PL prepucavanja

Istinasamo123
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Istinasamo123 » 03 apr 2024, 15:34

Masnu krmetinu donijeli srbi nisu ovi mogli dva dana da dodju sebi zato je prazna Grbavica bila i po danu i uvecer.
Gazija djapo nas dobri, mumin fin momak.

Tomford
Kontakt:

Post Postao/la Tomford » 03 apr 2024, 15:39

OsmaDolazi je napisao/la:
03 apr 2024, 11:00
Tomford je napisao/la:
03 apr 2024, 09:12
odmalihnogu je napisao/la:
03 apr 2024, 08:47

Vi ne bodete i ne bušite plućne maramice jel? Vi da se smijete pobiti, napravili biste normalnu izvidnicu i došli na određeno mjesto u pravo vrijeme ili biste zaustavili svoja vozila kad vam se maše da stanete. Ali jok, vi biste i vozila svoja ostavili i ispalili se nego se pobili
Ma grupa koja funkcionise na osnovu lazi i manipulacije mladjih generacija u smislu da su najjaci u gradu i da su oni ispravna prica.
Oni ne bodu, oni samo saraju grafite jer su njima isarani, oni ne napadaju kad ih ima vise , oni se drze kodeksa
Odavno se zna da su samo grupa klosara koji nemaju navijacku svijest vec samo gledaju kako ce se diciti da su nekoga izboli ili napali i oduzeli mu obiljezje uz pricu koja njima ide u prilog.
Citav grad ih svakako mrzi, al hajde kad ih nema ko malo uputiti
Jer su im vecina starijih ljudi isti takvi, osim izuzetaka a ti izuzetci ne mogu doci do rijeci ili nece iz razloga koji svi mi znamo
Cak mislim da bi oni jedini nize pali od Robije, pa kad bi im pala udarna ljudi bi nastavili ici na tekme stovise mozda bi napravili istu i rekli da je to laz
Lijep pozdrav, a klosarima sa koseva oprez klizav pod 😅
Da li je moguce da pripadnik grupe TM 87 ovo pise?
Mora da je zabolilo, bas je zabolilo. Cim se ovoliko nebuluza i lazi pise. Sva prica najvecih huligana u državi se svela na priću "sta bi bilo - kad bi bilo".
Mrsko mi vaditi postove, samo cu se referirati na rijeci koje sam davno napisao. Onako kako ste htjeli da se igra, sada se igra. Nije da sam sretan sto je tako, ali je tako. Nema potrebe za vadionom, ni jednima ni drugima.

HAHAHAHAHAHAA a upravo prosipas pricu koju sam ja naveo u svom postu, cuj onako kako ste htjeli da se igra tako se igra
Tu pricu ni stanovnicima grada ne mozes prosipat jer vas i oni smatraju tacnije znaju da ste klosari i narkomani

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 03 apr 2024, 15:40

E zamisli Kontrasvih nekog nazove portparolom. Gasi sve :rol:

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 03 apr 2024, 15:43

Tomford je napisao/la:
03 apr 2024, 15:39
03 apr 2024, 11:00
Tomford je napisao/la:
03 apr 2024, 09:12

Ma grupa koja funkcionise na osnovu lazi i manipulacije mladjih generacija u smislu da su najjaci u gradu i da su oni ispravna prica.
Oni ne bodu, oni samo saraju grafite jer su njima isarani, oni ne napadaju kad ih ima vise , oni se drze kodeksa
Odavno se zna da su samo grupa klosara koji nemaju navijacku svijest vec samo gledaju kako ce se diciti da su nekoga izboli ili napali i oduzeli mu obiljezje uz pricu koja njima ide u prilog.
Citav grad ih svakako mrzi, al hajde kad ih nema ko malo uputiti
Jer su im vecina starijih ljudi isti takvi, osim izuzetaka a ti izuzetci ne mogu doci do rijeci ili nece iz razloga koji svi mi znamo
Cak mislim da bi oni jedini nize pali od Robije, pa kad bi im pala udarna ljudi bi nastavili ici na tekme stovise mozda bi napravili istu i rekli da je to laz
Lijep pozdrav, a klosarima sa koseva oprez klizav pod 😅
Da li je moguce da pripadnik grupe TM 87 ovo pise?
Mora da je zabolilo, bas je zabolilo. Cim se ovoliko nebuluza i lazi pise. Sva prica najvecih huligana u državi se svela na priću "sta bi bilo - kad bi bilo".
Mrsko mi vaditi postove, samo cu se referirati na rijeci koje sam davno napisao. Onako kako ste htjeli da se igra, sada se igra. Nije da sam sretan sto je tako, ali je tako. Nema potrebe za vadionom, ni jednima ni drugima.

