NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ne mislim ni ja da tu ima nesto puno nezalaganja na utakmicama. Ovo sto oni prikazuju i jeste sve sto znaju. Iako vjerujem da se moze izvuci iz njih jos malo vise, ne mislim da dobar dio njih ima potencijal da konstantno igra puno bolje od ovog sto prikazuju ali i pored toga imaju kvalitet za 3-4 mjesto u ovoj ligi. Meni je problematicnije npr. ako se ovo pismo odnosi na neredovan dolazak na treninge, ne zalaganje na treninzima, ili senlucenje po gradu i nargila barovima. E tome bi vec i na silu u kraj stao kad bi do kraja sezone sve morali rastjerati i samo sa juniorima igrali. Dobro izdraufat pa onda nek idu u neku drugu sredinu igrati.
Da nema neke aman kvalitete to je istina, ali da pet gostovanja za redom jedan **** go ne daš to je čista nedisciplina, nezalaganje i kurcobolja.Truhlo je napisao/la: ↑02 apr 2024, 18:42Da su rezultati bolji niko se ne bi počešao. U ove 4 proljetne utakmice nisam vidio nezalaganje, jesam nekvalilet i neznanje, ali nezalaganja na terenu nije bilo.Viper je napisao/la: ↑02 apr 2024, 18:12Je li se zajeba*aš ili si ozbiljno izvalio ovakvu glupost?
Profesionalni pristup zahtjeva težina nošenja dresa sa grbom Čelika, zahtjeva onih 50-100 ljudi što ide na gostovanja, onih 500 članova koji čine jezgro, oni vjerni navijači, svi sponzori itd. a ne vrsta ugovora, papir i potpis.
Trening dva puta dnevno, ako već sami ne mogu skontati mi ćemo im crtati!
Sasvim nepotrebno, dugoročno kontraproduktivno, pa će biti čuđenje zašto je većini igrača gotovnije da igraju za Banoviće i prije će tamo nego u Čelik.
Momci koji su poslali dopis prešli su 1366 kilometara u zadnjih pet gostovanja a da se ne raduju nijednom golu i imaju puno pravo da pišu dopis upravo ovakvog karaktera.
I dodatno, momci nigdje nisu napisali da žele rezultate nego isključivo zalaganje i da se da maksimum. Nije nedostatak kvaliteta kada Durmiša koji je ušao u 70. minuti deset minuta nakon toga pretrči igrač koji igra od početka utakmice i asistira za gol. To je sprema i na tome se radi. A ako ne znate, ponudjeni su im besplatni individualni treninzi fizičke spreme i bolje da vam ne govorim kolilo njih je iskoristilo tu mogućnost.
SAMO ČELIK !
Druze jesi ti nesto familijarno Aliju ili prijatelj samo pitam.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑01 apr 2024, 22:18Medjuseljac se fizicki bolje nosio sa stoperima Gorazda nego i jedan drugi igrac. Njegova mana nije ni snaga ni trcanje, vec sto je univerzalac, a nista mu nije primarno. Momak je uz Tabakovica jedini u ovoj ekipi koji zna igrati fudbala, ovo sve ostalo se pati sa prijemom lopte. Od gola Stupcanici je drugi igrac, osim utakmice u Hadzicima. Ako ovako nastavi, imacemo dobrog igraca, ALI mu se mora naci pozicija.
Mislim, svejedno mi sto se pise da je fizicki slab, samo se pitam da li ovdje neko gleda utakmice. U Gorazdu je osvojio sigurno tri lopte ako nije i vise protiv dva lika koji su fizicki prejaki.
Sto se tice pozicije, drugi spic u formaciji sa dva spica, jedino pitanje je da li mi mozemo sebi priustiti da igramo sa dva spica.
Mozda i ima malo tehnike i osjecaja za go ali vjeruj slabo je to.
Mora nede na kaljenje po meni. Ceka ga se dvi sezone .
Za mene je igrac za klupe i to mu je plafon
-
- Kontakt:
Treba to klub poceti rjesavati i cistiti vec sada, ne cekati kraj sezone.
