Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Dres BiH.........
odličan dres
Ja imam 3 dresa od reprezentacije. Prvi je onaj reusch broj 10 i SALIHAMIDZIC pise na njemu ORIGINAL direktno kupovao u NFSBIH.
Drugi je ORIGINAL LEGEA kupovao u svicarskoj ova dva dresa su oba bila u bijeloj boji. A ovaj treci sam sada u martu kupio na Bascarsiji. BROJ 18 PJANIC PLAVA BOJA valjda isto original.
Ali se stvarno nadam da ce mo dobit adidas
Drugi je ORIGINAL LEGEA kupovao u svicarskoj ova dva dresa su oba bila u bijeloj boji. A ovaj treci sam sada u martu kupio na Bascarsiji. BROJ 18 PJANIC PLAVA BOJA valjda isto original.
Ali se stvarno nadam da ce mo dobit adidas
**** ZEMLJU KOJA BOSNE NEMA
Super dres,a nike je nivo za legeujuzni vjetar! je napisao/la:svaka cast preljep dres ljepsi ne moze se napraviti !!riki je napisao/la:E ovako ,po vama dali bi trebalo mjenjati dizain,boju dresa Fudbalske/Nogometne reprezentacije BiH.Evo sa jednog foruma jedan prijedlog meni se bas svidja vase misljenje?????

- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Ej brate ovo je predobar dres...al je sramota legea meni gdje treniram skoli fudbala novi grad sponzor za dresove a i reprezentaciji nidje veze bogamiahmic je napisao/la:Super dres,a nike je nivo za legeujuzni vjetar! je napisao/la:svaka cast preljep dres ljepsi ne moze se napraviti !!riki je napisao/la:E ovako ,po vama dali bi trebalo mjenjati dizain,boju dresa Fudbalske/Nogometne reprezentacije BiH.Evo sa jednog foruma jedan prijedlog meni se bas svidja vase misljenje?????
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
-
- Kontakt:
BH Dres opet Legea???
Nekad je vijest zbog koje se pokrenula i ova tema zvucala ovako:
Čolaković i Ušanović traže novog sponzora
Zbog činjenice da ugovor sa sportskom firmom Legea ističe početkom juna, generalnom sekretaru Munibu Ušanoviću, te predsjedniku Sulejmanu Čolakoviću naloženo je da do kraja maja mjeseca prikupe ponude i izaberu novog dobavljača sportske opreme našoj selekciji.
Vec smo zagazili u Juni, mozda bi se neko od novinara mogao vise animirati pa da posalje jedan jednostavan upit u N/F SBIHna koji ce (ne sumnjam) Slavica dati komplikovan odgovor!
Dokle su Čolaković i onaj nezbrinuti slučaj došli u skupljanju tih ponuda, budući da sam prvo ja, a vjerujem i mnogi drugi slali mailove u marketing odjeljenja ovih firmi koje zelimo za sponzora. Ja sam konkretno pisao Kappa i Adidasu i od Kappe sam dobio cak i povratnu informaciju
Sta je sada jeli opet Legea ili????
SPORTSPORT.ba jeli se vi mozete raspitati?
Čolaković i Ušanović traže novog sponzora
Zbog činjenice da ugovor sa sportskom firmom Legea ističe početkom juna, generalnom sekretaru Munibu Ušanoviću, te predsjedniku Sulejmanu Čolakoviću naloženo je da do kraja maja mjeseca prikupe ponude i izaberu novog dobavljača sportske opreme našoj selekciji.
Vec smo zagazili u Juni, mozda bi se neko od novinara mogao vise animirati pa da posalje jedan jednostavan upit u N/F SBIHna koji ce (ne sumnjam) Slavica dati komplikovan odgovor!
Dokle su Čolaković i onaj nezbrinuti slučaj došli u skupljanju tih ponuda, budući da sam prvo ja, a vjerujem i mnogi drugi slali mailove u marketing odjeljenja ovih firmi koje zelimo za sponzora. Ja sam konkretno pisao Kappa i Adidasu i od Kappe sam dobio cak i povratnu informaciju
Sta je sada jeli opet Legea ili????
