PL prepucavanja

Tomford
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Tomford » 03 apr 2024, 17:57

Torino je napisao/la:
03 apr 2024, 16:39
Svima je poznato u gradu, a i šire ko je prvi počeo bosti iz nemoći prema rivalu, pa kad se druga stana okrenula noževima, onda su bombe i pištolji počeli, pa opet druga strana uzela pištolje kako bi se branila. Kad su vidjeli da su i tako donji onda se zovu Veki, Bomba, Benjo, Zula... Go kriminalac da brani čast. Pa od toga svega plati glavom Mirza ni kriv ni dužan, a smijao se Mirza i prizivao smrt momku iz Hz koji je uboden u vrat. Pa mu Bog vrati da njega pogodi njegov. Ne trebam ni pričati da se grupa povila u smijeru puhanja vjetra, a da je Izo hodo danima po Grbavici, snimo klipove, a Zemunaca nema. Kakvi vi i vaš navijački svijet, tri majice vas zbližile.
Nas su Drezdenovci ganjali za prijateljstvo, vi moljakaze BBB (nedavno su bitni tm učestvovali zajedno sa Boysima u tući sa Armadom), Đavolima, Zemuncima, pa malo Mađare moljakali, a i Holanđani nisu ništa zaostali.
Prvi grafiti prešarani u ovom gradu bili su naši. Prodavali transove pa davali nama pare da ih mi vratimo. Smiješno. Stid me i što pišem išta na ovu temu koliko sam se morao spustiti da uporedim grupu koja je brend i grupu koja je ugašena još 1988.

Kakav si ti civil, ja ti govorim o spominjanju imena ti opet, da pocnem i ja pisat imena pa da budemo kvit ? Pocevsi od onog sto vam vodi tribinu i zbog kojeg su normalni ljudi na zapad i istok presli
I pricas mi o desavanjima unazad 50 godina a ja ti govorim u zadnjih desetak
Nema se s tobom sta polemisat

Tomford
Kontakt:

Post Postao/la Tomford » 03 apr 2024, 18:01

OsmaDolazi je napisao/la:
03 apr 2024, 17:54
Tomford je napisao/la:
03 apr 2024, 16:13
Da se nadovezem jos samo na klip, - za pripadnike navijacke grupe Manijaci iz razloga sto nisu bili tu, + za Horde zla jer su upale na Grbavicu al taj plus je za drustvene mreze jer je toj navijackoj skupini kako se nazivaju bitnije proglasiti pobjedu na drustvenim mrezama nego fakat dozivjeti pobjedu i to im je vec tako u zadnjih 15 godina.
Sto se tice obiljezja, svaka vam cast mislim da je svakoj grupi u cilju ostvariti sto veci prihod od artikala ali izgleda da je za vas paljenje artikala bas ozbiljna akcija mada i jeste za toga, pogledajte malo grupe izvan BiH i provjerite da li njih peru zapaljena obiljezja ako ostvare dobar profit na njima
I pisanje imena ljudi pokazuje koliki ste civili ustvari i koliko ste nemocni u svakom kontekstu
Sada mi je jasno ciji si ti i po cijem nalogu pises to sto pises. Izlanes a i ne znas da si izlanuo.

Navijacka skupina kojoj je jedini cilj profit. Posteno ! :thumbup:

Bahahahaha druze procitaj sta sam napisao, kako to ti zakljucujes molim te
Mozda dodas jos koju svoju recenicu pa zakljucis da sam ja to napisao
Wow bravo…
Svidja mi se sto pokusavas da nadjes nacin da opravdas moj post al ne ide, fali vam djela i argumenata poz

odmalihnogu
Kontakt:

Post Postao/la odmalihnogu » 03 apr 2024, 18:08

Kakva je ovo ekavica

slika

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 03 apr 2024, 18:15

odmalihnogu je napisao/la:
03 apr 2024, 18:08
Kakva je ovo ekavica

slika
Od ove ekavice goli hodate po gradu. Od ove ekavice rahmetli vam vodja jangera iz granapa nije smio da izadje.
Po cvili ko pacovi se krecete od ove ekavice.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 03 apr 2024, 18:19

