nece ti niko nista
![]()
Ma dobro trans i sve to, ali zar vas je toliko uznemirio ovaj citat akademika SidranaTurkishAirlines je napisao/la: ↑02 apr 2024, 18:55Gledaj raje, nemas gdje stati
Gledati trans i focaka kako isti drzi, neprocjenjivo
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 36 gostiju.