SPORTSPORT.ba jeli se vi mozete raspitati?
Zadnja izmjena: hercegovac_nino, dana/u 06 jun 2009, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: BH Dres opet Legea???
http://en.wikipedia.org/wiki/Legea#National_Teams
National Teams
* Bosnia and Herzegovina national football team
* Kosovo national football team
* Montenegro national football team
* Padania national football team
* Swaziland national football team
* Zimbabwe national football team
pa ova Padania nije ni drzava nego pokrajina u Italiji
National Teams
* Bosnia and Herzegovina national football team
* Kosovo national football team
* Montenegro national football team
* Padania national football team
* Swaziland national football team
* Zimbabwe national football team
pa ova Padania nije ni drzava nego pokrajina u Italiji

Smatram da je krajnje vrijeme da nasi reprezentativci noce opremu nekog uglednog svijetskog proizvodjaca sportske opreme. Od ovih imbecila iz saveza svasta ocekivat, nebi bilo cudo i kad bi produzili saradnju sa Legeom. Stoka... Sjecam se prije nekih 10-11 godina, nasi reprezentativci su, mislim, polovinu kvalifikacionog ciklusa nosili opremu Adidas, i od tad kapak...
Sramota je da igraci poput Dzeke, Misimovica, Salihovica, Ibisevica, Pjanica, i ostalih vrsnih bh fudbalera, nose opremu proizvodjaca koji snadbjeva jedne od najslabijih reprezentacija i klubova. S obzirom na posljednje rezultate reprezentacije i novu generaciju izuzetno talentovanih fudbalera, smatram da je doslo vrijeme da nasi reprezentativci brane boje BiH u opremi jednog od najboljih svijetskih proizvodjaca sportske opreme.
Oni su to uistinu zasluzili!
Sramota je da igraci poput Dzeke, Misimovica, Salihovica, Ibisevica, Pjanica, i ostalih vrsnih bh fudbalera, nose opremu proizvodjaca koji snadbjeva jedne od najslabijih reprezentacija i klubova. S obzirom na posljednje rezultate reprezentacije i novu generaciju izuzetno talentovanih fudbalera, smatram da je doslo vrijeme da nasi reprezentativci brane boje BiH u opremi jednog od najboljih svijetskih proizvodjaca sportske opreme.
Oni su to uistinu zasluzili!
Eto k'o da je to bitno. Jest' bitno šminkerima, jer su ovi dresovi baš neugodni za marširati Ferhadijom, ono nisu uz tijelo... jbg
Što se mene tiče neka ih oblači Lisca, samo nek' pobjeđuju
Što se mene tiče neka ih oblači Lisca, samo nek' pobjeđuju

Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 06 jun 2009, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Po meni bi bilo pravo jako da na SP-u igramo u dresovima legea-e. Gdje su bili Adidas, Nike i ostali kad smo bili na dnu? Ma neka igraju u goli, samo neka igraju na SP.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
mogli smo imati Adidas i Nike i kad smo bili na dnu, to je do naseg saveza a ne do njih.Cartman je napisao/la:Po meni bi bilo pravo jako da na SP-u igramo u dresovima legea-e. Gdje su bili Adidas, Nike i ostali kad smo bili na dnu? Ma neka igraju u goli, samo neka igraju na SP.
pa Albanija, Malazija, Maldivi, Singapur, Tajland i neka drzava koja se zove Northern Mariana Islands imaju dresove od Nike. oni ce rado sponzorirati svaku ekipu, i njima je u interesu da sto vise nosi njihovu opremu.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
EXKLUZIVA.
Od septembra 2009. Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine nosice dresove Eurosport a za obucu ce biti zaduzena Fortuna iz Gracanice.
Od septembra 2009. Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine nosice dresove Eurosport a za obucu ce biti zaduzena Fortuna iz Gracanice.
