Meni je izgledalo da je pustano, sad jel mozda za 12 duluma zemlje ili na kredit isplata 50 godina po milion maraka godisnje neznam, il je mirvic postao vlasnik upravljacki prava.HAVERU ONO AKO NIJE PYSTENO SRAMOTA,NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑02 apr 2024, 13:26Moze bit da je problem to priznati, pa zato teorije zavjere. Ali opet mi ne ide u glavu da neko javno pise, pa makar i anonimno, da mu klub prodaje ili pusta najvecem rivalu. Ja ne mogu zamisliti goru optuzbu od te, a nekome je to napisati kao reci dobar dan.MortemHz je napisao/la: ↑02 apr 2024, 13:15Tako je, mrtva nas Zvijezda dobila, imali 50 poraza zaredom i ogromne turbulencije u klubu. Ništa tu ne smrdi nego su dobili na pošten način, više jer smo mi bili katastrofalni nego oni dobri ali pobjeda je pobjeda kako god.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑02 apr 2024, 12:08
Bas bi Zeljkana od svih klubova pustaliLjudi nas nadigrali posteno, mi izasli kao zadnje picke na teren i tjt. Hajde da ovaj put bude obrnuto. S kakvom lakocom pisete stvari koje bi bile medju vecim skandalima u istoriji kluba, neshvatljivo.
E posto smo postali vlasnici zelje, sad ce nam bit lakse da pobjedimo i zelju pretvorimo u filijalu u federalnoj lizi… HEHEHE