First League of the Federation of Bosnia and Herzegovina (1): 2024–25svrakino1921 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:52Domestic
edit
League
edit
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (6): 1997–98, 2000–01, 2001–02, 2009–10, 2011–12, 2012–13
Runners-up (7): 2002–03, 2003–04, 2004–05, 2014–15, 2016–17, 2017–18, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (1): 1971–72
Runners-up (1): 1970–71
Yugoslav Second League:
Winners (3): 1956–57 (zone II A), 1961–62 (west), 1977–78 (west)
Runners-up (1): 1953–54
Bosnia and Herzegovina Republic League:
Winners (1): 1946[48]
Cups
edit
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (6): 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Runners-up (4): 1996–97, 2001–02, 2009–10, 2012–13
Yugoslav Cup:
Runners-up (1): 1980–81
Supercup of Bosnia and Herzegovina:
Winners (3): 1998, 2000, 2001 (record)[48]
European
edit
UEFA Cup/UEFA Europa League:
Semi-finalists (1): 1984–85
Quarter-finalists (1): 1971–72
Doubles
edit
Premier League and National Cup (2): 2000–01, 2011–12 (record)
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
NoDi80 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:55Na godisnjem jos par dana u ovom tamnom vilajetu i nazad AustrijaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:52![]()
![]()
![]()
![]()
Dijete drago, kakva si ti budalica. Nadji kakav posao ili hobi.
Mlad si ti jos da skontas o cemu pricam
Mozda nisi mlad, mozda samo nikad nisi bio na ulici da dobijes jasnu sliku kako stvari funkcionisu
Isto sah
Imas crnog i bijelog kralja
Obojica opreme pijune i posalju ih da se sibaju izmedju
Lovci idu po plijen
Dok u isto vrijeme kraljevi zajedno vade med na kasiku
Ko dodik, bake i covic
Tako ti sve funkciose
Nekom koska o ratu, nekom kesh u kasu
Jasta nego mlad, puter pravi

Nije u Austriji nego kod nasNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 apr 2024, 14:00NoDi80 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:55Na godisnjem jos par dana u ovom tamnom vilajetu i nazad AustrijaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:52
![]()
![]()
![]()
![]()
Dijete drago, kakva si ti budalica. Nadji kakav posao ili hobi.
Mlad si ti jos da skontas o cemu pricam
Mozda nisi mlad, mozda samo nikad nisi bio na ulici da dobijes jasnu sliku kako stvari funkcionisu
Isto sah
Imas crnog i bijelog kralja
Obojica opreme pijune i posalju ih da se sibaju izmedju
Lovci idu po plijen
Dok u isto vrijeme kraljevi zajedno vade med na kasiku
Ko dodik, bake i covic
Tako ti sve funkciose
Nekom koska o ratu, nekom kesh u kasu
Jasta nego mlad, puter praviNije valjda da te i u Austriji prate? Kakva OSA moj Nodi, to je vec rukopis CIA-e, a mozda je i Mossad.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
A jesi li vama računao ili se samo nama baviš?NoDi80 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:09Razmisljam da ste ove godine preko 100,000 km kazne nabrali
Plus karte, baklje, sportski rekviziti i zastitna oprema
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Vidis da je ljudima Mirvic bolna tacka,spominju ga svake sekunde,kunem ti se u sve da bi najsretniji bili da smo se okrenuli protiv njega i tjerali medjutim HZ nisu glupa grupa kao krezubi sa juga,HZ svom klubu uvijek zele najbolje i klub je ispred svih sto se i pokazalo milion puta.TurkishAirlines je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:29Zato vi sutite i klub vam pred ispadanjem.nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:09Puno pametujete za osobe koje poslije dva poraza/pobjede mjenjaju cjelokupnu sliku o nekom. Kad ste imali slicnu krizu pod Dudicem kao i mi sad, Mirvic je namjestao, spominjalo se mozzartovanje i slicne gluposti, isto to ste spominjali i pod Mirzom. Da ne govorimo o vasim procjenama igraca, trenera, direktora i svih ostalih, sve igrace cije ste dolaske velicali ispali su kasnije smijesni, i vi zajedno sa njima. Nakon svega toga, smijesno je citati vase opservacije na racun naseg kluba, udruzenja i bilo cega vezanog za nas, ako ste toliko dobri sa procjenama vezanim za svoj klub, koliko ste onda dobri za nas.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Bas me cudi sto nikad nisu isli protiv Mirvica u svim ovim turbulencijama, kriv trener, kriv sportski ali nikad vlasnik koji sve to diriguje
Dobro neko napisa, pola grupa pola bojkot i oni nekom o ljubavi pricaju

Dobro neko napisa, pola grupa pola bojkot i oni nekom o ljubavi pricaju

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Sutnja znaci odobravanje, i oni nekom o ljubavi pricajuKONTRASVIH je napisao/la: ↑03 apr 2024, 14:35Bas me cudi sto nikad nisu isli protiv Mirvica u svim ovim turbulencijama, kriv trener, kriv sportski ali nikad vlasnik koji sve to diriguje![]()
Dobro neko napisa, pola grupa pola bojkot i oni nekom o ljubavi pricaju![]()

1946-1987
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Veca je ljubav biti nijemi posmatrac dok ti klub tone. 

