Kakve to ima veze. Košarka je kolektivni sport. Ne misliš da je sve sam osvojioD1n0 je napisao/la:Manu Ginobili: NBA, SP I OI prvak.. Jedini u povijest..
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Kobe Bryant
po mom skromnom misljenju kobe je 4. najbolji laker:
1. magic
2. shaq
3. kareem
4. kobe
5. west
bolji od njega su jos: jordan, russel, robertson, hakeem i bird
dakle, kobe je u top 10 jer je bolji od wilta, malonea, pippena, havliceka, parisha, drexlera, wilkinsa, ewinga, paytona, stocktona, millera...
1. magic
2. shaq
3. kareem
4. kobe
5. west
dakle, kobe je u top 10 jer je bolji od wilta, malonea, pippena, havliceka, parisha, drexlera, wilkinsa, ewinga, paytona, stocktona, millera...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
KK_Bosna je napisao/la:po mom skromnom misljenju kobe je 4. najbolji laker:
1. magic
2. shaq
3. kareem
4. kobe
5. west
Naravno svako ima svoje neko vidjenje i mislim da sam vec diskutovao s tobom na istu temu ali i dalje mi nikako ne ide u glavu da je Shaq bolji "laker" od Bryanta.Citao sam milion izjava mnogih strucnjaka,milion nekakvih anketa i sta vec znam i mnoge su se dosta razlikovale,nekad je Kobe bio prvi,nekad peti ili sesti ali ja mislim da nikad Shaq nije bio ispred njega.Da je ostao u Lakersima mozda bi bila druga prica,ali nije...
3-2 mvp finala za Shaqa,eto jedan razlog a po meni su tu negdje zavisi sta ko voli ,strasnog sutera ili dominantnog centra
- majestic24
- Kontakt:
Re: LA Lakers
oPET ovaj glupi termin u pola 5 ujutro. Kad ce igrati lakersi u normalno terminu od 1 sat (jes qrac normalan al et,normalniji je od ovog u pola 5 ujutro).
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
dema je napisao/la:3-2 mvp finala za Shaqa,eto jedan razlog a po meni su tu negdje zavisi sta ko voli ,strasnog sutera ili dominantnog centra
To jest na strani Shaqa ali nema sanse da je on organizaciji Lakersa vise dao od Bryanta kroz sve ove godine...a sad naravno to sto neko vise voli Shaqa je sasvim druga prica.
pa naravno da je dao Kobe vise organizaciji to stoji,ipak je on tu cijelu karijeru i jos ce koju godinu odraditadnan24 je napisao/la:dema je napisao/la:3-2 mvp finala za Shaqa,eto jedan razlog a po meni su tu negdje zavisi sta ko voli ,strasnog sutera ili dominantnog centra
To jest na strani Shaqa ali nema sanse da je on organizaciji Lakersa vise dao od Bryanta kroz sve ove godine...a sad naravno to sto neko vise voli Shaqa je sasvim druga prica.
majestic24 je napisao/la:oPET ovaj glupi termin u pola 5 ujutro. Kad ce igrati lakersi u normalno terminu od 1 sat (jes qrac normalan al et,normalniji je od ovog u pola 5 ujutro).
Nece nikad...1-2 serije utakmica na istoku je jedino sto dobijemo kroz citavu sezonu i nekad onaj rani termin nedeljom...ostatak sezone po pravilu igramo zadnji
Inace trebalo bi veceras nastaviti odlicnu seriju iako su Sunsi uvijek nezgodan protivnik.Jos veceras bez Bynuma.
Ja sam davnih dana predlagao da posaljemo kolektivno pismo Jerry Bussu da prebaci Lakerse u neki grad na istocnoj obali no to ne bi bilo to.adnan24 je napisao/la:majestic24 je napisao/la:oPET ovaj glupi termin u pola 5 ujutro. Kad ce igrati lakersi u normalno terminu od 1 sat (jes qrac normalan al et,normalniji je od ovog u pola 5 ujutro).