HAHAHAHAHAHAA a upravo prosipas pricu koju sam ja naveo u svom postu, cuj onako kako ste htjeli da se igra tako se igra
Tu pricu ni stanovnicima grada ne mozes prosipat jer vas i oni smatraju tacnije znaju da ste klosari i narkomani
Ize mi tahirovica ko da zuliceve sljedbenike opisa, zna grad dobro.
Evo znaju vas ovi vasi i sa istoka i sjevera ko ste i sta ste.
Koliko kosta sutnja na propast zelje? Ako ne znas javvi se u pp

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 03 apr 2024, 15:52

Istinasamo123 je napisao/la:
03 apr 2024, 15:34
Masnu krmetinu donijeli srbi nisu ovi mogli dva dana da dodju sebi zato je prazna Grbavica bila i po danu i uvecer.
Hoces reci da je onaj dio na klipu uvecer bio za ovaj derbi?

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 03 apr 2024, 16:02

Tempero je napisao/la:
03 apr 2024, 15:52
Ono je bilo dva dana prije derbija ako mislis na horde
Stavili su na videu kao dosli na Grbavicu nakon derbija sto nije tacan redoslijed
Za dan derbija je bila samo ona setnja do dzamije gdje su se sukobili sa policijom
Posto poslije derbija smo bili svu noc na kvoti iza istoka
Nije moguce da su istu noc bili tu
Vidjeli bi se i mi na onom klipu
Ali sve u svemu ako su ono poskidali sve za dan derbija svaka cast iako ima nekih sumnjivih garnitura
Sve u svemu plus za njih
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Tomford
Kontakt:

Post Postao/la Tomford » 03 apr 2024, 16:13

Da se nadovezem jos samo na klip, - za pripadnike navijacke grupe Manijaci iz razloga sto nisu bili tu, + za Horde zla jer su upale na Grbavicu al taj plus je za drustvene mreze jer je toj navijackoj skupini kako se nazivaju bitnije proglasiti pobjedu na drustvenim mrezama nego fakat dozivjeti pobjedu i to im je vec tako u zadnjih 15 godina. Zanimljivo je da svaki put kad su upali da nisu nikoga nasli , vjerovatno zato sto je izvidnica rekla to je to nema nikog upadajte. Tjesiti sebe pobjedom na drustvenim mrezama jer obraza nemate svakako da vas opravdava . Moze se reci da ste i jedina grupa koja maximalno izbjegava sukob u drzavi a smatrate se ozbiljnom grupom. Primjer autoput od neki dan, primjer jos jedan ocigledan jeste da nikada niste upali kada je neko bio u naselju. Vi da trazite sukob mozete ga svakodnevno naci
Sto se tice obiljezja, svaka vam cast mislim da je svakoj grupi u cilju ostvariti sto veci prihod od artikala ali izgleda da je za vas paljenje artikala bas ozbiljna akcija mada i jeste za toga, pogledajte malo grupe izvan BiH i provjerite da li njih peru zapaljena obiljezja ako ostvare dobar profit na njima
I pisanje imena ljudi pokazuje koliki ste civili ustvari i koliko ste nemocni u svakom kontekstu
Lijep pozdrav od mene, i nadam se da ce derbi ostat u glavnom gradu BiH

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 03 apr 2024, 16:22

NoDi80 je napisao/la:
03 apr 2024, 16:02
Tempero je napisao/la:
Stavili su na videu kao dosli na Grbavicu nakon derbija sto nije tacan redoslijed
Za dan derbija je bila samo ona setnja do dzamije gdje su se sukobili sa policijom
Ali sve u svemu ako su ono poskidali sve za dan derbija svaka cast iako ima nekih sumnjivih garnitura
Sve u svemu plus za njih
kakva dva dana