Rahmetli janger kad je hodo po gradu vas je lindoKu sam rastjerivo sam sa sjevera
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

odmalihnogu
Kontakt:

Post Postao/la odmalihnogu » 03 apr 2024, 18:20

Istinasamo123 je napisao/la:
03 apr 2024, 18:15
Kakva je ovo ekavica

slika
Od ove ekavice goli hodate po gradu. Od ove ekavice rahmetli vam vodja jangera iz granapa nije smio da izadje.
pisac je nešto htio reći

NavojKontra5491
Kontakt:

Post Postao/la NavojKontra5491 » 03 apr 2024, 18:21

Ubrojase ljudi kriminalce, utoke, nozeve, otmice, pucnjave i sve ostalo u navijacku svijest

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 03 apr 2024, 18:26

Jel ovaj central force ista ona grupa sto su im onda onu kratku podjelu napravili na tribini pa sad djeluju kao podgrupa ili?
19V22

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 03 apr 2024, 18:31

Svako sad moze reci da je manijak, hordas jer to vec dugi niz godina trend postao
Imas i tonu svakavih karaktera koji predstavljaju da su navijaci Sarajeva i pripadnici Hordi
To je nesto na sta ne moze niko uticati
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 03 apr 2024, 18:32

Cernica22 je napisao/la:
03 apr 2024, 18:26
Jel ovaj central force ista ona grupa sto su im onda onu kratku podjelu napravili na tribini pa sad djeluju kao podgrupa ili?
Da, isti ti, jos su tad ovi CF intelektualci pisali neka debilna saopstenja, smijesno. I sad se ti isti za mnogo toga pitaju na sjeveru.

"I nas ce sjever opet biti najjaci." :pinokio:

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 03 apr 2024, 18:38

Cernica22 je napisao/la:
Sve sto vidis oduzeto je od njihove strane, jaka podgrupa bez rijeci stvarno, ma da tu ima svega, ali nebitno. Kako su se vratili oni ojacale su horde, bez njih su smijesni. Ovo sto je torino napisao haj mogu shvatit ali da su svabe njih ganjale za prijateljstvo ne vidim validan argument za to. A ovo se skuplja kako je shop otvoren znaci godina dvije, vidi se dosta stvari kojih veze nema sa shopom. Ali meji ove akcije navecer po naselju su bezveze.
Fk Željezničar.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 03 apr 2024, 19:07

Pablo11 je napisao/la:
03 apr 2024, 18:38
Cernica22 je napisao/la:
Sve sto vidis oduzeto je od njihove strane, jaka podgrupa bez rijeci stvarno, ma da tu ima svega, ali nebitno. Kako su se vratili oni ojacale su horde, bez njih su smijesni. Ovo sto je torino napisao haj mogu shvatit ali da su svabe njih ganjale za prijateljstvo ne vidim validan argument za to. A ovo se skuplja kako je shop otvoren znaci godina dvije, vidi se dosta stvari kojih veze nema sa shopom. Ali meji ove akcije navecer po naselju su bezveze.
Lično prisutan bio kad su ponudili prijateljstvo, prije toga par njih bilo sa nama u belajima. Patili su oni za ovim stilom života, ludili za grafitima na stadionu... Kod njih je to sve zabranjeno tako da nisu mogli. Poslije dolazi mlađa grupa kojoj se ne sviđa ovo i prekida se sve. Mislim i da ima dosta toga oko islamske vjeroispovijesti, da im baš ne leži.
🇵🇸

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 03 apr 2024, 19:16

Ne ulizujemo se bojsima vec smo jednostavno dobri s njima
Pjevaju oni nase pjesme, pjevamo mi njihove
Tako je jos iz doba bivse Juge s njima smo generalno najbolji ostali do danas
Zasto bi uopste dolazili kod nas u goste po hiljaditi put
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 03 apr 2024, 19:25