Nece nikad...1-2 serije utakmica na istoku je jedino sto dobijemo kroz citavu sezonu i nekad onaj rani termin nedeljom...ostatak sezone po pravilu igramo zadnji![]()
Inace trebalo bi veceras nastaviti odlicnu seriju iako su Sunsi uvijek nezgodan protivnik.Jos veceras bez Bynuma.
Veceras ne bi trebala imati problema da upisemo novu pobjedu i ako igramo bez Bynuma, no s Sunsima se nikad ne zna pored Orlanda za mene najludja ekipa u cijeloj ligi. Sjetite se samo prve utakmice ove sezone u Stapels Centru kada su pogodili ja mislim 20 trica i tako dosli do pobjede. Dakle ukoliko zatvorimo njihov vanjski sut pobjeda ne bi trebala doci u pitanje - naravno uz predpostavku da forma nasih igraca bude na normalnom nivou - no ukoliko ne zaustavimo vanjski sut imat cemo dosta problema.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kako sami sei zaklompliciralsmo dobivenu utakmicu 
Pih, nakon tri produzetka pobjeda Lakersa.
Ali bilo bi drugacije da Odom nije napravio faul sekundu pred kraj,i to tri slobodna .
Ali bilo bi drugacije da Odom nije napravio faul sekundu pred kraj,i to tri slobodna .
- majestic24
- Kontakt:
Kakvu utakmicu nisam gledao u pm.
A yebo ih ovaj termin. Cestitke na pobjedi. Idemo na prvi mjesto zapada

A yebo ih ovaj termin. Cestitke na pobjedi. Idemo na prvi mjesto zapada
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
oborise me za120km ccccccccccccc
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Auuu sta ovo bi sinoc.Nisam uspio docekati sinoc ali definitivno moramo ovo pogledati.
Uvijek sa Sunsima neke cudne utakmice,nekako i oni igraju u serijama toplo-hladno,nikad se ne zna.
Imali smo +21 krajem trece i opet su se vratili,imali smo kako citam i +6 na 1:10 do kraja.Nije nam trebalo ovo smaranje ali sta se moze,ipak na kraju pobjeda je vazna a do petka se valjda uspijemo odmoriti.
Kobe 42 poena,12 skokova,9 asistencija,Odom 29 poena,16 skokova,Gasol 24 poena ali uz veoma los sut.Artest odlican sa 18 poena,kako vidim posebno u produzetku odlican.S druge strane po obicaju Frye i Nash su nam stvarali probleme.
Uvijek sa Sunsima neke cudne utakmice,nekako i oni igraju u serijama toplo-hladno,nikad se ne zna.
Imali smo +21 krajem trece i opet su se vratili,imali smo kako citam i +6 na 1:10 do kraja.Nije nam trebalo ovo smaranje ali sta se moze,ipak na kraju pobjeda je vazna a do petka se valjda uspijemo odmoriti.
Kobe 42 poena,12 skokova,9 asistencija,Odom 29 poena,16 skokova,Gasol 24 poena ali uz veoma los sut.Artest odlican sa 18 poena,kako vidim posebno u produzetku odlican.S druge strane po obicaju Frye i Nash su nam stvarali probleme.
Imal i dalje onih koji misle da treba trejdat Artesta?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Imal i dalje onih koji misle da treba trejdat Artesta?
Dovoljno sam pricao i ubjedjivao ovdje za Fishera i Artesta, mrzi me vise...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Od gotovog smo napravili veresiju sto nas je moglo skupo kostati, no na kraju iapk smo zasluzeno upisali novu pobjedu. Uzroke povratka Sunsa treba traziti u losoj igri i odbrani klupe kada smo imali prednost od cak 21 poena, i bespotrebno se morala vratiti startna petorka koja je morala igrati tri produzetka. Nasa sreca je u tome sto naredni susret protiv Clippersa kao domacini igramo tek u petak pa ce igraci imati vremena za regeneraciju i naravno povratak Bynuma koji je nedostajao posljednje dvije utakmice sto se vidi i po rezultatima – i ako su ostvarene pobjede.