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 03 apr 2024, 16:23

Tomford je napisao/la:
03 apr 2024, 16:13
Da se nadovezem jos samo na klip, - za pripadnike navijacke grupe Manijaci iz razloga sto nisu bili tu, + za Horde zla jer su upale na Grbavicu al taj plus je za drustvene mreze jer je toj navijackoj skupini kako se nazivaju bitnije proglasiti pobjedu na drustvenim mrezama nego fakat dozivjeti pobjedu i to im je vec tako u zadnjih 15 godina. Zanimljivo je da svaki put kad su upali da nisu nikoga nasli , vjerovatno zato sto je izvidnica rekla to je to nema nikog upadajte. Tjesiti sebe pobjedom na drustvenim mrezama jer obraza nemate svakako da vas opravdava . Moze se reci da ste i jedina grupa koja maximalno izbjegava sukob u drzavi a smatrate se ozbiljnom grupom. Primjer autoput od neki dan, primjer jos jedan ocigledan jeste da nikada niste upali kada je neko bio u naselju. Vi da trazite sukob mozete ga svakodnevno naci
Sto se tice obiljezja, svaka vam cast mislim da je svakoj grupi u cilju ostvariti sto veci prihod od artikala ali izgleda da je za vas paljenje artikala bas ozbiljna akcija mada i jeste za toga, pogledajte malo grupe izvan BiH i provjerite da li njih peru zapaljena obiljezja ako ostvare dobar profit na njima
I pisanje imena ljudi pokazuje koliki ste civili ustvari i koliko ste nemocni u svakom kontekstu
Veze ti nemaš, obriši nos idi da se igraš.
🇵🇸

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 03 apr 2024, 16:33

Ma ok su otete majice i salovi od grupe ali ovo setanje po Grbavici na dan kad se i ne igra utakmica i nije nesto za pohvaliti. Mada razumijem da je ovo neki klip furanja raje za derbi i sl.
Kako god dosadili su i jedni i drugi s tim glupostima i samo se nadam da nece pasti mrtva glava

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 03 apr 2024, 16:39

Svima je poznato u gradu, a i šire ko je prvi počeo bosti iz nemoći prema rivalu, pa kad se druga stana okrenula noževima, onda su bombe i pištolji počeli, pa opet druga strana uzela pištolje kako bi se branila. Kad su vidjeli da su i tako donji onda se zovu Veki, Bomba, Benjo, Zula... Go kriminalac da brani čast. Pa od toga svega plati glavom Mirza ni kriv ni dužan, a smijao se Mirza i prizivao smrt momku iz Hz koji je uboden u vrat. Pa mu Bog vrati da njega pogodi njegov. Ne trebam ni pričati da se grupa povila u smijeru puhanja vjetra, a da je Izo hodo danima po Grbavici, snimo klipove, a Zemunaca nema. Kakvi vi i vaš navijački svijet, tri majice vas zbližile.
Nas su Drezdenovci ganjali za prijateljstvo, vi moljakaze BBB (nedavno su bitni tm učestvovali zajedno sa Boysima u tući sa Armadom), Đavolima, Zemuncima, pa malo Mađare moljakali, a i Holanđani nisu ništa zaostali.
Prvi grafiti prešarani u ovom gradu bili su naši. Prodavali transove pa davali nama pare da ih mi vratimo. Smiješno. Stid me i što pišem išta na ovu temu koliko sam se morao spustiti da uporedim grupu koja je brend i grupu koja je ugašena još 1988.
Zadnja izmjena: Torino, dana/u 03 apr 2024, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 03 apr 2024, 16:41

NoDi80 je napisao/la:
Tempero je napisao/la:
Sve u svemu plus za njih
NA KOTI.

jel se ovo otvara jos jedan fan sho? Zato su redovi bili proslu protiv veleza dole na jugu.. rasprodaja :urnebes: :urnebes:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 03 apr 2024, 17:00

stojko je napisao/la:
03 apr 2024, 16:53
Ali da bas niko nije smio ni prozor otvoriti, to je bas najveca bruka jos od gasenja tm u beogradu
Sta pricas pitaj united force na sake nasi stalinisu se pomjerili udarali se 5 minuta
Nas covjek spustio ruksak na pod i uletio da se bije
Dok su se tukli neko ga odradio i otiso
Nasi se nisu pomjerili niko nije pobjego
Moj brat bio tu bio s rajom s alipasina
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 03 apr 2024, 17:01