- TurkishAirlines
E ako se ti cudis i ne znas, onda je ovo veliko iznenaĐenjeKONTRASVIH je napisao/la: ↑03 apr 2024, 14:35Bas me cudi sto nikad nisu isli protiv Mirvica u svim ovim turbulencijama, kriv trener, kriv sportski ali nikad vlasnik koji sve to diriguje![]()

KONTRASVIH da nesta ne zna, treba ovaj datum da se zapise velikim slovima.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Kako ovog nafataste sin bivseg premijera Belgije
Njihova stranka CDV godinama u vodi vlast u Belgiji
Njihova stranka CDV godinama u vodi vlast u Belgiji
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Mozda bolje da smo u augustu i oktobru skandirali hocemo titulu a poslije muk, ni rijec o istoj, bolje to nego sto sutimo.TurkishAirlines je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:29Zato vi sutite i klub vam pred ispadanjem.nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:09Puno pametujete za osobe koje poslije dva poraza/pobjede mjenjaju cjelokupnu sliku o nekom. Kad ste imali slicnu krizu pod Dudicem kao i mi sad, Mirvic je namjestao, spominjalo se mozzartovanje i slicne gluposti, isto to ste spominjali i pod Mirzom. Da ne govorimo o vasim procjenama igraca, trenera, direktora i svih ostalih, sve igrace cije ste dolaske velicali ispali su kasnije smijesni, i vi zajedno sa njima. Nakon svega toga, smijesno je citati vase opservacije na racun naseg kluba, udruzenja i bilo cega vezanog za nas, ako ste toliko dobri sa procjenama vezanim za svoj klub, koliko ste onda dobri za nas.
Zna li neko kad će FK Sarajevo objaviti finansijski izvještaj za proteklu godinu?
Sve nas zanima kad Mirvić napušta klub.
Sve nas zanima kad Mirvić napušta klub.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 15:23Mozda bolje da smo u augustu i oktobru skandirali hocemo titulu a poslije muk, ni rijec o istoj, bolje to nego sto sutimo.TurkishAirlines je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:29Zato vi sutite i klub vam pred ispadanjem.nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:09Puno pametujete za osobe koje poslije dva poraza/pobjede mjenjaju cjelokupnu sliku o nekom. Kad ste imali slicnu krizu pod Dudicem kao i mi sad, Mirvic je namjestao, spominjalo se mozzartovanje i slicne gluposti, isto to ste spominjali i pod Mirzom. Da ne govorimo o vasim procjenama igraca, trenera, direktora i svih ostalih, sve igrace cije ste dolaske velicali ispali su kasnije smijesni, i vi zajedno sa njima. Nakon svega toga, smijesno je citati vase opservacije na racun naseg kluba, udruzenja i bilo cega vezanog za nas, ako ste toliko dobri sa procjenama vezanim za svoj klub, koliko ste onda dobri za nas.
Hoce al mozda u federalnoj
-
- Kontakt:
Pricamo o navijackim grupama, grupa nije to povela ni ti skandirala, jednom se to skandiralo ove sezone kao zajebancija na nasu losu igru i rezultate. Osim toga, valjda ti je i jasna razlika izmedju ta dva skandiranja, ni priblizno isto, al to je vec druga tema.FKSDoGroba je napisao/la: ↑03 apr 2024, 15:27nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 15:23Mozda bolje da smo u augustu i oktobru skandirali hocemo titulu a poslije muk, ni rijec o istoj, bolje to nego sto sutimo.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Pa ja mislim da je normalno ocekivat titulu kod nas s obzirom na silna ulaganja. E sad kad dodjes u situaciju da vidis da je neces osvojit normalno da ce biti muk, halalimo se i idemo dalje.nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 15:48Pricamo o navijackim grupama, grupa nije to povela ni ti skandirala, jednom se to skandiralo ove sezone kao zajebancija na nasu losu igru i rezultate. Osim toga, valjda ti je i jasna razlika izmedju ta dva skandiranja, ni priblizno isto, al to je vec druga tema.FKSDoGroba je napisao/la: ↑03 apr 2024, 15:27nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 15:23
Mozda bolje da smo u augustu i oktobru skandirali hocemo titulu a poslije muk, ni rijec o istoj, bolje to nego sto sutimo.
-
- Kontakt:
Vidis da im je Mirvic bolna tacka,pokusavaju i pokusavali su od foruma,medija itd da nas okrenu al dzaba jer mi znamo sta je dobro za nas klub. Rezultat,uspjeh moze doci al dzaba kad rasturis klub kao zeljkana,sa Mirvicem imamo stabilan klub na svim poljima to ih boli najvise,jos nije duzan da sisa svima kao zeljkanFKSDoGroba je napisao/la: ↑03 apr 2024, 15:55Pa ja mislim da je normalno ocekivat titulu kod nas s obzirom na silna ulaganja. E sad kad dodjes u situaciju da vidis da je neces osvojit normalno da ce biti muk, halalimo se i idemo dalje.nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 15:48Pricamo o navijackim grupama, grupa nije to povela ni ti skandirala, jednom se to skandiralo ove sezone kao zajebancija na nasu losu igru i rezultate. Osim toga, valjda ti je i jasna razlika izmedju ta dva skandiranja, ni priblizno isto, al to je vec druga tema.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nesto*TurkishAirlines je napisao/la: ↑03 apr 2024, 15:05E ako se ti cudis i ne znas, onda je ovo veliko iznenaĐenjeKONTRASVIH je napisao/la: ↑03 apr 2024, 14:35Bas me cudi sto nikad nisu isli protiv Mirvica u svim ovim turbulencijama, kriv trener, kriv sportski ali nikad vlasnik koji sve to diriguje![]()
![]()
KONTRASVIH da nesta ne zna, treba ovaj datum da se zapise velikim slovima.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ima li manijaka ikad u bazi?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Dupla kruna ce, kako stvari stoje trenutno, u Platonovu br 6. Pa s tim u vezi, postavio bih pitanje.. koliko klubova u be i ha se moze pohvaliti duplom krunom?
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic i 20 gostiju.