Mozda je ovo dobro sto se desilo kao sto je izjavio Fisher, jer kao sto on kaze kada dolazis do pobjeda bez vecih problema onda nemozes da uocis neke svoje greske.
Mozda je ovo dobro sto se desilo kao sto je izjavio Fisher, jer kao sto on kaze kada dolazis do pobjeda bez vecih problema onda nemozes da uocis neke svoje greske.
Mislim da je ovo najbolje sto nam se moglo desiti sinoc...Ekipa u ovakvim utakmicama jos vise ocvrsne, igraju jedan za drugog jos vise...amerosm je napisao/la:Od gotovog smo napravili veresiju sto nas je moglo skupo kostati, no na kraju iapk smo zasluzeno upisali novu pobjedu. Uzroke povratka Sunsa treba traziti u losoj igri i odbrani klupe kada smo imali prednost od cak 21 poena, i bespotrebno se morala vratiti startna petorka koja je morala igrati tri produzetka. Nasa sreca je u tome sto naredni susret protiv Clippersa kao domacini igramo tek u petak pa ce igraci imati vremena za regeneraciju i naravno povratak Bynuma koji je nedostajao posljednje dvije utakmice sto se vidi i po rezultatima – i ako su ostvarene pobjede.
Igramo u odlicnoj formi i da nije bilo ona 3-4 bespotrebna poraza mi bi sigurno se sada borili sa Spursima za prvo mjesto...Bitno je pokusati biti drugi...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- majestic24
- Kontakt:
imam ja yebo te on!!!BIHfan je napisao/la:Imal i dalje onih koji misle da treba trejdat Artesta?
@ majesti24
sta se bezveze nerviras. Samo opusteno. Svi smo mi napravili gresku u procjeni Artesta i nismo vjerovali u pricu o tome da kada se bude blizio PO da ce oni postepeno podizati svoju formu i igrati sve bolje. Jednostavno svi
(osim @neno#4) smo mislili da u ekipi treba napraviti neki rez i da bi trebali puhati novi vjetorvi. Ispostavilo se da smo bili u krivu i to nije nista strasno, zna @neno#4 o cemu pricam kada me morao ubjedjivati da cemo dobiti one s istoka u finalu.
Evo danas citam pojedine medije i nikako mi se nesvidja scenarij koji najbolje kotira a to je da Shaw naslijedi na klupi Phila Jacksona. No to ne bi trebalo da bude teme dok se ne zavrsi ova sezona, o tome cemo nekad u julu ja se nadam.
PS: Evo nesta kontam da bi u sluacju velikog finala najvise volio da isto igramo protiv Bullsa i da seriju zavrsimo u Chigacu
i tako se za Jacksona zatvori taj tzv. krug u trenerskoj karijeri.
sta se bezveze nerviras. Samo opusteno. Svi smo mi napravili gresku u procjeni Artesta i nismo vjerovali u pricu o tome da kada se bude blizio PO da ce oni postepeno podizati svoju formu i igrati sve bolje. Jednostavno svi
(osim @neno#4) smo mislili da u ekipi treba napraviti neki rez i da bi trebali puhati novi vjetorvi. Ispostavilo se da smo bili u krivu i to nije nista strasno, zna @neno#4 o cemu pricam kada me morao ubjedjivati da cemo dobiti one s istoka u finalu.
Evo danas citam pojedine medije i nikako mi se nesvidja scenarij koji najbolje kotira a to je da Shaw naslijedi na klupi Phila Jacksona. No to ne bi trebalo da bude teme dok se ne zavrsi ova sezona, o tome cemo nekad u julu ja se nadam.
PS: Evo nesta kontam da bi u sluacju velikog finala najvise volio da isto igramo protiv Bullsa i da seriju zavrsimo u Chigacu
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.