Torino je napisao/la:
Svima je poznato u gradu, a i šire ko je prvi počeo bosti iz nemoći prema rivalu, pa kad se druga stana okrenula noževima, onda su bombe i pištolji počeli, pa opet druga strana uzela pištolje kako bi se branila. Kad su vidjeli da su i tako donji onda se zovu Veki, Bomba, Benjo, Zula... Go kriminalac da brani čast. Pa od toga svega plati glavom Mirza ni kriv ni dužan, a smijao se Mirza i prizivao smrt momku iz Hz koji je uboden u vrat. Pa mu Bog vrati da njega pogodi njegov. Ne trebam ni pričati da se grupa povila u smijeru puhanja vjetra, a da je Izo hodo danima po Grbavici, snimo klipove, a Zemunaca nema. Kakvi vi i vaš navijački svijet, tri majice vas zbližile.
Nas su Drezdenovci ganjali za prijateljstvo, vi moljakaze BBB (nedavno su bitni tm učestvovali zajedno sa Boysima u tući sa Armadom), Đavolima, Zemuncima, pa malo Mađare moljakali, a i Holanđani nisu ništa zaostali.
Prvi grafiti prešarani u ovom gradu bili su naši. Prodavali transove pa davali nama pare da ih mi vratimo. Smiješno. Stid me i što pišem išta na ovu temu koliko sam se morao spustiti da uporedim grupu koja je brend i grupu koja je ugašena još 1988.
Al' bukvalno istina svako slovo.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 03 apr 2024, 19:46

Devedesetka je napisao/la:
03 apr 2024, 19:25
Torino je napisao/la:
Al' bukvalno istina svako slovo.
Pa tako je vec 15 godina. Sve kako je napisano od A do Ž!

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 03 apr 2024, 19:46

Kakva je ovo ekavica

slika
Tako jaka ekavica a prvi sastanak pomirenja im bio prekinut i bjezali kud god su noge nosile :pinokio: :pinokio:
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

odmalihnogu
Kontakt:

Post Postao/la odmalihnogu » 03 apr 2024, 19:51

jadovi

slika

slika

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 03 apr 2024, 19:54

Jel zbog ovih CF jedne godine sjever bio zatvoren,čini mi se neke evropske utakmice da su se igrale?
I kako to da su sad oni opet na sjeveru ako je tako?

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 03 apr 2024, 19:55

Kamaga11 je napisao/la:
03 apr 2024, 19:46
Kakva je ovo ekavica

slika
Tako jaka ekavica a prvi sastanak pomirenja im bio prekinut i bjezali kud god su noge nosile :pinokio: :pinokio:
To ne mjenja cinjenicu da vas terorisu.

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 03 apr 2024, 20:11

Kad smo vec kod terorisanja, ne znam bas ko je koga terorisao.
Kakva braco podjela, central force je skupina placenickih narkomancina i ima ih 15ak. Pojela spidara mozak, jaki na nozevima samo.
Njih 15 je spremno uraditi sve i svasta... Ostali momci su "povukli rucnu" da se nbi desilo nesto sto NIKO od normalnih ljudi me zeli.
Jel' treba crtati???
Daj suti molim te jer si jedan od njih ili si vrlo blizak njima. Taj cf se pojavio zbog licnih interesa i elvir ih gura ili vas gura parama ili cime vec. Danas cekate predstavnike unfks sa pistoljima u klubu i kome vi da budete primjer obicni klosari
Bas zato su se Horde sklonile sa tribine,bas zato jer su vidjeli da bi neko mogao glavom platiti jer taj satro central force to prizeljkuje-
Ako je išta sigurno, onda je da ovi Central Forsi nisu naši, a po ovom saopštenju bi se dalo reći da nisu baš ni svoji.. :lol:
Čuj "Central Force", kao da je vojska yebote.. Još nam samo treba neki Spetnatz i u fullu smo. :lol:

Koliko sam mogao upratiti situaciju, taj debilčić Kundo je neka alfa i omega ove nekakve grupe za koju ja prvi put čujem. Neki uzjebani papcic koji se nafurao na Golubovića i par puta odgledao dokumentarac o Zemunskom klanu.. Gledaj ga na šta liči, osušio se i on nešto opasan, iz dva udarca mu sve kosti slomiš.. :lol:
Dok to nosi pistolj sa sobom znaci da postoji manjak mozga a boga mi i muda.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Pablo11, Tatamata1946 i 21 gost.