Treba biti realan. Mozemo mi faliti nekog ovde ali vrjeme ce pokazati. Evo svi se sjecamo Popovica momak iz Zenice igrao relativno dobro pa i u preminger ligi,dogurao do kapitenske trake i ode za Njemacku i gotova mu karijera .
Nece niko trpit lose igre i cekat te da proradis.
Nekazem ako momak radi na sebi mozda nesto bude od njega ali ja puno ne vjerujem u njihove kvalitete jer do sada bi isplivale
Nece niko trpit lose igre i cekat te da proradis.
Nekazem ako momak radi na sebi mozda nesto bude od njega ali ja puno ne vjerujem u njihove kvalitete jer do sada bi isplivale
Popovic je otisao u Cesku iz Celika, ne u Njemacku. Odigrao je 80% utakmica minimalno u prvoj postavi. Bio i tu dobar, al' nekim drugim razlogom se nazalost vratio u Siroki, gdje mu je nakon utakmice s Celikom ( pozdravljanja Robijasa) pocela propadati i definitivno karijera. Tek nakon godinu od toga je otisao u Njemacku u Hannover II gdje i danas igra. Steta, moglo je to puno bolje da nje bilo tog prokletog Sirokog..
Hajde šta je 5 gostovanja, uvijek može gore, npr 12 gostujućih poraza zaredom kao željkanViper je napisao/la: ↑02 apr 2024, 19:46Da nema neke aman kvalitete to je istina, ali da pet gostovanja za redom jedan **** go ne daš to je čista nedisciplina, nezalaganje i kurcobolja.Truhlo je napisao/la: ↑02 apr 2024, 18:42Da su rezultati bolji niko se ne bi počešao. U ove 4 proljetne utakmice nisam vidio nezalaganje, jesam nekvalilet i neznanje, ali nezalaganja na terenu nije bilo.Viper je napisao/la: ↑02 apr 2024, 18:12
Je li se zajeba*aš ili si ozbiljno izvalio ovakvu glupost?
Profesionalni pristup zahtjeva težina nošenja dresa sa grbom Čelika, zahtjeva onih 50-100 ljudi što ide na gostovanja, onih 500 članova koji čine jezgro, oni vjerni navijači, svi sponzori itd. a ne vrsta ugovora, papir i potpis.
Trening dva puta dnevno, ako već sami ne mogu skontati mi ćemo im crtati!
Sasvim nepotrebno, dugoročno kontraproduktivno, pa će biti čuđenje zašto je većini igrača gotovnije da igraju za Banoviće i prije će tamo nego u Čelik.
Momci koji su poslali dopis prešli su 1366 kilometara u zadnjih pet gostovanja a da se ne raduju nijednom golu i imaju puno pravo da pišu dopis upravo ovakvog karaktera.
I dodatno, momci nigdje nisu napisali da žele rezultate nego isključivo zalaganje i da se da maksimum. Nije nedostatak kvaliteta kada Durmiša koji je ušao u 70. minuti deset minuta nakon toga pretrči igrač koji igra od početka utakmice i asistira za gol. To je sprema i na tome se radi. A ako ne znate, ponudjeni su im besplatni individualni treninzi fizičke spreme i bolje da vam ne govorim kolilo njih je iskoristilo tu mogućnost.

Razumijem frustraciju navijača, ali adresa je pogrešna. Neće amateri trećeligaški proigrati da im se ne znam šta omogući, jer su amateri trećeligaški i to im je plafon.