BosnaE
Svaka čast, k'o da je bitno koje su marke dresovi. Eto k'o bolje ćemo igrati ako je to Adidas ili Nike, svašta. Živo me zaboli koje su marke, samo nek' pobjeđuju.Cartman je napisao/la:Po meni bi bilo pravo jako da na SP-u igramo u dresovima legea-e. Gdje su bili Adidas, Nike i ostali kad smo bili na dnu? Ma neka igraju u goli, samo neka igraju na SP.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
nek se samo igra jes da je mozda ljepse imati bolju marku ali neigra dres igraju igraciatko je napisao/la:Svaka čast, k'o da je bitno koje su marke dresovi. Eto k'o bolje ćemo igrati ako je to Adidas ili Nike, svašta. Živo me zaboli koje su marke, samo nek' pobjeđuju.Cartman je napisao/la:Po meni bi bilo pravo jako da na SP-u igramo u dresovima legea-e. Gdje su bili Adidas, Nike i ostali kad smo bili na dnu? Ma neka igraju u goli, samo neka igraju na SP.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Po meni i nije toliko bitno koja je marka dresova osim što bi NIKE, ADIDAS ili neki drugi donijeli više novca pa bi onda Iljo ,Munib i company imali više za provoda.Eto i tu se pokazali nesposobni pa zbog sebe su trebali nekog jačeg većeg.Samo brate dizajn nam je nula bodova.Pa 10 god sve isto.Da nam je nešto prepoznatljivo i originalno u našem BiH fazonu.Ja bih im dizajnirao nešto u obliku oklopa i štita(podsjeća na srednjovjekovnu Bosnu)kao Hrvati sa svojim kockicama(šala naravno).POZDRAV
Naravno da je bitno u kojoj sportskoj opremi će igrati naša repka. Legea je najgori moguća opcija. Ja sam siguran da bi svi jači proizvođači sportske opreme htjeli biti sponzor BiH, ali to su ozbiljne firme koje sve rade transparentno i nedaju pare ispod stola krmadima iz saveza. Pogledajte dresove Hrvatske i ove naše i sve će vam biti jasno. I onda mi hoćemo na velika natjecanja.
-
- Kontakt:
Izgleda da cemo opet nositi Legea dres, prosao je maj, jeli se moze sportsport.ba raspitati??
Slovenije Nike
Hrvatska Nike
Srbija Nike
Makedonija Puma
Albanija Hummel
BiH tamo neki Legea, koji je ruzan, samo se po grbu vidi da je BH dres
Slovenije Nike
Hrvatska Nike
Srbija Nike
Makedonija Puma
Albanija Hummel
BiH tamo neki Legea, koji je ruzan, samo se po grbu vidi da je BH dres

-
- Kontakt:
znate šta sam ja sinoć primijetio......miske je imao kapitensku traku marke NIKE,onda sam pogledao kakvu je spahić nosao i vidio sam neku zelenu,žutu,a tu istu je i miske nosao kad bi mijenjao spahića,npr.protiv belgije......da li to znači da nam je NIKE novi sponzor,pa misimović uzeo samo kapitensku traku,kao uvertiru.....ja se iskreno nadam da jeste!
pogledajte slike sa tekme sinoć i one iz belgije!
pogledajte slike sa tekme sinoć i one iz belgije!
-
- Kontakt:
Ja mislim da je to onako bezze!
Mozda obucemo novi dres protiv Armenije, ali ipak mislim da je Legea opet, posto bila bi press konferencija da smo dobili novi dres!
Mozda obucemo novi dres protiv Armenije, ali ipak mislim da je Legea opet, posto bila bi press konferencija da smo dobili novi dres!
- miralem444
- Kontakt:
ma de ba nije ni toliko vazno jel to legea ,nike,adidas bitno ja da mi pobjedujemo....
slazeme se sa svima vama da bi estetski ljepsi bilo npr.nikeal nema to veze.
slazeme se sa svima vama da bi estetski ljepsi bilo npr.nikeal nema to veze.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Meni su i ovi sadašnji dresovi gotiva.Ja bih najradije da ih neka domaća firma proizvodi !Kakav Nike,Adidas i slični nešto naše bola.
Niko kao ti,nikog kao tebe,nikad !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.