Nikakve zavjere,vec dobro smisljen plan. Siroki kup,Borac,zrinjski ,Sloga treca. Sarajevo i zeljeznicar ispadaju iz lige. Potpuni krah bosnjacke komponente.Maradona10 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 17:55Po teorijama zavjere koje kruže forumom, Siroki preko kupa ide u evropu, ali se oni i Zrinjski sklanjaju Slogi da kroz ligu ode.
A realnost je sledeća:
Finale Borac - Zrinjski
Dve dobre utakmice , nadam se da Borac uzima duplu krunu.
Kup Bosne i Hercegovine 2023/24
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2023/24
Kakvi su termini utakmica u srijedu?
-
- Kontakt:
Šir-Bor (Mirza Kazlagić - Nanić/Udovičić - Halkić)
Slg-Zri (Irfan Peljto - Beljo/Milić - Gedžić)
Slg-Zri (Irfan Peljto - Beljo/Milić - Gedžić)

-
- Kontakt:
Mislim da bi im Velez tu pogao pomjesati racune, mogli bi Slogu kroz kup da gurnu u Evropu ?Antikloc je napisao/la: ↑21 mar 2024, 19:09Nikakve zavjere,vec dobro smisljen plan. Siroki kup,Borac,zrinjski ,Sloga treca. Sarajevo i zeljeznicar ispadaju iz lige. Potpuni krah bosnjacke komponente.Maradona10 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 17:55Po teorijama zavjere koje kruže forumom, Siroki preko kupa ide u evropu, ali se oni i Zrinjski sklanjaju Slogi da kroz ligu ode.
A realnost je sledeća:
Finale Borac - Zrinjski
Dve dobre utakmice , nadam se da Borac uzima duplu krunu.
Al' kakvi parovi...
NK Hrvatska moja domovina - FK Mi smo Srbija
FK Najveći Srbi - NK BiH nije naša država
NK Hrvatska moja domovina - FK Mi smo Srbija
FK Najveći Srbi - NK BiH nije naša država
- tutankamon1905
- Kontakt:
Dok se jedni busaju u prsa ko je najveci patriota, ko voli BiH, ko ne voli, drugi se bave nogometom/fudbalom, sutaju loptu i osvajaju.
Tu ne mislim na ovo Borcevo dobojsko mudo od kluba koje igra kako neki veci odluce
Danas igra osmerostruki šampion!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Opet promjena vremena ,to meteoropati i šizofreničari odmah predosjete
Volim Mostar pa makar i vaki
Ove ekipe zajedno nemaju 3000 navijaca
Jako interesantne utakmice

Jako interesantne utakmice

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
- bagniadiluca
- Kontakt:
Kako si?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 14:28Ove ekipe zajedno nemaju 3000 navijaca![]()
Jako interesantne utakmice![]()
LETS GO FIGHTER
- Bazinga12345
- Kontakt:
U posljednje vrijeme Borac rutinski dobija Širokog.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Dok jedni proslavljaju trofeje i vole i poštuju državu, drugi pjevaju kako im trofeji ne trebaju, ali proslavljaju trofeje i mrze i psuju državu (čudni mentalni sklopovi). Ako je tebi problem ovo što pišem, onda to dovoljno govori o tebi.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 14:58Dok se jedni busaju u prsa ko je najveci patriota, ko voli BiH, ko ne voli, drugi se bave nogometom/fudbalom, sutaju loptu i osvajaju.
Tu ne mislim na ovo Borcevo dobojsko mudo od kluba koje igra kako neki veci odluce
FK Mi smo Srbija u finalu.
Sto ste proslavljali, proslavljali ste.Morpheus je napisao/la: ↑03 apr 2024, 16:12Dok jedni proslavljaju trofeje i vole i poštuju državu, drugi pjevaju kako im trofeji ne trebaju, ali proslavljaju trofeje i mrze i psuju državu (čudni mentalni sklopovi). Ako je tebi problem ovo što pišem, onda to dovoljno govori o tebi.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 14:58Dok se jedni busaju u prsa ko je najveci patriota, ko voli BiH, ko ne voli, drugi se bave nogometom/fudbalom, sutaju loptu i osvajaju.
FK Mi smo Srbija u finalu.

Suvorov je napisao/la: ↑03 apr 2024, 16:16Sto ste proslavljali, proslavljali ste.Morpheus je napisao/la: ↑03 apr 2024, 16:12Dok jedni proslavljaju trofeje i vole i poštuju državu, drugi pjevaju kako im trofeji ne trebaju, ali proslavljaju trofeje i mrze i psuju državu (čudni mentalni sklopovi). Ako je tebi problem ovo što pišem, onda to dovoljno govori o tebi.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 14:58
Dok se jedni busaju u prsa ko je najveci patriota, ko voli BiH, ko ne voli, drugi se bave nogometom/fudbalom, sutaju loptu i osvajaju.
FK Mi smo Srbija u finalu.![]()
Peti put častimo.Po broju ispadanja iz bh. elite prednjači banjalučki Borac. Banjalučani su četiri puta morali u niži rang, tri puta zbog rezultatskih neuspjeha, a jednom zbog nedobijanja licence.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Vuković fakat nije normalan