Eto sam si dao odgovor, svima nam je istrpiti još 11 kola, nadam se samo da nećemo završiti u borbi za opstanak i to je to.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ko ga ceka dvije sezone? Prosle sezone bio nas najbolji igrac uz Sivca. Sta dalje reci? De se malo preispitaj sta gledas.aeroms33 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 19:53Druze jesi ti nesto familijarno Aliju ili prijatelj samo pitam.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑01 apr 2024, 22:18Medjuseljac se fizicki bolje nosio sa stoperima Gorazda nego i jedan drugi igrac. Njegova mana nije ni snaga ni trcanje, vec sto je univerzalac, a nista mu nije primarno. Momak je uz Tabakovica jedini u ovoj ekipi koji zna igrati fudbala, ovo sve ostalo se pati sa prijemom lopte. Od gola Stupcanici je drugi igrac, osim utakmice u Hadzicima. Ako ovako nastavi, imacemo dobrog igraca, ALI mu se mora naci pozicija.
Mislim, svejedno mi sto se pise da je fizicki slab, samo se pitam da li ovdje neko gleda utakmice. U Gorazdu je osvojio sigurno tri lopte ako nije i vise protiv dva lika koji su fizicki prejaki.
Sto se tice pozicije, drugi spic u formaciji sa dva spica, jedino pitanje je da li mi mozemo sebi priustiti da igramo sa dva spica.
Mozda i ima malo tehnike i osjecaja za go ali vjeruj slabo je to.
Mora nede na kaljenje po meni. Ceka ga se dvi sezone .
Za mene je igrac za klupe i to mu je plafon
I da, nisam mu ni rod niti ga poznajem. Nije bez razloga dobio ugovor.
Celik!3,2,2.
Ali je jedini igrac koji je donekle zadovoljio i kod kojeg ima jos mjesta za napredak. Po meni on ce bit nas najbolji igrac za iducu sezonu
-
- Kontakt:
Ali je drugi dio sezone nas najbolji igrac, ne treba nikog izdvajati, ali on se cini mnogo bolji blize golu, ima osjecaj, zna podvalit loptu i sigurno da s Masicem u napadu treba poceti utakmicu protiv Rahica
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Ako računamo kup, Durmiš je ispred Alija sa 3 postignuta gola i 1 asistencija ove sezone. Nakon Mašića, naš najefikasniji igrač 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Prvi dio sezone je bio bas los i s razlogom je bio na klupi. Sada se trznuo i vidi se da zeli. To je pravi odgovor, a vidjeti cemo je li dovoljno. I da, odlicno se uklapa i razumije sa Talhom.
Celik!3,2,2.
Super su odigrali ono prvo poluvrijeme protiv Kaknja u baklavi. Kada dobijemo drugog napadača (Ahmetspahić), Ali iza njih i Talha dole desna osmica, moglo bi to napokon na nešto ličiti.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑02 apr 2024, 22:12Prvi dio sezone je bio bas los i s razlogom je bio na klupi. Sada se trznuo i vidi se da zeli. To je pravi odgovor, a vidjeti cemo je li dovoljno. I da, odlicno se uklapa i razumije sa Talhom.
Možda protiv Rahića opet ponoviti Aladina u špicu, odnosno istu postavu kao protiv Mladost DK.
Ne znam samo sto se neko sa talhom treba razumjet. Ko talha neki igrac da nije na posudbi i da nema u ugovoru da mora imat minute ne bi on po sata fudbala imoAllGunsBlazing je napisao/la: ↑02 apr 2024, 22:12Prvi dio sezone je bio bas los i s razlogom je bio na klupi. Sada se trznuo i vidi se da zeli. To je pravi odgovor, a vidjeti cemo je li dovoljno. I da, odlicno se uklapa i razumije sa Talhom.
-
- Kontakt:
Nema on nista u ugovoru da mora igrati ili da bude na klupi. Igra zato sto to zasluzuje svojim radom na treninzima i odnosom prema crno-crvenom dresu iako je monak dijete Sarajeva i moze biti primjer ovim nasim nekim sminkerima kako se treba ponasat jedan igrac NK Čeliknicaze95 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 22:22Ne znam samo sto se neko sa talhom treba razumjet. Ko talha neki igrac da nije na posudbi i da nema u ugovoru da mora imat minute ne bi on po sata fudbala imoAllGunsBlazing je napisao/la: ↑02 apr 2024, 22:12Prvi dio sezone je bio bas los i s razlogom je bio na klupi. Sada se trznuo i vidi se da zeli. To je pravi odgovor, a vidjeti cemo je li dovoljno. I da, odlicno se uklapa i razumije sa Talhom.
