Zbog cega? Pa nije Xabi Alonso da odjednom napravi mašineriju od ekipe ko sto je Tuzla. Pogotovo kad mu pogledas zadnje mandate kod nas i u Veležu
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Šta očekivati od utakmice u nedjelju,vraćaju se 3 startera,nadam se više tim bodovima u gostima...
Sad kad lutvo preuzme tuzlu, kad ga bude citav stadion zvizdao nema nas vise za sta tuziti.. Predivno.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Samo da pitam gdje je onaj momak sto je rekao 2.4 nove informacije, vijesti, iznenađenja, insajder...
Ne znam kako se zove ali evo paša prođe skoro pola dana pa ništa novo
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
- mamonelafo
- Kontakt:
Nije još kraj dana, pusti čovjeka, on je insajder, samo da ne bude ko ovaj eskobar.Gargamel22 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 13:48Samo da pitam gdje je onaj momak sto je rekao 2.4 nove informacije, vijesti, iznenađenja, insajder...
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
-
- Kontakt:
Nedo Turkovic je najavio na svom yt kanalu da ce Amar Osim premijerno kod njega ispricati svoju stranu price u vezi Željezničara
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
A zamisli ti tog degenirka. Kao navijač boli njega sto ispadamo nemamo marke. Samo pise da Bruno ostane ili nikad Amar. To je sve od njega. Bolesnik klasicnimamonelafo je napisao/la: ↑02 apr 2024, 13:51Nije još kraj dana, pusti čovjeka, on je insajder, samo da ne bude ko ovaj eskobar.Gargamel22 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 13:48Samo da pitam gdje je onaj momak sto je rekao 2.4 nove informacije, vijesti, iznenađenja, insajder...
- mamonelafo
- Kontakt:
EH...BIZMARK66 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 14:10A zamisli ti tog degenirka. Kao navijač boli njega sto ispadamo nemamo marke. Samo pise da Bruno ostane ili nikad Amar. To je sve od njega. Bolesnik klasicnimamonelafo je napisao/la: ↑02 apr 2024, 13:51Nije još kraj dana, pusti čovjeka, on je insajder, samo da ne bude ko ovaj eskobar.Gargamel22 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 13:48Samo da pitam gdje je onaj momak sto je rekao 2.4 nove informacije, vijesti, iznenađenja, insajder...

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Botina klasicna bar da ga miske plaća pa ni pola muke ne bi bilo.
Amar je Xabi Alono za vecinu trenera kod nas, pogotovo za naseg strucnjaka i strucnjake konkurenata.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 12:24Zbog cega? Pa nije Xabi Alonso da odjednom napravi mašineriju od ekipe ko sto je Tuzla. Pogotovo kad mu pogledas zadnje mandate kod nas i u Veležu
I jesam glup kad se s tobom raspravljam, gdje ona slika tvoja koliko ono imas 15,16 godina?
Fk Željezničar.

Daj ba, tjerajte ovo govedo.
Ljudi moj, gdje ce Zelju voditi ovakav mongoloid

Hoce li iko u ovom klubu nesto poduzeti konkretno.
Nema potrebe za takvim uvredama
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Zasto onda babun ne odstupi sa klupe Zelje, kad vidi da veze nema, da ga navijaci prozivaju. Ko fol prica mu "Neka mene vrijeđaju, ali neka Zeljo pobjeđuje

On je uvreda za sve navijace Zelje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.