03 apr 2024, 15:12
KONTRASVIH je napisao/la:
03 apr 2024, 13:11
Kazu samo da nabave opremu Autocesta FBiH. Imali ste priliku na Barama sinoc trening obaviti. Ali nije vam se treniralo :tralala:
:oops:
slika
Ti nisi normalan Allaha mi. Haj ponovo procitaj sta sam napisao, kakav bing, ko to spominje?
:oops: :oops: :oops:
Torino je napisao/la:
03 apr 2024, 16:39
Svima je poznato u gradu, a i šire ko je prvi počeo bosti iz nemoći prema rivalu, pa kad se druga stana okrenula noževima, onda su bombe i pištolji počeli, pa opet druga strana uzela pištolje kako bi se branila. Kad su vidjeli da su i tako donji onda se zovu Veki, Bomba, Benjo, Zula... Go kriminalac da brani čast. Pa od toga svega plati glavom Mirza ni kriv ni dužan, a smijao se Mirza i prizivao smrt momku iz Hz koji je uboden u vrat. Pa mu Bog vrati da njega pogodi njegov. Ne trebam ni pričati da se grupa povila u smijeru puhanja vjetra, a da je Izo hodo danima po Grbavici, snimo klipove, a Zemunaca nema. Kakvi vi i vaš navijački svijet, tri majice vas zbližile.
Nas su Drezdenovci ganjali za prijateljstvo, vi moljakaze BBB (nedavno su bitni tm učestvovali zajedno sa Boysima u tući sa Armadom), Đavolima, Zemuncima, pa malo Mađare moljakali, a i Holanđani nisu ništa zaostali.
Prvi grafiti prešarani u ovom gradu bili su naši. Prodavali transove pa davali nama pare da ih mi vratimo. Smiješno. Stid me i što pišem išta na ovu temu koliko sam se morao spustiti da uporedim grupu koja je brend i grupu koja je ugašena još 1988.
Svima je poznato :rol: To je samo vasa hinjska prica s pola drzave se morate lizati da bi se oprali spinujuci vase bajke.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 apr 2024, 17:26

Tomford je napisao/la:
Lupaju se nekakvi plusevi i minusi za dvije grupe delikvenata koje zive u istom gradu i koje po noci akcijaju, jedni sa sljemovima, drugi sa pritkama :lol:

odmalihnogu
Kontakt:

Post Postao/la odmalihnogu » 03 apr 2024, 17:29

NoDi80 je napisao/la:
Tempero je napisao/la:
Sve u svemu plus za njih
Nisu onolika obilježja pala za jedan dan, posebno ne na dan derbija. Ono ti je plod višemjesečnog akcijanja kako sam već spomenuo 10 na 1 maksuzije i slične opcije. I onda čuješ kako takva dva omladinca kažu ne smiju da nose obilježja jer će im neko skinuti

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 apr 2024, 17:38

stojko je napisao/la:
03 apr 2024, 17:30
NoDi80 je napisao/la:
03 apr 2024, 17:00
stojko je napisao/la:
03 apr 2024, 16:53
Ali da bas niko nije smio ni prozor otvoriti, to je bas najveca bruka jos od gasenja tm u beogradu
Sta pricas pitaj united force na sake nasi stalinisu se pomjerili udarali se 5 minuta
Nas covjek spustio ruksak na pod i uletio da se bije
Dok su se tukli neko ga odradio i otiso
Nasi se nisu pomjerili niko nije pobjego
Moj brat bio tu bio s rajom s alipasina
Kako cee se pomjeriti kad su lezali
:rol: :rol: :rol:

odmalihnogu
Kontakt:

Post Postao/la odmalihnogu » 03 apr 2024, 17:47

Torino je napisao/la:
U kojem smislu brend :D

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 03 apr 2024, 17:50

Torino je napisao/la:
Lijepo si ti to sve napisao samo kako to da nikad ne gledate sebe? Kako osoba koja vas je htjela ugasiti koja je imala svoju ekipu na zapadu vodi glavnu rijec na sjeveru? Da li je to iz nemoci koje si ti napisao ili? Vas su Drezdenovci ganjali sta? Dosao novi vodja popisao vas i **** za sva vremena? Spominjes te majice kod koga vi radite majice zar nisu isto cetnici? Imali ste period kada ste bili najjaci sa ekipom koja je poslala Vedrana u smrt kao da su se i ugasili nedaleko od tog stravicnog cina? Budi mi pozdravljen
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 03 apr 2024, 17:54

Tomford je napisao/la:
Da se nadovezem jos samo na klip, - za pripadnike navijacke grupe Manijaci iz razloga sto nisu bili tu, + za Horde zla jer su upale na Grbavicu al taj plus je za drustvene mreze jer je toj navijackoj skupini kako se nazivaju bitnije proglasiti pobjedu na drustvenim mrezama nego fakat dozivjeti pobjedu i to im je vec tako u zadnjih 15 godina.
Sada mi je jasno ciji si ti i po cijem nalogu pises to sto pises. Izlanes a i ne znas da si izlanuo.

Navijacka skupina kojoj je jedini cilj profit. Posteno ! :thumbup:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], NazorUso i 13 gostiju.