jeest upravu si zasluzio je. Statistika golovi asistencije proigravanja sve na nivou. Ako je neko zasluzio on je.Jedino pozitivno sto je uradio je napiso na stori instagrama da je sretan ovde. Ma nema, dalo ga sarajevo koje ga placa da grije klupu kod nasdinodino2019 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 22:27Nema on nista u ugovoru da mora igrati ili da bude na klupi. Igra zato sto to zasluzuje svojim radom na treninzima i odnosom prema crno-crvenom dresu iako je monak dijete Sarajeva i moze biti primjer ovim nasim nekim sminkerima kako se treba ponasat jedan igrac NK Čeliknicaze95 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 22:22Ne znam samo sto se neko sa talhom treba razumjet. Ko talha neki igrac da nije na posudbi i da nema u ugovoru da mora imat minute ne bi on po sata fudbala imoAllGunsBlazing je napisao/la: ↑02 apr 2024, 22:12Prvi dio sezone je bio bas los i s razlogom je bio na klupi. Sada se trznuo i vidi se da zeli. To je pravi odgovor, a vidjeti cemo je li dovoljno. I da, odlicno se uklapa i razumije sa Talhom.
-
- Kontakt:
Zar ti mislis stvarno da on mora igrati nemoj biti lud, da ima boljih od njega igrali bi, ali kad vidis kako igra Begic,Vardo pa i Mehic onda pored takvih sasvim logicno je da Talha igra. Nadam se da ce ovaj mali Hamzic igrati sad protiv Rahicanicaze95 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 22:37jeest upravu si zasluzio je. Statistika golovi asistencije proigravanja sve na nivou. Ako je neko zasluzio on je.Jedino pozitivno sto je uradio je napiso na stori instagrama da je sretan ovde. Ma nema, dalo ga sarajevo koje ga placa da grije klupu kod nasdinodino2019 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 22:27Nema on nista u ugovoru da mora igrati ili da bude na klupi. Igra zato sto to zasluzuje svojim radom na treninzima i odnosom prema crno-crvenom dresu iako je monak dijete Sarajeva i moze biti primjer ovim nasim nekim sminkerima kako se treba ponasat jedan igrac NK Čelik
talha je veznjak koji treba da bude kreativan da razigrava a to sto si ti nabrojo su svi zadnji vezni. Sasvim druga pozicija. Momak je kretivni veznjak bar tako slovi nije predriblo igraca 15 kola vec. Stvorene sanse, golovi, dobri potezi, centarsutevi su misaona imenicadinodino2019 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 22:43Zar ti mislis stvarno da on mora igrati nemoj biti lud, da ima boljih od njega igrali bi, ali kad vidis kako igra Begic,Vardo pa i Mehic onda pored takvih sasvim logicno je da Talha igra. Nadam se da ce ovaj mali Hamzic igrati sad protiv Rahicanicaze95 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 22:37jeest upravu si zasluzio je. Statistika golovi asistencije proigravanja sve na nivou. Ako je neko zasluzio on je.Jedino pozitivno sto je uradio je napiso na stori instagrama da je sretan ovde. Ma nema, dalo ga sarajevo koje ga placa da grije klupu kod nasdinodino2019 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 22:27
Nema on nista u ugovoru da mora igrati ili da bude na klupi. Igra zato sto to zasluzuje svojim radom na treninzima i odnosom prema crno-crvenom dresu iako je monak dijete Sarajeva i moze biti primjer ovim nasim nekim sminkerima kako se treba ponasat jedan igrac NK Čelik
Ja se nadam da ćemo iduće sezone imati dobar financijski momenat i poprilično se pojačati, pokušati napasti PL ili barem biti u vrhu. Trenutni rezultati me podsjećaju kad smo gostovali u Banovicima,Orašju,Modricoj, Gosku i vraćali se poniženi ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.